×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой му тури знака STOP на Лютви Местан


Кой му тури знака STOP на Лютви Местан
На пътя никой не е застрахован от злополуки. В политическия живот обаче събитията не зависят нито от Господ, нито от Аллах
Тема в развитие
Съдът върна книжката на Лютви Местан Мъка: Майката на загиналото бебе при катастрофата с Местан рови с ръце гроба му Лютви Местан показа куп снимки и отсече: Няма да поема чужд грях за смъртта на бебето Очевидци на мелето с Лютви Местан: Няма как да не е спрял на знака Лютви Местан нападна бащата на починалото бебе Лютви Местан може да пътува в чужбина, съдът отмени забраната Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с Местан Кой му тури знака STOP на Лютви Местан Румяна Арнаудова съобщи в Бургас извънредна новина за Лютви Местан Съдът отмени гаранцията от 10 хил. лв. на Лютви Местан Опитва ли се НПО да оправдае Местан за катастрофата на „Маказа“ Черната статистика: 4 катастрофи с двама загинали край Маказа. АПИ: Няма такова нещо! Роднини на пострадалото семейство при катастрофата с Местан: Има връзки, може да го изкарат невинен Експерт направи разкритие за катастрофата с Лютви Местан: Кръстовището е смъртоносно! Излуваха нови подробности около зверското меле с Лютви Местан Драмата е жестока! Родителите на бебето, загинало при катастрофа с колата на Местан, научили за смъртта му едва преди часове Ще бъде ли наказан Местан за катастрофата край Кърджали Проф. Черкезов: Бащата на починалото бебе край Кърджали вероятно е със спукан прешлен Очаква се да повдигнат обвинения на Местан за тежката катастрофа Проговори шофьорът, пометен от колата на Лютви Местан Извънредно! Арестуваха Лютви Местан след кървавата катастрофа край Маказа Румяна Арнаудова с извънредни разкрития за кървавото меле с участието на Лютви Местан Отведоха Лютви Местан в Районното след зверската катастрофа със загинало бебе Черна неделя! 6-месечно бебе е загинало при адското меле с колата на Лютви Местан  Извънредно! Лютви Местан в кървава катастрофа край Маказа, има пострадали
виж още
скрий
21 Април 2019, Неделя, 10:00 ч.
Автор: Марица

Следствието ще определи кой точно е виновен за катастрофата край село Загорско, при която почина 6-месечно бебе

Единственият шанс да не се бе случило това е да не бях там. Това заяви Лютви Местан след ужасната трагедия, разиграла се на разклона за село Загорско. При катастрофата загина бебе на 6 месеца, бяха ранени 9-годишно дете и 28-годишна жена. Следствието ще определи кой точно е виновен, спрял ли е Местан на знака "Стоп", отнел ли е предимство, с каква скорост се е движела колата с пострадалото семейство. Да се надяваме, че ще се мери с един аршин, както заявиха от прокуратурата, и виновният или виновните ще си получат наказанието. Само дето загиналото бебе никога няма да порасне.

Ужас! Погребват 6-месечната Еджрин, загинала в зверското меле с Лютви Местан

На пътя никой не е застрахован от злополуки, да не дава господ да се случат. В политическия живот обаче събитията не зависят нито от Господ, нито от Аллах. Зависят от този, от когото искаш да зависиш. И това лидерът на ДОСТ добре го знае.

Когато подкараш една партия по политическите магистрали, междуградски шосета и пътища с предимство и без предимство, трябва да спазваш основния закон за движението, наречен Конституция. И в най-демократичните страни има пътни знаци, обозначения на скоростта, светофари, пешеходни пътеки и още редица ограничения, за да не се превърне демократичното движение в повсеместна катастрофа.

И когато водачът на партийното превозно средство реши, че е над това движение, че не е част от него, че може да не спазва конституционалните пътни знаци и ограничения и да кара в насрещното, неизбежно се стига до ППП (пътно политическо произшествие). Може да се размине само със смачкана ламарина на партийната кола. Може да се нанижат много автомобили. А може и да се стигне до мащабна катастрофа на цял район с жертви и ранени. Както показва историята на пътното движение у нас и по света.

Този, който зарежда с гориво партийната кола на Местан, може и да е от комшулука на юг, но е добре запознат с европейските порядки у нас. Само че политиката на комшията, която не се е отличавала с особена деликатност, напоследък става все по-арогантна. И внушенията, че партийният водач Местан може да си шофира като през пуст анадолски друм из българските пътища, са не само несъстоятелни, а и опасни.

Бившият учител трябва да знае, че пътните знаци не са като препинателните. И когато с изряден правопис съставяш провокативни изречения, претворени в действия, това не е признак за висока култура, а за висок гьонсуратлък.

Когато предизборно пускаш оглушителна песен с мотиви от турски марш и нагло заявяваш, че си решил да водиш политическата битка с музика. Когато, като майстор на музикалните форми, решаваш, че ДОСТ ще организира и проведе подписка с искане за законово признаване на статут на национално малцинство на нейни членове и симпатизанти, и декларираш, че статутът нямало да се партизира. И то в момент, когато турско ръководство разглежда етноса у нас като част от великата цел „единна нация под знамето на полумесеца и звездата". Когато преди това, като шеф на друга партийна кола, от която беше изритан, нарича областния управител на Пловдив "местен гаваз", защото те глобил за предизборно говорене на турски с 681 лева и правиш асоциации със създаването на българската държава. Когато...

Когато влезеш в насрещното.

И смяташ, че ще те пази Аллах и турският министър на труда и социалните грижи Мехмет Мюеззиноглу, който заяви: „Трябва да осигурим излизането на коалиция ДОСТ на предни позиции в изборите в името на по-доброто бъдеще на сънародниците в България!".

И какво ще стане, ако след всички провокации партийният водач предизвика катастрофа в цял един район? Ще му вземат шофьорската книжка? Ще го пуснат под гаранция от 10 000 лева?

Само че ще е късно. И думите на Местан ще се окажат пророчески: Единственият шанс да не се бе случило това е да не бях там.


В категории: Животът


21
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
21
Коментара по темата
21.
*********
21.04.2019 23:11:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
20.
the driver
21.04.2019 17:36:57
0
17
шофирането е проста работа, ама не е за прости хора.....
19.
Гост
21.04.2019 16:30:44
1
3
Децата за жалост плащат греховете на свойте родители,много жалко за детенцето.За това не правете зло на никому,всичко се връща на този свят.
18.
снимката
21.04.2019 15:31:35
0
13
е агитация в полза на дост.
Който я е сложил,трябва да бъде незабавно глобен и уволнен.
И не е оправдание,че я е сложил поради глупост.
ГЛОБА и ГОЛЯМА ГЛОБА!!!
17.
снимката
21.04.2019 15:31:35
0
14
е агитация в полза на дост.
Който я е сложил,трябва да бъде незабавно глобен и уволнен.
И не е оправдание,че я е сложил поради глупост.
ГЛОБА и ГОЛЯМА ГЛОБА!!!
16.
Сабри Бей от дпс(доносническа партия на сатаната)
21.04.2019 14:26:22
23
4
Гара Буново БУМ
15.
*********
21.04.2019 14:22:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
*********
21.04.2019 14:19:50
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
Popa
21.04.2019 14:05:53
11
4
До автора Марица какво значи Господ и Аллах да ми отговори на въпроса моля ако може да отговори значи е автор доста труден въпрос
12.
Tokmakof
21.04.2019 14:05:34
26
2
Sıvsem ne se radvayte , ce shte osıdyat Mestan.Spomnyate li si prisıdata na Maksim Staviyski koyto PİYAN utrepa momiceto Gorsova.Da vi pripomnya Staviyski beshe opravdan.Sıshtoto moje da se sluci i sega s Mestan.Na zaradvalite se sled vreme moje da im se kaje SORY.
11.
Хахаха.....
21.04.2019 13:28:26
2
13
Следствието щяло да определи кой е воновен!? Ми то е ясно. Бебето е виновно. Явно не е стояло мирно в столчето си, а е пъчзяло из колата и е отвлякло вниманието на баща и и тъй е станал сакътлъка. Местан дори не е бил в тази кола тогава. Бил е в собствената си. И този знак СТОП. Що се хващате сега за него. На Местан СТОП никой не може да му слага. Най- малкото някакви си катаджии. Ми тъй де, човека е лидер на партия. За какви СТОРове говорите. Те за него те не важат. Той се движи с особен режим на шофиране. Другите трябва, като го видят и веднагически да спират. Лидер на партия минава все пак, не някоя си лукова глава.
10.
Кой му бил търил СТОП!?
21.04.2019 13:18:11
1
8
Ми то е ясно кой. Само Паришаха Доган Първи Обръчов може да направи това. Местан се беше самозалъгал, че е истинския лидер на ДПС. Да, ама не. Само с една дума Догам му показа пътя към небитието. Диган ако реши и Боко ще прати в небитието, но явно му е удобен. Доста добре работи обръча му от фирми с ГЕРБ. Що обществени поръчки спечелиха. Хеле в санирането се уляха.
9.
ха ха ха
21.04.2019 12:24:54
1
10
Стефчооо, стефчо. сам ли си хвалиш коментара. браво бе. генийче.
8.
Българин
21.04.2019 12:19:58
2
21
Абе вие нормални ли сте бе??? Как ше сложите карта на майка България с червен полумесец и звезда!!! Абе хора,вие нацяло изтрещяхте вече бе!!!И то на днешния християнски празник...повръща ми се от вас!!!
7.
До Стефчу
21.04.2019 11:23:28
12
7
Най-сетне да видя обективен и грамотно написан коментар по темата. ПТПроизшествия тук, в този сайт, се разглеждат с особена страст - неподправено налудничева, меко казано. Как всяка локва кръв по пътищата е повод за мистерия, дълбоки анализи, отприщващи присъди (без съд естествено).., е просто чудо. А “коментаторите”, тези върли фенове на Конан Дойл - но без да са чували за него - това е сетен повод за размисъл... И то какъв.
6.
Стефчу
21.04.2019 10:57:40
8
23
Местан ми е изключително неприятен, а още по-неприятна ми е партийната линия, която прокарва, но в случая става въпрос за просто ПТП. Случват се такива неща и понякога са наистина неизбежни.

Не мисля, че човек като него ще си позволи да шофира грубо и арогантно. По-скоро този мазен плужек ще спазва всички възможни правила до точката с неговата педантичност.

Незнайният автор на горния опит за манипулация би трябвало да знае тези неща и да не се опитва да търси под вола теле. Обаче патриотарските простотии отново вземат връх над здравия разум и вместо да се анализира обективно и рационално се използва всякакъв опит за създаване на внушения, което налива допълнително вода в мелницата на разделянето. А точно това се цели - разделяй и владей. И за съжаление простите хора не виждат отвъд границите на черно-бялото и все още вярват на всичко, което прочетат и е свързано с малоумията, с които са им пълнили главите в соц-реализма.
5.
Дернев
21.04.2019 10:54:54
18
8
Това, че Местан е Местан, не го прави веднага виновен. Вида на ударената му кола поставя много въпроси, но са за обективна експертиза. А в БГ такава има ли? И друг път дете е участвало във фатална за някой, не за детето, ПТП.
4.
Danail
21.04.2019 10:49:15
17
5
Maikati borgiq da eba ne sa gledash na prus mirishesh trq ta otrepqt s ksmani e borgiq mrasna
3.
**********
21.04.2019 10:47:01
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше верни твърдения и факти
2.
оф
21.04.2019 10:43:47
1
29
проблема не е в Местан, Карадайъ и други подобни, а в необразования електорат. Щом позволяват да бъдат капсулирани в етнически партии, значи сами си слагат хомота. Искат ли да бъдат нормални бели хора, трябва да се интегрират. Само така етническите партии ще отпаднат от само себе си и хора като Местан няма да се занимават с политика.
1.
*********
21.04.2019 10:09:26
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори