×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с Местан


Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с Местан
Шофьорът на БМВ-то трябва да е малоумен, за да направи толкова грешна преценка, убеден е Михайлов
Тема в развитие
Съдът върна книжката на Лютви Местан Мъка: Майката на загиналото бебе при катастрофата с Местан рови с ръце гроба му Лютви Местан показа куп снимки и отсече: Няма да поема чужд грях за смъртта на бебето Очевидци на мелето с Лютви Местан: Няма как да не е спрял на знака Лютви Местан нападна бащата на починалото бебе Лютви Местан може да пътува в чужбина, съдът отмени забраната Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с Местан Кой му тури знака STOP на Лютви Местан Румяна Арнаудова съобщи в Бургас извънредна новина за Лютви Местан Съдът отмени гаранцията от 10 хил. лв. на Лютви Местан Опитва ли се НПО да оправдае Местан за катастрофата на „Маказа“ Черната статистика: 4 катастрофи с двама загинали край Маказа. АПИ: Няма такова нещо! Роднини на пострадалото семейство при катастрофата с Местан: Има връзки, може да го изкарат невинен Експерт направи разкритие за катастрофата с Лютви Местан: Кръстовището е смъртоносно! Излуваха нови подробности около зверското меле с Лютви Местан Драмата е жестока! Родителите на бебето, загинало при катастрофа с колата на Местан, научили за смъртта му едва преди часове Ще бъде ли наказан Местан за катастрофата край Кърджали Проф. Черкезов: Бащата на починалото бебе край Кърджали вероятно е със спукан прешлен Очаква се да повдигнат обвинения на Местан за тежката катастрофа Проговори шофьорът, пометен от колата на Лютви Местан Извънредно! Арестуваха Лютви Местан след кървавата катастрофа край Маказа Румяна Арнаудова с извънредни разкрития за кървавото меле с участието на Лютви Местан Отведоха Лютви Местан в Районното след зверската катастрофа със загинало бебе Черна неделя! 6-месечно бебе е загинало при адското меле с колата на Лютви Местан  Извънредно! Лютви Местан в кървава катастрофа край Маказа, има пострадали
виж още
скрий
23 Април 2019, Вторник, 10:45 ч.

БМВ-то, идващо от Кърджали, е карало в насрещното, смята известният режисьор

Не Лютви Местан, а водачът на другата кола от зверската катастрофа на пътя за Маказа, при която загина 6-месечно бебе, е виновен. Това е мнението на Евгени Михайлов, който бе символ на демократичните промени, основател на Екогласност, СДС, бивш депутат, но на последните избори припозна партия ДОСТ. Михайлов прави изводи от снимките, на които се вижда местоположението на „Фолксваген“-а на Местан след трагичния сблъсък на 14 април.

Местоположението на колата на Местан след зверския сблъсък

 „Още при първия оглед е установено, че в следствие на удара колата на Местан е отместена с 2,5 м назад и е завъртяна на 90 градуса напречно на пътя…т.е. преди сблъсъка тя вече е била завършила завоя в посока Кърджали и е била в своето си платно зад маркировъчното островче на шосето. Въпросът е какво е търсило идващото от Кърджали BMW в насрещното платно след като и двете коли са ударени челно и в дясно?“, пише на стената си във Фейсбук Михайлов. Според него, коментарите „че шофьорът на BMW-то, виждайки колата на Местан се опитва да я заобиколи, влизайки в насрещното платно, не издържат на здравата логика“, уточнява rodopi24.blogspot.com.

„Шофьорът на BMW-то трябва да е малоумен, за да направи такава грешна преценка!!! Избягва се удар със стояща на място кола или се минава зад нея. Но… не се минава пред кола, която се движи, завивайки наляво и е в своето си платно! Такава безумно рискована маневра може да направи някой джигит, но не и баща, който вози семейството си с невръстни деца. Ако беше намалил и продължил направо всички щяха да бъдат живи и здрави… Ама май BMW-то се е движило със скорост , която го е изхвърлила от дъгата на завоя и е летяло в насрещното платно, а след удара и събарянето на знаците и мантинелата е прелятяло 50 метра до дерето“, смята Михайлов.

Според Юсеин Ахмед Тефик, водач на „БМВ“-то, той е видял автомобила на Местан, но е продължил по пътя с предимство, отчитайки, че идващият от Загорско ще спре на знака „Стоп“. Когато Местан продължил напред и се озовал по средата на пътното платно, Юсеин бил пред избор: - забивайки спирачки, да удари странично „Фолксваген“-а, откъм страната на шофьора; - да завие надясно и, помитайки табелата, указваща посоката към Загорско и Джебел, да се удари в другия чакащ пред знака "Стоп" автомобил; - завивайки наляво, да навлезе в насрещната лента, но да избегне избегне сблъсъка. Юсеин завива наляво... Той казва още, че карал с над допустимите 90 км/час, но не и с над 110 км/час.

 


В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
До 2
24.04.2019 11:19:38
0
0
Тъпанарче си ти. Три пъти погледнах.в.дясно от където.дойде фиуто. Нямаше нищо. И бавно тръгнах. Просто джигита караше с къде 200. Толкова бързо мина. А начина по който се.е завъртяла колата на Местан и удара отпред в.ляво показва, че той вече се е бил престроил в неговата си лента за движение. Другия е сякъл завоя и е.навлязал в лентата на Местан. Е, сега кой е.виновен? Това е щяло да стане и ако не е излизал от разклона за Загорско, а просто се е движел по пътя. Хората в колата на Местан дори не са успели да разберат какво е станало. Усетили са.удар и много пушек. Другата кола се е отклонила в дясно и е паднала в дясната канавка. То няма и къде другаде да спре.
10.
Ugo
23.04.2019 20:54:55
0
2
По-добре да дойде Станко.. Това напомня ли ти нещо, палячо? Червей...
9.
dime la verdad
23.04.2019 17:23:05
0
3
Лютвито чинно си е спрял на знака стоп,но.......много силен порив на вятъра(около 250 км/час) подхваща автомобила му и го блъска в другия.p.s.български политик да застане с лицето си и да понесе отговорност за деянията си -такова нещо в днешния свят не съществува ,ПРОУМЕЙТЕ ГО !!!
8.
Marin
23.04.2019 17:03:29
2
1
To ima li znak STOP, chakash!!! Ama to bezhaberueto na syda e qsno. I knijkata I parite my vyrnaha na tozi pomazan I rqzan izrod. Plyuka! Sedi si v kolata, ne okazva pomosht, a chaka pomosht da go spasqvat. Koshmar! I sydbata na Bulgaria e v rycete na takiva plujeci! Zashto Glavna prokuratura ne se samosezira predi da e duhnal v tursko?
7.
гражданин
23.04.2019 16:05:49
1
9
Този продажен Михайлов е не баща на демокрацията ана скандалите колкотонавремето видя да идват танкове.Исега толкова са му вярни твърденията че Местан е невинен .
6.
Тталала
23.04.2019 15:23:05
2
8
До 5
Истината е , че Ганьо ще те блъсне само защото е с предимство и това го прави безсмъртен. Това са моите наблюдения в повечето случаи.
5.
Mani yak
23.04.2019 15:07:35
3
4
Чакаш... 5 дни чакаш... а ти като си на път с предимство и виждаш че другия вече е излезнал зорлем ще се натресеш в него ли? ми естествено че ще намалиш даже и ще спреш.
4.
брей че знаещи
23.04.2019 12:42:39
4
26
до заспалия сутринта 1.
Щом си на път без предимство чакаш ако ще и 2 дена докато си сигурен , че по пътя с предимство няма кола и тогава тръгваш особено ако има СТОП. Няма лява, дясна лента който е на пътя с предимство решава коя лента за къде ще се престроява ти си чакаш като ти дойде реда.
3.
даа
23.04.2019 12:36:30
10
12
Колкото и да ненавиждам това по мое лично мнение - едно завършено нищожество - уж символ на демокрацията, а по скоро символ на продажността и гоненето на лични интереси, може в конкретния случай да се окаже прав.
2.
Тъпанар
23.04.2019 12:21:51
1
14
В 4 сутринта май още си спал
Фиу миу щом не си го видял си блял баирите
А местан, местан, той кога е бил виновен за нещо
1.
Бе май щеизлезе прав Евгени
23.04.2019 11:16:19
32
11
От голямата.скорост с която се е движел, е сякал завоя и наистина е влязал в насрещното. Това логично обяснява мястотона удара по колата на Местан. Информация от човек бил в колата на Местан. Наистина е бил спрял на СТОПа и внимателно се е огледал. Те дори не са успели да видят отлъде е дошло БМВто. Толкова бързо се е движело. Личен опит - излизам от малката уличка от Окръжна болница. Поглеждам в ляво, после в дясно, чисто. Тръгвам и добре, че се престроих в лявата лента, а не както е по правилник в дясната и мина един който добре, че успя да.се отклони, щото каза само фиу. Верно беше 4 часа сутринта, ма направо като вятър мина. Нищочудно Местан наистина да няма вина.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори