×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Братя цигани смазаха от бой командос от спецчастите, участвал в мисиите в Афганистан и Ирак


Братя цигани смазаха от бой командос от спецчастите, участвал в мисиите в Афганистан и Ирак
Пострадалият е настанен в болницата, състоянието му е много тежко
Ключови думи: Роми, пребит военен
07 Януари 2019, Понеделник, 13:04 ч.
Автор: Флагман.бг

Валентин им направил забележка заради да се дръпнат от пътното платно




33-годишният командос от Специалните сили Валентин Димов е бил пребит от двама братя цигани в пловдивското село Войводиново навръх Богоявление.

Единият от побойниците е непълнолетен - на седемнадесет години. Другият бил на 21. Това не им попречило да помелят от бой служител на българската армия, в чиято визитка има три мисии зад граница и то на опасни места - в Афганистан и Ирак.

Мъжът направил забележка от автомобила си на двама младежи да се дръпнат от пътното платно, при което те се нахвърлят върху него с юмруци и ритници. Двамата са арестувани.

Тази сутрин състоянието на пребития от двама младежи в село Войводиново 33-годишен военнослужещ се е влошило.

Валентин Димов не можел да изговаря думи и близките му били принудени спешно да го закарат отново в болница.

На Богоявление той се връщал от ритуала по хвърлянето на кръста в Пловдив, когато на няколко пресечки от дома му на уличното платно изскачат двама роми.

Валентин слязъл от автомобила да им направи забележка. Според очевидци ромите го повалили на земята и започнали да го ритат жестоко в главата.

Родата на ромите се страхува от линч. Мургавият клан твърди, че Димов посегнал пръв. От 18 ч. тази вечер жителите на Войводиново излизат на протест пред местната църква. Едно от исканията им е да бъдат изселени ромите от селото.

В категории: Животът


73
Коментара
73
Коментара по темата
73.
Клопка
09.01.2019 17:07:04
2
3
Не искам да коментирам кой е крив и кой прав в мелето цигани-миротворец от Афганистан. ***Медиите обаче поддържат фона от ехо на омразата. Група от етнически българи завардиха гетото и запяха : "Боят настана, тупкат сърца ни ......." Нека всички престъпления и престъпници получат заслуженото. Но ***не ме дамгосвайте като престъпник, ако съм български гражданин от не български етнос. Тука само ще вметна: с Аспарух по нашите земи навлизат и други етноси. Настанявайки се по днешните земи, Аспарух не е избил заварените тука етнически общности. Българи, не прихващайте от семето на омразата. То е опиянение, но е от отрова.
72.
Клопка
09.01.2019 16:31:20
0
0
Шефът на ВМРО-висшият будител на българщината посочи истинския враг: ЦИГАНИТЕ. Даже посети с.Войводино. **Като дойдат американските изтребители, ще има къде да тренират, както тренираха спец-полицаите през 90-те години в същите гета, докато борчетата събираха рекетьорската плата. Национализмът трябва да се поддържа и насажда. Поддържане на пазар за гласове.
71.
Васко
09.01.2019 14:27:41
0
0
Като прочетох коментарите установих , че много цигани слагат минуси.
70.
Lud
09.01.2019 07:10:25
2
3
До 63. Според нациската доктрина само 10 процента от славяните трябва да оцелеят,поради същата причина като цганите. Обявени са за "подчовеци"...
Останалите 10% са за да задоволяват нуждите на райха. Като под нужди се разбира слугинство,робство и не на последно одоволетворяване на всякакви сексоални нужди.
Дали това е правилно...
А инквизицията защото има тука пряка връзка магьосничество. Знаем какво е правила църквата с тях.
И в този смисъл колега обясни ми след като целият шибан свят признава тези доктрини за не човешки и ги дават за пример на всички поколения,като най големия срам за човечоството,Ти куче идиотско не караш да варвим по този път.
Ти добре ли си бе комплексар.
Ми те и талибаните искат да ти одрежат главата и могат колко е България... а дали
Е правилно за тях да а за тебе гнидо...
И накрая всеки трябва да плаща за делата си.
69.
koko
09.01.2019 01:39:16
1
4
не оправдавам мангалите, но как да го тълкуваме това, че военния се е движил с колата, те вървели на пътя, той спрял, излязъл от колата и отишъл при тях да им направи забележка??? Кой по дяволите за една забележка спира, слиза и отива? Защо просто не им е викнал от колата?
Във Варна бяха пребили един така на пътя, и той така се жалваше ,че спрял, слязъл и отишъл да поиска обяснение и бил пребит. И други случаи има такива.
Според мен този който спре, слезе и отиде, не го прави за една забележка, а директно да търси физическа саморазправа.
68.
Bars
08.01.2019 21:02:31
0
1
Хора...старая се да мисля безпристрастно относно случая. Да, жалко за момчето - българин , един от нас. Но...има разлика - той е военен при това командос от специални части. Пишете - няма право да използва уменията си в цивилния си живот. Но тук става въпрос за неизбежна самооотбрана - не може елитен боец да се остави двама циганина да го пребият. Става въпрос за чест на пагона. Иначе сигнала към всички останали е : Това ли е българският боец ?
67.
Батко
08.01.2019 20:44:55
1
0
Те мангалите, че са за убиване така е. Ама да сте чули някъде тюлен, алфа вимпел или други подобни да ги пребият двама мангала? Смях в залата. Който си спомня няколко тюлена смазаха от бой доста повече тъпи бургаски мутри на Палм Бийч през 90-те. Естествено случаят беше потулен.
66.
До 61
08.01.2019 11:16:30
1
4
А братя Кличко какви ти са?
65.
До № 63 - ето ти четиво, история
08.01.2019 11:12:32
5
3
През цялата си история циганите от всчки възрасти, проникнали в западната половина на континента, са подлагани на жестоки гонения, експулсиране и съпътстващите ги наказания и мъчения - от убийства, каторга до разпъване. С една дума - на тотален геноцид. Средновековните хроникьори списват циганите като най-долни същества, по-скоро животни. Това убеждение в съзнанието на тогашното общество се превръщат по-късно в закони, които остават непроменени дори до средата на XX столетие. Свиканият през 1496, 1497 н 1498 г. в Ландау и Фрибург Райхстаг обявява всички цигани за престъпници, турски шпиони, и приносители на чумата. Обвинени са в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилян І наредил те да не бъдат търпяни на германска земя и разрешава избиването им. В Саксония, електорът Георг ІІ издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм І наредил всеки хванат да бъде обесен. Обесването през ХVІІ век било популярно в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г.
Луи ХІІ заповядва изгонването им от Франция. През 1539 г. Франсоа І отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 то се замени с каторга. От 1716 до 1721 г. циганите в Лотарингия са подложена на опозоряване, жигосване и изгонване. Подобни мерки са прилагани от император Бонапарт и в други райони, на Пиринеите и баските провинции. В Холандия през 1525 г. Карл V издава едикт за бичуване, жигосване, изгонване и изпращането им в каторга. По-късно (ХVІІ-ХVІІІ в.) войската е извършила ужасна сеч, а и на всеки друг е разрешено да ги убива. Това довело до пълното им изчезване. В Австрия ловците на цигани са получавали парични и материални награди. В Швеция след 1637 г. с кралска заповед циганите са изгонени, а ако някой е останал - разстрелван. Чак до 1954 г. са били в сила разпоредбите на Крнстиян V (от 1687 г.,) за изгонването им, а главатарите - екзкекутирани. В Дания Кристиян ІІІ издава през 1563 г. заповед ца изгонването от кралството на циганите, а при залавяне на главатарите - екзекутиране. Заповедта се повтаря през 1643 г. В Швейцария от началото на ХVІ до края на ХVІІ в е организиран лов на цигани по територията на цялата конфедерация. В 1723 г. управителят на Берн нарежда на населението залавяните цигани да се осъждат на смърт. От втората половина на XVI до началото на ХVІІІ в. католическата църква се откроява с особена активност срещу циганите - най-вече в Италия. Това са само някои примери за предприеманите през средновековието в западната част от континента мерки за ликвидиране на проникналите там цигани. В завладените през Втората световна война от Германия страни вермахтът, СС и Гестапо предприемаха системно изтребване на циганското население. Далеч преди това обаче през 1905 г. в Бавария е проведено преброяване на циганите и номадите. С твърдението, че те представляват “напаст”, за проявите на която следвало да се информира създденото в Мюнхен прз 1899 г. специално бюро. В 1926 г баварският парламент приема закон за борба срещу циганите, номадите и лентяите, а от 1928 г. те са поставени под строг полицейки контрол. В лагерите в Дахау, Аушвиц, Биркенау, Бухенвалд са ликвидирани повече от 500 хиляди цигани.
64.
Наблюдател
08.01.2019 11:11:29
1
4
Неговата работа е да стреля и води военни действия, не да води ръкопашен бой с цивилни.Сега щяхме да четем как момчето е пребил някой си и прокуратурата се е самосъзирала. Но в случая когато се е налагало да действа вече е било късно.
63.
Някой
08.01.2019 10:57:49
2
5
Абе кога ще вляза и ще прочета ...Пребиха няколко мангала и застреляха още двама при грабеж или нещо от рода ?
62.
lorinseramg
08.01.2019 10:51:31
2
6
бай мангал да остава без къща да върви на поляната на палатка далеч от населените места без помощи и всякакви подобни
61.
флегми
08.01.2019 10:37:13
3
5
Братя са на вас , Флегмани ! Тия не са ми братя на мен !
60.
До 41
08.01.2019 09:53:46
1
6
https://youtu.be/Uj4UVuhIo-Y Ето ти още един линк,колега и какво от това?Това ли беше най-важното за теб а и за още доста коментиращи комплексарчета тук.ВАЖНОТО е продължаващата и ненаказана циганска агресия!!!Но те дастойните българи снощи бяха на улицата за да подкрепят съгражданина си.А вие тука се правете на анализатори и се целувайте с мангалите по устата.
59.
Кими
08.01.2019 09:52:25
1
6
Циганите не нападат сами.Те винаги са в повече.Сам циганин е като кротко агне.
58.
Герги
08.01.2019 09:30:30
4
3
Наестина ме е жал за МОЛОУМНИТЕ коментиращи.Първобитните им,скотоподобни мозъчета така и не можаха да подчертаят главното във случая,а именно-продължаващата и безнаказана ЦИГАНСКА АГРЕСИЯ!!Коментар 52 е ясен,той си е МАНГАЛ!На другите ще кажа,да прочетат статията за двамата братя м Коиловци,които набиха и неутрализираха ПЕТ френски командоса(двама от които бивши легионери)!!!Това ли е най-важното в момента.Когато трябва да се подкрепи един българин(както и направиха снощи съгражданите му),вие скотоумни комплексарчета се радвате на циганетата.Еми заслужавате си миризливият,жалък животец който водите.Не народ,а мърша!
57.
До созополския селянин
08.01.2019 09:25:01
3
0
Батко,хората имат ОТЕЧЕСТВО , ако ме разбираш
56.
miko
08.01.2019 09:24:21
1
5
Тез командоси всичките май вече са тип Тенев.
55.
От село
08.01.2019 09:07:48
6
3
Тия цигани стават за командоси или за инструктори. Ако са безработни да се наемат на работа в армията.
54.
do 49
08.01.2019 07:07:56
1
7
Jiletkite idvat na pomo6t v Balgaria ve4e se organizirvat
53.
grani4en
08.01.2019 07:04:40
5
5
Tezi komandosi sa palen ta6ak kato biaxa na granicata samo ebaxa cigankite a kato biaxa nariad gi be6e strax grrupi na avganci minavaxa pokrai tiax ili gi obiraxa i ne kazvaxa 4e e minala grupa
52.
Lud
08.01.2019 06:55:46
14
3
Слязал от колата и културно им направил забелешка,кой го вярва това...
Ще ви кажа какво се е случило,пребирал се е от Йорданов ден колко му е да е бил почерпен следователно и безмартен
Слиза от колата безмартния: Вашта мама циганска..... и т.н.
Сигорно е просегнал прав,и те са го пребили с яроста на обидени момчета. Не мъже момчета буини....
Това е самотбрана...
Всичко друго което се пише и коментира е расизам. А в тази тема няма да влизам,защото омразата на българите към циганите не е обоснована,тя е инстиктивна. Като при кучетата и котките. И точно за това трябва да бъде смазана без обеснение...
51.
Хахаха
08.01.2019 06:32:07
2
6
Докато Герб е на власт така ще е
50.
гецата
08.01.2019 06:24:46
3
4
До 1488 няма какво да се чудиш не народ а мърша ,виж първо себе си щом възхваляваш хитлер 1488 , това също можеш да го оставиш на по умните да се сетят колко струваш, нацията я няма едните се чалгализираха, другите се наркоманизираха ,трети избягаха
49.
Жълтите жилетки
08.01.2019 04:14:49
6
6
Време е да изметем Боко
48.
4oki
08.01.2019 01:02:31
4
4
toz komandos e drop drazni ma 4e go nari4at ot Spec 4astite i ne6to si ...Smqtai v realni Boini deistviq trqbva da se zakopaval pod zemqta sobstvenora4no ....
47.
4oki
08.01.2019 01:01:46
3
2
toz komandos e drop drazni ma 4e go nari4at ot Spec 4astite i ne6to si ...Smqtai v realni Boini deistviq trqbva da se zakopaval pod zemqta sobstvenora4no ....
46.
евала
08.01.2019 00:16:29
7
2
на братята
45.
Турчин
08.01.2019 00:15:00
7
2
Тсиганите ше ви трепат еййй
44.
1488
07.01.2019 23:59:37
2
10
Само прочетете коментарите под дтатията..... българи се подиграват и иронизират българин пребит от зигани.... Щеоставя на по-умните да си направят сами изводите! И докато това е така цигани ще бият българи, ще убиват бабите и дядовците ни а ние ще пишем коментари вкъщи на топло и ще се подиграваме на сънародниците си! Винаги съм го казвал заслужаваме си всичко !!!!!!!!!!
43.
дописват и поправят
07.01.2019 23:23:15
3
6
"братя-роми" станаха "братя цигани"
42.
Благодаря ГЕРБ
07.01.2019 23:19:20
4
4
Това са иБирателите на бат боеко
41.
созополски селянин
07.01.2019 23:12:25
2
2
https://www.vbox7.com/play:6a417586b2
https://www.vbox7.com/play:eda788a7bc
Ето ги истинските командоси.Знаете ли кога двама изтръпнали мангала, единия непълнолетен даже ще набият някой такъв-на 33ти срещу 32ри февруари.
40.
Братята
07.01.2019 23:02:37
3
5
Стига сте нареждали. В боя са участвали още около 20 мангала, статията не е вярна.
39.
Динко и Перата швестери HD
07.01.2019 22:42:19
5
6
Пишман командос като цялата армия търтей
38.
Гого
07.01.2019 22:29:14
1
7
Абе в боя правила няма, може и с камбани да са го почнали, а на тука по долу коментиращите явно не са попадали в истински бой ,дет са вика кот ти е под ръка, дано се оправи човека и да но вие не изпаднете в подобна ситуация
37.
koko
07.01.2019 22:24:32
2
6
Шш тихо да не събудим банкянският командос или американското тамагочи с шестте апартамента
36.
Koch ayran yok bayram
07.01.2019 22:15:23
2
3
Balgarskata nemoi da opazqt tragnali V irak I Afghanistan
35.
до 34
07.01.2019 21:53:28
2
7
Олееееее ти си много зле ! Мисиите са мироопазващи . Никой не ходи да се бие а да охранява .
34.
Обективен
07.01.2019 21:15:32
4
6
Не познавам човека , но двама мангали да го пребият не мога да си го обясня. Ние нямаме командоси , имаме швейкове, които ходят на мисии , за да си купят жилище в краен квартал в Пловдив или околните села на гърба на данъкоплатците. Какво правим в Афганистан , Иран и други екзотични дестинации? Плащаме на “ командаси” , които не могат да се защитят от два мангала?
33.
Тодор Живков
07.01.2019 21:10:49
3
5
Бахти и спецчастите....
32.
до 24.
07.01.2019 21:06:07
2
4
...шоп,тва не е българин и чий го дири в бургаски сайт....нямам идея.
31.
АК 47
07.01.2019 21:04:47
3
12
За миналата година има 58 случая на нападения на цигани над българи и нито един за нападение на българи на цигани.Време е за калъча.
30.
ФАНТА ФЕН
07.01.2019 20:40:48
2
9
Колкото пожарникаря е политик , толкоз и командоса е от специалните части . Та*ак пълен е всичко в тази кочина България .
29.
З-тия от запаса
07.01.2019 20:28:09
3
5
Този е на командосите артелчика.
28.
baihui
07.01.2019 20:19:09
3
11
Незабавно оневиняване на стрелба при самозащита! (Лисичков).
27.
ХА ДА ВИДИМ !
07.01.2019 20:18:28
3
15
Всички колиби да се събарят и да останат на поляната всички мангали. Къде е дирекция незаконно строитество в случая? Във всеки един коптор да се влезе и да се провери дали има електромер-пломбиран и водомер-пломбиран!!! НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ НИЕ БЪЛГАРИ ДА СИ ПЛАЖАМЕ ДАНЪЦИТЕ,ТОКА,ВОДАТА И Т.Н. а мангалите НЕ. ЗАЩО?ЗАЩО? ЗАЩО??
26.
До Шоп
07.01.2019 20:11:51
5
7
Командоса пази честта на пагона няма право да се бие затова се получава така..Не ,че не може да ги смачка..
25.
България
07.01.2019 20:09:31
1
5
Айде айде повечето коментиращи тука имате пу*ки в гащите на чужд гръб и 100 т8ояги са молко за Бай Ганьо нали така!!!
24.
До Шоп
07.01.2019 20:06:54
1
4
Много ще ми бъде интересно тези двамата мангали да нападнат тебе бих искал да видя какъв ще ти бъде краят и дали ще можеш след изяденият бой да коментираш пак небивалици както правиш сега по свой сънародник??!!
23.
Шоп
07.01.2019 19:39:14
6
6
Ба го и командоса...ако всипките ни командоси са такива бем ти армията...плашим се. Този е требвало да ги убие, закопа и край! Само това е спасението от получовеците живеещи на наш гръб! А се чудиме на еврогеьовете за отношението им към африканските пришълци. Ми то нашето същото!
22.
Българина
07.01.2019 19:35:36
4
9
Мдаммм. Остава да видим командоса приятели ли има или п*тки.
21.
???
07.01.2019 19:32:12
4
5
Ако такива ни са командосите, направо да закриват армията.
20.
!!!!!
07.01.2019 19:29:19
4
12
Абе тъпаци БЪЛГРИН ееее какво значение има дали е командос ченге или пенсионер БЪЛГАРИН еееее смотани клавиатурни рабирачи !!!!Скоро и вие ще усетите мангалската наглос скороооо!!!
19.
станислава тенева
07.01.2019 19:27:06
6
4
смешен командос е щом са го били
18.
смърт за мангалите
07.01.2019 19:15:52
3
8
защо сега жандармерия пази мангалите? Докога бе изроди? Всички мангали да се колят наред !
17.
Бури мечката
07.01.2019 19:15:14
3
13
Този командос който го е тренирал да скъса дипломата на такива им викам паразити на обществото заплатаджии. Какъв командос си щом двама пешлигари са те набили. Ти трябва да си обучен до 10 удара да си ги обезвредил мангалите. Ами ако му изклочат двама истински
командоса на мисея ще го направят на кайма. Срам за Българската армия. От утре всеки военен да може да се справи с двама мангала. Ама като видеш Каракачанов на какво прилича каква армия ще имаме
16.
fen
07.01.2019 18:46:57
4
8
ЦИГАНИ!!! С ЕДНА ДУМА АМА Е ВРЕМЕ БЪЛГАРИ.
15.
ха ха ха до 11
07.01.2019 18:39:11
4
4
много филми си гледал ми се струва
14.
до 11.
07.01.2019 18:36:17
5
7
Как ще го ударят в гръб,нали той е тръгнал към тях,нали е командос?!
13.
??? 33-годишният командос !!!
07.01.2019 18:33:46
4
6
Много е самонадеян тоя т.н."командос" явно не е за тая работа и явно си е повярвал и се е взел на сериозно,но резултата е видим.Такива като него от това поколение са така.Ченгетата са подобна жалка картинка-дерът ги под път и над път...айде ближи рани сега.
12.
До 1 n
07.01.2019 18:26:08
2
6
Става въпрос, че побойниците са двама братя.
11.
Мангала е животно
07.01.2019 18:25:07
10
16
Като те ударят в гръб и започнат да те ритат в главата докато си паднал на земята няма значение дали си командос или нинджа.Хората,които използват мозъка си винаги ще имат едно наум преди да започнат да ритат някой в главата,а мангалите, мама им мръсна,са долни твари които нямат грам мозък и могат да те убият без да искат.Аз винаги като видя нагъл мангал го изиспвам много бързо да си знае и нямам проблеми със тях,защото съм им взел страха и се насират като ме видят.Видете ли мангал бой здравата,ама не да го убиете а да се мъчи няколко дни за да може като оздравее и пак да яде бой.
10.
българка
07.01.2019 18:12:45
9
13
Изумена съм!!!!Командос пребит от двама роми...!!!Тъжно да се каже е малко,това е много плашещо и отчайващо....Само търпението -българско,към циганите ,няма граници .......Плаче ми се ,колко българи са убити от циганите ...и продължават да живеят безнаказано...
9.
Ахмед Доган
07.01.2019 18:09:17
8
7
И ас съм мангал ама управлявам турците
8.
ха ха
07.01.2019 18:09:13
7
11
Преди години малката Рижа с още един авер, смляха от бой 5 мангала на плажа. За това само го признавам.
7.
Жж
07.01.2019 18:03:06
5
12
Бахти командоса двама мангала да те чуката.
6.
смърт за мангалите
07.01.2019 18:01:21
4
19
Ха сега вкарайте спец частите в махалата и трепете наред каквото се движи и мърда. Малки и големи плъхове,да са под ножа. Мамка им циганска сган.
5.
Чичо Манчо
07.01.2019 18:00:47
4
14
Не мога да повярвам - изпечен войник да се остави на тези долни мангали! Сигурно са използвали някаква подлост, маймуните човекоподобни. Прости са, но много подли и опасни!
4.
Депутата
07.01.2019 18:00:23
4
13
Трепане за мангалята
3.
Muck
07.01.2019 17:51:19
6
14
Егати ...войник от спец. части да бъде пребит от двама пишлангара - мангали. Може само да си правим извод за качествения състав на армията ни !!!!
2.
Смях
07.01.2019 17:50:09
10
7
Смятай ако го направим войници.Ще смажат от бой врага!
1.
n
07.01.2019 17:46:53
5
9
ей флегми умрели,кви братя ве,братя може да сте им вие,я идете се гръмнете
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори