×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След рекордно дълго разследване: Тръгна процесът срещу неуловимите автоджамбази Пахама и Даката. Ще им се размине ли?


След рекордно дълго разследване: Тръгна процесът срещу неуловимите автоджамбази Пахама и Даката. Ще им се размине ли?
Пахама и Даката притежавали уред за отваряне на ултрамодерни лимузини, струващ над 100 хил.лв.
Тема в развитие
От последните минути: Отложиха мярката за неотклонение на Пахама и Даката Прокуратурата повдигна тежки обвинения срещу Пахама и Даката, грозят ги до 10 години затвор „Изгоря“ и бос на рент-а-кар в Поморие – осигурявал транспорт на Пахама и Даката Задържан е легендарният автокрадец Вальо Пахама Само във Флагман.бг! Вижте супер техниката, иззета от неуловимите автоджамбази Пахама и Даката Първо във Флагман.бг! Топавтоджамбазите Пахама и Даката обжалват условни присъди, не се признават за виновни След рекордно дълго разследване: Тръгна процесът срещу неуловимите автоджамбази Пахама и Даката. Ще им се размине ли? Само във Флагман.бг! Вижте как неуловимите автоджабази Пахама и Даката отключвали лимузините, разследването пред финал Само във Флагман.бг! Бургаски автоджамбази въвели у нас супер джаджа за отключване на коли, модифицирана от руски хакери Първо във Флагман! Уникално устройство, с което Пахама и Даката отваряли колите, бави делото срещу топ автоджамбазите Тихомълколм и срещу скромна гаранция пуснаха неуловимия автоджамбазин Вальо Пахама Гледаха мярката на Пахама при закрити врата, оставиха го в ареста Видеокамери заснели акцията срещу неуловимите автоджамбази Пахама и Даката в Несебър Крадецът на лимузини Даката изплака: Безработен съм, жена ми издържа мен и децата Автокрадците Пахама и Даката остават в ареста, крият лицата си от Флагман (СНИМКИ) Само във Флагман! Издирват съучастник на Пахама и Даката, чакал ги с друга кола в Несебър Три месеца дебнат Вальо Пахама преди ареста в чуждо ауди Автоджамбазинът Пахама хванат зад волана на полско „Ауди Q7“ под носа на РУП-Несебър Спецакция в Поморие! Задържаха Вальо Пахама при опит за кражба на кола
виж още
скрий
29 Ноември 2018, Четвъртък, 05:54 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Прокуратурата смята, че е свършила работата си професионално  и с множество експертизи, но съдът решава

Процесът срещу Валентин Стойков-Пахама и Божидар Благоев-Даката, сочени от прокуратурата за едни от най-сериозните автоджамбази, действали някога по Южното Черноморие, е започнал в Районния съд в Несебър, научи Флагман.бг.

Разпоредителното заседание се е провело на 11 ноември, а следващата дата, на която ще продължи процесът е 17 декември. Двамата са обвинени по чл.346, ал.2 и ги грозят до пет години затвор.

Разследването срещу Пахама и Даката продължи необичайно дълго – над 3 години и половина. Два пъти бяха разпитани полицаите, участвали в ареста им. Извършиха се  множеството изключително сложни експертизи, които се направиха за пръв път в България, а обвинението е обемно и обстоятелствено, научи Флагман.бг.

Както писахме, двамата са използвали супер джаджа, с която са деактивирали аларми на луксозни автомобили, преодолявали са всички защити и директно запалвали двигателя. Специалистите в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология(НИКК) изследваха 7-8 месеца супер уреда, изготвиха становището си и го изпратиха на съда.

Ултрамодерният апарат, който според специалисти струва над 100 хил.лева, е превърнал Даката и Пахама в неуловими автоджамбази не са само в Бургаска област, сочи разследването. Двамата са подбирали основно скъпи автомобили на чужди граждани.
Тандемът бе закопчан при опит да задигнат Ауди Q7 в Несебър.

В категории: Темида


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Пахама дъртия швестър
29.11.2018 18:35:23
1
9
Аз никога не съм крал кола, това е една голяма клевета да се петни името ми. ПП. Даката също.
12.
Митьо
29.11.2018 14:41:09
2
10
Моля ви братя българи,върнете ме в България! Тука не се издържа,много се гаврят с мене. Аз им разправям че съм бос,а те ми викат гяур и ме плющят зад врата.
11.
Да добри са
29.11.2018 14:00:58
2
8
Със спечелените пари от нещастието на хората да си купят свещи и хубави места в гробито!
10.
Ха ха
29.11.2018 13:37:47
1
2
ОЩЕ БАТКИ/ДЯДКИ СЪС ЖЪЛТИ ПЕТИ ОТ ЛУГАТА
9.
Я
29.11.2018 13:27:13
0
6
Евалла,добри са.Все пак преди 20 години караха GTI-ки
8.
Автоджамбаз
29.11.2018 13:17:46
0
3
Стига три МА пача.
7.
Пахамата
29.11.2018 12:29:32
1
7
Да ми ядете модерната джаджа!
6.
Пешо
29.11.2018 12:26:35
0
7
Ей пак ще отчетат работа прокуратурата.Нали тия момчетата се отчитат или са спрели вече и за това им правите постановки.
5.
Някой
29.11.2018 12:05:41
0
9
Вярва ли че корумпирания несебърски съд ще ги осъди да лежат в затвора
4.
Оправдателна присъда ще има
29.11.2018 11:06:22
3
10
Полицаите лъжесвидетели ще станат за смях на 100%.
3.
ko4o
29.11.2018 10:51:53
2
7
ULTRAMODERNIQ APARAT STRUVA 2000 EVRA!
2.
Ибрикчия
29.11.2018 10:42:33
4
11
Айде сега още 3,5 години по инстанции и накрая 2 години условно. Е това е бг съд - яко лев за заседания и експертизи, а накрая условна.
1.
Ще ги хванете за ....
29.11.2018 10:40:09
3
11
Това дело ще е най-големия фарс на прокуратурата която работеше за Очите. Тази прокуратура е бизнес-холдинг. Милите хорица,и те за някое хотелче се потят,я в Сл. Бряг,я в Несебър.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори