×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Made in Burgas: Вижте какво опакова „Кристо Явашев” заради заплахата, че паяк ще вдига старите коли


Made in Burgas: Вижте какво опакова „Кристо Явашев” заради заплахата, че паяк ще вдига старите коли
Картинката е от паркинга зад блок 11 в жк. „Възраждане” – в отговор на докладна записка, внесена в Общинския съвет срещу старите коли
14 Октомври 2018, Неделя, 05:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Два дни му коства на собственика на този автомобил да го превърне в арт инсталация

Докладната записка на общинските съветници от ГЕРБ Калояна Живкова и Димчо Грудев, за която Флагман.бг съобщи преди няколко дни, е възможно да породи лавина от подобни произведения на изкуството, каквото ви показваме в кадъра от днес.

Предложениe: Ето как стотици паркоместа изведнъж ще се освободят в Бургас!

Изпрати ни го наш читател, заснет е на паркинга зад блок 11 в бургаския жк. „Възраждане” днес. Съседите на собственика на автомобила го наблюдавали как от вчера се е заел със задача, която е по силите на монументалист от мащабите на световния творец Кристо Явашев.

Тиксо, найлони и ножици са играли два дни – събота и неделя, за да се скрие возилото под тази авангардна опаковка.

Ха, сега, познайте дали автомобилът отдолу е с платени данъци и такси, откога не е помръдван от мястото на този общински паркинг и дали собственикът му не иска да избегне ударите на предстоящата чистка от страна на Общината.

Докладната на двамата съветници от ГЕРБ ще бъде гласувана на предстоящата сесия. Със сигурност това ще стане с пълно мнозинство, тъй като старите неизползваеми трошки на много пенсионери и безотговорни собственици са доста висок процент.

Според решението на ОбС се очаква служителите от Общината да извършат проверка във всички комплекси и да установят кои автомобили са в движение и кои – не.

На нередовните ще се залепва стикер с предупреждение, след което паяк ще изхвърля ръждясващите возила на вторични суровини.

В категории: Бургас


9
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
9
Коментара по темата
9.
До Грудев
15.10.2018 12:05:40
0
4
А служебните коли кога ще спрат да домуват пред блоковете включително и тези на твоята фирма това е забранено още от времето на бай Тошо...те вредят много повече от нейзползваемите автомобили
8.
Само ИзтрещЯ'ли ...
14.10.2018 23:47:48
1
9
АМЕРИКАНСКИ ФОРУМ:
Един пита нещо и всички му отговарят...
РУСКИ ФОРУМ:
Един задава въпрос и всички започват да го питат...
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:
Един задава въпрос и всички започват да му обясняват, колко е Т'ъп..
7.
...
14.10.2018 23:42:27
3
5
Тази кола е така поне от десет дни. И да, вероятно е ударена.
6.
До тъпака 5
14.10.2018 22:55:55
5
3
И къде го пише че нямам право да си сложа бризент и да си скрия до мереща на паркирала кола . Тъпак ходи дате шибат манафите .
5.
До умника 4
14.10.2018 21:15:07
7
7
Каквото и да се е случило с колата няма право да й скрива номера.
4.
Много сте прости
14.10.2018 20:42:19
3
9
По всичко си личи ,че тази кола е катастрофирала и човека най-вероятно я е опаковал зада не бъде окрадена .Но винаги се намира някои умник дето няма какво да прави цял ден.
3.
AZ
14.10.2018 20:02:23
3
15
Като прочетеш Възраждане и всичко ти става ясно. В началото на 90-те, когато беше първия бум на строителството тук Тишо, Белчев, Булгуров и прочие се учиха на занаят. Строиха с долнокачествен турски цимент и си оставиха ръцете. От тази идиотщина обаче се захлебиха. Потърпевшите бяха жадните да станат граждани на т.нар център всички грудовски глигани и вечно жадните за власт, пари и зимнина - малко търновски тарикати. Първото селско преселение на новото време се случи точно в този комплекс. Впоследствие, виждате какво се случва. Не може там, където живее глиган да има ред, култура и чистота. Днес там се бият за парко-места и за въздух, но пък за глигана е по-важно да се чувства по-гражданин и от истинските граждани.
2.
Niki
14.10.2018 19:55:03
3
9
Тъпънар, да си я прибере в тях
1.
Аз
14.10.2018 19:29:15
2
8
Направо опакована с чувал за боклук.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала 
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори