×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обрат за „ветерана” в групата на Георги Илиев – втората инстанция пусна на свобода Антон Динев


Обрат за „ветерана” в групата на Георги Илиев – втората инстанция пусна на свобода Антон Динев
Соченият като лидер на наркогрупа Георги Илиев (на снимката) изобщо не обжалва решението на първата инстанция
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Вижте кой знаков бос пропя срещу Митьо Очите, топи го за войната в погребалния бизнес Обрат за „ветерана” в групата на Георги Илиев – втората инстанция пусна на свобода Антон Динев След спецакцията срещу Георги Илиев и хората му: Криминалисти ожънаха ниви с близо 100 дка канабис Соченият за лидер на нова банда в Бургас Георги Илиев не е обжалвал ареста си на втора инстанция Ексклузивно: Ето кои са арестуваните при спецакцията на ГДБОП в Бургас, вижте лидера им МВР с подробности за разбитата наркобанда в Бургас: 12 са арестувани, иззети са сериозни количества дрога (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го Жоро Илиев, задържан при спецакция на ГДБОП срещу нова наркобанда (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Арестуваха Георги Илиев - знаково име в бургаския ъндърграунд Спецченгета окупираха подлеза зад БСУ, има арестувани
виж още
скрий
13 Септември 2018, Четвъртък, 14:45 ч.
Автор: Флагман

Минчо Минчев обаче остава в ареста - бил с висока обществена опасност въпреки чистото съдебно минало


Въззивната инстанция отмени ареста и пусна под парична гаранция Антон Динев, сочен от прокуратурата като участник в организирана престъпна група за разпространение на дрога в Бургаско.
Динев е един от четиримата обвиняеми в бандата, която според държавното обвинение се ръководи от 37-годишния Георги Илиев.

Арестите бяха извършени на 4 септември.
Два дни по-късно по искане на прокуратурата Специализираният наказателен съд остави в ареста лидера Илиев и другите трима обвиняеми – Йордан Стойков, Минчо Минчев и Антон Динев.


Както „Флагман” съобщи, Георги Илиев и Йордан Стойков изобщо не са обжалвали определението на първата инстанция.
Днес в Апелативния специализиран наказателен съд (АСНС) обаче се гледаха мерките на другите двама – Антон Динев и Минчо Минчев.

Втората инстанция е потвърдила постоянната мярка „задържане под стража” за Минчев, но е отменила тази на Динев, за когото е определена „парична гаранция” в размер на 3000 лева.
Съдът е преценил за последния, че са налице основателни подозрения, че е извършил престъпления, но не и че има опасност да се укрие или да извърши друго криминално деяние.


По отношение на Минчо Минчев обаче АСНС е решил, че има опасност да извърши ново престъпление не само заради високата степен на обществена опасност на деянието, за което е привлечен към наказателна отговорност, но и заради данните, че през инкриминирания период по настоящото дело същият е разпространявал наркотични вещества, което независимо от чистото му съдебно минало го определя като личност с висока степен на обществена опасност.

„Ето защо съдът намери, че за изпълнение на целите на мярката за неотклонение най-подходяща се явява „задържане под стража“”, посочват от АСНС.

Припомняме, че според прокуратурата групата е действала от началото на 2018 г., а при обиските е открито значително количество дрога – над 1 кг канабис, метамфетамин, кокаин и хашиш.

Определенията на АСНС са окончателни и не подлежат на обжалване и протест. Втората инстанция е била в изцяло дамски състав – съдии Красимира Костова, Красимира Райчева и Магдалена Лазарова.
Припомняме, че пуснатият под гаранция Антон Динев е най-възрастният от обвиняемите – на 39 г.

В категории: Темида , Бургас


16
Коментара по темата
16.
До Иван Попов
15.09.2018 14:06:53
0
3
Ти си най-голямата шматка и си такъв посерко ,че си изпя всичко като се вмираса на лай..а....Той ония от горе гледа да знаеш утрепка долна измекяр ...Ся ще те видим на делото в София с другата групичка кои ще хвърлиш корбанчеее
15.
Иван Попов
14.09.2018 14:31:08
0
0
С чиста като съдебното ми минало съвест мога да кажа, че нямам нищо общо с тези момчета.
14.
Иван Попов
14.09.2018 14:31:08
0
0
С чиста като съдебното ми минало съвест мога да кажа, че нямам нищо общо с тези момчета.
13.
ЦАЦАРОВ
14.09.2018 10:49:05
0
2
Еми лека по лека трябва да ги освободим всичките ......пък и нашата прокуратура много лесно стига до споразумения с престъпниците.
12.
Bavaria 320i gas vanos
13.09.2018 22:36:30
1
4
Carnax barut i tragnax s varteji posle pusnax ruski rap otidax dasi zema mareholanka da po6a prebix niakav diadka 6tot biah nerven zarat ena putka det kaza 4emi bil malak huqka
11.
Народа
13.09.2018 21:38:21
0
6
Искаме да видим най накрая магистрат в затвора !
10.
Наивен
13.09.2018 21:36:37
0
5
А бе аз се чудя що съдиите са толкова заможни хора......
9.
Хуманност му е майката
13.09.2018 21:34:16
0
7
Българските съдии, най-хуманните съдии на света. Бравоз!
А жертвите? Жертвите кучета ги яли. Престъпниците са важни. От там идат кинтите.
8.
Безхаберник
13.09.2018 21:18:25
0
2
Да да от Българово
7.
Burgas
13.09.2018 21:04:37
1
4
Koi e toq mincho ot balgarovo li
6.
Славчо Жеков Ярето
13.09.2018 20:52:10
0
8
Хомобандити от Боргас.
5.
До 1
13.09.2018 20:49:13
0
5
Като дойда на власт
4.
Gdbop
13.09.2018 20:42:00
3
9
I sega ako pusnete jorkata.celiqt cirk za nisto.umreli polucaicheta v uniformi.robi prosti.
3.
Daniel Iliev
13.09.2018 20:34:59
6
4
Batko ti si nai golemiq.
2.
Кука
13.09.2018 20:30:05
1
9
Еее пуснетего жорката че тошката златарчето и жена му драпат вече няма белооо
1.
Кога
13.09.2018 20:09:15
1
13
Кога ще дойде време да има прокурор или съдия в затвора?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори