×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Вижте кой знаков бос пропя срещу Митьо Очите, топи го за войната в погребалния бизнес


Само във Флагман.бг! Вижте кой знаков бос пропя срещу Митьо Очите, топи го за войната в погребалния бизнес
Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, защото закачаше дъщеря ми, твърди Желязков
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Вижте кой знаков бос пропя срещу Митьо Очите, топи го за войната в погребалния бизнес Обрат за „ветерана” в групата на Георги Илиев – втората инстанция пусна на свобода Антон Динев След спецакцията срещу Георги Илиев и хората му: Криминалисти ожънаха ниви с близо 100 дка канабис Соченият за лидер на нова банда в Бургас Георги Илиев не е обжалвал ареста си на втора инстанция Ексклузивно: Ето кои са арестуваните при спецакцията на ГДБОП в Бургас, вижте лидера им МВР с подробности за разбитата наркобанда в Бургас: 12 са арестувани, иззети са сериозни количества дрога (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го Жоро Илиев, задържан при спецакция на ГДБОП срещу нова наркобанда (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Арестуваха Георги Илиев - знаково име в бургаския ъндърграунд Спецченгета окупираха подлеза зад БСУ, има арестувани
виж още
скрий
04 Март 2019, Понеделник, 14:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Прословутият Георги Илиев все повече ще се прочува, обяви защитата на несебърския бос

Нов свидетел по делото за Организираната престъпна група (ОПГ), за чийто лидер е сочен Димитър Желязков-Очите явно сериозно притесни защитата на несебърския бос. Името на човека, който е една от най-знаковите фигури в бургаския ъндърграунд, беше споменавано няколко пъти от адвоката на Желязков по време на гледането на мерките му за неотклонение след екстрадирането от Турция.

Както Флагман.бг вече съобщи, в края на февруари с обвинения, че са част от бандата се сдобиха още петима души, включително и голямата дъщеря на Желязков – Станислава.

Преди броени дни – на процеса срещу ОПГ-то на кръвния си враг Божидар Кузманов-Кравата и самият Митьо се изказа за развитието на разследването срещу него.

Изкараха свидетел, който лъже. От 15 години бил с мен, някакъв Георги Илиев.

Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, защото закачаше дъщеря ми
“, обяви в съдебната зала Очите.

По думите на Желязков, в показанията си Илиев твърдял, че двамата едва ли не били първи дружки. Според Очите съименникът на боса на ВИС свидетелствал и срещу Николай Мечков. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

Прословутият Георги Илиев все повече ще се прочува. Как е възможно да присъства на всички тези разговори, които твърди, че е чул. Все едно постоянно са били заедно. Питах го дали не е в интимни отношения с Димитър Желязков. Не му е бил и охрана. Няма как да се вярва на такъв свидетел. Той безогледно лъже“, пък каза адвокатът на Очите – Илиян Василев при гледането на мерките за неотклонение на Желязков.

Георги Илиев е дал показания съвсем скоро – в началото на годината, когато Митьо все още се е намирал в турски арест, научи Флагман.бг.

В част от показанията си бургазлията говори за войната в погребалния бизнес, която според спецпрокуратурата е една от дейностите на бандата. За нея отговарял Йордан Въчев-Ларша, твърди още държавното обвинение. (ВИЖ ТУК)

Според източници на Флагман.бг Георги Илиев от доста години е в „бизнеса“, но се сдоби с обвинение за лидер на група, занимаваща се с разпространение на дрога, едва преди няколко месеца.

„Жоро Илиев беше самостоятелен играч, който никога не е бил зависим от Митьо, както много други.

Той е много хитър и доста години успя да остане в сянка. Буквално беше неуловим за ченгетата, пазеше се много внимателно. Възможно е от прокуратурата да са го притиснали и да е пропял срещу Митьо, за да отърве кожата. Жоро със сигурност знае много“, разкри нашият източник от ъндърграунда.

Припомняме, че в началото на септември м. г. Бургас беше блокиран от полиция заради спецакция на ГДБОП и ОДМВР. По време на операцията са претърсени множество адреси и коли из цялата област. Арестувани са 12 души, като обвинения за ОПГ са повдигнати на четирима от тях.


Маскирани спецполицаи водят с белезници тартора Георги Илиев след ареста му в края на м. г.; сн.: ОДМВР-Бургас

В рамките на операцията са извършени множество процесуално-следствени действия в жилища и ползвани от задържаните леки автомобили. Иззети са около 1 кг различни видове наркотични вещества - суха зелена тревна маса - канабис, метамфетамин, кокаин, хашиш. Открити са 48 растения от рода на конопа, 18 от които били отглеждани в специално оборудвано за целта помещение на къща.

При претърсванията са иззети още - газово оръжие, ножове и палки, а в дома на лидера на групата е открита и парична сума в размер на 15 490 лв. По първоначални данни групата е действала от началото на 2018 г. на територията на страната и Бургаска област.

Установено е, че участниците са прибягвали до използването на насилствени методи - заплахи и побои, при осъществяване на престъпната си дейност, съобщиха от полицията.

За лидер на новата банда държавното обвинение посочва именно 37-годишния бургазлия Георги Илиев. Той продължава да е зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража“. (ВИЖТЕ ОЩЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


В категории: Крими


52
Коментара
52
Коментара по темата
52.
Певец
07.07.2019 22:55:06
0
1
Георги илиев насран шпионин Гласът на България целия град знае няма каде да се скриеш мишко вече си хапче лъжисвидетел варвиш и сереш целия си в лаина.
51.
*********
09.03.2019 13:33:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
Най добрият пример
09.03.2019 13:25:18
0
5
Голям срам този наркоман Илиев подобие на мъж има син преставете си какъв пример ще даде на детето дилар наркоман живее с проститутка лъжесвидетел шпионин страхлив направо Захарина ако е малко по унна да му смени името на детето голям срам
49.
косер
07.03.2019 12:42:16
1
6
Илийка, е*и им майката на всички. Виж как посират като почнеш да пееш. Продължавай в същия дух! Объркай им схемите, та да се научат!
48.
Хектор
07.03.2019 10:35:42
0
4
Много як мъжкар е този Жоро бе....кой знае къде се спотайва......не мога да го засека в последно време
47.
*********
06.03.2019 23:16:34
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
Жорж(Георги Попов) от краставицата
06.03.2019 21:55:54
3
28
Пуснете Илиев тои моля ви, ще се самоубия докато съм на работа в пожарната ще се хвърля в някои огън!!!!! Моля ви вече колко време не ме е плющял в боксьорския, мутренски, бачкерски г....Ъз,сега без него няма с кого да пафкам масури и колко обичаме да си шмъркаме ебаси Кефа и да ходя да бачкам в пожарната, вече ми отиде единствения шанс за просперитет и развитие в живота след като и него вкарахте, първо далакмана айде него го отписах, станах прислуга на Илиев и сега и с него ме разделите, ще гледам да намеря някоя батка на тренировките по-бокс да ме утешава под душове те!!!!
45.
T
06.03.2019 21:30:01
0
5
Тоя град стана най пропадналия .С най смешните мутри на планетата
44.
Дано да видиш
06.03.2019 05:45:51
4
25
Илиев, когато прочетеш този коментар се замисли за синът ти, който ЧЕТЕ тези статии и коментарите.!!!!!
Няма да се скриеш, ако се надяваш на това...... нито от затвора, нито от подигравките на ЦЯЛ Бургас. Такива работи никога не се забравят. Представи си кой ще иска да върши работа от тук нататък с теб!? С какво ще се занимаваш дори и да излезеш? ТИ СИ един лъжлив свидетел, 200 кг. Мъж 40 годишен , от дълги години си в този бизнес, трябваше да си наясно с последствията които лесните пари носят със себе си и когато стана време да поемеш ОТГОВОРНОСТ, би било добре да го направиш КАТО МЪЖ, а не като един лъжлив защитен свидетел, като Мишка! Ще излезеш без пукнат лев, можеше да си запазиш достойнството.. но ти избра да мишкуваш. Думите ти, няма да издържат в съда, защото са ЛЪЖА! Бъди сигурен в тпва, всички го знаем. И разследващите го знаят, също. Много жалко за времето което си прекарал във фитнеса, не можа да ни излъжеш с визия.
43.
До Мутрите
05.03.2019 23:17:06
5
5
Господа Мутри ,
Има много по лесен начин за печелене на пари и то на повече пари .
Ще ви подскажа малко .
Нефтозавода замърсява изклучително много и изпуска вещества във въздуха ,за които ако европеиския съюз разбере ще наложи огромни глоби .
така 4е вдинете малко шум ,блафираите че ще наемете независима европеиска лаборатория и парите от нефтозавода ще започнат да валят към вас .а вие само ще си мърдате пръсчетата и няма да се налага да правите незаконни деиности
42.
alcho
05.03.2019 21:59:29
1
11
ILIEV....pussy cat
41.
Ggg
05.03.2019 15:26:02
1
20
Голяма жена излезе тоя Илиев то на първия арест и не можеш му затвори устата че и за който свари не подбира...хахаха
40.
*********
05.03.2019 08:32:23
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
Гошо
05.03.2019 01:24:23
1
16
Вече не съм Илиев,А георги христов.синева
38.
ярма
05.03.2019 00:59:13
3
7
оо флагман моля ви вчера видях свидетеля в центъра на бс айде малко по сериозно "задържане под стража"
37.
Бай Ганьооо
04.03.2019 23:46:23
0
11
Спирай хероина че след малко ще ти се присъни,че си пил биричка с Тръмп и Путин,докато си договаряли подялбата на света!
36.
Бай Ганьо
04.03.2019 23:37:08
0
9
Кво се случи с тоя Млякото от горно езерово тва момче заплашваше всеки с Желязков що не го видяхме на скамейката като част от опг...Мляко сега що не лаеш и си се свил мутра недоразмазана
35.
Бай Ганьо
04.03.2019 23:16:40
10
1
всичко е лъжа преди малко се срещнах и с свидетеля и с Желязков двамата си пият биричката и преразпределят сънито докато вие се ухажвате в коментари
34.
ДНС
04.03.2019 22:04:56
4
7
Човека е гений, бе, ще снесе сега, ще излезе преди другите, ще им вземе пазара - хем пари, хем няма конкуренция, хем в процеса ще си намери приятели ченгета.
33.
До 33
04.03.2019 21:56:20
0
0
Ванюш, не сме в час по литература !
32.
До 25 бургазлията
04.03.2019 21:04:10
6
28
Истински мъже Фратеви? Хахааааа
Ами те жените им са по-истински мъже от тях. Поне си правиха каквото пожелаят и се гавриха с мъжете си. А мъжете им ревяха и ходеха по гледачки. Хахаааа Истински мъже били. Ооох тука само анекдоти и идиоти.
31.
Митьо Торбите
04.03.2019 21:01:28
0
15
Тоя само мутрей ,пак къв е насран,само на лапета се отваря,не съм го видял да се сбие ,само пози,fashion tv
30.
Pepito
04.03.2019 20:37:56
2
8
Zaek,pomni6 li s Bqsa kato te ebaxme na 6iloto???Razkaji im malko kak go poema6e s nailonova torbi4ka ot qica
29.
Fog
04.03.2019 20:25:26
5
10
Докога само щеви гледаме сеира господа съдйй и прокурори.Искаме присъди и движение от ваша страна.А не говорене .Иначе ние народа щеви осъдим скоро.
28.
Тт
04.03.2019 20:15:01
1
15
Дал е показания за 40 човека.Имена,адреси,коли всичко.Тепърва почват да падат
27.
...
04.03.2019 20:02:00
20
9
От всичките само Мечков е истински лидер другите “босове”... са босове само във вестниците и мечтите си
26.
*********
04.03.2019 19:33:19
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
*********
04.03.2019 19:33:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
бургазлия
04.03.2019 19:23:12
26
8
истинските ПИЧОВЕ СВЪРШИХА с фратеви,каневи,кела и други МЪЖКАРИ от началото на демокрацията
23.
Архимед
04.03.2019 19:14:37
1
37
Теорема за бургаската мафия:
Колкото повече мускули има мафиота толкова по бързо ще бъде склонен да свидетелства !!
Мафиоти родени след 1990 г свидетелстват без изключения и без значение от мускулатурата !!
Заключение: Никога не върши работа с мафиот с мускули и с хора които познаваш по малко от 20 г !
22.
Моля ви!
04.03.2019 19:11:00
3
14
Спасете наркобоса който уби жената и детето на Рали! Веднага арестувайте Илиев и освободете детеубиеца! На протест пред съдебната палата в защита на Катетъра. Хахаа
21.
*********
04.03.2019 19:10:37
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
На вниманието на Коста Кирязов
04.03.2019 18:38:32
3
14
Вземи мерки какво правиш ти поне си полицай знаеш че Илиев лъже вземи нещата в твой ръце поне едно врме имаше топки сега да не си станал слуга на бопа
19.
Paleja
04.03.2019 17:55:02
3
20
Neka da razpitat Iliev koi zapali fitnesa na Toshko zad Atagena
18.
Дон Вито
04.03.2019 17:46:54
5
20
Taq jena Iliev,mazno uho,caisa leja zaradi nego nezmam si koi drug,ivan popa nekoviqt limon izpq celiqt grag.smeeschese na Dalakmana toi sastiq l,metna gi po domovata kniga mechkov,ochite,dancho larscha vsichki,toi vinagi e peel mnogo,prosto vie nevejite sega go razbirate,naeba zenite na cql grad,sega toi ste e jenata v zandana,xaxxa,mazen pevec joro iliev donosnika na visoko nivo v ierarhiqta.vinagi e bil takav i takav ste si ostane,mnogo go e strah ot zatvora,i mechtata mu se sbadna,gotov e na vsichko da ne leji taq jena peesta,navremeto i men i moite hora ni izpq sasto,ama az kato im kazvah nikoi ne mi vqrvasche,da no vs ozleze na qve
17.
Popa
04.03.2019 17:45:39
5
31
Iliev nikoga ne e rabotil za Mitio tva vseki go znae vklu4utelno i policaite prosto e mn nasran psevdo bandit i si gi misli ot gaza tos sme6nikk , nai maznata 6matka v Bs i nai izdrebneliq 4ovek zatva 11 4oveka ot negovata grupa sa svideteli sre6tu nego 6tot e mn to4en , Iliev i da pee6 kato pop pak 6te vzeme6 7-8 godinki halka i tva ti be6e ve4e na tebe osran si celiq , po golqma jena ot Dalakmana izleze
16.
Тото
04.03.2019 17:25:56
3
16
Стига е топил само очко, нека ся и него да го натопят
15.
Митеее Мите
04.03.2019 17:10:52
3
21
С твойте камъни по твойта глава. Намери свидетели за за Мечков за Кюфтето за Божо кравата. Уговаряше ги какво да лъжат,но сега и теб ще заковат.
14.
Пример
04.03.2019 16:56:42
4
4
Към пример да даде на сина си? Как се правят минути.лъжливо гадно копеле
13.
Ааа
04.03.2019 16:44:19
7
8
Някой ще каже ли защо този Илиев е станал лъжесвидетел
12.
*********
04.03.2019 16:42:06
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Оакания Торбичко
04.03.2019 16:41:06
7
26
Мега просто парче излезе този Очите. Отива напада хората,отнася го и после с дъщеря си и цялата си банда свидетели срещу Кравите. Е сега Кравите какви скруполи да имат. Естествено че за да се защитят от обвиненията и показанията на Очите и компания,ще имат защитна противоположна версия.
Торбичков сам изяде х.я. И в битка го победиха и осакатиха,и в съда ще му го набият.
10.
Запознат
04.03.2019 16:40:25
11
25
Илиев е мазен лъжисвидетел наркоман подлога на гдбоп казва каквото му кажат само да се отърве има син какъв пример ще му даде тази жена жалка
9.
Apolon
04.03.2019 16:31:14
7
38
Как звучи само : знаков бос пропя хахахаха маwа ти жената смешна на улицата вървиш като Робокоп викаш и крякаш на хората все едни целия град е в краката ти с тяло на Аполон и сърце на зайче/не заек/.....и...пропя Хаха певец като не ти държи Халката къде си тръгнал стани барман певец актьор не се прави на мафиот
8.
Малоумник
04.03.2019 16:28:01
5
38
Закачал дъщеря му преди 15 години, тя тогава 3 ти клас ли е била ве лек :)))
7.
7
04.03.2019 16:06:41
1
3
днес Хахов е слаба ракия като коментиращ ,излагаш се .
6.
Некумпитентния
04.03.2019 15:17:54
1
14
Каквото почукало това се обадило
5.
Цайса
04.03.2019 15:06:12
3
28
Само аз му вярвах на Илиев защото съм много тъп и лежах в затвора заради него
4.
U
04.03.2019 14:50:08
12
6
Do 3 stoqne zatvarqi si chovkata vsichki znaem jenati koi q vzima
3.
Еее Очички
04.03.2019 14:40:19
5
40
Не може само ти да доносничиш и да нареждаш на полицията. Толупи Мечки Крави Кюфтета всички ги натопи на полицията и свидетели намираше. Като свидетелства в съда срещу Кравата много беше отворен. Тъпак смешен. Не се ли сети че всички тези ще ти го върнат бе глупак?
2.
2.
04.03.2019 14:32:51
4
13
свидетеля е страшно парче.
1.
Aaa
04.03.2019 14:05:20
4
31
Flagman proverete si informaciqta sled kato svidetelstva sreshtu jelqzkov i mechkov po natisk na prokuraturata e pusnat s podpiska oshte minalata sedmica
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори