×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пощадиха стадото на баба Дора, която разплака България! Министър Порожанов разкри как смята да постъпи с овцевъдите


Пощадиха стадото на баба Дора, която разплака България! Министър Порожанов разкри как смята да постъпи с овцевъдите
68-годишната жена от село Шарково, която сама отглежда стадото си от овце и кози, се превърна в символ на умиращия земеделски стопанин в погранична Странджа
Тема в развитие
Протестиращите животновъди искат оставки до час, ако не – гражданско неподчинение След оставките: Само странни субекти останаха на протеста, искат главата на премиера Само във Флагман.бг! Крути мерки срещу чумата в Бургаско, проверяват и дезинфекцират всяка кола и шофьор (СНИМКИ) Валентин Радев: Животните трябва да бъдат убити, иначе опасностите са много големи Шарково посрещна омбудсмана Мая Манолова с козичка адашка, обеща им да иска по 300 лв. за овца (СНИМКИ/ВИДЕО) Първо във Флагман! Цялата истина за истерията с чумата и кой се готви за поста на Порожанов След алармата на Флагман.бг: Кметът на Болярово поиска РЗИ да изследва водата в с. Шарково Д-р Илиев: Животните в Странджа не се избиват напразно, спасяваме бизнес за над 1 млрд. лева (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Ужасяващи кадри от гробището на избитите животни в Шарково Затишие пред буря! Доброволци бранят стадото на баба Дора от черните „ветеринари” с бели престилки Баба Дора: Подкрепата на протестиращите ми връща надеждата, че „рожбите“ ми ще оцелеят (ВИДЕО) Пощадиха стадото на баба Дора, която разплака България! Министър Порожанов разкри как смята да постъпи с овцевъдите Убийте овцете! Каква е разликата с турското робство? Болката на баба Дора трогна цяла България. Тя ридае безутешно: Не убивайте животните ми, те са мои деца (ВИДЕО)
виж още
скрий
14 Юли 2018, Неделя, 00:33 ч.

Предлагам обезщетенията да се вдигнат на 190 лв. на животно, каза Порожанов


Взели сме над 6 000 проби и в трите населени места те са дали положителен резултат. Болестта наистина е много опасна - избити са към 4000 животни. Така коментира министърът на земеделието Румен Порожанов ситуацията с евтаназираните животни пред bTV.

"Нормално е баба Дора да приема нещата така. Тези животни са част от живота й. Правим максималното и мисля, че стопаните разбраха. Уточнихме се, ще има обезщетение - около 150 лв. на животно. Ще направя предложение тази цена да се вдигне до 190 лева, но това трябва да се гласува в Министерски съвет. Аз съм обяснил на хората как сме стигнали до тази сума. Междувременно има опция след като чумата утихне, да им бъдат предоставени безплатни животни. Не си правим пазарлък с мъката на хората", обяснява той.

Министърът разкри, че е доста притеснен, тъй като насам и идва и африканската чума.

"Притеснен съм. Не става дума само за овцевъдството. Идва африканска чума. Разбира се, че съм притеснен", каза Порожанов. 

Междувременно баба Дора от село Шарково, която сама отглежда стадото си от овце и кози, се превърна в символ на умиращия земеделски стопанин в погранична Странджа. Мъката на 68-годишната жена по обявените за унищожаване заради чума здрави животни докара земеделският министър Румен Порожанов при тях вчера.

„Министърът каза, че ме гледал по „Фейсбук” и заради мен дошъл тук. Аз го помолих да ми остави животните, да ми ги запази – не искам да ми плаща животните, искам си моето стадо. Човекът каза, че не могат да го оставят, защото попада в трикилометровата зона на убиване вече”, казва баба Дора със сълзи на очи.

Заради възрастта си едва ли баба Дора ще гледа друго стадо отново. В момента стадото на баба Дора е единственото, което е останало в селото.







В категории: Животът


31
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
31
Коментара по темата
31.
ветеринар -академик
16.07.2018 11:36:12
0
3
Значи , като взема една талпа и всички пишман-ветеринари , които копипействат тука , ще ги пратя в на корни задника , да си надишат урока !!!!
30.
до 29 а сега де
16.07.2018 11:27:41
2
1
А бе комунист прост ,ти пиеш ли си хапчетата , ненормалник !!!
29.
А сега де
16.07.2018 08:03:35
1
7
ЕКСКЛУЗИВНО;Само в саита АФЕРА снимки от Сливенското село Чинтулово на стотици МИГРАНТИ докарани с бусове в прясно ремонтирана сграда облепена с малки кафеви тухлички по американски стандарт
МИГРАНТИТЕ докарани с транспортни военни самолети на летишата вБЕЗМЕР и летише Крумово краи Пловдив още преди седмица
Летището в Пловдив е собственост на IAA-Israel Aerospace Aliance зад които седи фирми на Rockfeler
Летището вьв Безмер беше наскоро модернизирано пистата УДЬЛЖЕНА сьс специален много скьп асфалт така че да може да ПРИЕМА огромни транспортни самолети/С-130 Херкулес СПАРТАН Глобмастер III Боинзи пьлни с ХОРА и военна техника
ИСЛЯМСКОТО нашествие в ьвБГто ЗАПОЧВА
бОИКО бОРИСОВ-Новия НАЦИОНАЛЕНпредател досуш като един Лаазаер КОЕН -евреина предал КЛЯЧА за портата и падането на Тьрновската крепост в рьцете наОСМАНЦИТЕ /1398 година/
28.
До номер 26
15.07.2018 20:11:41
2
1
Странджа и Сакар са две различни, разбирачо
27.
garibaldi
15.07.2018 19:14:36
0
7
Обьрнете внимание на снимките от ,, Спецелизирания " ветеринарен екип !
Аве ... ?!
От кадя ги докараха ?!
Афганистан ли , Пакистан ли , от разни огнища ли ?!
Ни Един Бьлгарин няма !
Повторение на ,, Време Разделно " !
Главен режисьор - Бойко Методиев Борисов !
А вие си спинкайте !
Нали сте и мнооо заети !
Ха сега !
Продажния Флагман !
Трийте ве !
Скотове !!!
26.
Gocho
15.07.2018 18:59:10
0
14
Никой няма да ви каже Истината !
Това , което ще ви кажа не е конспирация , а реалноста !
Онзи ден Бочката беше пак при Меркелката , и .... ?!
Вие как мислите - Защо ?!
Това дето се спуска по медийте са само алабалализми !
Имат договорка !
Меркел усети че чрез цялата тази мигрантска кампания , почва да губи позиций не само в Германия , но и в Европа !
Това засяга интересите на целия сьюз !
Та да се вьрнем на пазарлька Бибитко и баба - костенурка !
Уговарят репратирането на 150 000 талибана в Бьлгария , като Германия отпуска 4 500 000 € средства които да гарантират че Боко ще ги дьржи на каишка и няма да пльзнат пак кьм Западна Европа .
В пазарлька е и Френското мекере !
Сега да дойдем и на трагедията по Сакара !
Вьпреки че неграмотниците му казват - Странджа !
Вече по много почти обезлюдени села са построени сгради за последните няколко месеца .
Има и в Сливенско.
Всички - медии , джурналя , патриотари , опозиция - Малчьт !
И кьде е заровено кучето?
Тиквата прибира мангизите от Германия , харчи само 1/4 от тях за ( сигурно са и по-малко ) няколко блокчета , а за изхранването на Талибаните са ,, Сакарските добичета " !
Готино - нали !
Хем ще обезлюдьд региона , хем на Европата са готини , и ....
Пара в джоба ще има !
Никаква чума Няма в Сакара !
Повярвайте ми !
Бойко Методиев Борисов е Най - Големия Бьлгароубиец в новата история на ...
Щях да напиша дьржавата , ама то нема такава вече от последните му 3 мандата !
Що не вземете и да му се махнете от главата....
Сега ...
Не само коментара ми , но Сигурно и статията ще махнат Продажните джурналя ....
Сьс здраве - от Вануату !
Тука нема тикви и корупция !
Порим вьлните и ...
Местните !
25.
до 23 ветеринар-специалист
15.07.2018 18:21:12
0
5
РЕСПЕКТ!
24.
Пирожката
15.07.2018 18:16:26
0
8
Порожанов, пич... всъщност не си пич...
Не по 190лв, а и по 600лв са малко.
Едно животно струва 250-270лв, а ти даваш по 140лв, а сега от теб да мине по 190лв щото си пич... ама не си...
Ако сметнеш цената на животно + пропуснати ползи едно животно ще е поне по 700-800лв.
Ако отчетеш и стреса, който създавате на хората можеш да закръглиш по 1000лв на животно и тогава ще станеш пич. За няколко милиона от свидливост ще бутнете правителството. Това няма да ти го простят, щото парсата там е милиарди
23.
ветеринар-специалист
15.07.2018 17:56:55
0
14
1. Това избиване на дребните преживни (овце и кози) в Странджанско няма никакви ветеринарно-медицински основания. Като ветеринар го твърдя, и с този албум и с други подобни съм в състояние да го докажа във всеки съд.
2. Чумата по дребните преживни беше непозната, неизвестна, и несъществуваща в България от десетилетия. По-точно: минимум от средата на 50-те години на 20 век. Защото съществуващата ветеринарна служба и организация на ветеринарното дело профилактираха, изключваха, и не допускаха появата не само на тази тропическа болест, а и на 80% от това, което се учеше в курса по обща и частна епизоотология (заразни болести).
3. Чумата по дребните животни е ТРОПИЧЕСКА болест, най-разпространена в Западна (бивша френска) Африка.
4. При заразяване (а такова няма – има съмнения и подозрения от френска лаборатория) животните не се избиват. Серумират се с хипер-имунен серум (който си го произвеждахме в „страшния лош соц“) и си работи. Животните, които са в контакт, или са в региона, но нямат признаци на заразяване, се ваксинират. Поясът е от 60-100 км за България. И пак няма избиване. Защото избиването на животните при тази болест не решава нито един ветеринарен въпрос.
5. Следователно, избиването на животните в Странджа сега, преди, и избиването на кравите преди броени години с повода „нодуларен дерматит“ няма ветеринарно-медицински основания. Няма и хуманно-медицински основания. Няма и икономически основания, ако не броим унищожаването на поминъка и компенсацията на собствениците за икономика. Понеже това си е анти-икономика. Следователно, това не е здравен, не е хуманитарен въпрос, и не е икономическо решение. То е чисто политическо.
6. Кой има интерес?
Нямат интерес животните.
Нямат интерес стопаните.
Нямат интерес даже и ветеринарите, въпреки, че те са машата за това действие.
Няма интерес държавата (каквото и да е останало от нея). Нямат интерес дори и външно-управляваните „управляващи“. Те са наясно, че това са само главоболия и проблеми, при това – с достатъчно „видими резултати“ за населението и народа. И реакция (от народа) вече има.
Единственият, който има интерес, е този, който иска българската земя да се обезлюди, за да бъде „изкупена“ за безценица, или просто взета и заселена. Тоест, потенциален или вече действащ завоевател, колонизатор, и подобните на тях. Другите, които имат косвен интерес, са търговците на продукти от животински произход. Техният бизнес от това само ще се подобри. И те като правило са именно мултинационални и/или офшорно-регистрирани компании.
7. Виновни ли са Румен Порожанов, ГЕРБ, и Дамян Илиев като шеф на БАБХ? Да, безусловно. Това е вината на палача, изпълняващ заповедта на краля да отсече главата на брат, роднина, сънародник. Те го правят.
Дали получават някакво нездраво удоволствие при това, или страдат от угризения, е въпрос без значение, защото крайният резултат е чудовищен за хората там и в България.
8. Може ли тази беда да бъде решена и предотвратена в бъдеще? Може, но при условие достатъчното наличие на народ, който иска това да стане, наясно е с личния си и национален интерес, и е готов на действия за това. На организация.
Един Добрин Петков, фейсбук-активисти зад клавиатурата или на улицата не са достатъчни. Тук трябва народ.
Народ трябва, не население!
Иначе баба Дора ще плаче, такива като нея с изгорени души и изсъхнали от плач очи има десетки хиляди, а имаше стотици хиляди за тези 30 години. А ние си кютахме, и го допуснахме като мухльовци, глупаци, и наивници, които се полъгаха като туземци за мъниста на най-старата игра на англосаксонските колонизатори.
Може сега сърцето ви да се къса, но това ще продължава, ще се усилва, и ще става все по-зле, и по-страшно. Защото население като сегашното няма право да живее в рая на земята, извоюван от народа на предците му. Правото да живееш на родната земя е привилегия, чест, и титла, която се защитава, отвоюва, и брани от всяко едно поколение. Не само от завоевателите преди векове, или от последните защитници – нашите и вашите дядовци.
Разбрахте ли го?
Пак ви питам – разбрахте ли?
22.
.
15.07.2018 15:29:03
1
15
Флегман пак правите фелацио на гейбарастите с тази Фалшива новина и фалшиво заглавие
21.
ветринарен доктор
15.07.2018 15:27:19
0
28
По времето на Бай Тошо- щяхме веднага да Ваксинираме животните на баба Дора и да ги оставим в карантина 1 месец.
Никога през Комунизма Ветринари НЕ сме избивали ЗДРАВИ стада - Повтарям Никога НЕ сме избивали през комунизма Здрави стада !!!
20.
?
15.07.2018 15:24:16
0
23
Идвала и африканската чума - т.е. ще избият поне 1/2-половината овце в България и ще заличат 100 села от картата на страната
19.
mathur
15.07.2018 14:04:43
1
31
В момента върлува най-лошата чума.....ГЕРБЕРСКАТА.....По заповед унищожават здрави животни за да заселят там на меркел гостите , със знанието на тиквун.
18.
БСП ЕООД корни и сие ша ва управи :)
15.07.2018 13:30:36
21
10
Не и пука на Биволицата Импексова, ни за населението, нито за производителите, тя има за цел да вземе властта, ама да внимава да не прихване чумата по говедата! Когато цели ферми за кокошки бяха ликвидирани, заради зараза, мълча като пръднала, сега вместо да даде от субсидията на БСП помощи за стопаните, за да се застраховат от следващи подобни събития, тя дава пари за протести и с ухилена физиономия рапортува, че е платила 76 протести! Долна пачавра, няма да ти се получи да се качиш на България, както на Бузлуджа! Пригласяй на песните за "всеки километър..." мечтите са безплатни и ще ти изядат лакомата чутура!
17.
koko
15.07.2018 13:20:58
2
23
Боце да изкара милионче от субсидиите на герб за нови животни на хората,Аман бе чума шап НАП само за Софиянци хляб
16.
мислещ
15.07.2018 13:03:06
27
9
Истерията с умъртвяването на животните в рисковата зона-поредния опит на комунистите да дестабилизират правителството ! Няма да се учудя ако те са организирали и заразяването,щом могат да взривят църква пълна с хора,това тук е като погалване на кученце за тях !
15.
Неескенс
15.07.2018 12:46:24
8
31
Искания:
1. Поемане на професионална и политическа отговорност за появата на чумата.
2.Ясен отговор-надеждна ли е оградата ни с Турция.
3. Оставка на виципремиера, отговарящ за земеделието.
4. Оставка на земеделския министър.
5.Уволнение на директора на БАБХ.
6. Уволнения на директорите на БАБХ във Ямбол и Бургас.
Ако това не стане- оставка на правителството.
Тези фермери и стопани въобще не ги топли дали българското европредседателство е успешно и неуспешно.
14.
Кую
15.07.2018 12:43:47
4
19
Убийците на животни са новите избиратели на гробарите предатели.Бежанците от Харманли.
13.
Дидо
15.07.2018 12:03:46
2
23
Бил гледал по фейцбук и за това дошЕл...Да,бе,да.Нещастник,и той и шефа му!
12.
1232
15.07.2018 11:56:39
2
8
първо да се омъртвият дивите прасета
11.
Придворен шут-Порожанов
15.07.2018 11:55:41
3
28
Този лакей на Пеевски и отчитащ се на Борисов е голямо леке.За власт и пари продаде приятелите си,съдружниците си,хората които го издигнаха по върховете на властта.Ако не бяха 2-3човека този мухльо щеше да е най-обикновен чиновник на бюро и да лапа банички от 0.50ст.Нищо,всичко се връща на този Свят по един,или друг начин,а сега този компрометиран лакей маже с лайна,защото са му спуснали задачка от ЕС да затрие животновъдството в България за да може ние балъците да пазаруваме боклуците с изтичащ срок на годност от Лидъл,Кауфланд,Била и другите им вериги.За бабите и дедовците по 190лв.на животно,а от ЕС по няколко хиляди евро за лапачите.30хил.животни умъртвени по 500-600€ сами си направете сметката разликата в джобовете на Свинете власт имащи.Тази държава никога няма да се оправи,ако си седиме по домовете и ругаеме по самозабравилите се м.рши наречени управляващи.
10.
Иван селянина с помашкото лице
15.07.2018 11:53:56
0
5
Важното е че ония кибици от,гей групата гейовете на са там и са могъщи фейсбук звезди с официални страници big money$$$
9.
Венера
15.07.2018 11:50:49
1
29
Епидемии много:
Даваш пари за здравни осигуровки- те изчезват,
даваш пари за пенсии- те изчезват,
даваш пари за данъци- газиш в кал и дупки,
даваш пари за спокойствие-измират хиляди по улиците,
даваш пари за сигурност- избиват хора по домовете им?
Написаното тук е художествена измислица-
Ние сме доволни и щастливи!
PS Онези от Бисер обещетиха ли ги?
8.
Lavender
15.07.2018 11:40:00
2
30
Бабо Дора, Порожанов дойде при теб и другите, не защото е гледал ФБ-ка, а защото Б.Борисов му разпореди. А спешната командировка се наложи, понеже протестите могат да ескалират и катурнат властта. Искайте си животни, не някакви обезщетения, които ще изхарчите и после ще гладувате. Гледайте толкова животни, колкото да се изхранвате. Европа се "грижи" за останалите.
7.
1
15.07.2018 11:33:04
3
50
Ако избиване хиляди животни заради "риск" от чума, защо не избием хиляди политици заради риск от корупция. Мисля, че трябва да се съобрази с призива на милионера Порожанов и да започнем от него.
6.
новия
15.07.2018 11:26:35
3
34
Ако успеем да спасим стадото, било с протести, било с блокада, това ще бъде голяма победа срещу поробителите ни. АЗ ТРЪГВАМ СЕГА ЗА ШАРКОВО!!! ИДВАЙТЕ ВСИЧКИ И ДА СЕ БОРИМ!!!
5.
Пропаганда
15.07.2018 11:06:45
2
36
ЛЪЖЛИВО ЗАГЛАВИЕ ! Засега е живо стадото, но Министъра казал, че то попада в карантината зона и няма да му се размине. Пука му на мултимилионера Порожанов. От десет години милиярди еврофондове раздаде дреме му за некакма бабичка.
4.
Пеп
15.07.2018 11:01:23
1
30
И как точно са го пощадили, като ще го убият???
3.
koko
15.07.2018 10:51:15
2
31
Аз отдавна имам обосновано предположение че в парламента има освен чума и шап и една дозина болни от луда крава мерки обаче не се вземат така е и с женицата от снимката на сто затрити една спасена от герб бъдете щастливи бащицата беше благосклонен
2.
nedevbs
15.07.2018 10:50:35
1
24
Така и не стана ясно как и по какъв начин е дошло и се е разпространила тази чума? Ако тава не стане ясно всякакви болести по животните ще съсипват добитъка.
1.
Мотофен
15.07.2018 10:49:41
2
22
Тъжно...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори