×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос


Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос
23-годишен мъж от сунгурларското село Съединение се опитва да сложи край на живота си
30 Юни 2018, Събота, 11:39 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Шофьори Бургас

Младият мъж минавал през тежък период

23-годишният Рамадан Рамадан е мъжът, който в този момент прави опит за самоубийство в Айтос, научи Флагман.бг.

Както съобщихме, мъжът се провеси от жп прелез на изхода на града, в посока Карнобат. (ВИЖ ТУК)

Младият мъж е от сунгурларското село Съединение, но от известно време живее и работи в Айтос. Напоследък имал лични проблеми, които са го подтикнали да вземе фаталното решение.

Допреди минути полицаи се опитваха да убедят Рамадан да се откаже от намеренията си. Очаквайте подробности само във Флагман.бг!

В категории: Айтос


11
Коментара по темата
11.
Айтос
17.08.2018 21:50:05
0
0
Do koga shte pazite peshkata ( nad curkvata kudeto jivee ) znaem che go spirat policaite drogiran i zvuni na shefove na policiqta koito go oturvat do koga ? s toq debeliq parcheto do koga shte karat drogirani i shte prodavat drogi ? do koga ? vzemete se v ruce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
Истината
01.07.2018 14:38:24
1
3
Гнусна е майкати дето те е родила
9.
RamadanRamadan
01.07.2018 12:36:16
1
3
hvashtai policaite za rachichka i skachaite zaedno . Tova e edinstveniq nachin da se ottarvesh ot gnusnata Bulgariq rano ili kasno . :)
8.
*********
01.07.2018 10:13:17
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
До Васил ЕДРЕВ -кмет на Община Айтос
01.07.2018 08:29:34
1
1
относно няколко ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ от 2010г при нотариус Бисер Демирев 324 проверявани 18месеца от прокурор Милена Стойчева -Генчева №667/16 от 16.06.2016г на РП-Айтос
от:
milen petrov ([email protected])
дата:
21.06.2018 02:35
до:
[email protected]

Уважаеми ,господа магистрати,
Знаете ли,че .....някои ПРОКУРОРИ работят много ефективно по прикриването на ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос от 29.072010г и 24.08.2010г .....с които е помогнал на Сийка Вълкова Танева да придобие 15/48 ид.ч. от чужди наследствени имоти и на наследниците на ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ починал на 30.05.1987г без да им е оставял въпросното наследство ,което твърдят,че са получили напълно законно при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 ,но 23год.по-къстно.....като по тогава действащия Закон за наследството /ЗН/ ,срокът за получаване на наследство по смисъла на чл.50 от ЗН е бил 5 пет години ,сиреч до 30.05.1992год. .Чл.50 от ЗН е бил в законна сила до 29.07.1992г. .Така по смисъла на чл.50 от ЗН ,законът го тълкува ,че те са загубили правото си да получат наследство.....но и без това техният наследодател не им е оставил тези спорни наследствени имоти,които твърдят ,че са били на Тодор Костадинов Тодоров и придобити от тях напълно законно през 2010г при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 по смисъла на чл.587 ал.1 от ГПК.
Но защо наблюдаващата прокурорка Милена Стойчева Генчева от РП-Айтос на преписка с Вх.№ 667/16 от 16.06.2016г. касаеща разкриването на обективната истина за 2 две толкова ЯВНИ ИМОТНИ ИЗМАМИ с наследствени имоти ....НЕ ВЗЕМА ПОД ВНИМАНИЕ !!!! написаното по-горе съдържание в написаното от мен СВЕДЕНИЕ по пр.Вх.№667/17 от 16.06.2016г по описа на РП-Айтос ..... ОСТАВА ЕДНА ЗАГАТКА .....на която отговор от Вас сигурно никога няма да получа.
6.
Pp
30.06.2018 22:32:16
0
4
Дано момчето се откаже от решението си и да гледа на пред дано полицаите да го убедят зададе откаже
5.
Teo
30.06.2018 19:31:48
2
2
Чамър, недей.
4.
Смях в залата
30.06.2018 19:11:13
4
8
Крадливото ченге Я.Тодоров ще успокоява младежа.Янко арестувай тъща си и е прибери в ареста ,че открадна на хората къщите.
3.
Ние крадливите
30.06.2018 19:06:41
4
12
Габровски ,Демирев ,Свилен Янев и Джанкова бяхме големи приятели с Ангел.Много имоти откраднахме с негова помощ.С тези пари живеем .
2.
Треперете
30.06.2018 18:52:58
3
11
Всевишният ще ни отърве от вас.Васко ходи ли на погребението на корумпирания мушеник Ангел Ангелов?
1.
Заличителят
30.06.2018 18:49:35
3
19
Рамадане и много други като теб ,които подлуди местната управа.Не си давай живота ,защото Видов ден е близо ,едн от Общината не издържа на операционната маса ,но има и други грешници.Струва си да живееш ,за да видиш възмездието.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори