×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!"


Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!"
Как да обясним на едно седемгодишно дете защо няма да учи повече тук и защо е отхвърлено, питат разтревожените родители
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Юни 2018, Сряда, 11:59 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Директорът Михаил Ненов пое ангажимент да направи всичко, което е по силите му, за да продължат децата обучението си там

Казусът с неприетите първолаци в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" изкара родители и деца на протест пред школото. 12 ученици от две подготвителни групи към училището остават извън него заради новите правила за прием в първи клас. Въпреки че им било обещано при кандидатстване именно те да са с приоритет, децата не са класирани. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Родителите и първолаците се събраха пред училището и скандираха "Искаме си тук!". Парадоксалното за тях е, че училището съществува от 9 месеца, а новото изискване за уседналост на адреса е поне три години назад.

"Ние си записахме децата тук, докато вървеше строителството. Повярвахме в тази идея, а те ни обещаха, че децата ще си продължат обучението тук. Изведнъж се получава, че ние сме отхвърлени. Как да обясним на едно седемгодишно дете защо няма да учи пак в това училище. Как ще се почувства това дете, след като веднъж се е адаптирал към дадена среда и сега всичко пак отначало?!", питат родители.


Родителите връчиха подписка на директора Михаил Ненов, тя е подкрепена от над 150 души, които застават зад ощетените деца и искат образованието им да продължи именно в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията"

Не след дълго при тях слезе и директорът Михаил Ненов, който заяви, че изцяло подкрепя родителите в битката им. "Ние всички сме заложници на системата", обясни той. Обсъдиха се варианти за решаване на казуса, включително и увеличаване на паралелките - от 2 да станат 3. Ненов обаче поясни, че това не е решение, тъй като по този начин ще се класират следващите, които отговарят на критериите, имат повече от 3 години уседналост.



Той обеща пред родителите, че ще направи всичко по силите си, за да може тези 12 деца да останат в училището. "Както сме тръгнали заедно, искам така и да продължим!", каза Ненов.

Вижте повече във видеото:



В категории: Просвета


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
48
Коментара по темата
48.
РОДИТЕЛ
11.06.2018 15:07:41
0
3
кое му е "ЕЛИТНОТО"??? СТИГА СТЕ НИ БУДАЛКАЛИ!!!
47.
ММ
08.06.2018 17:41:36
1
6
Много ми става смешно кои училища водите "елитни". Първо, това училище го има от 1 година, нито има резултати нито нищо. Трябва да минат поне 10 години за да се разбере дали става за нещо. Второ, гимназии като Немска, ПМГ, Английска и Търговска не ми ги хвалете. Аз завърших едно от тези училища и имам приятели, които завършиха "елитна" гимназия и мога да кажа, че са пълен смях. От всички паралелки само 1 става за нещо и наистина се учи. Иначе точно от "елитните училища" излизат най-големите утрепки и наркомани. Голяма самочувствие без покритие.
46.
ьььь
08.06.2018 07:51:43
2
1
За Братята - истината, че е предпочитано от много родители. Ако беше калпаво, нямаше да се пука по шевовете от ученици. А никой не може да накара родителя да запише детето си ако не иска. Така че само много от пишещите могат да завиждат на името на училището и резултатите му... Аз , като родител, съм впечатлен от работата на учители и възпитатели в училището и от успехите. Чувал съм за Костадинова, че е отличен учител и има много желаещи при нея да се учат. Нека повече да са такива учители. А за "Коджакафалията" - още с нищо не е доказало, че е училище, а само име на голям БУРГАЗЛИЯ.
45.
азз
08.06.2018 07:43:30
2
5
Към "журналистите" от Флагман - Кога училището стана елитно? Или общината Ви плаща за поръчковите статии?!?Знаете ли значението на думата!!!
44.
РОДИТЕЛ
08.06.2018 07:40:39
2
6
Чета думи на ВРИД- директора на "Коджакафалията"- Ненов - "Коджакафалията" не е единственото училище, което дава качествено образование"... - Как за една година другарят директор разбра, че училището дава най- качественото образование в Бургас? Тоя в ред ли е? Трябват десетилетия на доказване!!! Това, че общината го измъкна от нафталина не означава, че трябва да се самозабравя!!! Той бил най- доброто училище, с най- качествено образование!!!! Е, такива самозабравили се псевдо директори злепоставят системата! Вън!!!
43.
Продава се
07.06.2018 19:27:04
1
1
Продам апартамент в блока до учелището. Непоследен етаж 85к€
42.
до 41
07.06.2018 13:13:37
1
5
Мисля си същото, от както решиха да става училище тази сграда . . .
41.
Psycho
07.06.2018 11:44:06
2
11
Четох в онлайн изданието на Стандарт статия преи време...

Недалеч от София, в село Мусачево, има къща, над която тегне проклятие. Прозорците на къщата зеят от години, защото е необитаема, въпреки че вече се предлага на цена един лев. А причината, поради която никой не я иска, е, че всички нейни собственици умират. Никой не знае причината за това, но пък мълвите са много. Едни твърдят, че под сградата има старо турско гробище, а според други - в основите на самата къща е заровено прокълнато имане. Във всеки случай първо измира мистериозно семейството, което е построило къщата през 70-те години на миналия век. Хората просто си отишли един след друг, въпреки че нямали никакви здравословни проблеми. Същото се случило със следващите обитатели. Общо четири пъти зловещата къща е докарвала смърт на собствениците си, пък и на родата им. Млада жена, живяла в съседство с къщата, пък не могла да зачене 10 години. След като се изнесла, детето дошло веднага, разказват местните. Преди години пък двама майстори били наети да я ремонтират и да я направят отново годна за живеене. Веднъж останали да нощуват в нея и им се присънили едни и същи кошмари. Първия ден не споделили какво им се е случило, но на втората нощ ужасните сънища се повторили. Този път майсторите си разказали взаимно какво са видели насън. Зарязали работата и изоставили къщата.

Заради легендите около къщата призрак никой не се осмелява да я купи въпреки "атрактивната" цена, на която се предлага. Преди няколко години германски турист, залутал се в селото, чул легендите за къщата и, понеже бил авантюрист, пожелал да преспи в нея. На следващия ден се появил пред селяните с напълно побеляла коса. Сега обитателите на Мусачево твърдят, че дори кратък престой в сградата е изключително опасен и може да ти навреди сериозно.


Това място години наред е било дом на изоставени или самотни деца. Място на разбити надежди, мъка, отчаяние, издевателства и болка.
Представете си каква енергия е попило. Новие дограми, мазилка, ограда и спортна площадка едва ли са променили енергийния фон...
Пращайте си децата на това "елитно" място... После ще съжалявате... Muhahahahaha
40.
IT
07.06.2018 11:16:56
1
8
Няма никакво значение коя е учителката, кое е училището и други подобни. Важната е средата, съучениците. Човека или става или не става. Както е казал лирическият герой: "Акъла не е уй да го му го набиеш?" И най-умното дете ако попадне в среда с тъпи, презадоволени деца, ще си мери IPhone, парцалките и кой каква по-голяма магария да направи. Ако средата предполага конкуренция и подкрепа в това, да покажеш и най-доброто, на което си способен и да се съревноваваш с други като теб, то тогава няма начин да не се развиваш.
Един прост пример. Светлин Наков. Създаденият от него "Софтуерен университет" не само създава програмисти, но насърчава хората да работят задено като една IТ общност. Голяма част от тях учат онлайн и комуникират във форуми и фейсбук. Изобщо няма значени дали сградата е нова, дали флагмана са казали, че училиището е "иновативно" и родителите си водят децата в "Тузарски" автомобили и имат проблем с паркирането като ги оставят.
Дали бих искал мое дете да учи в среда с други такива деца на псевдо елит с претенции. Категорично не.
39.
Камелия
07.06.2018 10:57:19
1
7
Миналото лято подадхме документи в Бр.Миладинови ,наши познати поискаха децата ни да са при *уникалата* Светлана Костадинова познайте развръзката. Тяхното дете след наливане и спонсорство е в нейния клас ние обче не сме. Мисля че е по- добре за нас, не искам детето ми да се учи от подобен тип учители.
Редно би било Г-н Б.Бочев да има поглед върху подчинените си и да вземе адекватни мерки.
38.
АLT
07.06.2018 10:11:42
3
8
А какво е било завещанието на дарителя ?
Но не и за индо.бг и пияни възпитателки.
37.
до ценинтел.
07.06.2018 09:40:11
3
3
Брат, коя става? Кажи да сравним критериите. Са мо не казвай онази с ролкята на цветя, дето си чати във фейса щото й е тъпо.
36.
гражданин
07.06.2018 09:35:43
1
5
Ако училището има капацитет за 100 първокласника /примерно/ а кандидатите са 150 какво правим ? Да сковат набързо едни дървени пристройки и да назначат още преподаватели за да увеличат капацитета ?
35.
Ха
07.06.2018 08:37:34
3
13
До новобогаташчетата с парички от мама и тате:
Има закони в тази държава. Важат и за вас! Новите правила не са изненада. Знаеше се много по-рано. Това, че се правите сега на ощипани е друг въпрос.
А за тези псевдогинмазийки думи нямам. Приемат деца с чисти 2-ки от матурите! И се имат за елитни! Завършва ПГНЕ и не може едно изречение да ми каже на немски. Е*аси и елита!!! За ПМГ важи същото.
34.
Родител на дете от ПГРЕ
07.06.2018 08:11:08
3
14
А защо тази сграда не се използва от ППМГ и ПГРЕ, както беше предназначено????
33.
Do32
07.06.2018 07:19:08
6
18
Хах , Братята беше някога елитно сега е надут балон благодарение на една "велика госпожа" Светлана Костадинова. Прехвалена учителка избирайки единствено и само своите ученици по портфейла на техните родители.
32.
Ай, стига сапунени драми
07.06.2018 00:21:59
8
20
Ах, сега какво ще правят "горките" хора, на които дечицата не са приети в новото училище на пъпа на Бургас? Това ми прилича на Апокалипсис, свърши се света!
На вниманието на всички натегачи, които драпат за Коджакафалията - да ви светна, че училището с най-добрите учители (от първия до последния) е "Братя Миладинови". То е с най-високите резултати от матури, НВО, олимпиади и прочее. Само че директора не бие тъпана колко са велики. Хората там работят без да си правят евтин пиар и калпава реклама. И затова 95% от учениците им влизат от първо класиране в Немска, ПМГ, Английска и Търговска.
А на отворковците - прав им път към Коджакафалията, даже още три такива да направят, че и без това бизнеса реве за шлосери и келнери.
31.
Мнение
07.06.2018 00:20:27
2
12
Статията не дава достатъчно информация за същината на проблема и донякъде е разбираемо коментарите да са такива.
Проблемът тук е че се въвеждат нови правила за прием в последният момент (2 месеца преди кандидатстането). Когато всеки родител вземе решение къде да учи детето му, обикновенно взима в предвид пълния цикъл на основното образование(8години). На практика тези деца биват 'прецакани' защото са приети по едни правила в предучилищна а кандидатстват за първи клас по други критерии. Това е несправедливото и мисля че това е важното тук. Изглежда е практика в БГ правила и закони да се въвеждат в посленият момент. Нека има правила но да се въвеждат адекватно.
30.
*********
06.06.2018 23:16:24
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
do 27
06.06.2018 23:13:13
3
6
Ами да се сърдят на този сладур директора. Не е наясно с приема в първи клас ли или някой родители са искали да прескочат процедурата и да са сигурни за първи клас
28.
До 27
06.06.2018 23:02:12
2
7
Детето ми е прието.Изказвам мнение просто. Наистина обещаваха че децата продължават в първи клас директно това е проблема и хората останаха излъгани и повярвай ми има от второ класиране записани не с връзки.връзкарите сега ще влизат това е жалкото
27.
до 24
06.06.2018 22:58:29
5
7
Имаме жал към децата, но не може като между приет ПРАВИЛНО И СПОРЕД ПРАВИЛАТА да се мислиш за специален и да искаш специално заради теб да се променя наредбата
26.
ГОРКИЯ
06.06.2018 22:58:23
6
13
ТОЙ ДИРЕКТОРА ЗЕЛ ДАЛ
НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА
ТЕ ДИРЕКТОР ГО НАПРАВИЛИ
МИЛИЧКИЯ МАХАЙ СЕ НЕ СИ ЗА ТАМ
25.
Шефа
06.06.2018 22:53:35
9
29
Това училище не е ЕЛИТНО, а е НОВО, елитни са Братята, Априлов и Кирила, останалите могат да имат претенции, след като покажат резултати на прием след 4-ти и 7- ми клас. Не създавайте грешни впечатления на новите ни съграждани от близките села.
24.
Родител
06.06.2018 22:39:18
19
10
Спрете със злобата става въпрос за деца. Директорът е уникален човек и авторитет както и всички учителки и класни и другите са страхотни стига злобейте децата се чустват страхотно там зато ме е жал за неприетите деца. Имайте малко жал към децата засрамете. Се.
23.
Гледам и не вярвам на ушите си!
06.06.2018 22:27:19
7
30
Моля ви се, хора, усмирете се малко и се информирайте. Каква е тая невиждана лудост по т.нар. "иновативно" училищенце. Ами то е класи назад от кварталните. Нито има традиции, нито опит, нито школа, нито добри учители. Стига сте играли "елитарни" драми и комедии в стил "селска чест" все едно се борите за Йейл или Станфорд. Интелигентните родители бягат от там с 200. И през ум не ми е минавало да си дам децата в "Коджакафалията". И пари да ми дават - не ща. Елитните училища в Б-с са точно две - ПМГ и Немска - ама за тях още ви е рано. И последно - проумейте, че е важно кой е учителят, а не училището и колко е ново или къде се намира и колко е рекламирано. Това последното е от особена важност най-вече за шофьорчетата на шефчетата, за секретарките им, които чули и повярвали, пък и решили че ако си вредят с връзки отрочетата в "модернУтУ" училище, ще се издигнат някак си в обществената йерархия. Видите ли, какви връзки имаме.
Към всички неприети - вдигнете по една наздравица, след няколко години време ще почерпите, и ще разберете че са ви направили голяма услуга, като не са ви приели децата в "онуй ИлитнУтУ".
22.
не е редно
06.06.2018 22:20:45
3
27
Нормално е да са приети деца в близост. Това, че са били там в предучилищна нищо не значи. Нормално е да са приети деца от района и е нормално да имат предимство. За яслите и детските градини как е.... Не ми протестирайте ами приемете, че има правила... Лигльовци...
21.
До 8
06.06.2018 22:19:14
3
21
Човек, ти луд ли си? Как да го разследват Семир.,ти и аз ли ще даваме после пари на Флагман. Те за какво всички статии за Девата са без коментари.
20.
до 12
06.06.2018 21:57:30
14
4
Извинявай но освен местожителство се гледа и месторабота . Мнителността ти е безпочвена в случая
19.
Майка на прието дете
06.06.2018 21:57:10
10
21
Познавам част от хората които протестират.
Хора които не живеят в близост до училището.
Хора от Славейков, Изгрев та дори от Меден Рудник.
Ами няма как, аз да живея на по-малко от 50 метра от училището а ти който живеш на 5 километра да искаш да си наравно с мен.
П.С. Незнам как тези деца са били приети първоначално.
18.
Гражданин
06.06.2018 21:51:19
6
22
100 пъти по добре децата да учат в Братята или Кирил и Методий. Направо се чудя кой с какъв акъл си праща децата в Коджакафалията, заради едната база. Всеки ямболия и сливнанлия дошъл в града, мечтае детето му да учи на нова дъска. Кукерски им раОти :)
17.
И.Д.
06.06.2018 21:43:34
5
27
Кой е тоя Ненов и колко месеца го чакаха да "дойде" в Бургас, освободен от София?
Колко педагогически стаж има и кой го одобри, че е най-добрия???
Защо сайта на РУО-Бургас е засипано с обяви за свободни учителски места ???
Без екип и без качествени учители, какво иновативно училище ще се прави?
Или тъкането на поредния "килим" от ГЕРБ , ама с некачествени материали...
16.
Дългата
06.06.2018 21:19:31
2
9
Чия дълга ръка е отрязала милите деца ?
15.
Сладурчо
06.06.2018 21:18:05
6
13
Той много сладък тоя директор
Кой го е назначил ?
14.
Ценител
06.06.2018 21:17:51
4
8
Само една майка става..останалите са ебати и грозотиите. Срам за Бургас
13.
този ли е директор
06.06.2018 21:16:39
4
19
директорче
смях,голям смях
пак на таралова и ананиева паляците са наместени
12.
До 11
06.06.2018 21:03:41
1
20
Я провери учителката по музика къде живее и дали сина и учи в това училище и дали са спазени правилата !!!!
11.
Родител на първокласник
06.06.2018 20:40:44
16
15
Амиииии, купете си жилища в района, плащайте безумни цифри за имот и имайте претенции. Има правила, които трябва да се спазват!
10.
Flagman
06.06.2018 20:15:54
2
12
Флагман, за подготвителна група тази година имаше 24 места. На второ класиране още 6... и накрая от тези 6 нови се оказва че 4 ги има и в първото класиране. Как става това ????? Отворете списъцитд и вижте повтарящите се имена .
9.
ALF
06.06.2018 20:05:00
1
12
То и Андрей Проданов-кметчето учеше в ПМГ. Благодарение на което запазиха сградата да не бъде преместена в "Славейков".
8.
Ami
06.06.2018 20:04:46
1
34
Те и децата на Семир Абумелих са приети без да са били в списъците, а нашите отпадат... що не направите едно разследване? Не ви отърва, а?
7.
ММ
06.06.2018 20:04:24
4
37
Голям шок за детето, няма да може да се съвземе! Хората днешно време имат прекалено много свободно време за да мислят подобни глупости камо ли да ходят на протест за подобна глупост. Децата ще свикнат за 1 седмица и в другото училище, и няма да им пука. Пък да вземат да го направят и гимназия, и после университет, за да може децата не се шокират по нататък в живота си.
6.
Неа
06.06.2018 20:01:07
7
19
Абе голяма работа като сина на Николов учи там . Не е това проблема . В София също има такива проблеми . Там става въпрос за хиляди деца ,тук оривахме орталъка за 12 . Айде стегнете се ! Базата му е хубава ,но до там ... Другото е като във всички училища .
5.
Чичо Митко
06.06.2018 19:48:32
4
37
Важното е, че синчето на гдин Николов учи там и че училището беше завършено точно когато той трябваше да стане първолак!
4.
Чааветата
06.06.2018 19:42:00
24
8
Вие какви хора сте да наричате чаавета едни 7 годишни деца ?????Ами как какви -неуспели злобни душици ,на които дори и децата им са чаавета .А вие с този речник какви ли “чаавета “ сте възпитали ???
3.
Уф
06.06.2018 19:36:47
6
37
Напъни да сме в някакъв измислен елит - голям балон ще се окаже това школо!
2.
ВЕФИОК
06.06.2018 19:36:13
7
45
Това училище е за връзкарите в Общината и за чааветата на новобогаташи. Приемът е уж по успех на детето, класирания по олимпиади, спортни успехи и т.н., но истината е, че всички са с фалшифицирани документи. Само че кръвта вода не става и въпросните чаавета няма как да са наследили гените на интелигентни хора, затова и ще си останат само с една лъскава скъпа сграда, куха отвътре.
1.
Неа
06.06.2018 19:33:07
3
34
Едва ли им е проблем да обясняват на детето че няма да учи в училището . Струва ми се че имат друг зор ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори