Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!"


Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!"
Как да обясним на едно седемгодишно дете защо няма да учи повече тук и защо е отхвърлено, питат разтревожените родители
06 Юни 2018, Сряда
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Директорът Михаил Ненов пое ангажимент да направи всичко, което е по силите му, за да продължат децата обучението си там


Казусът с неприетите първолаци в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" изкара родители и деца на протест пред школото. 12 ученици от две подготвителни групи към училището остават извън него заради новите правила за прием в първи клас. Въпреки че им било обещано при кандидатстване именно те да са с приоритет, децата не са класирани. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Родителите и първолаците се събраха пред училището и скандираха "Искаме си тук!". Парадоксалното за тях е, че училището съществува от 9 месеца, а новото изискване за уседналост на адреса е поне три години назад.

"Ние си записахме децата тук, докато вървеше строителството. Повярвахме в тази идея, а те ни обещаха, че децата ще си продължат обучението тук. Изведнъж се получава, че ние сме отхвърлени. Как да обясним на едно седемгодишно дете защо няма да учи пак в това училище. Как ще се почувства това дете, след като веднъж се е адаптирал към дадена среда и сега всичко пак отначало?!", питат родители.


Родителите връчиха подписка на директора Михаил Ненов, тя е подкрепена от над 150 души, които застават зад ощетените деца и искат образованието им да продължи именно в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията"

Не след дълго при тях слезе и директорът Михаил Ненов, който заяви, че изцяло подкрепя родителите в битката им. "Ние всички сме заложници на системата", обясни той. Обсъдиха се варианти за решаване на казуса, включително и увеличаване на паралелките - от 2 да станат 3. Ненов обаче поясни, че това не е решение, тъй като по този начин ще се класират следващите, които отговарят на критериите, имат повече от 3 години уседналост.Той обеща пред родителите, че ще направи всичко по силите си, за да може тези 12 деца да останат в училището. "Както сме тръгнали заедно, искам така и да продължим!", каза Ненов.

Вижте повече във видеото:В категории: Просвета


48
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
48.
РОДИТЕЛ
11.06.2018 15:07:41
3
0
кое му е "ЕЛИТНОТО"??? СТИГА СТЕ НИ БУДАЛКАЛИ!!!
47.
ММ
08.06.2018 17:41:36
6
1
Много ми става смешно кои училища водите "елитни". Първо, това училище го има от 1 година, нито има резултати нито нищо. Трябва да минат поне 10 години за да се разбере дали става за нещо. Второ, гимназии като Немска, ПМГ, Английска и Търговска не ми ги хвалете. Аз завърших едно от тези училища и имам приятели, които завършиха "елитна" гимназия и мога да кажа, че са пълен смях. От всички паралелки само 1 става за нещо и наистина се учи. Иначе точно от "елитните училища" излизат най-големите утрепки и наркомани. Голяма самочувствие без покритие.
46.
ьььь
08.06.2018 07:51:43
1
2
За Братята - истината, че е предпочитано от много родители. Ако беше калпаво, нямаше да се пука по шевовете от ученици. А никой не може да накара родителя да запише детето си ако не иска. Така че само много от пишещите могат да завиждат на името на училището и резултатите му... Аз , като родител, съм впечатлен от работата на учители и възпитатели в училището и от успехите. Чувал съм за Костадинова, че е отличен учител и има много желаещи при нея да се учат. Нека повече да са такива учители. А за "Коджакафалията" - още с нищо не е доказало, че е училище, а само име на голям БУРГАЗЛИЯ.
45.
азз
08.06.2018 07:43:30
5
2
Към "журналистите" от Флагман - Кога училището стана елитно? Или общината Ви плаща за поръчковите статии?!?Знаете ли значението на думата!!!
44.
РОДИТЕЛ
08.06.2018 07:40:39
5
2
Чета думи на ВРИД- директора на "Коджакафалията"- Ненов - "Коджакафалията" не е единственото училище, което дава качествено образование"... - Как за една година другарят директор разбра, че училището дава най- качественото образование в Бургас? Тоя в ред ли е? Трябват десетилетия на доказване!!! Това, че общината го измъкна от нафталина не означава, че трябва да се самозабравя!!! Той бил най- доброто училище, с най- качествено образование!!!! Е, такива самозабравили се псевдо директори злепоставят системата! Вън!!!
43.
Продава се
07.06.2018 19:27:04
1
1
Продам апартамент в блока до учелището. Непоследен етаж 85к€
42.
до 41
07.06.2018 13:13:37
5
1
Мисля си същото, от както решиха да става училище тази сграда . . .
41.
Psycho
07.06.2018 11:44:06
11
2
Четох в онлайн изданието на Стандарт статия преи време...

Недалеч от София, в село Мусачево, има къща, над която тегне проклятие. Прозорците на къщата зеят от години, защото е необитаема, въпреки че вече се предлага на цена един лев. А причината, поради която никой не я иска, е, че всички нейни собственици умират. Никой не знае причината за това, но пък мълвите са много. Едни твърдят, че под сградата има старо турско гробище, а според други - в основите на самата къща е заровено прокълнато имане. Във всеки случай първо измира мистериозно семейството, което е построило къщата през 70-те години на миналия век. Хората просто си отишли един след друг, въпреки че нямали никакви здравословни проблеми. Същото се случило със следващите обитатели. Общо четири пъти зловещата къща е докарвала смърт на собствениците си, пък и на родата им. Млада жена, живяла в съседство с къщата, пък не могла да зачене 10 години. След като се изнесла, детето дошло веднага, разказват местните. Преди години пък двама майстори били наети да я ремонтират и да я направят отново годна за живеене. Веднъж останали да нощуват в нея и им се присънили едни и същи кошмари. Първия ден не споделили какво им се е случило, но на втората нощ ужасните сънища се повторили. Този път майсторите си разказали взаимно какво са видели насън. Зарязали работата и изоставили къщата.

Заради легендите около къщата призрак никой не се осмелява да я купи въпреки "атрактивната" цена, на която се предлага. Преди няколко години германски турист, залутал се в селото, чул легендите за къщата и, понеже бил авантюрист, пожелал да преспи в нея. На следващия ден се появил пред селяните с напълно побеляла коса. Сега обитателите на Мусачево твърдят, че дори кратък престой в сградата е изключително опасен и може да ти навреди сериозно.


Това място години наред е било дом на изоставени или самотни деца. Място на разбити надежди, мъка, отчаяние, издевателства и болка.
Представете си каква енергия е попило. Новие дограми, мазилка, ограда и спортна площадка едва ли са променили енергийния фон...
Пращайте си децата на това "елитно" място... После ще съжалявате... Muhahahahaha
40.
IT
07.06.2018 11:16:56
8
1
Няма никакво значение коя е учителката, кое е училището и други подобни. Важната е средата, съучениците. Човека или става или не става. Както е казал лирическият герой: "Акъла не е уй да го му го набиеш?" И най-умното дете ако попадне в среда с тъпи, презадоволени деца, ще си мери IPhone, парцалките и кой каква по-голяма магария да направи. Ако средата предполага конкуренция и подкрепа в това, да покажеш и най-доброто, на което си способен и да се съревноваваш с други като теб, то тогава няма начин да не се развиваш.
Един прост пример. Светлин Наков. Създаденият от него "Софтуерен университет" не само създава програмисти, но насърчава хората да работят задено като една IТ общност. Голяма част от тях учат онлайн и комуникират във форуми и фейсбук. Изобщо няма значени дали сградата е нова, дали флагмана са казали, че училиището е "иновативно" и родителите си водят децата в "Тузарски" автомобили и имат проблем с паркирането като ги оставят.
Дали бих искал мое дете да учи в среда с други такива деца на псевдо елит с претенции. Категорично не.
39.
Камелия
07.06.2018 10:57:19
7
1
Миналото лято подадхме документи в Бр.Миладинови ,наши познати поискаха децата ни да са при *уникалата* Светлана Костадинова познайте развръзката. Тяхното дете след наливане и спонсорство е в нейния клас ние обче не сме. Мисля че е по- добре за нас, не искам детето ми да се учи от подобен тип учители.
Редно би било Г-н Б.Бочев да има поглед върху подчинените си и да вземе адекватни мерки.
38.
АLT
07.06.2018 10:11:42
8
3
А какво е било завещанието на дарителя ?
Но не и за индо.бг и пияни възпитателки.
37.
до ценинтел.
07.06.2018 09:40:11
3
3
Брат, коя става? Кажи да сравним критериите. Са мо не казвай онази с ролкята на цветя, дето си чати във фейса щото й е тъпо.
36.
гражданин
07.06.2018 09:35:43
5
1
Ако училището има капацитет за 100 първокласника /примерно/ а кандидатите са 150 какво правим ? Да сковат набързо едни дървени пристройки и да назначат още преподаватели за да увеличат капацитета ?
35.
Ха
07.06.2018 08:37:34
13
3
До новобогаташчетата с парички от мама и тате:
Има закони в тази държава. Важат и за вас! Новите правила не са изненада. Знаеше се много по-рано. Това, че се правите сега на ощипани е друг въпрос.
А за тези псевдогинмазийки думи нямам. Приемат деца с чисти 2-ки от матурите! И се имат за елитни! Завършва ПГНЕ и не може едно изречение да ми каже на немски. Е*аси и елита!!! За ПМГ важи същото.
34.
Родител на дете от ПГРЕ
07.06.2018 08:11:08
14
3
А защо тази сграда не се използва от ППМГ и ПГРЕ, както беше предназначено????
33.
Do32
07.06.2018 07:19:08
18
6
Хах , Братята беше някога елитно сега е надут балон благодарение на една "велика госпожа" Светлана Костадинова. Прехвалена учителка избирайки единствено и само своите ученици по портфейла на техните родители.
32.
Ай, стига сапунени драми
07.06.2018 00:21:59
20
8
Ах, сега какво ще правят "горките" хора, на които дечицата не са приети в новото училище на пъпа на Бургас? Това ми прилича на Апокалипсис, свърши се света!
На вниманието на всички натегачи, които драпат за Коджакафалията - да ви светна, че училището с най-добрите учители (от първия до последния) е "Братя Миладинови". То е с най-високите резултати от матури, НВО, олимпиади и прочее. Само че директора не бие тъпана колко са велики. Хората там работят без да си правят евтин пиар и калпава реклама. И затова 95% от учениците им влизат от първо класиране в Немска, ПМГ, Английска и Търговска.
А на отворковците - прав им път към Коджакафалията, даже още три такива да направят, че и без това бизнеса реве за шлосери и келнери.
31.
Мнение
07.06.2018 00:20:27
12
2
Статията не дава достатъчно информация за същината на проблема и донякъде е разбираемо коментарите да са такива.
Проблемът тук е че се въвеждат нови правила за прием в последният момент (2 месеца преди кандидатстането). Когато всеки родител вземе решение къде да учи детето му, обикновенно взима в предвид пълния цикъл на основното образование(8години). На практика тези деца биват 'прецакани' защото са приети по едни правила в предучилищна а кандидатстват за първи клас по други критерии. Това е несправедливото и мисля че това е важното тук. Изглежда е практика в БГ правила и закони да се въвеждат в посленият момент. Нека има правила но да се въвеждат адекватно.
30.
*********
06.06.2018 23:16:24
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
do 27
06.06.2018 23:13:13
6
3
Ами да се сърдят на този сладур директора. Не е наясно с приема в първи клас ли или някой родители са искали да прескочат процедурата и да са сигурни за първи клас
28.
До 27
06.06.2018 23:02:12
7
2
Детето ми е прието.Изказвам мнение просто. Наистина обещаваха че децата продължават в първи клас директно това е проблема и хората останаха излъгани и повярвай ми има от второ класиране записани не с връзки.връзкарите сега ще влизат това е жалкото
27.
до 24
06.06.2018 22:58:29
7
5
Имаме жал към децата, но не може като между приет ПРАВИЛНО И СПОРЕД ПРАВИЛАТА да се мислиш за специален и да искаш специално заради теб да се променя наредбата
26.
ГОРКИЯ
06.06.2018 22:58:23
13
6
ТОЙ ДИРЕКТОРА ЗЕЛ ДАЛ
НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА
ТЕ ДИРЕКТОР ГО НАПРАВИЛИ
МИЛИЧКИЯ МАХАЙ СЕ НЕ СИ ЗА ТАМ
25.
Шефа
06.06.2018 22:53:35
29
9
Това училище не е ЕЛИТНО, а е НОВО, елитни са Братята, Априлов и Кирила, останалите могат да имат претенции, след като покажат резултати на прием след 4-ти и 7- ми клас. Не създавайте грешни впечатления на новите ни съграждани от близките села.
24.
Родител
06.06.2018 22:39:18
10
19
Спрете със злобата става въпрос за деца. Директорът е уникален човек и авторитет както и всички учителки и класни и другите са страхотни стига злобейте децата се чустват страхотно там зато ме е жал за неприетите деца. Имайте малко жал към децата засрамете. Се.
23.
Гледам и не вярвам на ушите си!
06.06.2018 22:27:19
30
7
Моля ви се, хора, усмирете се малко и се информирайте. Каква е тая невиждана лудост по т.нар. "иновативно" училищенце. Ами то е класи назад от кварталните. Нито има традиции, нито опит, нито школа, нито добри учители. Стига сте играли "елитарни" драми и комедии в стил "селска чест" все едно се борите за Йейл или Станфорд. Интелигентните родители бягат от там с 200. И през ум не ми е минавало да си дам децата в "Коджакафалията". И пари да ми дават - не ща. Елитните училища в Б-с са точно две - ПМГ и Немска - ама за тях още ви е рано. И последно - проумейте, че е важно кой е учителят, а не училището и колко е ново или къде се намира и колко е рекламирано. Това последното е от особена важност най-вече за шофьорчетата на шефчетата, за секретарките им, които чули и повярвали, пък и решили че ако си вредят с връзки отрочетата в "модернУтУ" училище, ще се издигнат някак си в обществената йерархия. Видите ли, какви връзки имаме.
Към всички неприети - вдигнете по една наздравица, след няколко години време ще почерпите, и ще разберете че са ви направили голяма услуга, като не са ви приели децата в "онуй ИлитнУтУ".
22.
не е редно
06.06.2018 22:20:45
27
3
Нормално е да са приети деца в близост. Това, че са били там в предучилищна нищо не значи. Нормално е да са приети деца от района и е нормално да имат предимство. За яслите и детските градини как е.... Не ми протестирайте ами приемете, че има правила... Лигльовци...
21.
До 8
06.06.2018 22:19:14
21
3
Човек, ти луд ли си? Как да го разследват Семир.,ти и аз ли ще даваме после пари на Флагман. Те за какво всички статии за Девата са без коментари.
20.
до 12
06.06.2018 21:57:30
4
14
Извинявай но освен местожителство се гледа и месторабота . Мнителността ти е безпочвена в случая
19.
Майка на прието дете
06.06.2018 21:57:10
21
10
Познавам част от хората които протестират.
Хора които не живеят в близост до училището.
Хора от Славейков, Изгрев та дори от Меден Рудник.
Ами няма как, аз да живея на по-малко от 50 метра от училището а ти който живеш на 5 километра да искаш да си наравно с мен.
П.С. Незнам как тези деца са били приети първоначално.
18.
Гражданин
06.06.2018 21:51:19
21
6
100 пъти по добре децата да учат в Братята или Кирил и Методий. Направо се чудя кой с какъв акъл си праща децата в Коджакафалията, заради едната база. Всеки ямболия и сливнанлия дошъл в града, мечтае детето му да учи на нова дъска. Кукерски им раОти :)
17.
И.Д.
06.06.2018 21:43:34
27
5
Кой е тоя Ненов и колко месеца го чакаха да "дойде" в Бургас, освободен от София?
Колко педагогически стаж има и кой го одобри, че е най-добрия???
Защо сайта на РУО-Бургас е засипано с обяви за свободни учителски места ???
Без екип и без качествени учители, какво иновативно училище ще се прави?
Или тъкането на поредния "килим" от ГЕРБ , ама с некачествени материали...
16.
Дългата
06.06.2018 21:19:31
9
2
Чия дълга ръка е отрязала милите деца ?
15.
Сладурчо
06.06.2018 21:18:05
13
6
Той много сладък тоя директор
Кой го е назначил ?
14.
Ценител
06.06.2018 21:17:51
8
4
Само една майка става..останалите са ебати и грозотиите. Срам за Бургас
13.
този ли е директор
06.06.2018 21:16:39
19
4
директорче
смях,голям смях
пак на таралова и ананиева паляците са наместени
12.
До 11
06.06.2018 21:03:41
20
1
Я провери учителката по музика къде живее и дали сина и учи в това училище и дали са спазени правилата !!!!
11.
Родител на първокласник
06.06.2018 20:40:44
15
16
Амиииии, купете си жилища в района, плащайте безумни цифри за имот и имайте претенции. Има правила, които трябва да се спазват!
10.
Flagman
06.06.2018 20:15:54
12
2
Флагман, за подготвителна група тази година имаше 24 места. На второ класиране още 6... и накрая от тези 6 нови се оказва че 4 ги има и в първото класиране. Как става това ????? Отворете списъцитд и вижте повтарящите се имена .
9.
ALF
06.06.2018 20:05:00
12
1
То и Андрей Проданов-кметчето учеше в ПМГ. Благодарение на което запазиха сградата да не бъде преместена в "Славейков".
8.
Ami
06.06.2018 20:04:46
34
1
Те и децата на Семир Абумелих са приети без да са били в списъците, а нашите отпадат... що не направите едно разследване? Не ви отърва, а?
7.
ММ
06.06.2018 20:04:24
37
4
Голям шок за детето, няма да може да се съвземе! Хората днешно време имат прекалено много свободно време за да мислят подобни глупости камо ли да ходят на протест за подобна глупост. Децата ще свикнат за 1 седмица и в другото училище, и няма да им пука. Пък да вземат да го направят и гимназия, и после университет, за да може децата не се шокират по нататък в живота си.
6.
Неа
06.06.2018 20:01:07
19
7
Абе голяма работа като сина на Николов учи там . Не е това проблема . В София също има такива проблеми . Там става въпрос за хиляди деца ,тук оривахме орталъка за 12 . Айде стегнете се ! Базата му е хубава ,но до там ... Другото е като във всички училища .
5.
Чичо Митко
06.06.2018 19:48:32
37
4
Важното е, че синчето на гдин Николов учи там и че училището беше завършено точно когато той трябваше да стане първолак!
4.
Чааветата
06.06.2018 19:42:00
8
23
Вие какви хора сте да наричате чаавета едни 7 годишни деца ?????Ами как какви -неуспели злобни душици ,на които дори и децата им са чаавета .А вие с този речник какви ли “чаавета “ сте възпитали ???
3.
Уф
06.06.2018 19:36:47
37
6
Напъни да сме в някакъв измислен елит - голям балон ще се окаже това школо!
2.
ВЕФИОК
06.06.2018 19:36:13
45
7
Това училище е за връзкарите в Общината и за чааветата на новобогаташи. Приемът е уж по успех на детето, класирания по олимпиади, спортни успехи и т.н., но истината е, че всички са с фалшифицирани документи. Само че кръвта вода не става и въпросните чаавета няма как да са наследили гените на интелигентни хора, затова и ще си останат само с една лъскава скъпа сграда, куха отвътре.
1.
Неа
06.06.2018 19:33:07
34
3
Едва ли им е проблем да обясняват на детето че няма да учи в училището . Струва ми се че имат друг зор ...
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Бургазлията твърди, че е собственик на земята, а сигналът в Общината подала бившата му приятелка, която искала да го натопи

Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Търсят Груевски под дърво и камък, засега няма международна заповед за издирването му Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Имитира ли Деси Радева Мелания Тръмп и как удариха Първата дама, за да вгорчи живота на президента Общинският съветник Живко Табаков: Референдумът за чистия въздух в Бургас ще покаже имат ли доверие гражданите в институциите Ангела Меркел с историческа реч в Европарламента: ЕС се нуждае от общ подход за миграцията Стари проблеми с корупцията, спряна съдебна реформа и драма с медийната среда, видя БСП в новия евродоклад за България Незаслужено удряте по Валери Симеонов! Вижте кой отправи този призив към протестиращите Изненадващо добра новина от ЕК - България с напредък, Румъния назад! Трима министри с извънредни коментари в МС Президент и премиер, депутати и министри се опарчиха за Коледа с нови заплати, ето какви пари ще получат Извънредно! Откараха с линейка енергийния министър Теменужка Петкова БСП: Не ни вменявайте такава величава сила, че може да изкараме хората на улицата
Шиптърската мафия: Албанските наркобосове в Лондон безсрамно се изфукаха с пари и оръжия (СНИМКИ) Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Тайната падна: Това е тъмното минало на жестокия убиец от Горна Оряховица, каква е връзката му с МВР Условна присъда за Младен от наркобандата, контролираща разпространението в бургаските гета Освирепели роми с колове и брадви спретната масов бой в Шейново! Двама са между живота и смъртта Наглост! Рангел Каваков уби жестоко 11-годишно момче, сега иска 150 000 лв. обезщетение от държавата Разбра се кой е мъжът, сътворил нещо невиждано в патрулката (СНИМКА) Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Шофьор с джип Тойота прати бебе в болница с комоцио Карък! Ето защо Пламен не успя да се включи в бургаския протест, ще се изненадате! Стана ясно как Марковски ще се опита да измъкне Алекс от менгемето на бургаския съд
Прецедент! Лихвар на 92-години отива на съд заедно с приятелката си
Прецедент! Лихвар на 92-години отива на съд заедно с приятелката си Двамата са обвинени в укриване на данъци за десетки хиляди левове
Всичко в категорията
Стари проблеми с корупцията, спряна съдебна реформа и драма с медийната среда, видя БСП в новия евродоклад за България Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Румен Радев спря еко-данъка за старите автомобили и обвини прокуратурата в политически действия (допълнена) Кокинов: Харалампиев няма пари, има само кредити и не е ръководил престъпна група (ВИДЕО) Новият председател на Административен съд – Бургас встъпи в длъжност Стана ясно коя е консултантката от съдебната система на Николай Банев Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Експерти: България се бави с въвеждането на медиацията за решаване на извънсъдебни спорове Психясал българин закла безпричинно възрастен англичанин, докато се разхожда Прокуратурата обвини таксиджията Тренчев, насилил непълнолетна и снимал гаврата Цацаров се зае да проверява и кандидата на Радев за конституционен съдия
Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов
Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Той е нещо различно през последните 29 години, изразява свободно мнение, показва лице на държавник, смята говорителят на неправителствената организация
Всичко в категорията
Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес В първото българско училище в Швейцария започват учебни занимания Образователното министерство предлага защитени специалности в машиностроенето, електрониката и автоматиката Призвание: Високоплатен мениджър стана учител в „Столипиново“ Бургас остава без филиал на Софийския университет – държавата спира процедурата Станаха ясни победителите в категория „Спорт“ на Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ Култовата комедията „Изневери в повече” отново на бургаска сцена Красимир Вълчев: Увеличаваме с 20% заплатите на учителите Бургаският писател Слави Томов представя творчеството на Томас Ман на 9 ноември Хитовият спектакъл „Железният светилник” ще бъде представен за единадесети път в Бургас Кметът Николов към младите учители: Вярвам във вас и в успеха на бургаските ученици
Художник помага на дете от Бургас да победи рака
Художник помага на дете от Бургас да победи рака 15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка
Всичко в категорията
Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО)
74-годишен шофьор помете Реното на бургазлийка на ул."Крайезерна" Внимание! Катастрофа на „Трапезица“ в Бургас предизвика огромна тапа, кръговото е запушено (СНИМКА) МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Извънредно! Протестиращите блокираха бул."Христо Ботев" АМ "Тракия" блокирана и край Ямбол и Сливен, шофьори разбиват мантинелата край Дупница КФН разкри как ще наказва шофьорите с „Гражданската отговорност“ Входът на Бургас откъм АМ „Тракия” остава блокиран, ето как шофьорите спряха движението (ОБНОВЕНА) Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Кола се натресе в джип на бул."Демокрация" на път за протеста срещу скъпите горива
Бургаска гордост! Акробатите на “Черноморец” се завърнаха с три златни отличия от Международен турнир (СНИМКИ) Безапелационни! Акро-Джъмп се завърна с 12 златни медала от турнира „Дунавска перла” Кметът на Поморие Иван Алексиев с гневно писмо до БФС заради съдийска сеч, намекна за напускане на групата Созопол набира скорост и печели победа след победа. Може ли да вземе първото място от Нефтохимик? Нефтохимик си тръгна с три точки от Първомай Черноморец би Асеновец в истинска корида с безобразно съдийство Сребро за Мария Оряшкова на Световното по самбо Чичото на Джокович е новият директор на "София Оупън" Бургас се превърна в столица на плуването! Най-добрите състезали са вече в Парк "Арена ОЗК" (СНИМКИ) Григор Димитров разкри своя фаворит в Лондон Бургас събра плувния елит в Парк "Арена ОЗК"! Гледайте НА ЖИВО церемонията по откриването на Swimming Open
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Общински съветник пита: Колко ще струва на бургазлии референдум за въздуха?
Общински съветник пита: Колко ще струва на бургазлии референдум за въздуха? Георги Дракалиев обръща внимание, че в докладната не са посочени източника на финансиране и необходимите средстваВсичко в категорията
Община Бургас ще ъпгрейдва електронната си система, възможни са забавяния в четвъртък Зов за помощ! 42-годишният Иван Михайлов се бори с коварно заболяване, да му помогнем Похвално! Монтират стъклописа в най-големия християнски храм в Бургас (СНИМКИ) Читател до "Флагман"! Шест месеца майка е затворник в собствения си апартамент в "Меден рудник" (СНИМКИ) Общинският експерт Иван Гюлев: Премахнахме велоалеята край морето, защото създаваше множество конфликти Ученици от НУМСИ „Панчо Владигеров“ представиха произведения на Бах и Щраус в Областната управа в Бургас Безапелационни! Акро-Джъмп се завърна с 12 златни медала от турнира „Дунавска перла” Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Конкурсът „Да украсим Бургас" стартира на 15 ноември Бившата Трета поликлиника предлага специфични услуги в областта на спортната медицина Електронна платформа предлага в реално време информация за градския транспорт в Бургас
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му?
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Грозят го до 10 години затвор и глоба до 100 хил.лева, но със сигурност наказанието ще е доста под максимално предвиденото

Всичко в категорията
Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) 31-годишен бургазлия с Пасат отнесе моторист на пътя за жк. „Меден рудник” 33-годишна бургазлийка от жк „Меден рудник“ отиде на почивка за уикенда, но съжали жестоко Вижте сълзите в очите на Анастасия – безскрупулен крадец от ж.к.”Меден рудник” задигна парите й, подиграва се с нея Само във Флагман.бг! Ето го Кольо от жк „Меден рудник“, закопчан при спецакция в Айтоско Джигит с тузарско Ауди "обърка" околовръстното на Бургас с АМ "Тракия", ето как ще бъде наказан Спипаха тийнейджърите, потрошили детска площадка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) 21-годишен младеж е в болница след катастрофа на бургаския бул. „Захари Стоянов” Тежка катастрофа край Меден рудник! Мерцедес помля комби, завъртя се и заби в стълб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб Разказваме ви за Анка и Ридван - добрия пример на системата, която, макар и без да иска, е успяла да ги интегрира, вижте тяхната история


Всичко в категорията
В Айтос нямат време за губене! Стартира мащабен проект за 6 млн. лв., който слага край на мъките на три села Съветници от Айтос отказаха да бъде издигнат паметник на екскмета Борис Щерев Започна мащабният ремонт на автогарата в Айтос, вижте коя е фирмата-изпълнител Приоритет в работата ми са образованието и инфраструктурата. Ще работя в тази посока докрай Двоен празник за Айтос! Гордостта на България Мариела стана почетен гражданин (СНИМКИ/ВИДЕО) Николай Славеев и Руслан Мъйнов ще празнуват с айтозлии на Димитровден, вижте пълната програма Протест ли е това? Едва 50 души се събраха в центъра на Айтос срещу циганските издевателства (СНИМКИ) Подготвят протест в подкрепа на пребития от цигани Пламен Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос Ексклузивно! Пребитият Пламен проговори: Циганите вече не пускат българи в бар „Арабски нощи” (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Клиентът ми не е искал да предизвика това ПТП, недопустимо е да го представяте като богаташа, който гази хора със скъпата си кола, пледира защитникът му адв.Марковски

Всичко в категорията
Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА)
Ресторант „Джани“ остана без свободни маси, в петък клиентите чакаха за места, както през летните месеци Второто издание на „Ние обичаме България“ е вече факт Стартира изграждането на северния околовръстен обход на Равда В Свети Влас дават курбан за здраве Министър Ангелкова на крака за 50-годишния юбилей на гимназията по туризъм „Иван Вазов” в Слънчев бряг С подкрепата на американското посолство Несебър даде нов живот на храма "Йоан Алитургетос" в Несебър (СНИМКИ/ВИДЕО) Министър Ангелкова ще участва в откриването на реставрираната църква „Св. Йоан Алитургетос“ в Стария Несебър Екологична инициатива в Несебър: Изнасят опасните отпадъци от града Синът на Туцо обърна показанията си за Божо Кравата и хората му: Нямах проблем с тях, Пламен Петков ги манипулираше Несебър стартира цялостен ремонт на ул. „Христо Ботев”, оформят широк градски център Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод!
Строителят на годината "Планекс" вдига Wave Resort за рекордно кратък срок (СНИМКИ)
Строителят на годината "Планекс" вдига Wave Resort за рекордно кратък срок (СНИМКИ) 5-звездният ваканционен рай ще бъде построен за малко повече от година
Всичко в категорията
Местни скочиха срещу концесията на плаж „Поморие - изток”, с подписката подкрепят кмета Иван Алексиев Полицията с подробности за тежката катастрофа в Каблешково, възрастен мъж е потрошен Супер екстра! Поморие с безплатен интернет за жители и гости на града Акция край Поморие: Откриха половин тон фалшиво сирене в опаковки за истинско (СНИМКИ) Възрастни поморийци надхитряват телефонните измамници, последният хванат лежи в затвора 38-годишна жена заби Реното си в БМВ Х6 на пътя Бургас-Поморие РИОСВ-Бургас категорични: Сладководната риба в Поморие умира от недостиг на кислород Втора проверка днес ще решава има ли мъртва риба в язовир край Поморие и какво я отрови Депутатът Ася Пеева инициира среща с ахелойци, вижте какъв е поводът Ужасяваща находка! Лодка с труп доплава от Свети Влас до Ахелой Поморие получи награда за значителен принос за развитието на туризма
Созопол – град на романтиката или на измамата? (СНИМКИ) Сеч на гората край бившия къмпинг Черноморец може да активизира свлачище, плажът застрашен? (ВИДЕО) Съветници дадоха зелена светлина за ремонт на пътища в Созопол, но къде е кметът Панайот Рейзи? Кой сече над к-г „Черноморец”, за да тръгне активното свлачище? Само във Флагман.бг! Запалиха колите на созополския бизнесмен Коцето Василев (СНИМКА) Водолазът Ивайло Иванов: Източихме около 300 кубика нефт от потъналия край Созопол кораб (ВИДЕО) Спипаха надрусана мадама да броди с колата си из улиците в с. Крушевец, ето какво й се случи Уникална част от историята: В Ахтопол откриха килограми злато и сребро на именити владетели (СНИМКИ) "Ауто фактор" взема централния плаж на Созопол за 20 години, чадърът и шезлонгът по 7 лв. Рибари от Созопол на протест: Бранят "Германката" от застрояване (ВИДЕО) Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Обявена е обществена поръчка за изработване на техническите проекти
Всичко в категорията
Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"? Корабът „Родина” е на почти същата дълбочина, морската администрация започва изследвания
Всичко в категорията
Добра новина! Започва мащабна реконструкция за 1 млн. лв. на ВиК мрежата в старата част на Приморско Мечтата на малчуганите от с. Ясна поляна се сбъдна, вече имат своe футболно игрище Състезателите на Приморско от клуб „Аригато“ с нови постижения Софийски полицай яко се издънил в Приморско, решил с изнудване за едно лято богат да стане Спортен деятел дарява книги на училището и библиотеката в Приморско Китен ще бие Приморско по скъпи чадъри и шезлонги. Избраха нови концесионери за двата плажа Жителите на община Приморско с безплатни профилактични прегледи на 12-13 ноември Депутати и полицаи с беседа в Приморско: Обясняват на пенсионерите как да се пазят от свирепите алоизмамници Уникално! Вижте Лъвската глава - за първи път толкова отблизо Жестока драма! Ясна поляна плаче за 31-годишната Елена, оставя две деца сирачета след трагедията на АМ „Тракия“ Уникално! Златни накити на 5000 години открити в гроба на девойка в местността "Силихляр" до Приморско
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв. Форд изгоря като факла в центъра на с. Голямо Буково, собственикът се втурнал да гаси пламъците Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство Спомени от соца: Мистериозните разкопки в Странджа през 1981 г. И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Реконструираната отсечка е с дължина 3 км, техниката и материалите са предоставени от Община Камено
Всичко в категорията
Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината
Стадионът в Сунгурларе вече си има име
Стадионът в Сунгурларе вече си има име Поводът е 40-годишнината от обявяването на Сунгурларе на община

Всичко в категорията
Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена
Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Интервю Всички интервюта Симо СИМОВ от сдружението на търговците и превозвачите на горива: Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов
Той е нещо различно през последните 29 години, изразява свободно мнение, показва лице на държавник, смята говорителят на неправителствената организация
Глас отвътре Всички Димитър ПЕТРОВ, News.bg, Реколонизация, а не шизофренен пакт на ООН ще реши въпроса с миграцията* Историята показва, че уредени държави създават основно бели европейци християни Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 14.11.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е добър за нови начинания. Можете да разчитате на успех, ако разширите мирогледа си. Времето е благоприятно и за посвещение в учения, свързани с обмен на енергия. Влюбените ще бързат да изпълнят служебните си ангажименти, за да се отдадат на страстта си. Ще забележите своите качества и недостатъци. Известно раздразнение може да ви отдалечи от поставените цели. Време е да действате по-уверено, без да изисквате същото от другите. Общуването и контактите ще носят емоционален заряд, затова поддържайте баланс в себе си! Навлизате в период, който носи носталгични спомени. На много от дамите, ще им се иска да се върнат в миналото, за да се позабавляват. Ако желанието да се срещнете с бившото гадже, не ви дава покой, може да му се обадите, но не очаквайте миналото да се повтори! Опростете стъпките, които трябва да направите за постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви! Времето е подходящо за самостоятелна работа и повече лична инициативност. Възможна е смяна на преоценката и възгледите. Не си претоварвайте зрението! Ограничете горчивото и сладкото! Денят е добър за начало на нови любовни връзки, но не и за авантюри. Семейните да внимават! Кипите от енергия и няма да усетите как ще си изпълните задълженията на работното място. В този ден е добре да отидете на фитнес. Физическите упражнения ще ви се отразят много добре. Мъжете може да експериментират с любимата, да опитат нови пози. Интуицията няма да ви подведе. Важно е обаче да се вслушвате в съветите на околните. Непознати хора може да ви дадат ценна идея. Обръщайте внимание на знаците на съдбата! Ако сте объркани, може да намерите отговор на въпросите си в свещените текстове. Това е вашият ден за велики дела. Началото на всяка важна работа поставете сега! Всичко, с което се захванете, ще ви се удава. Денят е добър и за пътувания, и за промяна на работното място, и за учение, и за любов. Жените от този знак ще покорят мъжете, които харесват, със своя чар. Мъжете ще трябва да се справят със своята ревност, а дамите не бива да се опитват да натрапват на околните своите идеи и желания. Може да започнете да се изкачвате по стъпалата на кариерата, да започнете нов бизнес или да се преборите за по-добро заплащане на труда си. Избягвайте конфликтите на работното място! Дори и да не одобрявате методите на своите началници, в този ден не си позволявайте да ги критикувате! Вашите знания и опит ще ви помогнат да спечелите съмишленици. У дома са възможни тревоги, свързани с болест на ваш близък. Заемете се с реализацията на своите планове, но не насилвайте околните да споделят вашите възгледи! Ако сте прекалено настоятелни, ще ги отблъснете. Може да ви изненадат с предложение за нова работа. Обърнете внимание на сърдечно-съдовите заболявания и на нервната система! Заредете се с търпение! Оставите нещата да се случват, не искайте всичко да става изведнъж! Мъжете от този знак може да имат успех в сделките с недвижими имоти, а дамите – с покупката на стоки, за които отдавна са си мечтали. Може да ви измъчват старите хронични болежки.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип