Варна и Бургас влизат в една област, но и във война! Кой от градовете ще е център на района


Варна и Бургас влизат в една област, но и във война! Кой от градовете ще е център на района
Новите граници ги разпределят в общ Черноморски район
15 Април 2018, Неделя
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Архив Флагман.бг

Към момента това е най-добрият вариант, на който са се спрели от Регионалното министерство

Бургас и Варна влизат в една област, но това е и пореден повод за война между двата морски града, тъй като един от тях ще трябва да стане център на района. Това стана ясно преди дни, когато от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обявиха, че към момента са се спрели на втория вариант за райониране на областите на територията на България. Ако бъде избрано това предложение,  в Черноморския район ще влязат областите Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич и Шумен

В момента България е разделена на шест райони от ниво 2 - Северозападен, Северен централен, Североизточен, Югозападен, Южен централен и Югоизточен. Предложението на Междуведомствената работна група с участие на експерти от различни институции е да се направят промени, като за целта се предлагат три варианта - с 6, 5 и 4 района /ВИЖ ТУК/.

Реформата, която няма да засегне административното деление, цели да "намери място" на Северозапада. Заради обезлюдяването тамошният район не покрива европейския критерий за статистическа единица от т.нар. второ ниво, а подобен проблем в перспектива ще има и Северният централен.

Всичко това е важно с оглед на европейското финансиране. В единия от проектите на МРРБ Северозападът се обединява с Югозапада, в друг - приобщава Велико Търново и областите между тях.

Най-положително обаче е бил срещнат вариантът, при който има Дунавски район от Видин до Силистра, Черноморски, обединяващ Варна, Бургас, Добрич, Шумен, Сливен и Ямбол, Тракийско-Родопски с Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян и Пазарджик, а четвъртият е Югозападният. Това означава, че София няма да се обособи самостоятелно, каквито бяха очакванията.

Този вариант обаче не среща одобрение и от ръководството в Търговище. Гражданите не искат да бъдат причислявани към Северозапада, защото икономически и исторически градът се интегрира към Варна. Представителите на Североизтока пратиха предложение в МРРБ Търговищка област да се зачисли към Черноморския район. В перспектива са възможни още напрежения. Жители на Русе пък се притесняват да не получат за "столица" Велико Търново, каквито са предположенията към момента.

В края на 2018 г. ще бъде избран най-добрият модел за България.

Целта на промяната е да бъдат създадени силни и жизнени райони, които да са добре географски обособени и стабилни по отношение броя на населението.

В категории: Бургас


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Ачо
17.04.2018 20:26:10
1
0
Отивам на мач отдавна....играят спартак варна и нефтохимик. Варненци викат: мазути, мазути.........Бургазлии крещят: уз, уз гагауз....уз, уз гагауз и те така....простотията продължава и севера рупа странджанки и ходи на почивка тайно на юг и юга ходи на север на девствени къмпинги и джулая и те така...
63.
Геле
17.04.2018 12:13:07
6
0
Абе - бошлаф работа.... Отдавна е ясно , че БГ е Софийски санджак и провинция....Цяла БГ се напъва да вдигне стандарта на столицата - туй - то... за какво иначе всички са се юрнали в София - та се пука по шевовете... а селата - празни - дворове и къщи пустеят, няма кой да работи в градините и да гледа животни. А всички искаме по няколко пъти да ядем - ама откъде идва храната - запитвали ли сте се? Не е от магазина - най - напред трябва нещо да се засади в земята, да се отгледа животно...После отива в магазина...
62.
Петър
17.04.2018 06:45:58
3
0
43,
Велико Търново, Русе, Плевен ще западнат заради северозапада! Те нямат ресурса, защото Държавата изповядва централизирана система на управление, и няма кяр да го променя! Промени ли го, Народа ще забогатее, и не заради факта, че сме в ЕС, а защото ЕС дава възможности, които СИВ налагаше с диктат, лагери, казарми, смърт! Разберете го и или шибаняка дето иска да ви национализира, няма да е единствен!
Личното ми мнение, е че нито един вариант от предложените няма да даде възможност! Просто се стоварва един товар върху другата болна страна.
61.
2XL
17.04.2018 00:03:29
4
0
Ник'ъв шанс за изплуване...Много прост народ,Боже ... много!Че и на малка територия събран...Май терминал 2 е панацеята,че като се разпръснат по белия свят, по не бият на очи!
60.
От Варна
16.04.2018 20:37:54
2
7
Ей сега ще научите гагаузки. Нали казвате че сме били гагаузи., както макетата казват, че българите сме татари. Сега по вашата логика и вие ще станете гагаузи,като сме в една област, въй,въй,въй . Така де, с какъвто се събереш,такъв ставаш. Така, че внимавайте какво говорите и какво си пожелавате!
59.
Gocho ot Niger
16.04.2018 14:22:31
12
0
Най-доброто райониране беше отделянето на Бургаски,Варненски и Добрички/бившия Толбухински/окръзи в самостоятелна държава,ама е късно вече.Те тогава "столичани в повече"много щяха да се потят.
58.
gradski
16.04.2018 14:13:21
8
0
Защото кмет, депутати и областен са ни мишки. За жълти стинки ни купиха. Сега от Варна да могат да си развяват шапката.
57.
Джордж Сорос говори
16.04.2018 13:29:58
11
4
Подкрепям идеята Черноморския район да се отдели от България, като стане една нейна независима част. Потенциала е огромен. Офшорна зона в България!
56.
До 54
16.04.2018 12:22:54
5
1
Ами национализация , бе пич!!! Ако трябва война да стане!!! Прочети за Черно Море и ще разбереш какъв му е потенциала, просто ни спъват от ЕС и не ни дават да се развиваме, щото ще станем независими и богати
55.
Ебати измамата
16.04.2018 12:20:54
12
1
Дано на следващите местни избори изберат кметове далечни на управляващата партия, които да отцепят Варненска и Бургаска област от БГ държавата. Ако София се противопостави, тогава викаме Русия, Турция и Китай на помощ и започва масова бомбандировка над Сф. Бургас и Варна могат да станат следващия мини Инстанбул с 5 милиона население и БВП от над 200 милиарда. От Черно Море нефт и газ, еко енергия, ДОМУ тиня за био земеделие, милионен туризъм , ваканционни апартаменти и прочие. В София ще си копат картофите като едно време хаха
54.
До До 49
16.04.2018 12:17:47
12
1
Спрете се, бе, хора. Какви ресурси има Бургас? Едно л.йн.но море, на което те е гнус да ходиш. Почти всичко след пясъчната ивица е собственост главно на софиянци и пловдивчани. Бизнеса в града е главно услуги и търговия. Не знам как стоят нещата във Варна. Какво отделяне сънувате, какви ресурси, къде го видяхте този бизнес за трилиони, че и долари. Пристанището не е собственост нито на общината, нито на областта. Събудете се най-накрая и започнете да мислите трезво.
53.
...
16.04.2018 12:15:52
2
0
Ямбол
52.
До 49
16.04.2018 11:57:12
6
0
А, да, добре, че има хора като теб, които четат - БРАВО!!! Не бях обърнал внимание... ами да, то това си е поредния кьорфишек. Ако нямат право на самостоятелно определяне на повечето закони и приходи, тогава си е чиста хранилка за Евро чиновническата мафия. Бургас и Варна трябва да се отцепят от БГ, както искат Каталунците. София съсипва Бургас и Варна, а 50% от парите влизат точно от тези две области, но са най-бедните. Това е кражба, рекет, тормоз и геноцид. Ако БС и Варна бяха самостоятелни тук щеше да е копие на Монако. Дано Варна и Бургас обяват война на Сф и да си развием региона, а не да хрантутим мързеливите шопи. В Бургас и Варна има суровини и бизнес за 1 трилион долара, а в Сф има грънци
51.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееcеееееееее
16.04.2018 11:52:15
6
0
Продължавайте да ни плащате жълти стотинки и тогава никакво преразпределение няма да ви помогне.Причината?Няма да има за какво.Защото и последният българин ще си е хванал дърмите без да загаси крушката,та резилът ви да се гледа надалеч.
50.
Бургас
16.04.2018 11:40:03
8
1
Морската столица на България.
49.
До 45
16.04.2018 09:01:16
1
0
Четете, преди да пишете. За това става въпрос:
Съществуващите към момента райони на планиране в страната:

Те са в съответствие с изискванията на общата класификация на териториалните единици за статистически цели, прилагана в Европейския съюз. Обособените райони се използват за целите на планирането, програмирането, управлението, ресурсното осигуряване, наблюдението и оценката на регионалното развитие.

РАЙОНИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНИ ЕДИНИЦИ И СА СЪС СЛЕДНИЯ ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ:
1. Северозападен район (регион), включващ областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен.
2. Северен централен район (регион), включващ областите Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Разград.
3. Североизточен район (регион), включващ областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
4. Югоизточен район (регион), включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.
5. Южен централен район (регион), включващ областите, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.
6. Югозападен район (регион), включващ областите София, Софийска, Перник, Кюстендил и Благоевград.
48.
До45
16.04.2018 08:56:56
2
0
Моля, ЧЕТЕТЕ
Съществуващите в момента райони на планиране в страната:

Те са в съответствие с изискванията на общата класификация на териториалните единици за статистически цели, прилагана в Европейския съюз. Обособените райони се използват за целите на планирането, програмирането, управлението, ресурсното осигуряване, наблюдението и оценката на регионалното развитие.

РАЙОНИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНИ ЕДИНИЦИ И СА СЪС СЛЕДНИЯ ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ:
1. Северозападен район (регион), включващ областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен.
2. Северен централен район (регион), включващ областите Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Разград.
3. Североизточен район (регион), включващ областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
4. Югоизточен район (регион), включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.
5. Южен централен район (регион), включващ областите, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.
6. Югозападен район (регион), включващ областите София, Софийска, Перник, Кюстендил и Благоевград.
47.
Пръмова
16.04.2018 08:07:10
9
1
Поредния кьорфишек на властта. Това деление на България е още от времето на приемането ни в ЕС и е измислено в Брюксел. Бойковчета сега се правят на важни, уж, че нещо зависи от тях.
46.
m
16.04.2018 08:00:22
6
0
това е някакво недоразумение и не ми се вярва да стане
45.
До 43
16.04.2018 07:45:00
3
1
Напротив, вариант 3 е най-кофти за всички други общини и НАЙ-ДОБРИЯ ЗА СОФИЙСКАТА МАФИЯ, която няма да дели с никой, но ще прибира парата на всички други! Вариант 2 е най-добрия и ако се намали областната администрация като бройка и се намали данъка към Софийската администрация, тогава Северозападния район трябва да цъфне и върже, освен ако местната власт не го окраде. Всичко е относително, но вариант 2 е от изключителна полза и значение за бургазлии и варненци. Това е спасението на региона, особено ако се обяви независимост по варианта на Каталунците
44.
URK_98
16.04.2018 06:55:58
10
0
вместо да оправят положението - т.е. да вдигнат заплатите и да съсдадат по-добри условия за младите семейства (защото именно те са изчезващ вид в България), просто се решава да се обединят регионите. СРАМ!!!
43.
Петър
16.04.2018 06:53:51
2
0
Северозападния регион при този вариант ще стане още по обезлюден!
Вариант 3 е по-практичния избор, освен ако не се реализира децентрализация! Уви, виждаме точно обратното, засилване на централната власт, национализации и т.н.!
42.
123
16.04.2018 06:39:00
6
3
Я стига сте се д@рвили, "граждани". Не става въпрос за нови области, а за нови икономически райони. И сега ги има и са 6 на брой, ама колко от вас знаят това? Кога ще проумеете, че трябва да се чете. Или "чукча писател, чукча не читател".
41.
Батка
16.04.2018 03:31:02
1
0
В Боргас има много прости батки с 2 лв., много която и много гейове. Повечето батки са гейове.
40.
Васил Левски говори
16.04.2018 01:41:46
1
5
Направете трети град център че да не се карат.
Хем така ще развием нов град.
Направете Обзор или Слънчев Бряг център или Каварна.
39.
Извод
16.04.2018 00:05:34
5
2
Регионалното министерство краде от рекламата на Парацетамол- като няма какво, ще му сменим името на Парацетамакс!
38.
Soros1
15.04.2018 23:35:54
13
1
Ставаме Черноморска област. Но да стане и като в повечето европейски страни сами да си създаваме някои закони,сами да си определяме минимална работна заплата...... Черноморски щат,казано на хАмерикански
37.
Супер
15.04.2018 23:17:44
15
4
Забележете само потенциала - Пристанищата в Бс и Варна, най-големите заводи пак там, огромни земеделски земи, милионен туризъм , Черно Море с многото суровини. Ако Бс и Варна се отделят от държавата БГ и си създадът своя държава и развият потенциала си, че то стандарта на живот става като Монако и минимална заплата от поне 4000 ЕВРА. Бургаския и Варненския кмет трябва да се борят със зъби и нокти за това областно обединение, както и всички граждани. Бургас и Варна стават новите БГ лидери, защото Съединението прави Силата!!!!
36.
До 33
15.04.2018 23:05:53
7
1
Пич, общините не са проблем като общини, а като общински съветници и администрация. Прекалено много са чиновниците и дори да се съкратят общините, тези чиновници ще се преназначат в областите. Трябва съкращение на държавниците, защото гълтат страшно много пари, а не вършат нищо. Но това е мафия и тяхната цел е да назначават колкото се може повече свой близки и така създават всякакви нави отдели, агенции, службички, в които да ги назначават и да точат хазната
35.
Хаха
15.04.2018 22:59:50
9
3
За мен това е най-доброто!!!! Бургаско-Варненска Област стават най-оборотните и трябва да се борят за отцепване от държавата, за да не ги източват софиянци!!! Ако това обединение на Бургас и Варна се случи, тогава заплатите трябва да станат минимум 1200 лева чисти. Дано това се избере и Бургас се обедини с Варна. Потенциала е огромен!
34.
Xaxa
15.04.2018 22:58:15
8
0
"да бъдат създадени силни и жизнени райони"... То всичко с мозък се изнася, ако не от страната, то към София. Половината випуск на ПМГ, Английска, Френска, Немска заминава още след бала. Другите, като усетят батака.
33.
Дернев
15.04.2018 22:41:55
4
0
Оставете областите, а рязко намалете общините и избора на кметове в селата. Да се даде повече власт в ръцете на областните управители, които да се избират, а не назначаеат. Обладтите да бъдат обвързани с реални иконочипески дългосрочни политики, а не административно, както се предлага сега за по-лесно и необосновано пренасочване на средства от здравия, към болбия, както се е правило и явно с този предлаган проект смятат да продължават да правят.
Няма значение къде ще се сложи Северозаоадат, зашото той е обвързан с развитието на Бс и Вн, а и с юните направления. Икононипески проекти, не мъгливи аднинистративни.
32.
Варна областен град
15.04.2018 22:39:24
15
3
Дано гагаузите да станат областен град, че всички селяни да се изнесът към Варна, че ми писна само най-крадливите да се заседяват тъдява и да се пишат гербаджии, мутри строящи само спортни зали, бетон и павета от китайски камъни..
Няма предприятия, няма нищо в тоя Бургас от кражбите на мафията герб!
31.
Млякото
15.04.2018 22:35:59
7
2
Варналийките ги ш.б.м за една шепа семки,много са гладни верно
И тва че смардят и тва е верно ма при мен е щот винаги се наа.ват
30.
Бургазлия до 27
15.04.2018 22:35:09
4
3
Господине крайно време е ЦПЗ да се самозера и да Ви прибере!Създавате изкуствено напрежение между хората и предизвиквате бойща и скандали.Вие сте един нещастен интригант,без живот,а дори и без жена(нищо че е мустаката,пак не можахте да е задържите).Вие сте човек с много болна психика и благодаря на Бог,че нямам такива приятели!
29.
ти да видиш
15.04.2018 22:34:29
6
4
Между Варна и Бургас е СЛЬНЧАКА атои е кьм НЕСЕБЬР +това Несебьр е НАИ-богатата бг община значи НЕСЕБЬР
28.
Мафията герб-дпс-бсп
15.04.2018 22:33:50
6
0
"цели да "намери място" на Северозапада. Заради обезлюдяването"
Ми то от Странджанско-Сакраския край комунистите докараха всички селяни, а най-калпавите се пробоядисаха и сега крадът като за последно. В целия район няма да има нито един селянин, всички са по комплексите и избиват комплексите си
27.
Превъзходството Бургас
15.04.2018 22:29:16
14
7
Непознавам нито един Бургазлия да чете варненски сайтове щот не ни е... Кво става в гнусната провинция ,но пък само в една статия тук видях колко много варненска паплач се стече
Защо във варна жените им са толкова космати и миришат, да не са на зоб?
На моя колега митко жена му е като нацепена батка готова да охранява тим
26.
до 25
15.04.2018 22:24:49
5
4
те не казват ,а пишат!Ти май си някакъв заядлив селянин,пришалец в Бургас.Вчера дойде от село и днес си гражданин-а смешко.Недей да пишеш кой е гей,че да не те опрашат някъде.
25.
Неутрален
15.04.2018 22:21:50
3
6
Казва се Варненци , а не Варналии
24.
do 20
15.04.2018 22:19:15
2
4
mnogo e vajno da si izpie6 hap4eto.
23.
Maliii
15.04.2018 22:18:43
12
4
Варненско гей нашествие в коментарите хахаха
22.
до 18
15.04.2018 22:18:17
3
4
Ако си изпиеш розовото хапче,ще слезеш на планетата Земя и ще се върнеш в твоята територия Манганистан .Добре познаваш родословното си дърво.
21.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
15.04.2018 22:17:37
8
1
Кво значение има в кой район на България си,като стандарта на живот е мизерен?
20.
Opa
15.04.2018 22:17:02
6
2
17 ти гей приятел ли си търсиш в Бургаски сайтове,това е сайт за новини не за запознанства
19.
до 17 от смесен между двете области
15.04.2018 22:13:17
5
11
Варналии са по-яки и много готини.
18.
До 15
15.04.2018 22:12:30
9
2
Я марш в максуда е тъпак
17.
до 16
15.04.2018 22:10:19
3
6
и сте грозни и сте тъпи и даже сте и кукуруковци.Живей си смешния живот и си мисли,че живееш.Астала виста бейби!
16.
Върл гагаузомразец до 15
15.04.2018 22:07:15
11
4
И хубаво правиш ,щот нема ти казвам къв бургаски бич ще изядеш , мишкааа!
То пък у варната мангали немате хаха палячо оди у цирка.
15.
гагауз до 13
15.04.2018 21:53:01
4
7
Абе и аз не харесвам манговци,ама си трая!
14.
До МС
15.04.2018 21:52:23
9
0
Регионалното министерство не покрива критериите на ЕС за регионално министерство и следва да се закрие!!!
13.
Върл гагаузомразец
15.04.2018 21:51:01
7
4
Пичове тея ни е.аха м.йката!
Митето както е авер с бокича да зима власт в свои ръце че се е.........
12.
Върл гагаузомразец
15.04.2018 21:48:26
8
3
Пичове тея ни е.аха м.йката!
Митето както е авер с бокича да зима власт в свои ръце че се е.........
11.
Ръй
15.04.2018 21:23:27
20
2
Поредната простотия на ГЕРБ. Необмислени решения както винаги.
10.
Gocho
15.04.2018 21:22:12
7
1
Който не сьгласен - е на терминала !!!
9.
Позитивен
15.04.2018 21:13:30
26
3
Аз не съм съгласен да живея във Варненска област.
8.
fen
15.04.2018 21:13:09
24
3
ТИМ срещу ВТОРИЯ В ГЕРБ да видим на кой лобито и ракията ще са по силни. Ха Ха ще станем второ девизионни второ ешалонни второстепенни второкласни вторични второстепенни второразрядни ............РЕДНО БЕШЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ЧЕ СЕГА ВАРНЕНЦИ ДА ПООПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ХОРА ЗА ШЕФОВЕ ПО ДЪРЖАВНИТЕ ЯСЛИ
7.
Gochooff
15.04.2018 21:01:30
5
2
А воините си ги сьчиняват дрьжките на микрофоните !
6.
Павел
15.04.2018 21:00:14
27
1
Ясно, статистически северозапада ще има висок стандарт заради обединението, но реално ще си е същия кенеф. Типично за ГЕРБ
5.
Gocho
15.04.2018 20:59:27
33
3
Цялата удурма прочетохте ли за какво е ?!
Боли го фара някой в София !
Става вьпрос за едни пари за усвояване !
Европейски пари за крадене !
Да мислите че на някой в София го боли хоя за вас !
За мангизи става дума !
И Боби Б. Няма да ги размине !
4.
Българин
15.04.2018 20:49:57
29
2
То хора не останаха, те нови области ще правят, почакайте още малко и направо булгаристански вилает към турция ни направете
3.
Burgas
15.04.2018 20:48:54
6
0
Dqvola kato si nqmal rabota si ...... decata vsickoto taman sega samo tova vi lipstva
2.
Лимка
15.04.2018 20:48:54
44
4
По Черноморието да има два района-Североизточен-Варна,Шумен.Добрич,Търговище и Югоизточен - Бургас,Ямбол,Сливен. Между двата района да се предвиди охраняема граница с мита и паспортен контрол
1.
15.04.2018 20:39:58
15
5
Глупости на търкалета!


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Коледни изненади от "Спиди": Пращаш пълен кашон, пристига полупразен. Но може пратката и да изчезне (СНИМКИ)
Коледни изненади от "Спиди": Пращаш пълен кашон, пристига полупразен. Но може пратката и да изчезне (СНИМКИ) От куриерската компания се гаврят с клиентите си, а кол центърът им е изключен - направо те изхвърля

Всичко в категорията
ГЕРБ се отказват от „образователния ценз” за гласуване – номерата в бюлетините остават Кметовете ще заложат на по-високите ставки за данъка за старите коли Десислава Радева: Това клониране за нищо го нямам! Докато съм еколог в Катовице, се озовавам в Краков Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността Търговските отношения САЩ-ЕС ще са барометър как ще изглежда световният бизнес Нинова към протестиращите срещу БСП строители: Нито искам, нито мога да спра Елена! ГЕРБ обвини БСП в популизъм: Ремонтират пътя Малко Търново-Царево за 1,6 млн.лв., а не за 50 хил.лв. Станишев: Българското правителство получава един нов инструмент за натиск в Съвета на ЕС (ВИДЕО) Каракачанов: Терористите ни атакуват, защото им се позволяваше да правят религиозна пропаганда (ВИДЕО) Вижте защо „Евронюз” няма да спаси Макрон от революцията Намериха служебна карта на името на Путин в архивите на Щази
Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно Съдия Ушев: Политици ще атакуват съда през медиите Затвор за Николай Маринов-Малкия Маргин, пръскал фалшиви пари в Слънчака Изнасилвачът и убиец на баба Петранка хленчи в съда: Обещавам да стоя вкъщи и да слушам баща си Турчин съди сина си заради фалшиви новини Апелативният съд гледа мярката на задържания за подкуп Любомир Савов Битката за РС Бургас загрубя: 11 съдии написаха писмо в подкрепа на един от кандидатите Шотландец остана без златен ланеца, след като бил нападнат от нагъл ром в Слънчака Бургазлията Ангел източи хиляди от картата на родния си брат, отива на съд Промени в ръководния състав на Апелативен съд – Бургас, двама нови зам. - председатели са на път да встъпят в длъжност Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати
Търговските отношения САЩ-ЕС ще са барометър как ще изглежда световният бизнес
Търговските отношения САЩ-ЕС ще са барометър как ще изглежда световният бизнес Случаят Кашоги няма да повлияе сериозно върху позициите на принц Салман в саудитския кралски двор, смята водещият на "Светът е бизнес" Николай Кръстев


Всичко в категорията
Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество Димитър Николов за 8 декември: Студенти, вие сте надежда за по-доброто бъдеще на Бургас Честит празник на студентите! Агресия в училище! 16-годишна пострада при сбиване със съученичка Вижте уникалния разказ за делфин, който спасява човешки живот Ученици преписаха с писец „История Славянобългарска“
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Всичко в категорията
Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара! Здравната каса е събирателен образ на отвратителното в държавата 58-годишен мъж живее в палатка, дъщеря му го оставила на улицата Художник помага на дете от Бургас да победи рака Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
Pavell чукна 30, равносметката – горд е!
Pavell чукна 30, равносметката – горд е! Дуетната половинка на Венци Венц с обобщение
Всичко в категорията
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост Инцидентът е станал в пиков час, а огромното пътно платно се е оказало тясно за трите коли
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември, церемонията ще е впечатляваща
Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември, церемонията ще е впечатляваща Събитието ще протече при вход свободен в плувен комплекс "Парк Арена ОЗК"
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ)
Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ) Съвсем възможно е по пример на жителите на Варна някой от тях да осъмне боядисан в зелено или друг цвят от ЛГБТ дъгата


Всичко в категорията
Зимната градина на ресторант „Златна котва“ ще предложи романтична идилия в новогодишната нощ 14-годишен хлапак задигна 400 лв. от кутия за дарения в центъра на Бургас Диана Вартанян днес официално постави началото на новия си професионален проект в Бургас Личност на годината 2018! Флагман започва приема на номинации от своите читатели, вижте какви са условията Дъно! Книги на иконата на бургаската поезия Петя Дубарова и Библията изхвърлени на сметище Отличие! Бургаската „Магазия 1“ номинирана сред 383 европейски сгради за престижна архитектурна награда (СНИМКИ) Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно В мол Бургас Плаза предстои пищно ревю, топ моделите на България ще разходят новите колекции на хитови марки Извънредно! Поредна тежка катастрофа на бул. „Сан Стефано” и ул. „Гладстон”, пострадала е бременна жена (СНИМКИ) Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември, церемонията ще е впечатляваща Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник”
Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” БТК спечели обществената поръчка за изграждането на системата в най-големия жилищен комплекс

Всичко в категорията
С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Френската държава ще си търси парите от осъдения за наркотрафик айтозлия

Всичко в категорията
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си Деца от Несебър опознаха родния си град, дали не са бъдещи гидове Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор Несебърско енциклопедично издание влиза в 41 световни хранилища Гимназия в Слънчев бряг със собствено котелно, заработва още тази зима 21-годишна бургазлийка с БМВ не знае правилата за предимство, отнесе Фолксваген в Слънчев бряг
Зам.-министърът на МРРБ идва в Поморие на важен форум
Зам.-министърът на МРРБ идва в Поморие на важен форум Деница Николова ще съпредседателства заседание по Програмата за трансгранично сътрудничество България-Турция

Всичко в категорията
Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето
Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Празничният ден започна със света литургия в църквата „Св. Георги Победоносец”, отслужена от отец Иван и отец Димитър

Всичко в категорията
Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му Нафирканият Стоян от с. Росен не спря на стоп-палка, но ето какво му се случи Туристическа карта на община Созопол грабна първото място в национален конкурс Ремонтират след месец пропадащата детска градина в Черноморец (ВИДЕО) Легенда за пиратско съкровище в пещера подлудява иманяри
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв.
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Жената тъкмо слизала от колата си, когато възрастната шофьорка я блъснала
Всичко в категорията
Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността Проблемите са няколко и всеки от тях е основателен сам по себе си за свалянето на постерите от Бургас и Варна


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 13.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души! На работното място сте доста инертни, но се налага да запретнете ръкави и да си изпълните задълженията. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите. Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия! Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове! Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси! Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Успехът ви в службата не е гарантиран, но ако положите повече старание, може дори да ви повишат заплатата. Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си. През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи. Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта. Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип