×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Варна и Бургас влизат в една област, но и във война! Кой от градовете ще е център на района


Варна и Бургас влизат в една област, но и във война! Кой от градовете ще е център на района
Новите граници ги разпределят в общ Черноморски район
14 Април 2018, Неделя, 02:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Архив Флагман.бг

Към момента това е най-добрият вариант, на който са се спрели от Регионалното министерство

Бургас и Варна влизат в една област, но това е и пореден повод за война между двата морски града, тъй като един от тях ще трябва да стане център на района. Това стана ясно преди дни, когато от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обявиха, че към момента са се спрели на втория вариант за райониране на областите на територията на България. Ако бъде избрано това предложение,  в Черноморския район ще влязат областите Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич и Шумен

В момента България е разделена на шест райони от ниво 2 - Северозападен, Северен централен, Североизточен, Югозападен, Южен централен и Югоизточен. Предложението на Междуведомствената работна група с участие на експерти от различни институции е да се направят промени, като за целта се предлагат три варианта - с 6, 5 и 4 района /ВИЖ ТУК/.

Реформата, която няма да засегне административното деление, цели да "намери място" на Северозапада. Заради обезлюдяването тамошният район не покрива европейския критерий за статистическа единица от т.нар. второ ниво, а подобен проблем в перспектива ще има и Северният централен.

Всичко това е важно с оглед на европейското финансиране. В единия от проектите на МРРБ Северозападът се обединява с Югозапада, в друг - приобщава Велико Търново и областите между тях.

Най-положително обаче е бил срещнат вариантът, при който има Дунавски район от Видин до Силистра, Черноморски, обединяващ Варна, Бургас, Добрич, Шумен, Сливен и Ямбол, Тракийско-Родопски с Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян и Пазарджик, а четвъртият е Югозападният. Това означава, че София няма да се обособи самостоятелно, каквито бяха очакванията.

Този вариант обаче не среща одобрение и от ръководството в Търговище. Гражданите не искат да бъдат причислявани към Северозапада, защото икономически и исторически градът се интегрира към Варна. Представителите на Североизтока пратиха предложение в МРРБ Търговищка област да се зачисли към Черноморския район. В перспектива са възможни още напрежения. Жители на Русе пък се притесняват да не получат за "столица" Велико Търново, каквито са предположенията към момента.

В края на 2018 г. ще бъде избран най-добрият модел за България.

Целта на промяната е да бъдат създадени силни и жизнени райони, които да са добре географски обособени и стабилни по отношение броя на населението.

В категории: Бургас


64
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
64
Коментара по темата
64.
Ачо
17.04.2018 20:26:10
0
1
Отивам на мач отдавна....играят спартак варна и нефтохимик. Варненци викат: мазути, мазути.........Бургазлии крещят: уз, уз гагауз....уз, уз гагауз и те така....простотията продължава и севера рупа странджанки и ходи на почивка тайно на юг и юга ходи на север на девствени къмпинги и джулая и те така...
63.
Геле
17.04.2018 12:13:07
0
6
Абе - бошлаф работа.... Отдавна е ясно , че БГ е Софийски санджак и провинция....Цяла БГ се напъва да вдигне стандарта на столицата - туй - то... за какво иначе всички са се юрнали в София - та се пука по шевовете... а селата - празни - дворове и къщи пустеят, няма кой да работи в градините и да гледа животни. А всички искаме по няколко пъти да ядем - ама откъде идва храната - запитвали ли сте се? Не е от магазина - най - напред трябва нещо да се засади в земята, да се отгледа животно...После отива в магазина...
62.
Петър
17.04.2018 06:45:58
0
3
43,
Велико Търново, Русе, Плевен ще западнат заради северозапада! Те нямат ресурса, защото Държавата изповядва централизирана система на управление, и няма кяр да го променя! Промени ли го, Народа ще забогатее, и не заради факта, че сме в ЕС, а защото ЕС дава възможности, които СИВ налагаше с диктат, лагери, казарми, смърт! Разберете го и или шибаняка дето иска да ви национализира, няма да е единствен!
Личното ми мнение, е че нито един вариант от предложените няма да даде възможност! Просто се стоварва един товар върху другата болна страна.
61.
2XL
17.04.2018 00:03:29
0
4
Ник'ъв шанс за изплуване...Много прост народ,Боже ... много!Че и на малка територия събран...Май терминал 2 е панацеята,че като се разпръснат по белия свят, по не бият на очи!
60.
От Варна
16.04.2018 20:37:54
7
2
Ей сега ще научите гагаузки. Нали казвате че сме били гагаузи., както макетата казват, че българите сме татари. Сега по вашата логика и вие ще станете гагаузи,като сме в една област, въй,въй,въй . Така де, с какъвто се събереш,такъв ставаш. Така, че внимавайте какво говорите и какво си пожелавате!
59.
Gocho ot Niger
16.04.2018 14:22:31
0
12
Най-доброто райониране беше отделянето на Бургаски,Варненски и Добрички/бившия Толбухински/окръзи в самостоятелна държава,ама е късно вече.Те тогава "столичани в повече"много щяха да се потят.
58.
gradski
16.04.2018 14:13:21
0
8
Защото кмет, депутати и областен са ни мишки. За жълти стинки ни купиха. Сега от Варна да могат да си развяват шапката.
57.
Джордж Сорос говори
16.04.2018 13:29:58
4
11
Подкрепям идеята Черноморския район да се отдели от България, като стане една нейна независима част. Потенциала е огромен. Офшорна зона в България!
56.
До 54
16.04.2018 12:22:54
1
5
Ами национализация , бе пич!!! Ако трябва война да стане!!! Прочети за Черно Море и ще разбереш какъв му е потенциала, просто ни спъват от ЕС и не ни дават да се развиваме, щото ще станем независими и богати
55.
Ебати измамата
16.04.2018 12:20:54
1
12
Дано на следващите местни избори изберат кметове далечни на управляващата партия, които да отцепят Варненска и Бургаска област от БГ държавата. Ако София се противопостави, тогава викаме Русия, Турция и Китай на помощ и започва масова бомбандировка над Сф. Бургас и Варна могат да станат следващия мини Инстанбул с 5 милиона население и БВП от над 200 милиарда. От Черно Море нефт и газ, еко енергия, ДОМУ тиня за био земеделие, милионен туризъм , ваканционни апартаменти и прочие. В София ще си копат картофите като едно време хаха
54.
До До 49
16.04.2018 12:17:47
1
12
Спрете се, бе, хора. Какви ресурси има Бургас? Едно л.йн.но море, на което те е гнус да ходиш. Почти всичко след пясъчната ивица е собственост главно на софиянци и пловдивчани. Бизнеса в града е главно услуги и търговия. Не знам как стоят нещата във Варна. Какво отделяне сънувате, какви ресурси, къде го видяхте този бизнес за трилиони, че и долари. Пристанището не е собственост нито на общината, нито на областта. Събудете се най-накрая и започнете да мислите трезво.
53.
...
16.04.2018 12:15:52
0
2
Ямбол
52.
До 49
16.04.2018 11:57:12
0
6
А, да, добре, че има хора като теб, които четат - БРАВО!!! Не бях обърнал внимание... ами да, то това си е поредния кьорфишек. Ако нямат право на самостоятелно определяне на повечето закони и приходи, тогава си е чиста хранилка за Евро чиновническата мафия. Бургас и Варна трябва да се отцепят от БГ, както искат Каталунците. София съсипва Бургас и Варна, а 50% от парите влизат точно от тези две области, но са най-бедните. Това е кражба, рекет, тормоз и геноцид. Ако БС и Варна бяха самостоятелни тук щеше да е копие на Монако. Дано Варна и Бургас обяват война на Сф и да си развием региона, а не да хрантутим мързеливите шопи. В Бургас и Варна има суровини и бизнес за 1 трилион долара, а в Сф има грънци
51.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееcеееееееее
16.04.2018 11:52:15
0
6
Продължавайте да ни плащате жълти стотинки и тогава никакво преразпределение няма да ви помогне.Причината?Няма да има за какво.Защото и последният българин ще си е хванал дърмите без да загаси крушката,та резилът ви да се гледа надалеч.
50.
Бургас
16.04.2018 11:40:03
1
8
Морската столица на България.
49.
До 45
16.04.2018 09:01:16
0
1
Четете, преди да пишете. За това става въпрос:
Съществуващите към момента райони на планиране в страната:

Те са в съответствие с изискванията на общата класификация на териториалните единици за статистически цели, прилагана в Европейския съюз. Обособените райони се използват за целите на планирането, програмирането, управлението, ресурсното осигуряване, наблюдението и оценката на регионалното развитие.

РАЙОНИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНИ ЕДИНИЦИ И СА СЪС СЛЕДНИЯ ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ:
1. Северозападен район (регион), включващ областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен.
2. Северен централен район (регион), включващ областите Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Разград.
3. Североизточен район (регион), включващ областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
4. Югоизточен район (регион), включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.
5. Южен централен район (регион), включващ областите, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.
6. Югозападен район (регион), включващ областите София, Софийска, Перник, Кюстендил и Благоевград.
48.
До45
16.04.2018 08:56:56
0
2
Моля, ЧЕТЕТЕ
Съществуващите в момента райони на планиране в страната:

Те са в съответствие с изискванията на общата класификация на териториалните единици за статистически цели, прилагана в Европейския съюз. Обособените райони се използват за целите на планирането, програмирането, управлението, ресурсното осигуряване, наблюдението и оценката на регионалното развитие.

РАЙОНИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНИ ЕДИНИЦИ И СА СЪС СЛЕДНИЯ ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ:
1. Северозападен район (регион), включващ областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен.
2. Северен централен район (регион), включващ областите Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Разград.
3. Североизточен район (регион), включващ областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
4. Югоизточен район (регион), включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.
5. Южен централен район (регион), включващ областите, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.
6. Югозападен район (регион), включващ областите София, Софийска, Перник, Кюстендил и Благоевград.
47.
Пръмова
16.04.2018 08:07:10
1
9
Поредния кьорфишек на властта. Това деление на България е още от времето на приемането ни в ЕС и е измислено в Брюксел. Бойковчета сега се правят на важни, уж, че нещо зависи от тях.
46.
m
16.04.2018 08:00:22
0
6
това е някакво недоразумение и не ми се вярва да стане
45.
До 43
16.04.2018 07:45:00
1
3
Напротив, вариант 3 е най-кофти за всички други общини и НАЙ-ДОБРИЯ ЗА СОФИЙСКАТА МАФИЯ, която няма да дели с никой, но ще прибира парата на всички други! Вариант 2 е най-добрия и ако се намали областната администрация като бройка и се намали данъка към Софийската администрация, тогава Северозападния район трябва да цъфне и върже, освен ако местната власт не го окраде. Всичко е относително, но вариант 2 е от изключителна полза и значение за бургазлии и варненци. Това е спасението на региона, особено ако се обяви независимост по варианта на Каталунците
44.
URK_98
16.04.2018 06:55:58
0
10
вместо да оправят положението - т.е. да вдигнат заплатите и да съсдадат по-добри условия за младите семейства (защото именно те са изчезващ вид в България), просто се решава да се обединят регионите. СРАМ!!!
43.
Петър
16.04.2018 06:53:51
0
2
Северозападния регион при този вариант ще стане още по обезлюден!
Вариант 3 е по-практичния избор, освен ако не се реализира децентрализация! Уви, виждаме точно обратното, засилване на централната власт, национализации и т.н.!
42.
123
16.04.2018 06:39:00
3
6
Я стига сте се д@рвили, "граждани". Не става въпрос за нови области, а за нови икономически райони. И сега ги има и са 6 на брой, ама колко от вас знаят това? Кога ще проумеете, че трябва да се чете. Или "чукча писател, чукча не читател".
41.
Батка
16.04.2018 03:31:02
0
1
В Боргас има много прости батки с 2 лв., много която и много гейове. Повечето батки са гейове.
40.
Васил Левски говори
16.04.2018 01:41:46
5
1
Направете трети град център че да не се карат.
Хем така ще развием нов град.
Направете Обзор или Слънчев Бряг център или Каварна.
39.
Извод
16.04.2018 00:05:34
2
5
Регионалното министерство краде от рекламата на Парацетамол- като няма какво, ще му сменим името на Парацетамакс!
38.
Soros1
15.04.2018 23:35:54
1
13
Ставаме Черноморска област. Но да стане и като в повечето европейски страни сами да си създаваме някои закони,сами да си определяме минимална работна заплата...... Черноморски щат,казано на хАмерикански
37.
Супер
15.04.2018 23:17:44
4
15
Забележете само потенциала - Пристанищата в Бс и Варна, най-големите заводи пак там, огромни земеделски земи, милионен туризъм , Черно Море с многото суровини. Ако Бс и Варна се отделят от държавата БГ и си създадът своя държава и развият потенциала си, че то стандарта на живот става като Монако и минимална заплата от поне 4000 ЕВРА. Бургаския и Варненския кмет трябва да се борят със зъби и нокти за това областно обединение, както и всички граждани. Бургас и Варна стават новите БГ лидери, защото Съединението прави Силата!!!!
36.
До 33
15.04.2018 23:05:53
1
7
Пич, общините не са проблем като общини, а като общински съветници и администрация. Прекалено много са чиновниците и дори да се съкратят общините, тези чиновници ще се преназначат в областите. Трябва съкращение на държавниците, защото гълтат страшно много пари, а не вършат нищо. Но това е мафия и тяхната цел е да назначават колкото се може повече свой близки и така създават всякакви нави отдели, агенции, службички, в които да ги назначават и да точат хазната
35.
Хаха
15.04.2018 22:59:50
3
9
За мен това е най-доброто!!!! Бургаско-Варненска Област стават най-оборотните и трябва да се борят за отцепване от държавата, за да не ги източват софиянци!!! Ако това обединение на Бургас и Варна се случи, тогава заплатите трябва да станат минимум 1200 лева чисти. Дано това се избере и Бургас се обедини с Варна. Потенциала е огромен!
34.
Xaxa
15.04.2018 22:58:15
0
8
"да бъдат създадени силни и жизнени райони"... То всичко с мозък се изнася, ако не от страната, то към София. Половината випуск на ПМГ, Английска, Френска, Немска заминава още след бала. Другите, като усетят батака.
33.
Дернев
15.04.2018 22:41:55
0
4
Оставете областите, а рязко намалете общините и избора на кметове в селата. Да се даде повече власт в ръцете на областните управители, които да се избират, а не назначаеат. Обладтите да бъдат обвързани с реални иконочипески дългосрочни политики, а не административно, както се предлага сега за по-лесно и необосновано пренасочване на средства от здравия, към болбия, както се е правило и явно с този предлаган проект смятат да продължават да правят.
Няма значение къде ще се сложи Северозаоадат, зашото той е обвързан с развитието на Бс и Вн, а и с юните направления. Икононипески проекти, не мъгливи аднинистративни.
32.
Варна областен град
15.04.2018 22:39:24
3
15
Дано гагаузите да станат областен град, че всички селяни да се изнесът към Варна, че ми писна само най-крадливите да се заседяват тъдява и да се пишат гербаджии, мутри строящи само спортни зали, бетон и павета от китайски камъни..
Няма предприятия, няма нищо в тоя Бургас от кражбите на мафията герб!
31.
Млякото
15.04.2018 22:35:59
2
7
Варналийките ги ш.б.м за една шепа семки,много са гладни верно
И тва че смардят и тва е верно ма при мен е щот винаги се наа.ват
30.
Бургазлия до 27
15.04.2018 22:35:09
3
4
Господине крайно време е ЦПЗ да се самозера и да Ви прибере!Създавате изкуствено напрежение между хората и предизвиквате бойща и скандали.Вие сте един нещастен интригант,без живот,а дори и без жена(нищо че е мустаката,пак не можахте да е задържите).Вие сте човек с много болна психика и благодаря на Бог,че нямам такива приятели!
29.
ти да видиш
15.04.2018 22:34:29
4
6
Между Варна и Бургас е СЛЬНЧАКА атои е кьм НЕСЕБЬР +това Несебьр е НАИ-богатата бг община значи НЕСЕБЬР
28.
Мафията герб-дпс-бсп
15.04.2018 22:33:50
0
6
"цели да "намери място" на Северозапада. Заради обезлюдяването"
Ми то от Странджанско-Сакраския край комунистите докараха всички селяни, а най-калпавите се пробоядисаха и сега крадът като за последно. В целия район няма да има нито един селянин, всички са по комплексите и избиват комплексите си
27.
Превъзходството Бургас
15.04.2018 22:29:16
7
14
Непознавам нито един Бургазлия да чете варненски сайтове щот не ни е... Кво става в гнусната провинция ,но пък само в една статия тук видях колко много варненска паплач се стече
Защо във варна жените им са толкова космати и миришат, да не са на зоб?
На моя колега митко жена му е като нацепена батка готова да охранява тим
26.
до 25
15.04.2018 22:24:49
4
5
те не казват ,а пишат!Ти май си някакъв заядлив селянин,пришалец в Бургас.Вчера дойде от село и днес си гражданин-а смешко.Недей да пишеш кой е гей,че да не те опрашат някъде.
25.
Неутрален
15.04.2018 22:21:50
6
3
Казва се Варненци , а не Варналии
24.
do 20
15.04.2018 22:19:15
4
2
mnogo e vajno da si izpie6 hap4eto.
23.
Maliii
15.04.2018 22:18:43
4
12
Варненско гей нашествие в коментарите хахаха
22.
до 18
15.04.2018 22:18:17
4
3
Ако си изпиеш розовото хапче,ще слезеш на планетата Земя и ще се върнеш в твоята територия Манганистан .Добре познаваш родословното си дърво.
21.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
15.04.2018 22:17:37
1
8
Кво значение има в кой район на България си,като стандарта на живот е мизерен?
20.
Opa
15.04.2018 22:17:02
2
6
17 ти гей приятел ли си търсиш в Бургаски сайтове,това е сайт за новини не за запознанства
19.
до 17 от смесен между двете области
15.04.2018 22:13:17
11
5
Варналии са по-яки и много готини.
18.
До 15
15.04.2018 22:12:30
2
9
Я марш в максуда е тъпак
17.
до 16
15.04.2018 22:10:19
6
3
и сте грозни и сте тъпи и даже сте и кукуруковци.Живей си смешния живот и си мисли,че живееш.Астала виста бейби!
16.
Върл гагаузомразец до 15
15.04.2018 22:07:15
4
11
И хубаво правиш ,щот нема ти казвам къв бургаски бич ще изядеш , мишкааа!
То пък у варната мангали немате хаха палячо оди у цирка.
15.
гагауз до 13
15.04.2018 21:53:01
7
4
Абе и аз не харесвам манговци,ама си трая!
14.
До МС
15.04.2018 21:52:23
0
9
Регионалното министерство не покрива критериите на ЕС за регионално министерство и следва да се закрие!!!
13.
Върл гагаузомразец
15.04.2018 21:51:01
4
7
Пичове тея ни е.аха м.йката!
Митето както е авер с бокича да зима власт в свои ръце че се е.........
12.
Върл гагаузомразец
15.04.2018 21:48:26
3
8
Пичове тея ни е.аха м.йката!
Митето както е авер с бокича да зима власт в свои ръце че се е.........
11.
Ръй
15.04.2018 21:23:27
2
20
Поредната простотия на ГЕРБ. Необмислени решения както винаги.
10.
Gocho
15.04.2018 21:22:12
1
7
Който не сьгласен - е на терминала !!!
9.
Позитивен
15.04.2018 21:13:30
3
26
Аз не съм съгласен да живея във Варненска област.
8.
fen
15.04.2018 21:13:09
3
24
ТИМ срещу ВТОРИЯ В ГЕРБ да видим на кой лобито и ракията ще са по силни. Ха Ха ще станем второ девизионни второ ешалонни второстепенни второкласни вторични второстепенни второразрядни ............РЕДНО БЕШЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ЧЕ СЕГА ВАРНЕНЦИ ДА ПООПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ХОРА ЗА ШЕФОВЕ ПО ДЪРЖАВНИТЕ ЯСЛИ
7.
Gochooff
15.04.2018 21:01:30
2
5
А воините си ги сьчиняват дрьжките на микрофоните !
6.
Павел
15.04.2018 21:00:14
1
27
Ясно, статистически северозапада ще има висок стандарт заради обединението, но реално ще си е същия кенеф. Типично за ГЕРБ
5.
Gocho
15.04.2018 20:59:27
3
33
Цялата удурма прочетохте ли за какво е ?!
Боли го фара някой в София !
Става вьпрос за едни пари за усвояване !
Европейски пари за крадене !
Да мислите че на някой в София го боли хоя за вас !
За мангизи става дума !
И Боби Б. Няма да ги размине !
4.
Българин
15.04.2018 20:49:57
2
29
То хора не останаха, те нови области ще правят, почакайте още малко и направо булгаристански вилает към турция ни направете
3.
Burgas
15.04.2018 20:48:54
0
6
Dqvola kato si nqmal rabota si ...... decata vsickoto taman sega samo tova vi lipstva
2.
Лимка
15.04.2018 20:48:54
4
44
По Черноморието да има два района-Североизточен-Варна,Шумен.Добрич,Търговище и Югоизточен - Бургас,Ямбол,Сливен. Между двата района да се предвиди охраняема граница с мита и паспортен контрол
1.
15.04.2018 20:39:58
5
15
Глупости на търкалета!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори