Варна и Бургас влизат в една област, но и във война! Кой от градовете ще е център на района


Варна и Бургас влизат в една област, но и във война! Кой от градовете ще е център на района
Новите граници ги разпределят в общ Черноморски район
15 Април 2018, Неделя
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Архив Флагман.бг

Към момента това е най-добрият вариант, на който са се спрели от Регионалното министерство

Бургас и Варна влизат в една област, но това е и пореден повод за война между двата морски града, тъй като един от тях ще трябва да стане център на района. Това стана ясно преди дни, когато от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обявиха, че към момента са се спрели на втория вариант за райониране на областите на територията на България. Ако бъде избрано това предложение,  в Черноморския район ще влязат областите Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич и Шумен

В момента България е разделена на шест райони от ниво 2 - Северозападен, Северен централен, Североизточен, Югозападен, Южен централен и Югоизточен. Предложението на Междуведомствената работна група с участие на експерти от различни институции е да се направят промени, като за целта се предлагат три варианта - с 6, 5 и 4 района /ВИЖ ТУК/.

Реформата, която няма да засегне административното деление, цели да "намери място" на Северозапада. Заради обезлюдяването тамошният район не покрива европейския критерий за статистическа единица от т.нар. второ ниво, а подобен проблем в перспектива ще има и Северният централен.

Всичко това е важно с оглед на европейското финансиране. В единия от проектите на МРРБ Северозападът се обединява с Югозапада, в друг - приобщава Велико Търново и областите между тях.

Най-положително обаче е бил срещнат вариантът, при който има Дунавски район от Видин до Силистра, Черноморски, обединяващ Варна, Бургас, Добрич, Шумен, Сливен и Ямбол, Тракийско-Родопски с Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян и Пазарджик, а четвъртият е Югозападният. Това означава, че София няма да се обособи самостоятелно, каквито бяха очакванията.

Този вариант обаче не среща одобрение и от ръководството в Търговище. Гражданите не искат да бъдат причислявани към Северозапада, защото икономически и исторически градът се интегрира към Варна. Представителите на Североизтока пратиха предложение в МРРБ Търговищка област да се зачисли към Черноморския район. В перспектива са възможни още напрежения. Жители на Русе пък се притесняват да не получат за "столица" Велико Търново, каквито са предположенията към момента.

В края на 2018 г. ще бъде избран най-добрият модел за България.

Целта на промяната е да бъдат създадени силни и жизнени райони, които да са добре географски обособени и стабилни по отношение броя на населението.

В категории: Бургас


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Ачо
17.04.2018 20:26:10
1
0
Отивам на мач отдавна....играят спартак варна и нефтохимик. Варненци викат: мазути, мазути.........Бургазлии крещят: уз, уз гагауз....уз, уз гагауз и те така....простотията продължава и севера рупа странджанки и ходи на почивка тайно на юг и юга ходи на север на девствени къмпинги и джулая и те така...
63.
Геле
17.04.2018 12:13:07
6
0
Абе - бошлаф работа.... Отдавна е ясно , че БГ е Софийски санджак и провинция....Цяла БГ се напъва да вдигне стандарта на столицата - туй - то... за какво иначе всички са се юрнали в София - та се пука по шевовете... а селата - празни - дворове и къщи пустеят, няма кой да работи в градините и да гледа животни. А всички искаме по няколко пъти да ядем - ама откъде идва храната - запитвали ли сте се? Не е от магазина - най - напред трябва нещо да се засади в земята, да се отгледа животно...После отива в магазина...
62.
Петър
17.04.2018 06:45:58
3
0
43,
Велико Търново, Русе, Плевен ще западнат заради северозапада! Те нямат ресурса, защото Държавата изповядва централизирана система на управление, и няма кяр да го променя! Промени ли го, Народа ще забогатее, и не заради факта, че сме в ЕС, а защото ЕС дава възможности, които СИВ налагаше с диктат, лагери, казарми, смърт! Разберете го и или шибаняка дето иска да ви национализира, няма да е единствен!
Личното ми мнение, е че нито един вариант от предложените няма да даде възможност! Просто се стоварва един товар върху другата болна страна.
61.
2XL
17.04.2018 00:03:29
4
0
Ник'ъв шанс за изплуване...Много прост народ,Боже ... много!Че и на малка територия събран...Май терминал 2 е панацеята,че като се разпръснат по белия свят, по не бият на очи!
60.
От Варна
16.04.2018 20:37:54
2
7
Ей сега ще научите гагаузки. Нали казвате че сме били гагаузи., както макетата казват, че българите сме татари. Сега по вашата логика и вие ще станете гагаузи,като сме в една област, въй,въй,въй . Така де, с какъвто се събереш,такъв ставаш. Така, че внимавайте какво говорите и какво си пожелавате!
59.
Gocho ot Niger
16.04.2018 14:22:31
12
0
Най-доброто райониране беше отделянето на Бургаски,Варненски и Добрички/бившия Толбухински/окръзи в самостоятелна държава,ама е късно вече.Те тогава "столичани в повече"много щяха да се потят.
58.
gradski
16.04.2018 14:13:21
8
0
Защото кмет, депутати и областен са ни мишки. За жълти стинки ни купиха. Сега от Варна да могат да си развяват шапката.
57.
Джордж Сорос говори
16.04.2018 13:29:58
11
4
Подкрепям идеята Черноморския район да се отдели от България, като стане една нейна независима част. Потенциала е огромен. Офшорна зона в България!
56.
До 54
16.04.2018 12:22:54
5
1
Ами национализация , бе пич!!! Ако трябва война да стане!!! Прочети за Черно Море и ще разбереш какъв му е потенциала, просто ни спъват от ЕС и не ни дават да се развиваме, щото ще станем независими и богати
55.
Ебати измамата
16.04.2018 12:20:54
12
1
Дано на следващите местни избори изберат кметове далечни на управляващата партия, които да отцепят Варненска и Бургаска област от БГ държавата. Ако София се противопостави, тогава викаме Русия, Турция и Китай на помощ и започва масова бомбандировка над Сф. Бургас и Варна могат да станат следващия мини Инстанбул с 5 милиона население и БВП от над 200 милиарда. От Черно Море нефт и газ, еко енергия, ДОМУ тиня за био земеделие, милионен туризъм , ваканционни апартаменти и прочие. В София ще си копат картофите като едно време хаха
54.
До До 49
16.04.2018 12:17:47
12
1
Спрете се, бе, хора. Какви ресурси има Бургас? Едно л.йн.но море, на което те е гнус да ходиш. Почти всичко след пясъчната ивица е собственост главно на софиянци и пловдивчани. Бизнеса в града е главно услуги и търговия. Не знам как стоят нещата във Варна. Какво отделяне сънувате, какви ресурси, къде го видяхте този бизнес за трилиони, че и долари. Пристанището не е собственост нито на общината, нито на областта. Събудете се най-накрая и започнете да мислите трезво.
53.
...
16.04.2018 12:15:52
2
0
Ямбол
52.
До 49
16.04.2018 11:57:12
6
0
А, да, добре, че има хора като теб, които четат - БРАВО!!! Не бях обърнал внимание... ами да, то това си е поредния кьорфишек. Ако нямат право на самостоятелно определяне на повечето закони и приходи, тогава си е чиста хранилка за Евро чиновническата мафия. Бургас и Варна трябва да се отцепят от БГ, както искат Каталунците. София съсипва Бургас и Варна, а 50% от парите влизат точно от тези две области, но са най-бедните. Това е кражба, рекет, тормоз и геноцид. Ако БС и Варна бяха самостоятелни тук щеше да е копие на Монако. Дано Варна и Бургас обяват война на Сф и да си развием региона, а не да хрантутим мързеливите шопи. В Бургас и Варна има суровини и бизнес за 1 трилион долара, а в Сф има грънци
51.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееcеееееееее
16.04.2018 11:52:15
6
0
Продължавайте да ни плащате жълти стотинки и тогава никакво преразпределение няма да ви помогне.Причината?Няма да има за какво.Защото и последният българин ще си е хванал дърмите без да загаси крушката,та резилът ви да се гледа надалеч.
50.
Бургас
16.04.2018 11:40:03
8
1
Морската столица на България.
49.
До 45
16.04.2018 09:01:16
1
0
Четете, преди да пишете. За това става въпрос:
Съществуващите към момента райони на планиране в страната:

Те са в съответствие с изискванията на общата класификация на териториалните единици за статистически цели, прилагана в Европейския съюз. Обособените райони се използват за целите на планирането, програмирането, управлението, ресурсното осигуряване, наблюдението и оценката на регионалното развитие.

РАЙОНИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНИ ЕДИНИЦИ И СА СЪС СЛЕДНИЯ ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ:
1. Северозападен район (регион), включващ областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен.
2. Северен централен район (регион), включващ областите Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Разград.
3. Североизточен район (регион), включващ областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
4. Югоизточен район (регион), включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.
5. Южен централен район (регион), включващ областите, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.
6. Югозападен район (регион), включващ областите София, Софийска, Перник, Кюстендил и Благоевград.
48.
До45
16.04.2018 08:56:56
2
0
Моля, ЧЕТЕТЕ
Съществуващите в момента райони на планиране в страната:

Те са в съответствие с изискванията на общата класификация на териториалните единици за статистически цели, прилагана в Европейския съюз. Обособените райони се използват за целите на планирането, програмирането, управлението, ресурсното осигуряване, наблюдението и оценката на регионалното развитие.

РАЙОНИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНИ ЕДИНИЦИ И СА СЪС СЛЕДНИЯ ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ:
1. Северозападен район (регион), включващ областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен.
2. Северен централен район (регион), включващ областите Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Разград.
3. Североизточен район (регион), включващ областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
4. Югоизточен район (регион), включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.
5. Южен централен район (регион), включващ областите, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.
6. Югозападен район (регион), включващ областите София, Софийска, Перник, Кюстендил и Благоевград.
47.
Пръмова
16.04.2018 08:07:10
9
1
Поредния кьорфишек на властта. Това деление на България е още от времето на приемането ни в ЕС и е измислено в Брюксел. Бойковчета сега се правят на важни, уж, че нещо зависи от тях.
46.
m
16.04.2018 08:00:22
6
0
това е някакво недоразумение и не ми се вярва да стане
45.
До 43
16.04.2018 07:45:00
3
1
Напротив, вариант 3 е най-кофти за всички други общини и НАЙ-ДОБРИЯ ЗА СОФИЙСКАТА МАФИЯ, която няма да дели с никой, но ще прибира парата на всички други! Вариант 2 е най-добрия и ако се намали областната администрация като бройка и се намали данъка към Софийската администрация, тогава Северозападния район трябва да цъфне и върже, освен ако местната власт не го окраде. Всичко е относително, но вариант 2 е от изключителна полза и значение за бургазлии и варненци. Това е спасението на региона, особено ако се обяви независимост по варианта на Каталунците
44.
URK_98
16.04.2018 06:55:58
10
0
вместо да оправят положението - т.е. да вдигнат заплатите и да съсдадат по-добри условия за младите семейства (защото именно те са изчезващ вид в България), просто се решава да се обединят регионите. СРАМ!!!
43.
Петър
16.04.2018 06:53:51
2
0
Северозападния регион при този вариант ще стане още по обезлюден!
Вариант 3 е по-практичния избор, освен ако не се реализира децентрализация! Уви, виждаме точно обратното, засилване на централната власт, национализации и т.н.!
42.
123
16.04.2018 06:39:00
6
3
Я стига сте се д@рвили, "граждани". Не става въпрос за нови области, а за нови икономически райони. И сега ги има и са 6 на брой, ама колко от вас знаят това? Кога ще проумеете, че трябва да се чете. Или "чукча писател, чукча не читател".
41.
Батка
16.04.2018 03:31:02
1
0
В Боргас има много прости батки с 2 лв., много която и много гейове. Повечето батки са гейове.
40.
Васил Левски говори
16.04.2018 01:41:46
1
5
Направете трети град център че да не се карат.
Хем така ще развием нов град.
Направете Обзор или Слънчев Бряг център или Каварна.
39.
Извод
16.04.2018 00:05:34
5
2
Регионалното министерство краде от рекламата на Парацетамол- като няма какво, ще му сменим името на Парацетамакс!
38.
Soros1
15.04.2018 23:35:54
13
1
Ставаме Черноморска област. Но да стане и като в повечето европейски страни сами да си създаваме някои закони,сами да си определяме минимална работна заплата...... Черноморски щат,казано на хАмерикански
37.
Супер
15.04.2018 23:17:44
15
4
Забележете само потенциала - Пристанищата в Бс и Варна, най-големите заводи пак там, огромни земеделски земи, милионен туризъм , Черно Море с многото суровини. Ако Бс и Варна се отделят от държавата БГ и си създадът своя държава и развият потенциала си, че то стандарта на живот става като Монако и минимална заплата от поне 4000 ЕВРА. Бургаския и Варненския кмет трябва да се борят със зъби и нокти за това областно обединение, както и всички граждани. Бургас и Варна стават новите БГ лидери, защото Съединението прави Силата!!!!
36.
До 33
15.04.2018 23:05:53
7
1
Пич, общините не са проблем като общини, а като общински съветници и администрация. Прекалено много са чиновниците и дори да се съкратят общините, тези чиновници ще се преназначат в областите. Трябва съкращение на държавниците, защото гълтат страшно много пари, а не вършат нищо. Но това е мафия и тяхната цел е да назначават колкото се може повече свой близки и така създават всякакви нави отдели, агенции, службички, в които да ги назначават и да точат хазната
35.
Хаха
15.04.2018 22:59:50
9
3
За мен това е най-доброто!!!! Бургаско-Варненска Област стават най-оборотните и трябва да се борят за отцепване от държавата, за да не ги източват софиянци!!! Ако това обединение на Бургас и Варна се случи, тогава заплатите трябва да станат минимум 1200 лева чисти. Дано това се избере и Бургас се обедини с Варна. Потенциала е огромен!
34.
Xaxa
15.04.2018 22:58:15
8
0
"да бъдат създадени силни и жизнени райони"... То всичко с мозък се изнася, ако не от страната, то към София. Половината випуск на ПМГ, Английска, Френска, Немска заминава още след бала. Другите, като усетят батака.
33.
Дернев
15.04.2018 22:41:55
4
0
Оставете областите, а рязко намалете общините и избора на кметове в селата. Да се даде повече власт в ръцете на областните управители, които да се избират, а не назначаеат. Обладтите да бъдат обвързани с реални иконочипески дългосрочни политики, а не административно, както се предлага сега за по-лесно и необосновано пренасочване на средства от здравия, към болбия, както се е правило и явно с този предлаган проект смятат да продължават да правят.
Няма значение къде ще се сложи Северозаоадат, зашото той е обвързан с развитието на Бс и Вн, а и с юните направления. Икононипески проекти, не мъгливи аднинистративни.
32.
Варна областен град
15.04.2018 22:39:24
15
3
Дано гагаузите да станат областен град, че всички селяни да се изнесът към Варна, че ми писна само най-крадливите да се заседяват тъдява и да се пишат гербаджии, мутри строящи само спортни зали, бетон и павета от китайски камъни..
Няма предприятия, няма нищо в тоя Бургас от кражбите на мафията герб!
31.
Млякото
15.04.2018 22:35:59
7
2
Варналийките ги ш.б.м за една шепа семки,много са гладни верно
И тва че смардят и тва е верно ма при мен е щот винаги се наа.ват
30.
Бургазлия до 27
15.04.2018 22:35:09
4
3
Господине крайно време е ЦПЗ да се самозера и да Ви прибере!Създавате изкуствено напрежение между хората и предизвиквате бойща и скандали.Вие сте един нещастен интригант,без живот,а дори и без жена(нищо че е мустаката,пак не можахте да е задържите).Вие сте човек с много болна психика и благодаря на Бог,че нямам такива приятели!
29.
ти да видиш
15.04.2018 22:34:29
6
4
Между Варна и Бургас е СЛЬНЧАКА атои е кьм НЕСЕБЬР +това Несебьр е НАИ-богатата бг община значи НЕСЕБЬР
28.
Мафията герб-дпс-бсп
15.04.2018 22:33:50
6
0
"цели да "намери място" на Северозапада. Заради обезлюдяването"
Ми то от Странджанско-Сакраския край комунистите докараха всички селяни, а най-калпавите се пробоядисаха и сега крадът като за последно. В целия район няма да има нито един селянин, всички са по комплексите и избиват комплексите си
27.
Превъзходството Бургас
15.04.2018 22:29:16
14
7
Непознавам нито един Бургазлия да чете варненски сайтове щот не ни е... Кво става в гнусната провинция ,но пък само в една статия тук видях колко много варненска паплач се стече
Защо във варна жените им са толкова космати и миришат, да не са на зоб?
На моя колега митко жена му е като нацепена батка готова да охранява тим
26.
до 25
15.04.2018 22:24:49
5
4
те не казват ,а пишат!Ти май си някакъв заядлив селянин,пришалец в Бургас.Вчера дойде от село и днес си гражданин-а смешко.Недей да пишеш кой е гей,че да не те опрашат някъде.
25.
Неутрален
15.04.2018 22:21:50
3
6
Казва се Варненци , а не Варналии
24.
do 20
15.04.2018 22:19:15
2
4
mnogo e vajno da si izpie6 hap4eto.
23.
Maliii
15.04.2018 22:18:43
12
4
Варненско гей нашествие в коментарите хахаха
22.
до 18
15.04.2018 22:18:17
3
4
Ако си изпиеш розовото хапче,ще слезеш на планетата Земя и ще се върнеш в твоята територия Манганистан .Добре познаваш родословното си дърво.
21.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
15.04.2018 22:17:37
8
1
Кво значение има в кой район на България си,като стандарта на живот е мизерен?
20.
Opa
15.04.2018 22:17:02
6
2
17 ти гей приятел ли си търсиш в Бургаски сайтове,това е сайт за новини не за запознанства
19.
до 17 от смесен между двете области
15.04.2018 22:13:17
5
11
Варналии са по-яки и много готини.
18.
До 15
15.04.2018 22:12:30
9
2
Я марш в максуда е тъпак
17.
до 16
15.04.2018 22:10:19
3
6
и сте грозни и сте тъпи и даже сте и кукуруковци.Живей си смешния живот и си мисли,че живееш.Астала виста бейби!
16.
Върл гагаузомразец до 15
15.04.2018 22:07:15
11
4
И хубаво правиш ,щот нема ти казвам къв бургаски бич ще изядеш , мишкааа!
То пък у варната мангали немате хаха палячо оди у цирка.
15.
гагауз до 13
15.04.2018 21:53:01
4
7
Абе и аз не харесвам манговци,ама си трая!
14.
До МС
15.04.2018 21:52:23
9
0
Регионалното министерство не покрива критериите на ЕС за регионално министерство и следва да се закрие!!!
13.
Върл гагаузомразец
15.04.2018 21:51:01
7
4
Пичове тея ни е.аха м.йката!
Митето както е авер с бокича да зима власт в свои ръце че се е.........
12.
Върл гагаузомразец
15.04.2018 21:48:26
8
3
Пичове тея ни е.аха м.йката!
Митето както е авер с бокича да зима власт в свои ръце че се е.........
11.
Ръй
15.04.2018 21:23:27
20
2
Поредната простотия на ГЕРБ. Необмислени решения както винаги.
10.
Gocho
15.04.2018 21:22:12
7
1
Който не сьгласен - е на терминала !!!
9.
Позитивен
15.04.2018 21:13:30
26
3
Аз не съм съгласен да живея във Варненска област.
8.
fen
15.04.2018 21:13:09
24
3
ТИМ срещу ВТОРИЯ В ГЕРБ да видим на кой лобито и ракията ще са по силни. Ха Ха ще станем второ девизионни второ ешалонни второстепенни второкласни вторични второстепенни второразрядни ............РЕДНО БЕШЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ЧЕ СЕГА ВАРНЕНЦИ ДА ПООПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ХОРА ЗА ШЕФОВЕ ПО ДЪРЖАВНИТЕ ЯСЛИ
7.
Gochooff
15.04.2018 21:01:30
5
2
А воините си ги сьчиняват дрьжките на микрофоните !
6.
Павел
15.04.2018 21:00:14
27
1
Ясно, статистически северозапада ще има висок стандарт заради обединението, но реално ще си е същия кенеф. Типично за ГЕРБ
5.
Gocho
15.04.2018 20:59:27
33
3
Цялата удурма прочетохте ли за какво е ?!
Боли го фара някой в София !
Става вьпрос за едни пари за усвояване !
Европейски пари за крадене !
Да мислите че на някой в София го боли хоя за вас !
За мангизи става дума !
И Боби Б. Няма да ги размине !
4.
Българин
15.04.2018 20:49:57
29
2
То хора не останаха, те нови области ще правят, почакайте още малко и направо булгаристански вилает към турция ни направете
3.
Burgas
15.04.2018 20:48:54
6
0
Dqvola kato si nqmal rabota si ...... decata vsickoto taman sega samo tova vi lipstva
2.
Лимка
15.04.2018 20:48:54
44
4
По Черноморието да има два района-Североизточен-Варна,Шумен.Добрич,Търговище и Югоизточен - Бургас,Ямбол,Сливен. Между двата района да се предвиди охраняема граница с мита и паспортен контрол
1.
15.04.2018 20:39:58
15
5
Глупости на търкалета!


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) В момента на място работят екипи, аварията е локализирана и се очаква да бъде отстранена в близките часове
Всичко в категорията
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Надуват разходите ни заради умни водомери
Надуват разходите ни заради умни водомери Наредба предвижда да слагаме задължително водомери с дистанционно отчитане
Всичко в категорията
Премиерът: Който купува руски газ, ще има проблеми
Премиерът: Който купува руски газ, ще има проблеми Глобалната война в света в момента е за петрол и газ, каза Борисов в САЩ
Всичко в категорията
Бургаски студент подари идеен проект за Дупката на „Тройката”, администрацията на кмета Николов залята с атрактивни предложения Емил Димитров-Ревизоро: У нас е по-лесно да затвориш легална фабрика от нелегална Какво ще направи Нинова, ако управлява: Ще вдига помощите, за да спаси бедните семейства през зимата Минчо Спасов: Царят ще осъди България и ще получи обезщетение, но няма да му върнат имотите (ВИДЕО) Борисов: България е сред най-добрите партньори на САЩ и Европол в борбата срещу наркотиците Високо напрежение в ОбС заради Нефтохимик и Черноморец: Тази докладна цели да разединява! Зелената зона навлиза трайно в ж.к."Лазур", още 600 места в периметъра на платеното паркиране Трябва ли ОбС да освободи Бенчо Бенчев от зам.-председателското място, питат съветници Александър Йорданов: Референдумът за името на Македония е като айсберг, има доста невидими неща (ВИДЕО) Кой къде се спряга за посланик и заради това ли се карат Радев и Борисов Ново държавно предприятие ще открие регионално звено в Бургас
Малката Рижа към бургазлия, преди да открадне мотора му: Ако не ми го дадеш, ще те пребия!
Малката Рижа към бургазлия, преди да открадне мотора му: Ако не ми го дадеш, ще те пребия! Стоянчов се закани, че няма да се признава за виновен и ще иска делото да се гледа по общия ред, рискува от 3 до 12 години затвор


Всичко в категорията
Между 3 и 10 години затвор за актьора Бил Косби
Между 3 и 10 години затвор за актьора Бил Косби Съдия в американския щат Пенсилвания постанови той да плати и глоба от 25 000 долара
Всичко в категорията
Закопчаха издирван затворник, „забравил“ да се върне след отпуска Див екшън край Приморско! Каналджията Христо опита да избяга от полицията с бус, натъпкан с 28 бежанци Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева Супер скандал! Дрогиран общински служител завъртя дива оргия с проститутки, похвали се и в нета, сега горчиво съжалява Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка
Porsche сложи кръст на дизела, занапред колите на марката ще са само електрически и хибридни
Porsche сложи кръст на дизела, занапред колите на марката ще са само електрически и хибридни Моделите с дизеловите двигатели в гамата на компанията изчезнаха още през февруари т.г.


Всичко в категорията
Бургас с най-високо поскъпване на парното! Хокат властта защо оставя Русия да определя цените Зоват Спецпрокуратурата да каже защо се бавят заплатите в хотелите на Ветко и Маринела Арабаджиеви Експерт тревожно: Иде голямо бедствие в земеделието през следващите дни и силно поскъпване на зеленчуците Шефът на БСК със шокираща статистика: Имаме 433 хил.държавни служители, контролиращи 405 хил. работещи фирми Руснаците и украинците ключови инвеститори в морските ни курорти, 1/3 от имотите - техни Колко струва новият іРhоnе Хѕ в България? Вкарват всички фирми у нас в риск-регистър От "Порше" взеха окончателно решение за бъдещето си, приключват с... Акция по време на гроздобер: Митниците запечатаха винзавода в Карнобат, съдът го отвори (ОБЗОР) Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Вижте как минава денят на най-богатия човек в света
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
„Европейска нощ на учените” превзема Созопол в петък, пускат нов филм за древния град
„Европейска нощ на учените” превзема Созопол в петък, пускат нов филм за древния град На събитието са поканени и деца от Бургас и Черноморец, ще им демонстрират лазерни разработки
Всичко в категорията
За 55-и път студенти прекрачиха прага на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" (СНИМКИ) Всеки пети, завършил средно образование у нас, кандидатства за университет в чужбина Пълен потрес! Всички питат по тази ли грешна таблица за умножение учат децата ни (СНИМКА) Бита учителка: Удряха ме и бащата, и майката, а после и детето пред учениците (ВИДЕО) Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево
Доц. Мария Стаевска: Не се самолекувайте, лекарствата за алергия имат странични ефекти!
Доц. Мария Стаевска: Не се самолекувайте, лекарствата за алергия имат странични ефекти! Съвременните алергични средства не водят до отпадналост и сънливост, но се продават само с рецепта, каза тя
Всичко в категорията
Учени създадоха ваксина срещу анорексия Пирамидите – най-силното оръжие срещу зли хора и болести Внимание: Изтеглят от пазара 8 лекарства за тежки болести Много доктори мълчат: Използваме тези лекарства ежедневно, а могат да ни навредят сериозно! Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето
Покъртително! Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден (СНИМКА) Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО)
Красимир Георгиев: Няма да е лесно да бягам 55 часа, но това ще е празник на мотивацията
Красимир Георгиев: Няма да е лесно да бягам 55 часа, но това ще е празник на мотивацията Ултрамаратонецът помага на деца, справили се с онкологично заболяване
Всичко в категорията
Бургаският футбол удари дъното! Антирекорд на градското дерби - 100 души Високо напрежение в ОбС заради Нефтохимик и Черноморец: Тази докладна цели да разединява! Легендарни бургаски културисти атакуват "Мечката", вижте как да се запишете за участие в турнира Пълни идилия! Гришо, Валверду и синът на иконата Бекъм (СНИМКА) Страхотно! Българка номинирана за Изгряваща звезда на Европа Изповедта на бургаското златно момиче Стефани: Да се състезаваш, докато мама е в болница (ВИДЕО) На извънредно заседание: Бетонираха шефа на Нафтата Николай Тодоров, но предстоят сериозни рокади в Съвета на директорите Футболистите и служителите на Нефтохимик с декларация в подкрепа на ръководството Winbet намали шансовете на Манчестър Сити за титлата след контузията на Де Брюин Нефтохимик и Черноморец в епичен сблъсък, победителят ще играе с градското чудо Звезденбург Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Айтос
Алпинистът Атанас Скатов ще разкаже на живо за хималайските си приключения в Бургас
Алпинистът Атанас Скатов ще разкаже на живо за хималайските си приключения в Бургас Срещата с него е насрочена за 19 часа на 4 октомври в експоцентър "Флора"


Всичко в категорията
Бургас слуша българска градска музика в нови аранжименти на премиерен за града концерт BG Vintage За 55-и път студенти прекрачиха прага на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" (СНИМКИ) Високо напрежение в ОбС заради Нефтохимик и Черноморец: Тази докладна цели да разединява! Ново държавно предприятие ще открие регионално звено в Бургас Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева Легендарни бургаски културисти атакуват "Мечката", вижте как да се запишете за участие в турнира Бургазлии не искат да се сбогуват с лято 2018, напълниха плажа в края на септември (СНИМКИ) Издирват новия тото милионер от Бургас, пуснал фиша в късметлийски пункт в "Меден рудник" Пълна промяна за ул. "Ал. Константинов", събира занаятите на едно място Безплатното саниране обнови 1364 блока у нас, първенец е Бургас Падна големият джакпот! Бургазлия спечели над 7 млн.лв. с фиш за само 2,40 лева
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Много родители оставят децата си по-рано на училище, защото са на работа, но се оказва, че те не могат да влязат в стаите си преди 7:45 часа

Всичко в категорията
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му
Собственикът на изгорелия цех в с. Карагеоргиево с разтърсваща изповед: Години труд се изпепели за минути Само във Флагман.БГ! Някой умишлено загроби шивашкия цех в айтоското с. Карагеоргиево (СНИМКИ) Огнената стихия в Айтос изпепели 5 тира, вижте щетите (СНИМКИ) Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос
Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО)
Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО) Никой не си е затварял очите, каза Валери Стефанов, а шефът на фабриката му припомни, че кранът е още от 2002 г.
Всичко в категорията
Шефът на фабриката за спиртни напитки в Церковски: Кранът е за безопасност, при взрив ще изчезне и гарата (ВИДЕО) Зам.-шефът на „Митници“ объркан: Няма доказателства, че от крана в Церковски е излизал алкохол (ВИДЕО) Карнобат ликува! До утре отварят всички складове на винзавода (СНИМКИ/ВИДЕО) Технолог във винзавода ексклузивно за Флагман.бг: Тръбата, която откриха митниците, е кран за проверка на системата! Карнобатлии блокираха Районния съд, скандират: Справедливост и искаме си работните места! (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Протестиращи затвориха входа на Карнобат при магистрала „Тракия“ (СНИМКИ/ВИДЕО) Пред винзавода в Церковски отново става страшно, вече има над 300 с нагласа да стигнат до крайност (ВИДЕО) В Карнобат протестът вече премина в отчаяние, ключова е думата „справедливост“ Целият Карнобат се вдигна в подкрепа на лозарите от винзавода, превзеха сцената и поискаха оставки (ВИДЕО) Протестиращите в Карнобат: По чие нареждане затоврихте завода, обричате ни на глад (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестът срещу затварянето на винзавода в Карнобат започна, гледайте НА ЖИВО
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ) Митко Пешев, оцелелият от снощи: Чудо е че съм жив, благодаря на Бог! Извънредно! 25-годишен се обеси на спасителен пост в Св.Влас – от любов (ОБНОВЕНА) Несебърският археологически музей посрещна своите икони Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ)
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ) Аквапаркът на хотел „Котва” в Слънчев бряг стана арена на оспорвани „битки” между 13 дружини


Всичко в категорията
Вижте как Поморие празнува Деня на Независимостта Хлапаците Стамен и Кристиян отпрашиха с мотора на помориец, ченгетата ги хванаха Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението
„Европейска нощ на учените” превзема Созопол в петък, пускат нов филм за древния град Справедливост за успелия българин Тони Кичуков: Кръчмата, цъфнала в басейна на ваканционния му имот - незаконна, събарят я! Над 1500 деца посрещнаха първия учебен ден в Созопол Ето какво е изгоряло при снощния пожар край Созопол Извънредно! Огромен пожар гори край Созопол, огънят е на два фронта Созопол се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ Капитан Живко Петров: Трябва да проверим и потъналия кораб „Родина“ дали не изпуска гориво Вижте видео от източването на мазута от кораба "Мопанг", потънал преди век край о-в Св.Иван (ВИДЕО) Ето кой е столичният бизнесмен, забил се с джета си в яхта в Созопол Михаил Заимов: Изтича гориво от „Мопанг“, но е ограничено от боновите заграждания (ВИДЕО) Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Експерти от РИОСВ-Бургас спасиха бедстващо фламинго (СНИМКИ) Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ)
„Сезоните на морето” намериха своите вълни в изложбата на фотографа Тодор Ставрев (СНИМКИ) Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ) Кметът Иван Жабов в навечерието на градския празник: Средец трайно ще промени своята визия (СНИМКИ) ГЕРБ издигна Христина Шопова за кандидат-кмет в средецкото с. Орлинци Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ)
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година
Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Фирмата "Уотър Стоун" печели таен търг, проведен в Министерството на отбраната
Всичко в категорията
Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Нелегални хотели по морето не внасят данъци, а с тях отчитаме ръст в туризма Интервю Всички интервюта Венелин ТАШЕВ, хотелиер, общински съветник в Несебър,благодетел: Нелегални хотели по морето не внасят данъци, а с тях отчитаме ръст в туризма
Община Несебър се нуждае незабавно от разширение на пречиствателната станция до в.с.Елените, строена е за 1 500 летовници, а сега са близо 50 000

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева След освобождаването й тя е командирована скоростно в Административния съд Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 26.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не прекалявайте с изискванията към партньори или към подчинените си и не прехвърляйте задълженията си към някой друг! Едва ли някой ще може да се справи по-добре от вас.  Опасно е, ако в този ден се поддадете на гнева си. Напръскайте стаите в дома си със светена вода! Не пестете усилията си! Може да постигнете значителен успех в бизнеса или да преговаряте за по-добри условия за труд, за по-висока заплата. Ще бъде полезно лечение с хомеопатични методи. Добре е да се помолите и да опушите стаите в дома си с тамян. Не се поддавайте на провокации! Ако възникне конфликт, не се опитвайте да го разрешавате с груба сила, за да не пострадате! Не започвайте нищо ново! Може да завършите това, което сте започнали. Носете планински кристал! Той преобразува, изчиства енергията. Може да помислите как да увеличите доходите си, но не си поставяйте големи цели за днес, защото едва ли ще ги изпълните! Добре е днес да не се влияете от мнението на околните и да разчитате само на своите знания, умения и сили. Бъдете внимателни към здравето си! Уязвим е гръбначният стълб. За вас това е ден на илюзии и на големи промени, свързан с насилие и с разрушаване на старото. Склонни сте към авантюри и конфликти. Може обаче да разчитате на помощ от приятели и близки, както и на подкрепа от любимия човек. Сексуалната енергия сега разстройва здравето. Трудно ще ви е да контролирате своите мисли днес и да се концентрирате. Ще чувствате несигурност както на работното място, така и когато сте сред хората, които обичате. Не се притеснявайте, защото това бързо ще отмине! Доверете се на интуицията си! В този ден ще ви е трудно да изпълните задачите, които са ви поставили. Чувствате се уморени. Ако е възможно, почивайте или не се захващайте с важни дела! Не е добра идея да спортувате днес, физическите натоварвания няма да ви се отразят добре. Пазете се от травми! Имате сили да се справите във всяка ситуация. Не ги пилейте в спорове с неразумни хора! Не настоявайте за подкрепа, ако не получавате разбиране! Нужно е да се концентрирате и да преодолеете ограниченията на средата. Може да купите това, за което сте си мечтали. Изпълнявайте съвестно задълженията си, но ако началниците ви упрекнат, не е нужно да реагирате! Може да надцените физическата си сила, което ще се отрази неблагоприятно на здравето ви. У дома обаче ви чакат забавления и приятни емоции. Сънищата в този ден са лъжовни. Не се занимавайте с рисковани неща, можете сериозно да пострадате! В този ден може да преговаряте и да постигнете желаните резултати. Обърнете внимание на здравословното си състояние, защото болестите, започнали този ден, са опасни и продължителни! Преценете добре силите си! Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако отсрещната страна ви разбира, може да преговаряте. Не се хабете обаче в излишно многословие! Може да приключите със стари връзки или да срещнете някого от миналото и пак да се влюбите. Не позволявайте на страстите си да ви водят! Ако се чувствате жертва на нещо или някого,  потърсете мотивите в себе си! Може да ви споделят нещо, което няма да ви хареса, но не бързайте с изводите! В любовта обаче ви очакват приятни изненади.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип