В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга

В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга


В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга
Галина Калвакова, снимката е от профила й във фейсбук. Флагман.бг безуспешно я издирва, за да каже дали всичко по пълномощното с д-р Думанов е наред
12 Февруари 2018, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ

Прокуратурата разпореди проверка на дома за стари хора "Йорг" край Поморие


Голяма част от спестяванията на семейството на намиращия се в крайна безпомощност д-р Красимир Думанов, чиято трагична история разказахме накратко в петък, са изчезнали (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК), научи Флагман.бг.

През времето, докато в петък нашият екип подготвяше публикацията, са изтеглени 70 хиляди лева от банковата сметка на покойната му съпруга д-р Соня Вангелова.

Днес Флагман продължи своето разследване в опит да открием Галина Калвакова - собственичката на Дома за настаняване на стари хора "Йорг" (бивш хотелски комплекс "Боброви хълмове" край пътя Бургас-Поморие).

Междувременно установихме, че е започнала проверка на Икономическа полиция по разпореждане на Районна прокуратура-Бургас.

„Образувано е досъдебно производство по чл.217,ал.4  (който съзнателно ощети имущество, поверено му да го управлява и са настъпили значителни щети, наказанието е лишаване от свобода до пет години или глоба до 100 хил.лева, б.а.)”, съобщиха от Районна прокуратура-Бургас. Наблюдаващият прокурор по случая е Димо Николов.

От източници, близки до разследването, Флагман.бг узна, че управителят и собственик на Центъра за настаняване и обгрижване „Йорг” Галина Калвакова е изтеглила 70-те хил.лева от сметката на починалата съпруга на д-р Думанов – д-р Соня Вангелова. Калвакова е представила пълномощно от д-р Думанов, което й дава право да управлява цялото му имущество, да има достъп до банковите му сметки, както и да приеме наследството му от съпругата д-р Соня Вангелова, починала на 16 януари т.г.

Документът е заверен с печат на нотариус Гергана Недина от Поморие. На място, по думите на Недина, е била помощник-нотариус Жива Барантиева. В този документ д-р Думанов е идентифициран с полагане на пръстов отпечатък, като е пояснено, че "лицето е грамотно, но не може да изпише трите си пълни имена поради заболяване (паркинсон)." В пълномощното, редом до Калвакова е упоменат и адвокат Мартин Манолов Стоянов, който живее на един и същ адрес с Галина Калвакова, в центъра на Бургас. 

Че се случва нещо, което не е редно, е заподозрял пръв домоуправителят на вх.6 от бл.47 в ж.к.”Зорница” Радостин Лазаров. Миналата сряда той засякъл три непознати за него лица - две жени и мъж, които опитват да влязат в жилището на д-р Думанов и наскоро погребаната му съпруга д-р Соня Вангелова. Той ги попитал какво търсят тук, а те му отговорили, че имат пълномощно от д-р Думанов да се разпореждат с имота. Подготвяли апартамента за отдаване под наем. Веднага след това Радостин Лазаров е сигнализирал на телефон 112.

Със случая междувременно са запознати и в Дирекция "Социално подпомагане"- Поморие, които са били потърсени от полицията за съдействия. Униформените от Пето РУП-Бургас са пристигнали  след сигнала на тел.112 в частния приют в четвъртък, за да разпитат д-р Думанов дали е наясно какво е направил чрез полагането на пръстовия отпечатък върху генералното пълномощно. Останали потресени, че през деня обитателите на "Дома за грижи" са оставени без никакви грижи, заключени, в отсъствието на какъвто и да било обслужващ персонал, санитарка или лекар. Те видели напълно изоставен и безпомощен в леглото д-р Думанов, след което веднага алармирали Дирекция "Социално подпомагане". Ведомството в момента извършва паралелна проверка на условията, при които възрастните хора живеят в бившия хотел „Боброви хълмове”. Д-р Думанов категорично, както и пред екипа на Флагман в петък,  отрекъл да е упълномощавал Галина Кавлакова да разполага с банковите му сметки, както и с банковите сметки на починалата му съпруга.

В петък екип на Флагман.бг първо влезе в отделението по гастроентерология в УМБАЛ-Бургас, тъй като имахме информация, че прекаралият инсулт д-р Думанов е бил настанен при тях по среднощ - в четвъртък срещу петък. Не стана ясно кой от частния приют се е обаждал за линейка на "Бърза помощ", но е факт, че докторът е бил прегледан в спешното отделение от свои дежурни колеги, при което е установено, че той се нуждае спешно от постоянни грижи след прекарания тежък инсулт преди две години и последвал втори такъв, след като е узнал за кончината на съпругата си.

"Тъй като колегата е в толкова окаяно състояние, че сърцата ни се късат от мъка, ние го настанихме в свободна стая в отделението по гастроентерология без да има нужда от такова лечение. Не знаем какво да правим. Даваме му лекарствата за инсулта. При нас е до понеделник сутринта - (днес, б.а.), какво ще правим после - не знаем", казват в УМБАЛ-Бургас, където д-р Красимир Думанов е работил като рентгенолог преди да получи инсулта.

Галина Калвакова е неоткриваема за коментар. Днес екипът ни остана повече от час в частния приют с настояване да ни свържат с нея. Видяхме в столовата петима обитатели, които очакваха да им доставят храна, която се претопля в микровълнова печка. Те бяха заключени отвътре и оставени без медицинско лице и без охрана.

Видяхме една жена на средна възраст, която се държеше повече от унизително с хората от третата възраст. Вижте разговора ни с нея:

Вижте повече в нашето видео:В категории: Животът


26
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
26.
До ДАНС
13.02.2018 18:16:59
5
1
В корумпирания град Айтос,който е и най-добър за ИМОТНИ ИЗМАМИ ....БУШУВА една имотна измамничка казва се СИЙКА ТЕНЕВА ....
НЕЯ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД КОГА ЩЕ Я ПРАТИ НА "ТОПЛО В СЛИВЕН"
Или щом ЗЕТЯ е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ ....законите не важът?
25.
rosdim
13.02.2018 11:45:27
2
9
Kolko ste dolni i zavistlivi vsi4kite!!!
Zashto ne si gledate roditelite i blizkite ami gi prashtate po domove shom ne ste dovolni.
A VOLQTA na negovata sypruga i negovata Volq e tq da upravlqva sredstvata im.
Vie sigurno na tova zavijdate, zashto da e tq a ne vie
Ako imushestvoto ne e osheteno a uveli4eno togava vie zavistnici kak she reagirate,she prodyljite li da pluete
A i vie gospoda koito tvyrdite she tazi dama e bezkrupolna za]o ne ste syzirzli prokuraturata , a edva sega kogato sa i dali pylnomoshno.
ot vsishkite vashi komentari se vijda koi sa bezkrupolni.
24.
Гери
13.02.2018 09:37:21
9
1
В този дом таксите са космически,а безобразията ежедневни. прокуратурата да се самосезира и да провери цялостната дейност на дома и неговата собственичка. Повече от ясно ,че има съучастници. това не би било възможно без подкрепата на нотариусите. Тези хора нямат срам и морал! Какъв авторитет имат такива юристи,кой нормален клиент би им се доверил?
23.
Kremena
12.02.2018 22:54:11
7
1
Дома е под всякаква критика...затворете го...
22.
Боже
12.02.2018 21:21:52
10
1
Абе Галя как не те е грях бе жена едната и дъщеря работи в първа инвестиционна банка измет долна да живееш на гърба на хората
21.
сигнал към Флагман
12.02.2018 20:36:30
8
3
Дирекция социално подпомагане ще извърши проверка и нищо друго. Те нямат правомощия да дават предписания или се разпореждат.Подайте сигнал до Инспектората на МТСП. С.Те ще извършат проверка по сигнал, ще констатират нарушенията и е от тяхното правомощие да закрият Дома при груби нарушения.
20.
Бургазлия
12.02.2018 20:19:29
11
2
Тази кучка трябваше да е в Сливенския затвор отдавна.
19.
гнусна история
12.02.2018 19:55:20
12
1
В една нормална държава досега в ареста щяха да бъдат въпросната Калвакова, дружката й адвокатчето, нотариуската и помощник-нотариуската, както и целият персонал на хосписа. Д-р Думанов щеше да е настанен в държавно заведение за възрастни хора, имуществото на виновните щеше да е конфискувано и парите на възрастния човек щяха да бъдат възстановени. Вместо това ще сме свидетели на дълги съдебни процеси, прочувствени адвокатски пледоарии на адвокати от рода на Марковски, смъртта на д-р Думанов, защото ще го изгонят на улицата и никой няма да се погрижи за него, а накрая, след 5-10 години вероятно ще разберем, че изродите са оправдани на последна инстанция. В тази държава май само на Господ можем да разчитаме.
18.
До прокуратурата!!!
12.02.2018 19:19:00
15
1
Тия изроди ги проверете от първия им до последно приетия възрастен и какво се е случило с парите и имотите им. Както и каква е ситуацията в дома и после закривай! А гнусния урод директорката в сливенксия на топло за дълго!
17.
Петър Диков
12.02.2018 18:28:27
12
1
ако направят проверка на дома ще открият още много нередности , това в детската градина е направо нищо.
16.
Никоя
12.02.2018 17:55:37
10
2
А тази другата е дясната и ръка (Костадинка). От години работи там,прикрива всичко и бие хората. Господ да им го върне!
15.
Chechi
12.02.2018 17:29:52
4
3
Чувал сам ,че правела страшно фелацио. Това бил един от триковете и да обира хората.
14.
Ризндйнрудмь
12.02.2018 16:43:02
10
2
Всичко се връща рано или късно!!! Да се задавиш от пари дано твар гнусна !!!! Безкрупулна меркантилна мастия, лошото е че децата ти ще плащат за това ако не ти!
13.
Ал Капоне
12.02.2018 16:34:19
11
3
И в Айтос живее едно такова "СТРАШИЛИЩЕ" казва се Сийка Вълкова ТЕНЕВА....занимава се с придобиване на ЧУЖДИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ....ВСИЧКО И Е ПРИДОБИТО ПО-НАСЛЕДСТВО С ФАЛШИВИ ЛИЧНИ КАРТИ И ФАЛШИВИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ/като се представя за тяхна съпруга/
Но СДЕЛКИТЕ И СЕ ИЗПОВЯДВАТ ПРИ нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос
НО ЗЕТ И Е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ в МВР и затова НИКОЙ НИЩО НЕ И ПРАВИ ....А НАПРОТИВ ...ДОРИ ПРОКУРАТУРАТА И ПОМАГА КАТО ПРИКРИВА ИМОТНИТЕ И ИЗМАМИ ...СПРЯМО ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ?
пр.пр.667/16 по описа на РП-Айтос
Наблюдаващ прокурор беше МИЛЕНА СТОЙЧЕВА -ГЕНЧЕВА, Административен ръководител и председател на РП-Айтос.
12.
Това е България
12.02.2018 16:27:09
13
1
Ужас,тази руса стара чанта явно само чака от къде да докопа повече пари..Дано и се върне !
11.
Гергана Недина?
12.02.2018 16:24:19
12
1
Хахахахахаха! Боже опази! Каквито адвокати,такива и нотариуси.
10.
A
12.02.2018 16:23:16
8
2
Горният ред струва минимум 5хил.евра. Сега събира пари за долния ред зъби.
9.
Kkk
12.02.2018 16:17:20
9
2
Кви зъби с тях чупи лешници отръки
8.
zapoznat
12.02.2018 16:14:18
8
1
Dqdo mi beshe v tozi dom i moga da kaja che tazi e super zla i skupernichka i personala sa s psihichni otkloneniq povecheto i neznam dali im plashta vaobshte, ujas e tam.
7.
Поморие
12.02.2018 16:13:58
17
2
Жив пристъпник е Галина... измами с еврофондове, измами със застрахователи, а сега още по-грозно и отвратително - гаври се, измъчва и лъже стари хора, останали без никой в живота. Подъл човек е тази жена. Цял живот краде, лъжи и се върти около далаверите.

Дано прокурора си свърши работата!
Ако не, господ гледа! И обикновено децата плащат греховете на родителите си!
6.
Пити
12.02.2018 16:04:18
16
4
Познавам я .Само облаги търси.много лоша и подла.а пък как обича мъжете да извлече и полза от тях.съд за нея !!!!!!
5.
Гочо
12.02.2018 16:04:00
18
1
Последно работеше ,като управител в хотел Бургас-срещу гарата. Проверете дали не се крие там. Хотела нали знаете на кой е - Зарко "оризови бос". Другия измамник.
4.
Мръсна
12.02.2018 16:01:23
16
1
Е остаряваш и такава мръсна жена ще си останеш.
3.
Софи
12.02.2018 15:59:39
15
1
Боже :( Колко подла е тази жена .
2.
Пострадал
12.02.2018 15:58:25
20
1
Тази е голяма мръсница :( Колко хора е разплакала и ограбили.Галино,господ бави ,но не забравя. Дано те накаже най-сурово !
1.
Гочо
12.02.2018 15:55:27
19
4
Аз я познавам -и нея и бившият и съпруг Георги. Страшна мошеника. По-добре стоите далече от нея. Тази натариуска е подкупна. Ако можете да пробиете свидетелката ще спечелите битката.
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Пожарникарите действали светкавично, изгасили колата за по-малко от 10 минути


Всичко в категорията
Ето кой е новият шеф на ИА "Автомобилна администрация"
Ето кой е новият шеф на ИА "Автомобилна администрация" Досега длъжността се заемаше от Красимир Сребров, който почина след дълго боледуване

Всичко в категорията
Мутри сплашиха Бранимир Ботев, бившият заместник-министър обвини премиера Конспирация: Няма умряло от чума животно, а БАБХ не казва резултатите от вторите проби Румен Петков: Сидеров и Симеонов всеки ден правят щуротии, но са с имунитет - няма как психиатрите да вземат мерки Наруши ли Цецка Цачева законите на България и общоевропейските правила? САЩ планира нови инвестиции във военните си бази в България и Румъния Валери Симеонов: Директорът на РЗИ-Бургас не ми е роднина, на ОДМВР– също. Двамата са професионалисти и спазват закона Човек от групата на Митьо Очите се оказа стопанин на общински язовир с 20 тона риба Що е то постдокторант и защо ще взима заплата от 1500 до 3000 лева Томислав Дончев: Виновните за срива на Търговския регистър ще бъдат намерени (ВИДЕО) Правителството ще прави държавен „склад” за електронни документи заради кризата с Търговския регистър Ген. Атанасов: „Ударът“ по Митьо Очите е политическа дъвка (ВИДЕО)
Бургазлията Марин, убил зверски баща-мъчител, излиза предсрочно: Дайте ми шанс да започна живота си наново!
Бургазлията Марин, убил зверски баща-мъчител, излиза предсрочно: Дайте ми шанс да започна живота си наново! Майката на Марин – Станка Полицайката почина след пожар в дома си в началото на годината, здравословното й състояние рязко се влошило след влизането му в затвора


Всичко в категорията
Рекордьорът с 33 присъди Тетката: Скарахме се с това момче и му ударих един шамар Пуснаха на свобода Даниел с БМВ-то, помел 6 деца в Китен Спипаха контрабандни цигари за 1 млн. лв. по „бургаската схема” с дъските Извънредно! Осъденият за изнасилване на ученичка екскмет Иван Евстатиев излезе от затвора предсрочно Човек от групата на Митьо Очите се оказа стопанин на общински язовир с 20 тона риба Съдът не намери доказателства, че Пейко Янков е в групата на Очите, но го остави в ареста (ОБНОВЕНА) Заместничката на Иванчева: За 1,5 г. поне научихме ЗУТ - арестът е незаконен, в банята има 1 см кир Изненада! Пуснаха срещу 3 бона гаранция шампиона по борба Мариян Ганев, опитал да върне мутренските години в Слънчев бряг Жена осъди болница за колосална сума заради счупен крак Окръжният прокурор на Бургас каза защо бе наложена 50 хил. лв. гаранция на Бенчев Цачева е сезирала прокуратурата във връзка с Търговския регистър
В Бургас днес обсъждат 12-те винено-кулинарни дестинации
В Бургас днес обсъждат 12-те винено-кулинарни дестинации Ще се дискутират дестинациите „Добруджа и Северно Черноморие“ и „Южно Черноморие
Всичко в категорията
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката
Д-р Ангел Кунчев: Няма бум на летни вируси
Д-р Ангел Кунчев: Няма бум на летни вируси Трябва да се спазва много добра лична хигиена, каза главният държавен здравен инспектор
Всичко в категорията
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Бащата на детето загива след автомобилна катастрофа, изплащат сериозно обезщетение на детето му и едва тогава майката се сеща, че има син


Всичко в категорията
Опасното море взе нова жертва! Никола се удави на централния плаж в Лозенец Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се Трагедия! 15-годишен младеж се удави Лекари зоват за помощ, тяхна колежка се нуждае от кръв и пари за лечение (ВИДЕО) 11 години, след като Стависки прати Мануела в будна кома, един българин написа ... Развръзка на драмата с 23-годишния Ивайло, който изчезна безследно в Бургас Жестока трагедия! 56-годишният Павел почина след зверската катастрофа на пътя Созопол-Бургас (СНИМКА) Маргарита Петкова: Не съм молила за помощ за дъщеря ми, но Божиите пратеници ме намериха (ВИДЕО) Сълзи и прегръдки пред ареста! Габриела напусна килията (СНИМКИ/ВИДЕО) Нелеп случай! Състезателка по триатлон почина, след като яде сурово пиле на почивка в Гърция Съпругът на починалата родилка: Ако бебето ми се събуди, ще бъде увредено (ВИДЕО)
Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо!
Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо! Не спорете с никого и не влизайте в конфликти, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Извънредно! Два фолксвагена са удариха на пътя Варна-Бургас, задръстването е кошмарно (СНИМКИ) Кошмар на изхода на АМ "Тракия"! Катастрофа задръсти входа на Бургас, стотици са в капан (СНИМКИ) Как цената на живота скочи двойно и защо ще плащаме много по-скъпи застраховки за колите си Камион се запали по време на движение От последните минути! Пежо се размаза на Е-79, линейка лети към спешното с жена и 2 деца (СНИМКИ) Извънредно! На входа на Бургас откъм Созопол е нещо страшно, не пътувайте! Установиха самоличността на двама от загиналите при касапницата с трактор Трагедия на пътя! Трима загинаха след зверски удар в трактор – телата им изхвърчали от колата От 600 нарушения на пътя, над 500 са за превишаване на скоростта Потрошиха по идиотски начин Порше на тротоар във Варна Как да направим пътя за Слънчев бряг писта за турбоманиаците с мощни коли
Спомени от соца: Когато битакът беше градският мол (СНИМКИ)
Спомени от соца: Когато битакът беше градският мол (СНИМКИ) Много преди да се появят вносните стоки от СССР, републиките, Турция и Китай, по родните битаци се търгуваше предимно със стоки втора употреба
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Като в турски сериал! Кралят и кралицата на Комлука се взеха, смаяха света с разкошни тоалети и тежки банкети (СНИМКИ) Ето как изглеждаше Акве Калиде само преди 10 години, вижте коренната промяна (СНИМКИ) „Посвещение“ на бургаската поетеса Петя Дубарова влиза в учебниците за XII клас Само във Флагман.бг: Циганите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в ез. Вая с импровизирана канализация Извънредно! Багери завардиха гетото в Горно Езерово, сриват незаконни цигански къщи (СНИМКИ) Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием Глад за моряци в ЕС, заплатите стигат до 10 000 евро на месец Ще се научат ли някога?! Ето какво става, когато паркирате на този тротоар в Бургас (СНИМКИ) Кметът на Бургас изпрати съболезнователна телеграма до посланика на Италия Вижте изкушаващото меню за гостите на концертa "Златните години на джаза" Ще има ли почетно консулство Република Молдова в Бургас?
Жители на бургаския жк. "Меден рудник" отказаха нова улица да минава край домовете им Ремонтиран потрошените от вандали детски площадки в жк „Меден рудник“ (СНИМКИ) Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени Два луксозни джипа катастрофираха зрелищно на бул. „Тодор Александров” в Бургас (СНИМКИ) Новите жилища в "Меден рудник" с най-голям ръст на цените на пазара за недвижими имоти Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога
Айтоски топдилър си намери майстора, белезници за 20-годишния Димитър
Айтоски топдилър си намери майстора, белезници за 20-годишния Димитър Макар и в млада възраст Димитър е криминално проявен и стар познайник на органите на реда

Всичко в категорията
20-годишният Янчо от Бургас кара Опела си друсан с амфети, Стоян от Айтос - с марихуана Кметът на Айтос Васил Едрев: От първия си мандат работя за построяването на пречиствателната станция Исторически момент! В Айтос стартира най-мащабният проект в града за всички времена (СНИМКИ) Правят първа копка на дългоочакван обект в Айтос, премиерът Бойко Борисов поканен за паметното събитие Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос Одобрявате ли тази идея? Обмислят кръгово движение до бензиностанцията на Марешки в Айтос Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ)
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Бащата на детето загива след автомобилна катастрофа, изплащат сериозно обезщетение на детето му и едва тогава майката се сеща, че има син


Всичко в категорията
Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ)
Култовият бар „Какао бийч” изпълни всички предписания на РЗИ за обезшумяване, отвори врати
Култовият бар „Какао бийч” изпълни всички предписания на РЗИ за обезшумяване, отвори врати Административният съд в Бургас се произнесе по казуса от миналата седмица

Всичко в категорията
Свръхнаглост! Цигани въртят нелегална търговия с лечебна кал от Поморийското езеро, предлагат и масажи (СНИМКИ)
Свръхнаглост! Цигани въртят нелегална търговия с лечебна кал от Поморийското езеро, предлагат и масажи (СНИМКИ) Предлагана по този начин услугата не само че не е полезна, но и опасна, алармират специалисти

Всичко в категорията
Ужасяващи снимки от мелето на пътя Ахелой-Поморие (18+) Великата актриса Стоянка Мутафова пристига в Поморие на творческа среща с почитатели Безнаказан ли се чувства 28-годишният циганин Росен? След като вилня в Божи храм, сега обра автозервиз ВиК-Бургас: Отстранихме аварията край Поморие. Няма да разбиваме новия път към Слънчев бряг Първи снимки от пътния ад при Лъка, един мъж и две жени загинаха на място Само във Флагман.бг! Разкопават четирилентовата отсечка за Слънчев бряг заради ВиК аварията в Поморие? Огромна трагедия край с. Лъка, поморийско! Трима загинаха в катастрофа На косъм от трагедия! Туристи спасиха от удавяне 25-годишен младеж в Поморие Кметът на Поморие Иван Алексиев: Мобилизирали сме всички екипи, до час отстраняваме аварията Удар по туризма в пика на сезона: Втори ден Поморие е без вода заради тежката авария Кметът на Поморие Иван Алексиев благодари за проявеното търпение
Няма замърсяване на морето край Созопол според проби от 9 август
Няма замърсяване на морето край Созопол според проби от 9 август Водата край двата плажа е чиста, уверяват от Басейнвата дирекция

Всичко в категорията
Вижте как изтича мазутът от потъналия кораб „Мопанг”, може да има повече от 100 тона (ВИДЕО) Капитан Живко Петров: В потъналия край Созопол кораб може да има 200 тона гориво (ВИДЕО) Нено Димов: Пробойните в потъналия кораб са запушени, няма опасност за туристите (ВИДЕО) Райски залив ли? Вижте клозета на Южното Черноморие Кметът на Созопол: Изтичането на гориво от потъналия кораб ще бъде спряно, екологична катастрофа няма (ВИДЕО) Капитан Живко Петров: От потъналия край Созопол кораб изтичат мазутни топки с размер на юмрук (ВИДЕО) Потъналият кораб "Мопанг" изхвърли мазут след близо 100 години на дъното край Созопол Само във Флагман.БГ! Вижте защо е затворен „Хедон”. Май завинаги (СНИМКИ) Нещо става в култовия бийч бар „Хедон” в Созопол, виждат се лепенки на главния вход Отново инцидент в Атия! Роувър прати в болница 13-годишно момче Само във Флагман.БГ! Ето я ул. „Проф. Божидар Димитров“ в Созопол (СНИМКИ)
Криза в Царево и Приморско: Всички прокурорски длъжности са вакантни, никой не се яви на поредния конкурс за шеф
Криза в Царево и Приморско: Всички прокурорски длъжности са вакантни, никой не се яви на поредния конкурс за шеф В звеното работят само командировани от други места, Цанка Иванова от Горна Оряховица командва временно вече година и половина
Всичко в категорията
Рок ще тресе Приморско 3 дни, вижте програмата на най-якия фестивал
Рок ще тресе Приморско 3 дни, вижте програмата на най-якия фестивал Кулминацията на фестивалът третата вечер, са групата „Jeremy“, които ще свирят алтернативен инди рок

Всичко в категорията
Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв.
Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Кметът призна, че в момента уличната настилка в странджанския град е в много лошо състояние


Всичко в категорията
Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция?
Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор
Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Съборът се провежда под почетния патронаж на Президента на Република България Румен Радев


Всичко в категорията
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище
Удар на полицията! Спипаха алоизмамници, отмъкнали от наивни бургазлии близо 62 бона
Удар на полицията! Спипаха алоизмамници, отмъкнали от наивни бургазлии близо 62 бона Хората били измамени по класическата схема - че оказват съдействие на органите на реда
Всичко в категорията
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
При всички случаи застрахованите при "Олимпик" ще бъдат обезщетени, имайте търпение Интервю Всички интервюта Ралица АГАЙН: При всички случаи застрахованите при "Олимпик" ще бъдат обезщетени, имайте търпение
Действащите полици на кипърската фирма в България са 197 551, прекратяват се днес


Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Шокираща прогноза: България губи по един областен град годишно Очаква се средната работна заплата в страната да достигне приемливи нива чак през 2022 г. – от 1123 лв. днес до 1664 лв. след 5 години


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.08.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Настроението ви може да бъде помрачено от неочакван конфликт с роднини. Не позволявайте на гнева да ви отрови деня! Ако оставите любовта да проникне в душата ви, скоро ще забравите тревогите. Бъдете внимателни с парите днес! Не бързайте да вземате решения! Не се насилвайте да правите нищо, което душата ви не желае! Това е вашият ден за забавления. Не излизайте на пазар сами, защото сега емоциите леко замъгляват разума! Пазете се и от енергийни удари с молитвата „Отче наш“! Тя може да е вашият щит. Умувате по кой път да поемете, но съмнения няма да ви дават мира. Важните дела и решения за бъдещето нека почакат. Не позволявайте на околните да ви манипулират! Послушайте музика! Тя ще ви върне усещането за хармония. На кръстопът сте. На някои от представителите на този знак им предстои да вземат важни решения. Вслушайте се в съвета на вашите близки! С помощта на приятели ще постигнете завидни резултати. Възможни са любовни разочарования. Днес сте като влак, който може да дерайлира от релсите. Затова по-добре отложете важните дела! Може да не ви достигнат силите или съвсем да се объркате. Интуицията може да ви провали. Приятели и семейството ще ви ще помогнат да се чувствате по-добре. Бъдете щедри и добри, защото започва период за ревизия за душата! Бъдещето ви зависи от това, което ще натежи на кантара на съдбата. Приятна изненада на любимия ще ви подобри настроението. Желателно е днес в менюто ви да няма месо. Препоръчителни са бобовите храни. Точно днес не се гневете, не се карайте с никого и не давайте празни обещания! Заради дребен на пръв поглед конфликт, може да се разделите окончателно с близък човек. На необвързаните им предстои вълнуваща среща. Има опасност от хранителни отравяния. Мощен енергиен поток, може да ви отнесе както към върха, така и към дъното. Подаването на Рейки за бъдещи събития върши чудеса. Всичко, което правите в този ден, трябва да става съзнателно. Не сте отделяли достатъчно внимание на своята половинка!? Време е да промените това. Не се страхувайте от трудностите, може да ги преодолеете. Готови сте за велики дела, но се изисква постоянство. Избягвайте натрапниците, не им позволявайте да се месят в живота ви! Поглезете близките си, защото точно сега се нуждаят от повече топлота и внимание! Привличате като с магнит парите. Възползвайте се от късмета си и инвестирайте, но дайте приоритет на дейностите, изискващи продължително време за реализация! Отменете неприличните предложения, не е време за авантюри! Уязвими са половите органи. Заемете се с това, което сте планирали, но забавете малко оборотите! Избягвайте споровете и не предприемайте рисковани действия! Любим човек може да се върне в живота ви. Разходка или фитнес ще ви се отразят добре сега. Уязвими са шията и ендокринната система. Очаквайте удари под кръста! Завистници ще ви провокират заради успехите. Пребройте поне до пет преди да им отговорите! Ако запазите спокойствие и разчитате само на своите сили, ще спечелите. Добре е да се запишете на курсове. Обърнете внимание на панкреаса!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип