В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга


В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга
Галина Калвакова, снимката е от профила й във фейсбук. Флагман.бг безуспешно я издирва, за да каже дали всичко по пълномощното с д-р Думанов е наред
12 Февруари 2018, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ

Прокуратурата разпореди проверка на дома за стари хора "Йорг" край Поморие


Голяма част от спестяванията на семейството на намиращия се в крайна безпомощност д-р Красимир Думанов, чиято трагична история разказахме накратко в петък, са изчезнали (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК), научи Флагман.бг.

През времето, докато в петък нашият екип подготвяше публикацията, са изтеглени 70 хиляди лева от банковата сметка на покойната му съпруга д-р Соня Вангелова.

Днес Флагман продължи своето разследване в опит да открием Галина Калвакова - собственичката на Дома за настаняване на стари хора "Йорг" (бивш хотелски комплекс "Боброви хълмове" край пътя Бургас-Поморие).

Междувременно установихме, че е започнала проверка на Икономическа полиция по разпореждане на Районна прокуратура-Бургас.

„Образувано е досъдебно производство по чл.217,ал.4  (който съзнателно ощети имущество, поверено му да го управлява и са настъпили значителни щети, наказанието е лишаване от свобода до пет години или глоба до 100 хил.лева, б.а.)”, съобщиха от Районна прокуратура-Бургас. Наблюдаващият прокурор по случая е Димо Николов.

От източници, близки до разследването, Флагман.бг узна, че управителят и собственик на Центъра за настаняване и обгрижване „Йорг” Галина Калвакова е изтеглила 70-те хил.лева от сметката на починалата съпруга на д-р Думанов – д-р Соня Вангелова. Калвакова е представила пълномощно от д-р Думанов, което й дава право да управлява цялото му имущество, да има достъп до банковите му сметки, както и да приеме наследството му от съпругата д-р Соня Вангелова, починала на 16 януари т.г.

Документът е заверен с печат на нотариус Гергана Недина от Поморие. На място, по думите на Недина, е била помощник-нотариус Жива Барантиева. В този документ д-р Думанов е идентифициран с полагане на пръстов отпечатък, като е пояснено, че "лицето е грамотно, но не може да изпише трите си пълни имена поради заболяване (паркинсон)." В пълномощното, редом до Калвакова е упоменат и адвокат Мартин Манолов Стоянов, който живее на един и същ адрес с Галина Калвакова, в центъра на Бургас. 

Че се случва нещо, което не е редно, е заподозрял пръв домоуправителят на вх.6 от бл.47 в ж.к.”Зорница” Радостин Лазаров. Миналата сряда той засякъл три непознати за него лица - две жени и мъж, които опитват да влязат в жилището на д-р Думанов и наскоро погребаната му съпруга д-р Соня Вангелова. Той ги попитал какво търсят тук, а те му отговорили, че имат пълномощно от д-р Думанов да се разпореждат с имота. Подготвяли апартамента за отдаване под наем. Веднага след това Радостин Лазаров е сигнализирал на телефон 112.

Със случая междувременно са запознати и в Дирекция "Социално подпомагане"- Поморие, които са били потърсени от полицията за съдействия. Униформените от Пето РУП-Бургас са пристигнали  след сигнала на тел.112 в частния приют в четвъртък, за да разпитат д-р Думанов дали е наясно какво е направил чрез полагането на пръстовия отпечатък върху генералното пълномощно. Останали потресени, че през деня обитателите на "Дома за грижи" са оставени без никакви грижи, заключени, в отсъствието на какъвто и да било обслужващ персонал, санитарка или лекар. Те видели напълно изоставен и безпомощен в леглото д-р Думанов, след което веднага алармирали Дирекция "Социално подпомагане". Ведомството в момента извършва паралелна проверка на условията, при които възрастните хора живеят в бившия хотел „Боброви хълмове”. Д-р Думанов категорично, както и пред екипа на Флагман в петък,  отрекъл да е упълномощавал Галина Кавлакова да разполага с банковите му сметки, както и с банковите сметки на починалата му съпруга.

В петък екип на Флагман.бг първо влезе в отделението по гастроентерология в УМБАЛ-Бургас, тъй като имахме информация, че прекаралият инсулт д-р Думанов е бил настанен при тях по среднощ - в четвъртък срещу петък. Не стана ясно кой от частния приют се е обаждал за линейка на "Бърза помощ", но е факт, че докторът е бил прегледан в спешното отделение от свои дежурни колеги, при което е установено, че той се нуждае спешно от постоянни грижи след прекарания тежък инсулт преди две години и последвал втори такъв, след като е узнал за кончината на съпругата си.

"Тъй като колегата е в толкова окаяно състояние, че сърцата ни се късат от мъка, ние го настанихме в свободна стая в отделението по гастроентерология без да има нужда от такова лечение. Не знаем какво да правим. Даваме му лекарствата за инсулта. При нас е до понеделник сутринта - (днес, б.а.), какво ще правим после - не знаем", казват в УМБАЛ-Бургас, където д-р Красимир Думанов е работил като рентгенолог преди да получи инсулта.

Галина Калвакова е неоткриваема за коментар. Днес екипът ни остана повече от час в частния приют с настояване да ни свържат с нея. Видяхме в столовата петима обитатели, които очакваха да им доставят храна, която се претопля в микровълнова печка. Те бяха заключени отвътре и оставени без медицинско лице и без охрана.

Видяхме една жена на средна възраст, която се държеше повече от унизително с хората от третата възраст. Вижте разговора ни с нея:

Вижте повече в нашето видео:В категории: Животът


26
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
26.
До ДАНС
13.02.2018 18:16:59
5
1
В корумпирания град Айтос,който е и най-добър за ИМОТНИ ИЗМАМИ ....БУШУВА една имотна измамничка казва се СИЙКА ТЕНЕВА ....
НЕЯ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД КОГА ЩЕ Я ПРАТИ НА "ТОПЛО В СЛИВЕН"
Или щом ЗЕТЯ е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ ....законите не важът?
25.
rosdim
13.02.2018 11:45:27
2
9
Kolko ste dolni i zavistlivi vsi4kite!!!
Zashto ne si gledate roditelite i blizkite ami gi prashtate po domove shom ne ste dovolni.
A VOLQTA na negovata sypruga i negovata Volq e tq da upravlqva sredstvata im.
Vie sigurno na tova zavijdate, zashto da e tq a ne vie
Ako imushestvoto ne e osheteno a uveli4eno togava vie zavistnici kak she reagirate,she prodyljite li da pluete
A i vie gospoda koito tvyrdite she tazi dama e bezkrupolna za]o ne ste syzirzli prokuraturata , a edva sega kogato sa i dali pylnomoshno.
ot vsishkite vashi komentari se vijda koi sa bezkrupolni.
24.
Гери
13.02.2018 09:37:21
9
1
В този дом таксите са космически,а безобразията ежедневни. прокуратурата да се самосезира и да провери цялостната дейност на дома и неговата собственичка. Повече от ясно ,че има съучастници. това не би било възможно без подкрепата на нотариусите. Тези хора нямат срам и морал! Какъв авторитет имат такива юристи,кой нормален клиент би им се доверил?
23.
Kremena
12.02.2018 22:54:11
7
1
Дома е под всякаква критика...затворете го...
22.
Боже
12.02.2018 21:21:52
10
1
Абе Галя как не те е грях бе жена едната и дъщеря работи в първа инвестиционна банка измет долна да живееш на гърба на хората
21.
сигнал към Флагман
12.02.2018 20:36:30
8
3
Дирекция социално подпомагане ще извърши проверка и нищо друго. Те нямат правомощия да дават предписания или се разпореждат.Подайте сигнал до Инспектората на МТСП. С.Те ще извършат проверка по сигнал, ще констатират нарушенията и е от тяхното правомощие да закрият Дома при груби нарушения.
20.
Бургазлия
12.02.2018 20:19:29
11
2
Тази кучка трябваше да е в Сливенския затвор отдавна.
19.
гнусна история
12.02.2018 19:55:20
12
1
В една нормална държава досега в ареста щяха да бъдат въпросната Калвакова, дружката й адвокатчето, нотариуската и помощник-нотариуската, както и целият персонал на хосписа. Д-р Думанов щеше да е настанен в държавно заведение за възрастни хора, имуществото на виновните щеше да е конфискувано и парите на възрастния човек щяха да бъдат възстановени. Вместо това ще сме свидетели на дълги съдебни процеси, прочувствени адвокатски пледоарии на адвокати от рода на Марковски, смъртта на д-р Думанов, защото ще го изгонят на улицата и никой няма да се погрижи за него, а накрая, след 5-10 години вероятно ще разберем, че изродите са оправдани на последна инстанция. В тази държава май само на Господ можем да разчитаме.
18.
До прокуратурата!!!
12.02.2018 19:19:00
15
1
Тия изроди ги проверете от първия им до последно приетия възрастен и какво се е случило с парите и имотите им. Както и каква е ситуацията в дома и после закривай! А гнусния урод директорката в сливенксия на топло за дълго!
17.
Петър Диков
12.02.2018 18:28:27
12
1
ако направят проверка на дома ще открият още много нередности , това в детската градина е направо нищо.
16.
Никоя
12.02.2018 17:55:37
10
2
А тази другата е дясната и ръка (Костадинка). От години работи там,прикрива всичко и бие хората. Господ да им го върне!
15.
Chechi
12.02.2018 17:29:52
4
3
Чувал сам ,че правела страшно фелацио. Това бил един от триковете и да обира хората.
14.
Ризндйнрудмь
12.02.2018 16:43:02
10
2
Всичко се връща рано или късно!!! Да се задавиш от пари дано твар гнусна !!!! Безкрупулна меркантилна мастия, лошото е че децата ти ще плащат за това ако не ти!
13.
Ал Капоне
12.02.2018 16:34:19
11
3
И в Айтос живее едно такова "СТРАШИЛИЩЕ" казва се Сийка Вълкова ТЕНЕВА....занимава се с придобиване на ЧУЖДИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ....ВСИЧКО И Е ПРИДОБИТО ПО-НАСЛЕДСТВО С ФАЛШИВИ ЛИЧНИ КАРТИ И ФАЛШИВИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ/като се представя за тяхна съпруга/
Но СДЕЛКИТЕ И СЕ ИЗПОВЯДВАТ ПРИ нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос
НО ЗЕТ И Е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ в МВР и затова НИКОЙ НИЩО НЕ И ПРАВИ ....А НАПРОТИВ ...ДОРИ ПРОКУРАТУРАТА И ПОМАГА КАТО ПРИКРИВА ИМОТНИТЕ И ИЗМАМИ ...СПРЯМО ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ?
пр.пр.667/16 по описа на РП-Айтос
Наблюдаващ прокурор беше МИЛЕНА СТОЙЧЕВА -ГЕНЧЕВА, Административен ръководител и председател на РП-Айтос.
12.
Това е България
12.02.2018 16:27:09
13
1
Ужас,тази руса стара чанта явно само чака от къде да докопа повече пари..Дано и се върне !
11.
Гергана Недина?
12.02.2018 16:24:19
12
1
Хахахахахаха! Боже опази! Каквито адвокати,такива и нотариуси.
10.
A
12.02.2018 16:23:16
8
2
Горният ред струва минимум 5хил.евра. Сега събира пари за долния ред зъби.
9.
Kkk
12.02.2018 16:17:20
9
2
Кви зъби с тях чупи лешници отръки
8.
zapoznat
12.02.2018 16:14:18
8
1
Dqdo mi beshe v tozi dom i moga da kaja che tazi e super zla i skupernichka i personala sa s psihichni otkloneniq povecheto i neznam dali im plashta vaobshte, ujas e tam.
7.
Поморие
12.02.2018 16:13:58
17
2
Жив пристъпник е Галина... измами с еврофондове, измами със застрахователи, а сега още по-грозно и отвратително - гаври се, измъчва и лъже стари хора, останали без никой в живота. Подъл човек е тази жена. Цял живот краде, лъжи и се върти около далаверите.

Дано прокурора си свърши работата!
Ако не, господ гледа! И обикновено децата плащат греховете на родителите си!
6.
Пити
12.02.2018 16:04:18
16
4
Познавам я .Само облаги търси.много лоша и подла.а пък как обича мъжете да извлече и полза от тях.съд за нея !!!!!!
5.
Гочо
12.02.2018 16:04:00
18
1
Последно работеше ,като управител в хотел Бургас-срещу гарата. Проверете дали не се крие там. Хотела нали знаете на кой е - Зарко "оризови бос". Другия измамник.
4.
Мръсна
12.02.2018 16:01:23
16
1
Е остаряваш и такава мръсна жена ще си останеш.
3.
Софи
12.02.2018 15:59:39
15
1
Боже :( Колко подла е тази жена .
2.
Пострадал
12.02.2018 15:58:25
20
1
Тази е голяма мръсница :( Колко хора е разплакала и ограбили.Галино,господ бави ,но не забравя. Дано те накаже най-сурово !
1.
Гочо
12.02.2018 15:55:27
19
4
Аз я познавам -и нея и бившият и съпруг Георги. Страшна мошеника. По-добре стоите далече от нея. Тази натариуска е подкупна. Ако можете да пробиете свидетелката ще спечелите битката.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО)
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) Защо инспекторът на ОП "Транспорт" не иска да види нарушителя повече от час и да подаде сигнал - остава загадка

Всичко в категорията
На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас
Гонят 1600 служители от държавната администрация
Гонят 1600 служители от държавната администрация Вече има предложения за съкращенията, каза вицепремиерът Томислав Дончев
Всичко в категорията
Задържаха под стража шофьора, организирал 360-километрова гонка с полицията
Задържаха под стража шофьора, организирал 360-километрова гонка с полицията Васил Станков е направил признания за пътно хулиганство, но отрича да е шофирал под въздействие на наркотици
Всичко в категорията
КРИБ застава зад интересите на голямата част от своите членове с ясната позиция за необходимостта от точен регламент
КРИБ застава зад интересите на голямата част от своите членове с ясната позиция за необходимостта от точен регламент Ясно е, че не става въпрос за конфликт на интереси, а за Задължение за лоялност към членовете на конфедерацията
Всичко в категорията
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Удължиха грипната ваканция в Бургас
Удължиха грипната ваканция в Бургас Детските градини и яслите в Бургас ще работят, но със степен на филтър и ограничение

Всичко в категорията
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) 41-годишният Росен Стефанов оттлежда сам 3-годишното си момиченце
Всичко в категорията
Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара!
Огромна промяна в живота на Наталия Гуркова след разстрела на съпруга ѝ
Огромна промяна в живота на Наталия Гуркова след разстрела на съпруга ѝ Личната трагедия на „Мис България 1998“ я накарало да преосмисли живота си и да реши как да продължи оттук нататък
Всичко в категорията
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение По времето на социализма жителите на квартала са се държали изкъсо от органите на властта и не им се е позволявало да мародерстват над българското население

Всичко в категорията
Мирела Демирева: Мога да скачам над 210 сантиметра
Мирела Демирева: Мога да скачам над 210 сантиметра Европейската вицешампионка все още не е решила дали ще се състезава през зимата
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
„Мисис България 2017“ инж. Валя Жекова направи дарение за жертвите от насилие
„Мисис България 2017“ инж. Валя Жекова направи дарение за жертвите от насилие Тя апелира бургазлии да гледат моноспектакъла „Прегръдката на ангела“ и да подпомогнат борбата срещу насилниците
Всичко в категорията
Димитрина Тенева: Благодаря на съдбата, че съм родена в Бургас, това е столицата на културата 27-годишен бургаски кримигерой сам се набута в лапите на ченгетата Бургас търси най-красивата омъжена жена за 2019 г. Бейби бум в бургаския зоопарк, гальовна камила е новата атракция (ВИДЕО) Д-р Стоян Христов води в онлайн гласуването за „Личност на годината 2018” Удължиха грипната ваканция в Бургас Щабът за грипа заседава в 11 часа днес, много е вероятно да удължат грипната ваканция Да декларираме електронно с ПИК, става най-лесно и бързо, препоръчват от НАП Бургас Харесва ли ви тази визия на ул."Алеко Константиннов" в Бургас? Общината се допитва до гражданите Стара къща в центъра на Бургас застрашава минувачи, фасадата й се ръси по тротоара (СНИМКИ) Бургазлии ревнаха: Потънахме в прах, не можем да прострем заради ремонта на хотел „България“ (СНИМКИ)
Спецакция край жк „Меден рудник“! Маскирани ченгета удариха Фиатa на Антон, откриха дрога Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ) Вижте къде е "краварката в левия ъгъл" от Меден рудник (ВИДЕО) ТОП 10 на 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" коментират екшън статии и даряват кръв за пострадали
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година Повечето от новородените са изплакали в Кипър, Дания, Испания, Гърция, Франция, Турция, САЩ и др

Всичко в категорията
Началникът на Отделението по кардиология в УМБАЛ „Дева Мария“ открива кабинет в Айтос Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица Кои са най-четените и коментирани новини в Айтос през 2018 година Кметът Васил Едрев: След ремонта спортната зала "Аетос" ще се превърне в бижуто на града ни! Ето го бъдещето на Айтос – спортистите, прославили родния град в България и по света
Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Големи проекти ще преобразят Ахелой още тази година Поморие се преклони пред Яворовия гений. Навършиха се 141 години от рождението на поета Каблешково се разширява с два нови жилищни квартала Започнаха обществените обсъждания на проектобюджета на община Поморие за 2019 г. Стартира проектът за реконструкция на водопроводите в селата Бата и Страцин Кметът Иван Алексиев инспектира ремонта на училището в с. Бата Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Зелена светлина! Съдът връща към КЗК жалбата за концесията на плажа на Маймуняка в Поморие Общо 44 юнаци скочиха за кръста на три места в община Поморие (СНИМКИ) Община Поморие пресече мераците на таксиметровите шофьори за скок в цените
Нов строеж на брега на морето
Нов строеж на брега на морето Строителството се извършва между нос Свети Тома и т.нар. "Шофьорски плаж" на самия бряг
Всичко в категорията
Кой превърна пясъчните дюни в земя за оран? (ВИДЕО) Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Созопол започна подготовка с пет нови, чака двама нападатели и централен бранител Екшън като във филм: 21-годишен моторист спретна гонка с униформени, после се оплака от полицейско насилие
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци"
25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Правилният професионален екип е най-важен за сватбеното тържество Интервю Всички интервюта Красимира АВТАНСКА, управител на White magic: Правилният професионален екип е най-важен за сватбеното тържество
На Grand Wedding Expo сватбената агенция ще покаже авторска интерпретация на зимна декорация

Глас отвътре Всички Веселин ВАСИЛЕВ, Веселин ВАСИЛЕВ Странно! САЩ се изтеглят от Сирия, но вместо да ги аплодират, ги взривяват! Този кървав акт вероятно ще се използва от демократите в САЩ като аргумент срещу решението на Тръмп Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не се поддавайте на гнева! Бъдете щедри и избягвайте конфликтите! Денят е добър за гладуване, за диета. От полза ще ви е да започнете цикъл от физически упражнения. Уязвима е устната кухина. Възможни са болки. Обърнете внимание на зъбите или венците! Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Вашата емоционалност може да породи конфликти. Избягвайте ги! Възможно е в този ден да срещнете някого и то по най-вълнуващия и неочакван начин. По-добре обаче не си правете никакви планове за бъдещето! Пазете се от бурни емоции, внимавайте с необмислените изказвания и не давайте неизпълними обещания! Ако надцените възможностите си или се опитате да си припишете чужди заслуги, ще съжалявате. Може да се заемете с изучаването на чужд език или с ново хоби. Замислете се дали не е време да изключите от обкръжението си хората, които ви дърпат назад! Ако имате усещането, че някой ви къса нервите или ви изчерпва жизнените сили, е по-добре да го избягвате! Трябва и да се научите правилно да разпределяте енергията си. Днес може да определите какво е полезно или е вредно за организма ви. Ако докато мислите за определен хранителен продукт, сте почувствали отвращение, той не е за вас. Полезна пък е онази храна, която в този ден ви се яде. Ще получите това, от което се нуждаете в любовта. Изпълнени сте с енергия и може да се справите успешно с всичко. Не пренебрегвайте съветите на по-възрастните! В този ден може да спечелите дори подкрепата на своята свекърва или тъща за кауза, която досега ви се е струвала невъзможна. Не давайте пари назаем! Звездите обещават благоприятни промени. Те може да са свързани или с печеливш бизнес, или със смяна на работното място. В ден като днешният не бива да отлагате изпълнението на задачите, които сте си поставили. Добре ще ви се отрази разтоварваща диета. Има голяма вероятност да бъдете завладени от фантазии и мечти. Постарайте се обаче да си изпълните задълженията! Предстоят ви вълнуващи срещи. Може необвързаните да заздравят връзката си и дори да получат предложение за брак. Подложени сте на изпитания. Има риск да загубите близък човек. Препоръчително е да избягвате сериозни разговори. С хората, на които най-много държите, е по-добре сега да не изяснявате отношенията си. Няма да спечелите нищо, ако се опитате да ги изкарате виновни за несгодите си. Хора, които преди сте мислели за недостъпни, може да станат част от живота ви. Възможно е да стартирате мащабен проект и те да са в екипа ви, или пък да станат ваши любовници. Семейните да внимават с авантюрите, защото е голям рискът да бъдат разкрити! Не мислете дълго, ако получите предложение да заминете в командировка! Има шанс да се запознаете с човек, който ще ви помогне да преосмислите живота си, да намерите своето призвание или начин да повишите доходите си. Може дори да се влюбите и да сте щастливи заедно. В този ден трябва да преосмислите приоритетите си и да започнете да обръщате повече внимание на близките си. Не бъдете скъперници, стремете се да развивате в себе си щедростта! Не съжалявайте за това, от което се освобождавате!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип