В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга


В разследваната от Флагман драма с д-р Думанов, вижте още: Кой източи 70 хил.лв.от сметката на покойната му съпруга
Галина Калвакова, снимката е от профила й във фейсбук. Флагман.бг безуспешно я издирва, за да каже дали всичко по пълномощното с д-р Думанов е наред
12 Февруари 2018, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ

Прокуратурата разпореди проверка на дома за стари хора "Йорг" край Поморие


Голяма част от спестяванията на семейството на намиращия се в крайна безпомощност д-р Красимир Думанов, чиято трагична история разказахме накратко в петък, са изчезнали (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК), научи Флагман.бг.

През времето, докато в петък нашият екип подготвяше публикацията, са изтеглени 70 хиляди лева от банковата сметка на покойната му съпруга д-р Соня Вангелова.

Днес Флагман продължи своето разследване в опит да открием Галина Калвакова - собственичката на Дома за настаняване на стари хора "Йорг" (бивш хотелски комплекс "Боброви хълмове" край пътя Бургас-Поморие).

Междувременно установихме, че е започнала проверка на Икономическа полиция по разпореждане на Районна прокуратура-Бургас.

„Образувано е досъдебно производство по чл.217,ал.4  (който съзнателно ощети имущество, поверено му да го управлява и са настъпили значителни щети, наказанието е лишаване от свобода до пет години или глоба до 100 хил.лева, б.а.)”, съобщиха от Районна прокуратура-Бургас. Наблюдаващият прокурор по случая е Димо Николов.

От източници, близки до разследването, Флагман.бг узна, че управителят и собственик на Центъра за настаняване и обгрижване „Йорг” Галина Калвакова е изтеглила 70-те хил.лева от сметката на починалата съпруга на д-р Думанов – д-р Соня Вангелова. Калвакова е представила пълномощно от д-р Думанов, което й дава право да управлява цялото му имущество, да има достъп до банковите му сметки, както и да приеме наследството му от съпругата д-р Соня Вангелова, починала на 16 януари т.г.

Документът е заверен с печат на нотариус Гергана Недина от Поморие. На място, по думите на Недина, е била помощник-нотариус Жива Барантиева. В този документ д-р Думанов е идентифициран с полагане на пръстов отпечатък, като е пояснено, че "лицето е грамотно, но не може да изпише трите си пълни имена поради заболяване (паркинсон)." В пълномощното, редом до Калвакова е упоменат и адвокат Мартин Манолов Стоянов, който живее на един и същ адрес с Галина Калвакова, в центъра на Бургас. 

Че се случва нещо, което не е редно, е заподозрял пръв домоуправителят на вх.6 от бл.47 в ж.к.”Зорница” Радостин Лазаров. Миналата сряда той засякъл три непознати за него лица - две жени и мъж, които опитват да влязат в жилището на д-р Думанов и наскоро погребаната му съпруга д-р Соня Вангелова. Той ги попитал какво търсят тук, а те му отговорили, че имат пълномощно от д-р Думанов да се разпореждат с имота. Подготвяли апартамента за отдаване под наем. Веднага след това Радостин Лазаров е сигнализирал на телефон 112.

Със случая междувременно са запознати и в Дирекция "Социално подпомагане"- Поморие, които са били потърсени от полицията за съдействия. Униформените от Пето РУП-Бургас са пристигнали  след сигнала на тел.112 в частния приют в четвъртък, за да разпитат д-р Думанов дали е наясно какво е направил чрез полагането на пръстовия отпечатък върху генералното пълномощно. Останали потресени, че през деня обитателите на "Дома за грижи" са оставени без никакви грижи, заключени, в отсъствието на какъвто и да било обслужващ персонал, санитарка или лекар. Те видели напълно изоставен и безпомощен в леглото д-р Думанов, след което веднага алармирали Дирекция "Социално подпомагане". Ведомството в момента извършва паралелна проверка на условията, при които възрастните хора живеят в бившия хотел „Боброви хълмове”. Д-р Думанов категорично, както и пред екипа на Флагман в петък,  отрекъл да е упълномощавал Галина Кавлакова да разполага с банковите му сметки, както и с банковите сметки на починалата му съпруга.

В петък екип на Флагман.бг първо влезе в отделението по гастроентерология в УМБАЛ-Бургас, тъй като имахме информация, че прекаралият инсулт д-р Думанов е бил настанен при тях по среднощ - в четвъртък срещу петък. Не стана ясно кой от частния приют се е обаждал за линейка на "Бърза помощ", но е факт, че докторът е бил прегледан в спешното отделение от свои дежурни колеги, при което е установено, че той се нуждае спешно от постоянни грижи след прекарания тежък инсулт преди две години и последвал втори такъв, след като е узнал за кончината на съпругата си.

"Тъй като колегата е в толкова окаяно състояние, че сърцата ни се късат от мъка, ние го настанихме в свободна стая в отделението по гастроентерология без да има нужда от такова лечение. Не знаем какво да правим. Даваме му лекарствата за инсулта. При нас е до понеделник сутринта - (днес, б.а.), какво ще правим после - не знаем", казват в УМБАЛ-Бургас, където д-р Красимир Думанов е работил като рентгенолог преди да получи инсулта.

Галина Калвакова е неоткриваема за коментар. Днес екипът ни остана повече от час в частния приют с настояване да ни свържат с нея. Видяхме в столовата петима обитатели, които очакваха да им доставят храна, която се претопля в микровълнова печка. Те бяха заключени отвътре и оставени без медицинско лице и без охрана.

Видяхме една жена на средна възраст, която се държеше повече от унизително с хората от третата възраст. Вижте разговора ни с нея:

Вижте повече в нашето видео:В категории: Животът


26
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
26.
До ДАНС
13.02.2018 18:16:59
5
0
В корумпирания град Айтос,който е и най-добър за ИМОТНИ ИЗМАМИ ....БУШУВА една имотна измамничка казва се СИЙКА ТЕНЕВА ....
НЕЯ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД КОГА ЩЕ Я ПРАТИ НА "ТОПЛО В СЛИВЕН"
Или щом ЗЕТЯ е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ ....законите не важът?
25.
rosdim
13.02.2018 11:45:27
2
9
Kolko ste dolni i zavistlivi vsi4kite!!!
Zashto ne si gledate roditelite i blizkite ami gi prashtate po domove shom ne ste dovolni.
A VOLQTA na negovata sypruga i negovata Volq e tq da upravlqva sredstvata im.
Vie sigurno na tova zavijdate, zashto da e tq a ne vie
Ako imushestvoto ne e osheteno a uveli4eno togava vie zavistnici kak she reagirate,she prodyljite li da pluete
A i vie gospoda koito tvyrdite she tazi dama e bezkrupolna za]o ne ste syzirzli prokuraturata , a edva sega kogato sa i dali pylnomoshno.
ot vsishkite vashi komentari se vijda koi sa bezkrupolni.
24.
Гери
13.02.2018 09:37:21
9
1
В този дом таксите са космически,а безобразията ежедневни. прокуратурата да се самосезира и да провери цялостната дейност на дома и неговата собственичка. Повече от ясно ,че има съучастници. това не би било възможно без подкрепата на нотариусите. Тези хора нямат срам и морал! Какъв авторитет имат такива юристи,кой нормален клиент би им се доверил?
23.
Kremena
12.02.2018 22:54:11
7
1
Дома е под всякаква критика...затворете го...
22.
Боже
12.02.2018 21:21:52
10
1
Абе Галя как не те е грях бе жена едната и дъщеря работи в първа инвестиционна банка измет долна да живееш на гърба на хората
21.
сигнал към Флагман
12.02.2018 20:36:30
8
3
Дирекция социално подпомагане ще извърши проверка и нищо друго. Те нямат правомощия да дават предписания или се разпореждат.Подайте сигнал до Инспектората на МТСП. С.Те ще извършат проверка по сигнал, ще констатират нарушенията и е от тяхното правомощие да закрият Дома при груби нарушения.
20.
Бургазлия
12.02.2018 20:19:29
11
2
Тази кучка трябваше да е в Сливенския затвор отдавна.
19.
гнусна история
12.02.2018 19:55:20
12
1
В една нормална държава досега в ареста щяха да бъдат въпросната Калвакова, дружката й адвокатчето, нотариуската и помощник-нотариуската, както и целият персонал на хосписа. Д-р Думанов щеше да е настанен в държавно заведение за възрастни хора, имуществото на виновните щеше да е конфискувано и парите на възрастния човек щяха да бъдат възстановени. Вместо това ще сме свидетели на дълги съдебни процеси, прочувствени адвокатски пледоарии на адвокати от рода на Марковски, смъртта на д-р Думанов, защото ще го изгонят на улицата и никой няма да се погрижи за него, а накрая, след 5-10 години вероятно ще разберем, че изродите са оправдани на последна инстанция. В тази държава май само на Господ можем да разчитаме.
18.
До прокуратурата!!!
12.02.2018 19:19:00
15
1
Тия изроди ги проверете от първия им до последно приетия възрастен и какво се е случило с парите и имотите им. Както и каква е ситуацията в дома и после закривай! А гнусния урод директорката в сливенксия на топло за дълго!
17.
Петър Диков
12.02.2018 18:28:27
12
1
ако направят проверка на дома ще открият още много нередности , това в детската градина е направо нищо.
16.
Никоя
12.02.2018 17:55:37
10
2
А тази другата е дясната и ръка (Костадинка). От години работи там,прикрива всичко и бие хората. Господ да им го върне!
15.
Chechi
12.02.2018 17:29:52
4
3
Чувал сам ,че правела страшно фелацио. Това бил един от триковете и да обира хората.
14.
Ризндйнрудмь
12.02.2018 16:43:02
10
2
Всичко се връща рано или късно!!! Да се задавиш от пари дано твар гнусна !!!! Безкрупулна меркантилна мастия, лошото е че децата ти ще плащат за това ако не ти!
13.
Ал Капоне
12.02.2018 16:34:19
11
3
И в Айтос живее едно такова "СТРАШИЛИЩЕ" казва се Сийка Вълкова ТЕНЕВА....занимава се с придобиване на ЧУЖДИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ....ВСИЧКО И Е ПРИДОБИТО ПО-НАСЛЕДСТВО С ФАЛШИВИ ЛИЧНИ КАРТИ И ФАЛШИВИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ/като се представя за тяхна съпруга/
Но СДЕЛКИТЕ И СЕ ИЗПОВЯДВАТ ПРИ нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос
НО ЗЕТ И Е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ в МВР и затова НИКОЙ НИЩО НЕ И ПРАВИ ....А НАПРОТИВ ...ДОРИ ПРОКУРАТУРАТА И ПОМАГА КАТО ПРИКРИВА ИМОТНИТЕ И ИЗМАМИ ...СПРЯМО ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ?
пр.пр.667/16 по описа на РП-Айтос
Наблюдаващ прокурор беше МИЛЕНА СТОЙЧЕВА -ГЕНЧЕВА, Административен ръководител и председател на РП-Айтос.
12.
Това е България
12.02.2018 16:27:09
13
1
Ужас,тази руса стара чанта явно само чака от къде да докопа повече пари..Дано и се върне !
11.
Гергана Недина?
12.02.2018 16:24:19
12
1
Хахахахахаха! Боже опази! Каквито адвокати,такива и нотариуси.
10.
A
12.02.2018 16:23:16
8
2
Горният ред струва минимум 5хил.евра. Сега събира пари за долния ред зъби.
9.
Kkk
12.02.2018 16:17:20
9
2
Кви зъби с тях чупи лешници отръки
8.
zapoznat
12.02.2018 16:14:18
8
1
Dqdo mi beshe v tozi dom i moga da kaja che tazi e super zla i skupernichka i personala sa s psihichni otkloneniq povecheto i neznam dali im plashta vaobshte, ujas e tam.
7.
Поморие
12.02.2018 16:13:58
17
2
Жив пристъпник е Галина... измами с еврофондове, измами със застрахователи, а сега още по-грозно и отвратително - гаври се, измъчва и лъже стари хора, останали без никой в живота. Подъл човек е тази жена. Цял живот краде, лъжи и се върти около далаверите.

Дано прокурора си свърши работата!
Ако не, господ гледа! И обикновено децата плащат греховете на родителите си!
6.
Пити
12.02.2018 16:04:18
16
4
Познавам я .Само облаги търси.много лоша и подла.а пък как обича мъжете да извлече и полза от тях.съд за нея !!!!!!
5.
Гочо
12.02.2018 16:04:00
18
1
Последно работеше ,като управител в хотел Бургас-срещу гарата. Проверете дали не се крие там. Хотела нали знаете на кой е - Зарко "оризови бос". Другия измамник.
4.
Мръсна
12.02.2018 16:01:23
16
1
Е остаряваш и такава мръсна жена ще си останеш.
3.
Софи
12.02.2018 15:59:39
15
1
Боже :( Колко подла е тази жена .
2.
Пострадал
12.02.2018 15:58:25
20
1
Тази е голяма мръсница :( Колко хора е разплакала и ограбили.Галино,господ бави ,но не забравя. Дано те накаже най-сурово !
1.
Гочо
12.02.2018 15:55:27
18
4
Аз я познавам -и нея и бившият и съпруг Георги. Страшна мошеника. По-добре стоите далече от нея. Тази натариуска е подкупна. Ако можете да пробиете свидетелката ще спечелите битката.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) През последните две години се наблюдава сериозно повишаване на броя на мъртвите делфини, изплували на родните плажове


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО)
Александър Велики си тръгва от Македония
Александър Велики си тръгва от Македония Свалиха името му от летището и магистралата


Всичко в категорията
Иран заплаши да изравни Тел Авив със земята Венецуела пусна в обръщение националната си криптовалута Три варианта за изчисляването на такса Смет, общините сами ще изберат модела БСП обяви президента Румен Радев за алтернатива на управлението След Бойко Борисов: И Цветанов става „клиент” на Елена Йончева в съда (допълнена) Валери Симеонов за „Обединени патриоти”: Сидеров нищо не е потушил, първата среща снощи не мина много добре Безпрецедентна среща: Какво събра на едно място Иван Костов и Валери Симеонов (снимка) Глътка въздух за общинските съветници: Няма да се налага да се разделят с бизнеса си Здравният министър: Шефът на НЗОК е в капан, изрича неистини (ВИДЕО) Каракачанов: Имаме разминавания с Валери Симеонов, но коалицията трябва да се запази (ВИДЕО) Елена Потодорова: България няма полза да влиза в спора за името на Македония (ВИДЕО)
Родителите на Георги, който бе заклан в Борисовата градина, са безкомпромисни! Ето какво поискаха от убиеца
Родителите на Георги, който бе заклан в Борисовата градина, са безкомпромисни! Ето какво поискаха от убиеца Ако бъде признат за виновен, Йоан Матев ще получи наказание от 5 до 12 години лишаване от свобода


Всичко в категорията
Отложиха избора на председател на СГС
Отложиха избора на председател на СГС Най-големият съд в България няма председател от септември 2017 г.


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Билдингът няма и разрешение за ползване, а на партера е разположен супермаркет, който работи от месец

Всичко в категорията
Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище
Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище Родителите му са недоволни от проекта за райониране при приема в първи клас във Варна
Всичко в категорията
40% от учителите у нас излизат в пенсия през следващите 8 години. Кой ще ги замести? Проф. Семов: Ако сложим камери в детските градини, ще признаем, че отглеждаме келешчета (ВИДЕО) Разгневена майка: Накараха детето ми да решава задача по математика с въпроси за инцест, изнасилвания, проститутки и дрога Ученици си признаха, че пият като за световно и не се притесняват, рекордът им - 11 бири за един ден Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Новина за 750 лева, която касае всеки трети студент Министър Вълчев: С камерите в градините само маскираме проблемите и демотивираме учителите (ВИДЕО) Важно! Вижте новите правила за прием в първи клас, въвеждат специфично райониране Топ психологът Ани Владимирова обясни вредата за децата, ако им се мътят главите с третия пол Петър Кънев се скара на министри заради дуалното обучение: 8 години чакаме бъдещето, ще отлепим ли? Ето кой е новият директор на ОДЗ „Брезичка“
17 интересни факта за депресията - невидимата болест
17 интересни факта за депресията - невидимата болест През Средновековието се е смятало, че психично болните хора са под влиянието на дявола или зли духове


Всичко в категорията
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Бившата управителка на Бедрум тръгнала за Благоевград, но мистериозно обърнала джипа към столицата, преди да загине в катастрофата


Всичко в категорията
Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край Скръбна вест! Почина известен бургаският писател Студент със 100% увреждания се превърна във влюбен затворник (ВИДЕО) Христо издъхна от свръхдоза в дома на приятел навръх Свети Валентин Мъката е голяма! Починалият на пистата в Пампорово е известен бизнесмен Скръбна вест! Отиде си уважаван юрист, бивш председател на Върховния съд Тъжна вест! Почина известен общински съветник Покъртителна история! 28-годишна красавица отказа химиотерапия, за да умре хубава и достойна Синът на проф. Димитър Зашев разкри истинската причина за смъртта на баща си
Астролог: Може да планирате бъдещето
Астролог: Може да планирате бъдещето Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Три тира се удариха по пътя за магистралата, движението е затруднено
Три тира се удариха по пътя за магистралата, движението е затруднено На място полицейски екипи извършват оглед и изясняват причините за възникналия инцидент


Всичко в категорията
Секс Библията на социализма
Секс Библията на социализма Там някъде между олиото и свободите стоеше един друг свенливо премълчаван дефицит – дефицитът на еротичното


Всичко в категорията
Спомени от соца: Кой предложи да въведем лятното часово време през 1979 г. Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове Спомени от соца: Когато оказионният магазин беше кореком втора ръка Преди 21 години: БСП връща мандата, България тръгва към Европа Спомени от соца: Историята на родните спортните коли Булгаралпин и защо спряха да ги произвеждат "Българската Флорида": Как западната преса представя нашето Черноморие през 60-те Скръбна вест! Почина проф.Иван Карайотов - човекът, който развенча мита, че Бургас няма древна история Спомени от соца: Видеоразходка из Слънчев бряг и най-известните му ресторанти през 1977 г. Спомени от соца: Как Тодор Живков хранеше бъдещите шампиони на България (СНИМКИ) В чия чест е издигнат най-спорният паметник в историята на Бургас - Альошата (ДОКУМЕНТИ) Ретро: Данък за бардак в Бургас - 200 лева на месец, за проститутка - 10 лева
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Община Бургас обяви конкурс за професионалист с иновативни методи на обучение и високи стандарти на преподаване
Всичко в категорията
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Славянска" и "Гарова"

Всичко в категорията
Трагедия в Айтос! 59-годишният Иван се задуши при пожар Стана ясно каква е причината за тежкия сблъсък на пътя Бургас-Айтос Запознайте се с Ясен и Желязко, убиващи за удоволствие. Това ли са новите българи? Прокурор: Убийците на айтоския бездомник са били пияни, садистични са намеренията им (ВИДЕО) Съседи на зверски убития в Айтос: Асен беше добър човек, но си отиде заради бедността ни (ВИДЕО) На живо във Флагман.бг! Прокуратурата с извънредна пресконференция за убийството в Айтос Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител Извънредно! Кърваво убийство в Айтос – откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща Чисто нов Айтос с Бюджет 2018, БСП гласува против заради субсидията за МБАЛ Севим Али алармира за „ад” в айтоски села, министър го прати да търси пари другаде (снимки) Ужас! Пожар в Айтоско изпепели 1500 бали сено и слама
Вижте кой е първият лозар и винар! Непубликувана досега снимка С мавруд от земята на Маркели "Винпром Карнобат" възражда старите български сортове (ВИДЕО) Блокове в Карнобат протекоха заради недовършено саниране (ВИДЕО) Ад край Карнобат! Голф излетя от пътя, преобърна се в канавка В Карнобат изграждат сепарираща инсталация за отпадъци, за да не вдигат шоково такса Смет Кметът Георги Димитров за отрязаните заплати на общинарите с дългове: Не може гражданите да си плащат, а служителите – не Ето какъв ще е бюджетът на финансовия отличник на Бургаска област – Карнобат Чудо невиждано! Кметът на Карнобат отряза заплатите на собствените си служители. Вижте защо „Карнобат“ започна зимна подготовка с 20 състезатели Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Зрелищна акция на агенти по храните в Карнобат
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм Две двойки влюбени ще се врекат на 8.08 и още толкова на 18.08 2018


Всичко в категорията
Откриха паметник на Васил Левски в село Тънково, Несебър се преклони пред Апостола на свободата (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Дъщеря на влиятелен бизнесмен от Несебър хваната напушена зад волана, вижте хубавата Елена (СНИМКА) След сделката с прокуратурата: Хора на Слънцето излизат от затвора след броени месеци за новия летен сезон Концерт и поетична среща белязаха 15 февруари в Несебър Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Държавата да си свърши работата и да извади от сивия сектор апартхотелите Кошмар в Слънчев бряг: 18-годишен шофьор натисна здраво газта, прати авер в болница с мозъчно сътресение Харизматичният поп певец Миро взриви Несебър на 14 февруари Добрата новина! Стартира реконструкцията на пощата в Новия Несебър, ето как ще изглежда (СНИМКИ) Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа (ВИДЕО) Крадците на велосипеди в Слънчев бряг са сливенски престъпници, прокуратурата ги погна
Поморийско семейство поднови брачните си обети след 50 години, Пенка и Ангел подписаха "Свидетелство за търпимост" (СНИМКИ) Навършиха се 145 години от гибелта на Левски, Поморие се преклони пред паметта му Поморие ще почете паметта на Васил Левски Тежка катастрофа на пътя Каблешково-Ахелой: Размазаха се Тойота и Алфа (СНИМКА) Важно съобщение от Община Поморие за събирането на местните данъци НЧ „Просвета 1888“ Поморие подготвя весел маскарад за Сирни Заговезни Най-добрите винопроизводители от Поморие бяха отличени на „Дамаджан вечеринка” Изплува потулен скандал! Шпакловчик от Бата блудства с непълнолетна полякиня Обрат в съда: Пратиха поморийския „сървайвър“ Марчо Марков в домашен арест Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Ето как Поморие чества 140 години от Освобождението си
Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО) Рибари от Царево на протест, отнели им лиценза неправомерно (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Оправдаха екскмета на Царево Петко Арнаудов Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан
Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан С музикален съпровод и странджанско хоро, всички гости, където бяха отчетени резултатите от традиционния конкурс за „Най-добро домашно странджанско вино“


Всичко в категорията
Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко Вдигнаха наемите на лекарските кабинети в Средец, приходите кърпят бюджета на Медицинския център Средец остава с една от най-ниските такса Смет в България
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА)
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Той е без маска, но лицето му е покрито с черна боя, за да остане неразпознаваем


Всичко в категорията
Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв.
Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ)
Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ) За втора поредна година Общината организира Фестивал на виното, 7 производителя се бориха за наградата
Всичко в категорията
Камено организира Фестивал на виното Камено гони злите духове с кукери, десетки сложиха маски и чанове (СНИМКИ) Кукерите на Камено се върнаха със златен медал от маскарада в Перник Ще изградим система за наблюдения на язовирите и деретата, за да предотвратим нови бедствия Ноу-хау в Камено: Пенсионерски клубове превърнати в магазини, искат общината да им плаща ток и вода Камено с 11,75 млн.лева, ремонтират площада, улиците в града и стадиона Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата, пострадали при бедствието в Бургаска област, получиха събраните дарения
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Всъщност била най-обикновена месингова монета без никаква стойност

Всичко в категорията
Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците
Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
Промените в Закона за горите няма да позволят да се построи нито един хотел Интервю Всички интервюта Христиан МИТЕВ, депутат от Обединени патриоти: Промените в Закона за горите няма да позволят да се построи нито един хотел
Предвижда се да отпадне таксата за промяна на предназначението на земята от горска в урбанизирана

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ „Фискална“ битка в ГЕРБ заради тоталната смяна на касовите апарати – ще дръпне ли Борисов пак ръчната спирачка Скандалът е огромен, имаме съмнения за корупция, казва Румен Гечев от БСП Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.02.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Времето е чудесно за обучение. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна дейност, ще се чувстват прекрасно и може да постигнат голям успех. Денят е подходящ за организиране на пътуване, за запознанства и за изучаване на чужд език. Постарайте се да си изпълните важните ангажименти до обяд, а след това може да се занимавате само с неща, за които не се изисква да влагате старания! По-добре не планирайте срещи или преговори, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи. Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до т.нар. Акашови записи, в този ден може да получите важна информация, която ще се окаже много полезна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в съветите на хората, които срещате уж случайно! Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, но ако контролирате емоциите, ще може да се справите със служебните си задължения. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от стреса с подходящи дихателни упражнения. Това е благодатно време както за научни изследвания, така и за работа с енергии. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се шанс да се освободите от здравословен проблем, ако промените навиците си и станете по-отговорни. Бъдете дисциплинирани, но избягвайте излишната строгост в отношенията си с околните! Спестете си критиките и разправиите с началниците, като се извините, дори и да не се чувствате виновен! С нежни слова лесно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате. Изненадайте близките си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се шанс да намерите и нови източници на доходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите! Успех ще имате с всички дейности, свързани с обмен на информация или пътуване. Ще си спестите споровете и тревогите, ако приемате хората такива, каквито са и не се опитвате да ги поучавате или променяте. Днес не бива да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола. Полезно е в този ден да избягвате конфронтации с висшестоящи личности, защото ще се натоварите емоционално, а и има риск след спора да се увеличат задълженията ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за емоционално равновесие. В тези дни са възможни повече неприятности и конфликти. Не трябва да проявявате наивност, защото има опасност да загубите доста пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, за да не тръгнат по лош път! Ще ви върви във всякакви дела. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а околните – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Водолеите с хронични заболявания да се пазят! Трябва да сте по-внимателни при сключване на договори и споразумения. Звездите в този ден ще са по-щедри към Рибите, които се занимават с наука или с финанси. Времето е подходящо за купуване на нови дрехи, както и подреждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип