×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Нечовешката трагедия на д-р Думанов и очаква ли някой бързата му смърт (ВИДЕО)


09 Февруари 2018, Петък, 20:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Докторът е покосен от инсулт, подписал е пълномощно на двама души да се разпореждат с всичките му имоти и банкови сметки

Снощи в крайно тежко състояние в отделението по гастроентерология в УМБАЛ Бургас е приет д-р Красимир Думанов - дългогодишен лекар в същата болница, специалист по образна диагностика.

62-годишният медик е бил прехвърлен тук от частния Център за настаняване и обгрижване „Йорк”- Поморие. Така пише в документите.

Във Флагман се обадиха негови колеги, които настояват незабавно да се предприемат мерки от страна на всички държавни органи - Прокуратурата, МВР, здравни власти, както и да се осигури правна защита на изпадналия в безпомощност  д-р Думанов.

По данните, с които разполага Флагман, през 2010 г. сем. Думанови губят единствения си син при трагичен инцидент. Оттогава докторът и съпругата му д-р Соня Вангелова, общопрактикуващ лекар вече не са същите хора. 

Малко по-късно докторът получава инсулт, който го обездвижва. Съпругата му не е в състояние да се грижи за него сама, защото и тя не е в добро здраве.

Заради това д-р Вангелова търси помощ и се доверява на Центъра на настаняване "Йорк", управляван от Галина Калвакова. Дава й права да се разполага с всичката му месечна пенсия, която не е никак малка - 800 лв.

През  декември 2017 г. д-р Вангелова изпада в кома поради влошено здраве и издъхва в УМБАЛ-Бургас на 16 янари т.г.

Ден по-късно съобщението за смъртта на д-р Вангелова пристига при съпруга й в Дома. Печалната вест напълно съсипва психически и без това неукрепналия след инсулта съпруг.

Според събраната от Флагман информация чрез източник, който настоява за анонимност към този момент, веднага след вестта,  на 18 януари, пациентът на хосписа е подписал пълномощно на двама души, живеещи на един и същ адрес в Бургас -  на Галина Калвакова и Мартин Стоянов, който е адвокат по професия. 

От този момент нататък с този документ д-р Думанов им дава права да управляват всичките му имоти и банкови сметки.

По неофициална информация в банковата сметка на съпругата му, на която той е единствен наследник има 80 хил.лв., които са от продажба на недвижим имот – апартамент в цетъра на Бургас, продаден само няколко месеца педи кончината й. (ВИЖТЕ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е Д-Р ДУМАНОВ В НАШЕТО ВИДЕО)

Лекарят притежава на свое име и апартамент  жк „Зорница” бл.47 и в момента двамата му пълномощници могат да се разпореждат с него – в това число и да го продадат.

Пълномощното не е разписано, положен и само палецът на тежко болния пациент, който дори не може да се изрази. Самият той няма идея да е посещаван от нотариус. Всичко това се случва през поседите няколко дни преди да бъде преведен обитателят на хосписа в Поморие в УМБАЛ-Бургас.

Екип на Флагман беше днес при пациента в Окръжната болница, след което  посетихме въпросния приют за болни и възрастни хора. Оказа се, че това е обект, намиращ се в полята край главния път Бургас-Поморие, известен отпреди десет години като хотелски комплекс „Боброви хълмове”.

Припомняме, че името на Галина Калвакова бе свързано преди 13 години със започнало разследване на земеделското министерство на  проект по САПАРД за строеж а хотел в Поморие. Хотелът е  изграден с европейски средства по мярката за развитие на селски туризъм - от три  фирми на свързани лица - ЕТ” Ивелина Калвакова”, ЕТ „Розалия Калвакова” и ЕТ ”Галина Калвакова”. Разследването не стигна до никъде и вероятно е прекратено, а Галина Калвакова управлява хоспис, същият този старчески приют, където до снощи бе настанен д-р Красимир Думанов.

Днес посетихме Центъра за настаняване  "Йорк" и заварихме шокираща гледка. Имаше едва три обитаеми стаи, а възрастните хора бяха заключени вътре и изоставени - нямаше нито сестра, нито персонал или поне пазач. 

Вижте повече в нашия видеорепотаж:



В категории: Животът


36
Коментара
36
Коментара по темата
36.
Al Kapone
12.02.2018 16:40:20
0
2
И в Айтос живее едно такова "СТРАШИЛИЩЕ" казва се Сийка Вълкова ТЕНЕВА....занимава се с придобиване на ЧУЖДИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ....ВСИЧКО И Е ПРИДОБИТО ПО-НАСЛЕДСТВО С ФАЛШИВИ ЛИЧНИ КАРТИ И ФАЛШИВИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ/като се представя за тяхна съпруга/
Но СДЕЛКИТЕ И СЕ ИЗПОВЯДВАТ ПРИ нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос
НО ЗЕТ И Е СПЕЦ ПОЛИЦАЙ в МВР и затова НИКОЙ НИЩО НЕ И ПРАВИ ....А НАПРОТИВ ...ДОРИ ПРОКУРАТУРАТА И ПОМАГА КАТО ПРИКРИВА ИМОТНИТЕ И ИЗМАМИ ...СПРЯМО ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ?
пр.пр.667/16 по описа на РП-Айтос
Наблюдаващ прокурор беше МИЛЕНА СТОЙЧЕВА -ГЕНЧЕВА, Административен ръководител и председател на РП-Айтос.
35.
потърпевш
12.02.2018 16:36:18
0
1
Там в този така наречен дом е ужас.Мизерия смрад болести.Тази Калвакова е за затвора.Мои близък беше там.Лятото беше пламнала епидемия от краста и въшки.За медицински персонал забрави. Има две така наречени санитарки от ромски произход.В 17 часа няма никой.Хубаво че си прибрахме човека от този концлагер.Въпросната Кълвакова прибира 850 лв за месец плюс 25 лв за прах за пране плюс пари за памперси като сметнеш грубо около 1000 лв. Внаги сме носили чисти дрехи за преобличане през седмицата на следващата седмица човека със същите опикан и осран.
34.
Истина
12.02.2018 13:02:58
0
2
Атрофирала държава,тука само може да умреш нищо не може да постигнеш освен ако не си някой аити майти специалист и тва е докато някой мутраген не са сети че може да та експлатира и просто да умреш отново,на ден май умират поне 25 човека от неестествени причини вече тука просто сме като 9тия кръг на ада ахахахахах
33.
Б.Д.
11.02.2018 23:14:18
0
4
Потресена съм от случващото в България. А вие журналистите, защо не вземете с вас адвокат, който да представлява д-р Думанов-сам да телефонира едва ли ще му позволят...направете едно добро вместо само тираж да търсите.
32.
rosdim
11.02.2018 14:24:17
9
2
Здравейте господа от Флагман

След като изгледах Вашият поръчков материал от знайни и незнайни"доброжелатели"анонимни информатори и появили се някакви роднини незнайно от къде, аз искам да попитам господа журналистите;
-Защо не се появяват с имената и лицата си
-кои от роднините и близките е посетил д-р Думанов след като знаят къде са намира
-кои е решил да потъпче ВОЛЯТА на съпругата му,неговата воля и защо
Имах възможността да посетя този дом,чрез мои близък които беше настанен там и които беше много доволен от грижите,храната и вниманието което им оказваше г-жа Галина Калвакова. Една невероятна жена която се е отдала за грижите и проблемите на всички настанени наши близки и познати.
А що се отнася за д-р Думанов ,мисля че съпругата му е направила правилният избор.
31.
rosdim
11.02.2018 14:10:24
4
2
Къде са другите коментари че ми е много интересно
30.
Лудият МАКС
11.02.2018 13:35:07
1
5
МВР ,ПОЛИЦИЯТА,ПРОКУТАТУРИТЕ и др.Институций ще се сезират ....но за да могат да прикрият далаверите
29.
възмутен
11.02.2018 12:56:58
1
9
АЛО, ПРОКУРАТУРАТА, КАКВО ОЩЕ ВИ ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТЕ.
ТУК Е МЯСТОТО ДА СЕ НАМЕСИТЕ.
ДОКОГА ТЕЗИ ИЗРОДИ ЩЕ ГРАБЯТ БЕЗЗАЩИТНИТЕ, ДОКОГА...
28.
Марияна
11.02.2018 10:08:58
1
8
Нямат ли страх от Бога тези "хора"!Къде е полицията,къде е прокуратурата?
27.
Созопол
10.02.2018 22:29:32
0
5
Ад!Ад не е да прекараш последните си дни сам в хоспис,АД е да не искаш да погледнеш от срам собствените си деца, които ти казват, че въпреки,че могат да си позволят да плащат и на две жени за гледане в домашни условия,но няма да те вземат,защото "кой ще ти мирише лайната и урината", срам е да не изпереш една дреха от погнуса ,срам е на свижданията да ставаш за присмех дори и от болни хора с налудничавото си поведение, срам е ...да четкаме съвестта си на гърба на други...
26.
Всевишния1
10.02.2018 21:21:05
2
5
Трий да видим докога ще прикриваш Менгеле Миладиноски .Ще дойде време няма да можеш да го покриеш,защото ада е в Черноморец хоспис Миладиноски.Този хоспис в Поморие е на второ място.Първото държи ХОСПИС МИЛАДИНОСКИ.
25.
В частните домове е така ....
10.02.2018 19:34:39
0
10
Собственичката дома живее с адвокат в Бургас в същият 47 блок в Зорница, а в дома са стари хора предимно с Деменция. За тяхното настаняване са подписани договор с роднина на настанения и фирма "Йорг" ООД-Поморие, като сумата за месечен престой е от 650-700 лв. и се плащат по банков ред.Нямат мед.сестра,няма лекар, в последно време и храната им е на половина и се доставя от кетъринг-фирма от Сарафово.Вътре мирише на урина, не е истина защото една санитарка покрива 20 човека, като тя им разнася и храната. Най-често ти посещавала трупната линейка и за 2г. от 40 човека са останали само 10-15 за постоянно.
24.
До 11
10.02.2018 14:42:28
2
3
Ти не си добре с акъла, да не казвам, че изобщо нямаш такъв. Да злобееш и злорадстваш на чужд гръб голям кеф ли ти носи? Защитаваш един убиец? Ами този същия като е взел паричките и ги е изпапкал хич не му е било зле, но после като трябва да ги върне е проблем? И да не би те да са на банкерката, че тя еднолично да е решила да го съди? Прост ще си останеш...жалък дебил...
23.
Марин
10.02.2018 13:59:09
1
6
Няма да се учудя ако пълномощното е заверено от нотариус Атанас Димов. При него минава всичко. Чрез него дъщеря ми ми открадна двата апартамента. Затвор и конфискация за тези измамници!
22.
User
10.02.2018 11:19:24
1
11
Много интересно как го е разписал това пълномощно на 18 януари? На 18 януари сутринта го приеха в УМБАЛ Бургас. Проверете си източниците преди да пишете неверни истории. Д-р Думанов е в това положение точно заради разни “доброжелатели” , които се сетиха за него след смъртта на Д-р Вангелова.
21.
Колега
10.02.2018 10:43:13
2
11
Думанчо е душичка,! Той е на тоя хал щото е много чуствителен! Качество, което не всеки притежава.Като лекар не е блестял с някакви качества, но винаги е бил човечен.Обичаше си семейството.Е и алкохола...Дано се закрепи
20.
*********
10.02.2018 08:55:31
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
???????
10.02.2018 08:52:36
0
16
Кой нотариус завери пълномощно то това е интересно?
18.
Иван
10.02.2018 08:25:42
0
8
Той лудия компански ще го оправи
17.
Ужас
10.02.2018 04:44:28
0
24
Това е голям грях бе хора съдбата на това семейство е потресаваща детето им се самоуби пред бащата преди месец се самоуби и д—р Вангелова от мъка и накрая тая мошеничка Галина Калвакова ни в клин ни в ръкав да се окаже че само тя може да разполага с парите на семейство а той беше просто настанен в хосписа защото Ванегелова не можеше да се грижи за него тя също не беше добре със здравето а той искаше постоянно грижи до колкото разбирам сега се появяват някакви роднини които никога ги е нямало как не ви е срам а Галя Калвакова недей така бе жена две дъщери имаш страх от господ нямаш ли не всичко е пари престани с тия измами
16.
24367
10.02.2018 00:27:50
2
22
Те тия хосписи за старци ги правят да уморяват нещастните старци с тежка съдба и да им взимат имотите и парите! Вие не го ли знаете това бе!
15.
Българин
09.02.2018 23:34:05
3
24
Къде сте господа прокурори ?
Незабавно се намесете и помогнете на човека.
14.
Ало прокуратурата
09.02.2018 23:26:11
1
25
Там са грабежари много имоти и пари заграбиха къде са институциите и защо бездействат ???Нещо има ??? Няма как без нотариус да стават тези измами!!!
13.
Анонимен
09.02.2018 23:18:52
2
24
В пет часа няма никой,че недай Боже да имате настанен близък там.....при посещение може да се окажете заключен вътре и няма кой да ви отвори.....Дом!!!!....Това не е никакъв дом,а сестрите са под всякаква критика!!!Имаш чувството,че си в лудница!!!Поредната схема за печелене на пари по греховно измамен начин!!!Жалко за горките хорица ,които по неволя са настанени там!
12.
До 11
09.02.2018 22:57:47
7
19
Ти си луд. Хора, тук ви говорят за голямо нещастие , не си играйте със съдбата ами кажете как да му помогнем на човека
11.
Всевишния
09.02.2018 22:34:23
22
18
Ами те лекарите добре си поживяха по демокрацията. Източване на пари за несъществуващи интервенции и лечения. Изнудване на пациенти.Пиене и еб.не по време на нощно дежурство. Така че както е казано в библията- ” ръката му отдава всекиму дължимото” Господ си знае работата! А на робите-Ганьовци пак ше кажа: Като няма на къде,не се самоубивайте! Един макаров е 500лв а ножа още по-евтин. Вземете изедниците на онзи свят! Възхитен съм от бившият военен който гръмна банкерката която го изнудвала. Сега си лежи старините на топло,и никой не го изнудва. А банкерката не ще се върне никога. Българи,не се самозапалвайте,не ревете по телевизии че сте онкоболни и ви лишават от лекарства и лечение.Вземете изедника с вас на онзи свят! Борбата иска жертви! Като ще се мре,поне да е достойно!
10.
Амсълак от Айтос
09.02.2018 21:55:12
5
16
МАЛКО ДОПЪЛНЕНИЕ!

Тодор Костадинов Тодоров ,също почина в Айтоска -болница...ЗА СЕДЕМ ДЕНА починаха той и синът му...ИМАЛ ЛИ Е НЯКОЙ ИНТЕРЕС ОТ СМЪРТА ИМ И ОТ НАСЛЕДСТВАТА ИМ ?
9.
Джугашвили
09.02.2018 21:44:47
14
14
AK-47!
И всичкото доктори изправени през стената, разстреляни с 7.62 като Чаушеску.
Дайте ги тия идиоти на мен!
8.
Карма му викат
09.02.2018 21:17:21
19
9
Какви работи се случват все на лекари или учители, или техните деца. За какво ли си плащат, колко ли човешки съдби са разбили , докато са били млади и силни
7.
7! Чудя се
09.02.2018 21:13:20
0
11
Тая СИЙКА ТЕНЕВА е като хищна хиена , как така не го е надушила и отарашила преди другите ?
6.
Амсълак от Айтос
09.02.2018 21:01:54
1
19
В Бургаска област няма МВР ,няма ПРОКУРАТУРА....
В АЙТОС почина един човек ,и на един ПОЛИЦАЙ ,ТЪЩАТА чрез заблуда и измама +фалшива лична карта + фалшиво удостоверение за наследници +фалшива СКИЦА +фалшива ДАНЪЧНА ОЦЕНКА+ФАЛШИВО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ ....НО ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 я признал за НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СОБСТВЕНИК ПО НАСЛЕДСТВО ?
БЕЗ ИЗМАМНИЧКАТА СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА ДА Е НАСЛЕДНИЧКА НА НАСЛЕДОДАТЕЛЯ ....КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ ?
НО ПРОКУРАТУРАТА ИЗЛЪГАХА ЧЕ Е НЕГОВА НАСЛЕДНИЧКА ....И СЕГА СИ ПОЛЗВА И ВЛАДЕЕ ОТКРАДНАТИЯ ИМОТ ...БЛАГОДАРЕНИЕ НА МВР +ПРОКУРАТУРА +ЗЕТ ПОЛИЦАЙ/сержант ЯНКО ТОДОРОВ от РУ -Айтос/?
пр.пр 667/16 по описа на РП-Айтос прокурор беше МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА?
БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ БЕШЕ ПРИКРИТА ТОЛКОВА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ?
5.
Мотофен
09.02.2018 20:53:25
1
20
Прокуратурата нещо?!
4.
Калоян
09.02.2018 20:52:39
2
28
Галина Кавлакова и съучастникът и в тази престъпна схема, са се лепнали за нещастния човек като хиени с цел да прилапат имотите и парите му. Страх от Бог нямат тези хора! И го хвърлиха в Държавната болница, за да го гледат там, а те да вземат без дори да са си заслужили чуждите пари!
Така ще е като няма съд и прокуратура в България!!!
3.
EDIN OT POMORIE
09.02.2018 20:35:01
2
18
EH....STAROST NERADOST..... DANO SE NAMERQT DOBRI HORA DA POMOGNAT.....
2.
Gocho
09.02.2018 20:33:14
4
21
Добре дошли в страната на чудесата !
Всички сте Алиси !!!
Спинкате ли още ?!
Или на далавера сте още ?!
Ами давайте !
Боли го някой ко става с матряла !
1.
И.Д.
09.02.2018 20:21:51
0
23
Разбойници са тия , само душат , като вълци, къде е "мършата"...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори