×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител


Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител
Тази година общината ще се превърне в строителна площадка, категоричен е Едрев
04 Февруари 2018, Неделя, 05:16 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Съвсем скоро обявяваме обществената поръчка, заяви градоначалникът

Васил Едрев е втори мандат кмет на община Айтос. На последната сесия на Общинския съвет местните парламентаристи гласуваха Бюджет 2018 - историческа, с рекордна сума в капиталовата програма. Тази година стартират проектите, които бяха одобрени и в процес на подготовка през 2017 г. Но какво още включва финансовата рамка - разказва в интервю за Флагман.бг Васил Едрев:

- Г-н Едрев, тази година приехте рекорден бюджет за Община Айтос. Какви са основните акценти и какво включва капиталовата програма?

- Бюджет 2018 е с рекордно висока капитална програма, годината ще е напрегната и динамична предвид големия обем на строителни дейности по наши и европейски проекти. По време на сесията пред общинските съветници нахвърлих обектите по капиталовата програма. В момента изпълняваме проекта за реконструкцията на парк "Славеева река" за 1,5 млн. лв. - айтозлии дълги години го изстрадаха. Също така и Пречиствателната станция, която е в размер на 19 млн. лв. Предстои подписване на договора за ремонта уличните настилки в града - около 5 км, също така и ВиК-мрежата на Карагиерогиево, Топоица и Чукарка, като последното село е изключително проблемен с водоснабдяването. В капиталовата програма имаме заложени около 500 хил. лв. за ремонт на уличните настилки, за четвъртокласната пътна мрежа също сме отделили средства. Предстои и пълно обновяване на автогарата в Айтос, чийто проект подготвяхме миналата година. 2018 г. територията на община Айтос ще бъде една голяма строителна площадка.

- По отношение на автогарата в Айтос - болна тема на местните. Заради забавянето дори имаше дискусии, че проектът няма да бъде осъществен, както и че предвидените средства са намалени със 100 хиляди лева. Има ли вече обявена обществена поръчка и кога се очаква да бъде готова?

- Проблемът за автогарата дойде, след като качихме на сайта на Община Айтос предварителния бюджет преди годината да приключи, тъй като сме длъжни да го направим. Тогава не бяхме уравнили всички сметки, за да видим каква ще бъде приходната част в бюджета. И за автогарата намалихме стойността със 100 хил. лв., което гражданите го посрещната с неудовлетворение. Но след Нова година, приключвайки всички приходи и разходи по бюджета, имахме достатъчно излишък и затова си възстановихме първоначалната сума, а именно 450 хил. лв. В момента се изготвя процедурата за обявяването на обществена поръчка. Очакваме скоро да се случи.

- Друг изстрадан проект от Вас и вашите съграждани - Пречиствателната станция. Имате вече подписани договори. Кога започвате строителните дейности?

- В момента вървят проектирането на пречиствателната станция, както вторият етап - изграждането на колекторите. Предполагам до 2 месеца проектите ще бъдат готови, одобрени и надявам се това лято да започне реализирането, тъй като имаме избран изпълнител. Проектирането върви много бързо, предполагам и за изпълнението ще бъдат съкратен срокът, който е 36 месеца. Силно вярвам в най-скоро време да направим първата копка, на която всички представители на медиите ще бъдете поканени.

- Искам да ви поздравя за стартиралите строителни дейности по  парк "Славеева река". Какъв е срокът за изпълнение на реконструкцията на лесопарка. Надеждите ви бяха да е готов до следващото издание на фолклорните празници "Славееви нощи". Съществува ли такава възможност?

- Да, наистина дългоочакван проект. Близо две години течеше процедурата заради спънки. До средата на тази година със сигурност ще имаме обновен парк. Разговарях с изпълнителя - силно се надяваме и правим всичко възможно поне основната част от парка да бъде завършен до юбилейното 50-годишно издание на фестивала. "Славееви нощи" оттук нататък ще бъдат в нова обстановка.

- Няма как да не ви питам и за опозицията в местния парламент. Тъй като всички обединявате усилия да работите заедно за доброто на гражданите на общината, сме свикнали да видим единност. При гласуване на Бюджет 2018 г. обаче имаше и несъгласие заради МБАЛ-Айтос (ВИЖ ТУК). Как ще коментирате отрицателния вот на БСП?

- Може би вие чухте аргументите, които изложиха двама от  представителите на Българската социалистическа партия. Те подкрепят бюджета, но гласуваха против, за да имат възможност да вземат думата и да обяснят своя отрицателен вот.  Те подчертаха, че винаги са подкрепяли бюджета, но това, което те искаха - да увеличим субсидията за болницата от 60 хил. лв. на 100 хил. лв., нямаше как да се случи. Аз отново заявявам, че ние всички сме загрижени за нашето лечебно заведение, но по този начин категорично нарушаваме законите на страната, няма как да заделим повече средства. Законово имаме право 200 хил. евро, в които влизат и помощите от държавата - по 100 хил. лв. на година. В продължение на две години ние сме отделили 380 хил. лв. А с 60-те хил. лв. от тазгодишния бюджет надхъвляме законовата сума, заради което подлежим както на санкции, така и на връщане на средства.

- В действителност какво е финансовото състояние на болницата, в дебатите чухме, че е много тежко положението?

- Категорично заявявам, че към настоящия момент финансовото състояние на МБАЛ-Айтос не е нестабилно. Имаме задължения, но те не са толкова много. В годините са били много повече, но всички сме гледали в посока добро за гражданите, така че една голяма част от задълженията сме успели да ги погасим. С оптимизъм гледаме напред и ще продължаваме да търсим начини, за да си остане болницата в полза на всички граждани на две общини - Айтос и Руен. Това беше притеснението на съветниците от БСП, от това бяха водени и да гласуват против бюджета. Нямало нищо да не бъде в интерес на гражданите. Явно в този момент четоха между редовете.

В категории: Айтос


34
Коментара по темата
34.
до Айтоския Градоначалник
21.02.2018 21:26:29
0
3
Кмете....какъв такъв Кмет сте ,щом не можете да спрете издаването на ФАЛШИВИ:
Скици
Данъчни оценки
Удостоверения за наследници
Други удостоверения
От Община Айтос

ХОРАТА СЕ СПУКАХА ДА ПРАВЯТ ИМОТНИ ИЗМАМИ ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324....
А ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРИКРИВА ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ
33.
СПЕЦИАЛИСТЪТ
20.02.2018 15:52:15
1
3
Изгорях с един НЕЗАКОНЕН ЕТАЖ ОТ КЪЩА В АЙТОС и СЪМ СЕ ЗАРЕКЪЛ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ВЯРВАМ НА нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС
32.
до Кмета на Айтос,Васил ЕДРЕВ
18.02.2018 09:24:21
0
5
Служители от Община Айтос
РЕКЕТИРАТ КРАЖДАНИ като....

НАРОЧНО УКРИВАТ СТРОИТЕЛНАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ...И ЛЪЖАТ ,ЧЕ Е ИЗГОРЯЛА В ПОЖАР....
САМО ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ ПРЕДЛАГА ЩЕДРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ЗА УСЛУГАТА!!!
31.
до 30
09.02.2018 08:30:22
1
3
Защо изглежда че повече от вас се правят на други и се мъчите да насъскате едни хора срещу други? Защо ми се струва че повече от вас красивите се нареждат на списък да захапят дуло калибър 30-06 за много злини през годините. Дали ще се случи по пътя за вила село Бургас Съдиево Скалак Тополица е без значение. Човешкото търпение има граници. Замислете се.
30.
до 29
08.02.2018 21:55:36
9
2
Ти май си амсалак от Бургас,получил комплекси от красивите айтозлий.Не ти провървя в Айтос.Ама,такива като теб тук не виреят.Трябва да си готин и да не си двуличен,ако си си аут от играта.Едни печелят,други цял живот губят.Престани да набутваш и да се представяш за друг,никой не ти вярва.
29.
"Амсълак БУЛГАР от Айтос"
08.02.2018 21:18:13
1
0
Не допускайте да ви заблудят и измамят при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ

СЛЕД ТОВА ЦЯЛА "ГВАРДИЯ" ОТ ДОБРЕ ОБУЧЕНИ ПРОКУРОРИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ ОТНОВО....И ОТНОВО....И ОТНОВО ДОКАТО НЕ ВИ ПИСТНЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ НАВСЯКЪДЕ В "НЕРАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИЙ"
28.
do 27
08.02.2018 15:55:05
0
0
koi e toi?
27.
ДО
07.02.2018 21:17:46
1
1
В МЕСНОСТТА СЛЪНЧЕВА ЛЪКА ЗАПОЧНА СТРОИТЕЛСТВОТО на НОВА ВИЛА! ПОЗНАЙТЕ КОЙ КРАДЕЦ Я СТРОЙ?
26.
до 25
06.02.2018 11:24:08
1
2
Браво БАСРИ!Кораба ти потъва и потапяш всички лодки наоколо!Адмирации,но никой не му пука!
25.
ДВ
06.02.2018 08:31:53
0
1
В-к Капитал 24.07.17 г.
Община Айтос: само един от 13 кандидата може да строи пречиствателна станция
Всички, включително големи компании, са отстранени от проект за почти 13 млн. лв.
Традицията да се отстраняват масово кандидати в обществени поръчки продължава, като поредният пример е от морето. Пречиствателната станция на Айтос, която струва почти 13 млн. лв., беше поискана от 13 кандидата, но общината е отстранила 12 от желаещите строители. Така на практика състезание няма, а строителството отива към средноголямата софийска компания "Каро трейдинг". Същата техника е ползвана и във втория лот на проекта, който е за почти 2 млн. лв. - там при 12 кандидата на финала отново остава само един. Масовото отстраняване на строители е начин да се избере любимият на поръчителя. Защото трудно може да се предположи, че големи фирми като "Хидрострой", ГБС, "Трейс" и т.н., които са писали стотици оферти за обществени поръчки, изведнъж са направили пропуски, след като десетки пъти са побеждавали.

Практиката е вредна, защото елиминира напълно конкуренцията в търга и въобще не е сигурно дали е избрана най-евтината и качествена оферта. Макар че според Закона за обществените поръчки възложителите имат право да прекратят процедурата, ако има само една подходяща оферта, те почти никога не го правят. Често обаче заради многото отстранени кандидати поръчките се обжалват и забавят.

Строителството на съоръжението се плаща с евросредства по програма "Околна среда".

Как протече състезанието

В началото интересът към двете позиции в търга беше почти еднакъв и сравнително голям: 13 оферти бяха подадени за първата и 12 за втората в края на май. Първата всъщност е основната - за изготвяне на работен проект, доставка и монтаж на необходимото оборудване, строителство на пречиствателната станция за отпадни води и довеждащата инфраструктура, като прогнозната й стойност беше 12.8 млн. лв. Другата беше за проект и строителство на връзка между съществуващите колектори, изграждане на общ довеждащ колектор и заустващ колектор, като индикативната стойност е 1.8 млн. лв.

Видно от протоколите на търга, до етапа с отварянето на цените стига само по един участник. И съответно лесно бива класиран на първо място с максимална оценка. Цената беше основният показател, по който се оценяват офертите - с тежест 60%.

По-скъпата позиция печели обединението "КА Айтос" ДЗЗД, в което влизат "Каро трейдинг" и "Аквариус Ен Ди". Тяхната предложена цена е 11 972 475 лв., или близо милион под индикативната. Втората позиция отива при ДЗЗД "Водоканал Айтос 2017" с участници "Артстрой" и "Хидрокан", които пък са предложили малко под прогнозната стойност - 1 683 635 лв.

Масовият проблем: графикът

От търга са отстранени всички кандидати без един. Сред "изгонените" са големи и познати играчи като "Главболгарстрой", "Хидрострой" и дъщерната им "Водстрой 98", "Трейс груп холд" (които участваха с чужди фирми), свързаната с Румен Гайтански-Вълка "Кристална вода" и "Иса 2000".

Причините за отстраняване са сходни и са основно свързани с предложените графици. Техническото предложение на "Хидрострой" например не е отговаряло на изискванията на поръчката и по-специално графикът, който участникът е предложил, има липси, а изпълнението на строителните работи е било описано чисто технологично, но без конкретика и специфика за обекта. Обединението на "Главболгарстрой" е отстранено по подобни причини. В техния график бил заложен твърде кратък срок за строителство - 365 дни, а в указанията на община Айтос изрично е пишело, че този срок не може да е по-кратък от 566 дни.

Фаворитът на Айтос

В първата позиция печели обединение с участници "Каро трейдинг" и "Аквариус Ен Ди". Софийската "Каро трейдинг" е собственост на Божидар Роев и Красимир Караиванов. Приходите на дружеството са били 27.5 млн. лв. за 2016 г., а за 2015 г. - 70 млн. лв., но тогава в сектора всички бяха порасли заради края на стария период за евросубсидии. Изграждали са пречиствателната станция в Кнежа заедно с "Интерпром" и още две компании за 6.6 млн. лв., както и водния цикъл на Кнежа за около 17 млн. лв. Работят по ВиК проекти предимно в селски райони. През 2012 г. е била една от фирмите - спонсори на ЦСКА.

"Аквариус Ен Ди" е собственост на Константина Булянска и Никола Дойчинов. Човек със същото име като Дойчинов излиза в списък на упълномощени представители на партия ГЕРБ в София. Приходите на дружеството за 2016 г. са 277 хил. лв., като са спаднали спрямо предходната година от над 2 млн. лв.

Единият победител във втората позиция - "Артстрой", е варненска семейна фирма, която е собственост на Стоян Стоянов и двете му дъщери - Адреана и Ангелина Стоянови. Според сайта на компанията тя се занимава основно с жилищно строителство.
24.
от жител на град Айтос до кмета
05.02.2018 12:47:56
1
4
Кмете благодаря ти,за осигуреното "спокойствие и защита" на мен и моето семейство от крадците и убийците в Айтос!Благодаря ти,че съм честен и справедлив и си плащам като поп ,за да получа полагащи ми се по закон услуги,а ти нареждаш в Общината да ме мамят!Благодаря ти,че си най-големия мазник и използвач,който съм срещал през живота си!Но добре,че Айтос не е София и добре,че в София няма такива олигофрени ,а хора,който сега те наблюдават теб и всички крадци в града ти.Да вие честита пандалата!
23.
Страничен наблюдател от София град
05.02.2018 12:26:56
1
4
Чета коментарите за Айтос и не мога да сзема решение -този Ад в България ли се намира?Какви са тези селски бекове Габовски,Демирев и други дето са се взели за Батман(бият,крадат,плашат).Ебаси филма на ужасите!Каква е тази оскубана кокошка Джанкова дето е направила съда да прилича на циркова площадка.И къде вие Прокуратурата и Полицията?За какво са ви?Май и за красота не стават. На фона на всичко това кмета ми прилича на клоуна в цирка,който всички подритват и закачат!Хора 25000души сте,вземете се в ръце и тея 5-мата психопати ги пращаите на почивка в Карлуково,щото ви разказват играта кораво.Не е шега работа!
22.
До Бившия Министър
05.02.2018 12:04:25
1
3
Марийка-Богинята на любовта е и голям "ИЗРОД" и много лошо си отмъщава да знайш?
21.
Бивш Министър
05.02.2018 11:58:14
2
3
Абе разкарайте я тая "Марийка-Богинята на любовта" от Съда ?
ТУЙ да не ви е публичен дом?
20.
До Марийка-Богинята на любовта
05.02.2018 11:47:53
1
5
ТИ ДРУГО ОСВЕН ЛЮБОФ МОЙШ ЛИ МА?
А ...да и да нашиваш колегите си от съда/архиварката,свилен другата Мария-шефката ти/
19.
19
05.02.2018 11:35:46
1
7
Марийка си пада по по възрасни маже
Нотариуса
Лазар в София - садия
Емил в Бургас - прокорор
Илия в хотел Аква - адвокат
Всичките са над 55 60 години
Само Георги - адвокат в глухата уличка зад Детското и Димо - адвокат не са много по големи от нея
Баща и пияницата една вечер са враща пиян и и налита и тогава я омажиха за онзи маика му мангалката
Затова Васил е пази и той е много по голям от нея
Калоян сащо
18.
Един ден в цирка с авокадо Гого Габовски
05.02.2018 11:06:24
0
8
Беше един слънчев ден,не бях от Айтос ,а ми трябваше спешно авокадо .Питам тоз ,ония не разбирало и ме пращат при Габовски.Казах си ,абе я да го сидим туй Габовски ,пара имам ,ако ми свърши работа плащам.И тъй давам му всички документи и му казвам озакони къщите и ги раздели правилно,онуй ми казва няма проблем.Давай 3000лв и си готова .Давам му мангите и ги прибира.Звъни ми след време всичко било готово.Подписвам се аз и другите при него в кантората му и онуй на кара при един нагъл нотариус бай БАСРИ .Басри видя,че всичко е разписано ,но вика карай и изповядва сделката и то пари иска.Цакам им .След време се оказало,че авокада,нотариуса и една психо съдийка се точили на моето наследство.Скъсали 3 дела в съда,за мойте имоти,вадили скици,данъчни оценки от съда ,направили една голяма каша в името на КРАЖБАТА!Искали да лапнат на баща ми имането!Не успяха да лапнат нищо,нашиха ме с много пари и ебаха мама му на документите за 2 имота.Сега какво да ги правим такива!
17.
*********
05.02.2018 10:30:37
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
до 14
05.02.2018 10:20:16
1
15
Връзката на Марийка с двамата можеш да видип,като и видиш палата и джипа.Всичко е далавера между тримата.Ако нея е нямаше в съда далаверата нямаше да върви.Какво прави тя в съда?
1Пипа дела в архива,изнася незаконо дела,фалшифицирва страници по дела
2.Пипа сметката на съда,фалшифицирва платежни нареждания-демек краде пари от сметката на съда
3Дава нареждания в службата по вписвания да се заличава информация за имоти и.т.н
4вСИЧКО ТОВА Е ИЗВЕСТНО НА СЕГАШНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪДА, НА ОС Бургас,само не знам защо е на работа ,като мястото й е в Карлуково и задължително трябва да бъде вързана,за да не пипа нищо!!!!!!!!!!!!Другата връзка между тях е чисто с.........а ,но тя жената все още не е достатъчно уравновесена дали да са тези двамата или някой друг,още е раздвоена и е на кръстопът!
15.
ALT
05.02.2018 09:33:02
0
4
Важно е да има действащи автобусни линии до повече места.
14.
до 6
05.02.2018 09:19:59
1
16
Каква е връзката между нотариуса и Марийка?
Каква е връзката между Марийка и Георги?
13.
Шопчето от ПИРНЕ
05.02.2018 09:18:27
2
4
АЗ ЩЕ СЕ ОТКЛОНЯ МАЛКО ОТ ТЕМАТА ...но...

Нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 /защо ?/ изповядва съмнителни сделки с "НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ" и със какви документи обаче:
личната карта
удостоверенията за наследници/нарочно без изх.ном. и дата/
разрешително за строеж? без да е изискано от нотариуса естествено ,че НАРОЧНО ...ДОГОВОР ЗА ОТСТЪПЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ в съсобствения ИМОТ
без да е изискано от СИЙКА ТЕНЕВА/пак НАРОЧНО/ Удостоверение за сключен граждански брак със наследодателя...който НАРОЧНО не се ОПОМЕНАВА КОЙ Е???

И ИМАТ ЛИ ВРЪЗКА ТЕЗИ СЪМНИТЕЛНИ СДЕЛКИ С ...НОВОПОЛУЧЕНОТО "НАСЛЕДСТВО" ОТ СИЙКА ТЕНЕВА?
ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ АЙТОЗЛИЯ НЕЩО ПО ВЪПРОСА?
КАКВИ СА И ДОХОДИТЕ НА СИЙКА ТЕНЕВА И ОТ КЪДЕ ИМА ПАРИ ЗА ТАКИВА КРУПНИ ИМОТНИ ИЗМАМИ ПРИ нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324?

ДАЛИ Министъра на ПРАВОСЪДИЕТО Цецка ЦАЧЕВА ще проведе разследване по случая с ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ но при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324?
И ДАЛИ ТОВА Е "ГРЕШКА" ИЛИ СИСТЕМНА ПРАКТИКА НА нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324?

ОСТАВАМЕ С НАДЕЖДАТА ....Министъра на ПРАВОСЪДИЕТО да извърши една ОБЕКТИВНА И БЕЗПРИСТРАСТНА ПРОВЕРКА НА "СКАНДАЛНО ИЗВЕСТНИЯТ от минали години" нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324
12.
До Васил Едрев-кмет на общ.Айтос
04.02.2018 23:53:09
1
3
КМЕТЕ,проверете МНОГО ДОБРЕ теренът,мястото ,УПИ -то ....на кого е ?

СЛЕД ВРЕМЕ нотариус Бисер ДЕМИРЕВ324 ...ДА НЕ УСТАНОВИ ,ЧЕ Е БИЛО ПО НАСЛЕДСТВО НА СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА ...И ДА НЕ ВЗЕМЕ СИЙКА ДА ЗАВЕДЕ ЕДНО ДЕЛО В СЪДА ПРИ СЪДИЯ МАРИЯ ДЖАНКОВА И ДА СТАНЕ ЗАКОНЕН СОБСТВЕНИК ПО НАСЛЕДСТВО НА "НОВОПОСТРОЕНАТА АВТОГАРА"
11.
до 9
04.02.2018 23:42:54
0
2
Направо но комент.Комплексаря в действие!Ебаси и поколението-лош материал.
10.
do 9
04.02.2018 23:18:22
1
4
ХАХАХА Егати и смеха!Един да посети ЦПЗ СПЕШНО!
9.
Този Габовски е голям бияч
04.02.2018 23:15:22
1
4
Иска да се бие с жени,три пъти по-леки от него!Егати и Рамбото!
8.
СПЕЦИАЛИСТЪТ
04.02.2018 22:53:18
1
3
До ФЛАГМАН

КОМЕНТАР 5пет го изтрихте по погрешка май....защото "ТВЪРДЕНИЯТА или по-точно СЪМНЕНИЯТА" АЗ МОГА ДА ВИ ГИ ДОНЕСА ЛИЧНО И ПОКАЖА ....
СТАВА ВЪПРОС ЗА СЪМНИТЕЛНИТЕ СДЕЛКИ ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324
И ОТГОВОРИТЕ НА ТРИМА ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ ПРОКУРОРА ПО СЛУЧАЯ С ПРИКРИТИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ
МОЖЕ И ДА НАПРАВИТЕ ЕДНА СТАТИЯ....ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ХОРАТА ....ЗА ДА НЕ СТИГНАТ ДО ФАТАЛНИЯ КРАЙ ...т.е.КОГАТО ВЕЧЕ ЩЕ СА ИЗМАМЕНИ И ИЗЛЪГАНИ И ОКРАДЕНИ?
7.
Касабова
04.02.2018 22:33:49
0
4
Не трий истините ,ами ги отразявай!
6.
До 5
04.02.2018 22:32:27
1
4
Значи пич .
Правило номер 1 -Не наемайте адвокат ГЕОРГИ ГАБРОВСКИ-никога!
2 По възможност търсете адвокати от други области-по -компетентни са и таксите им са в пъти по-ниски!
3Никога не търсете услугите на нотариус Бисер Демирев(доказан измамник и какъв ли още не)
4 Проблем няма да имате!
5.Аз не бих потърсил авокат като Георги Габровски -човек с лошо минало и криминално досие,вулгарен,агресиван и най-лошото у......ц!
6.Не сме длъжни всички да сме толерантни към такива и да им се доверяваме,в крайна сметка всеки да си плаща за греховете.
7.Знам,че филма на Георги Габровски,Марийка Джанкова(лудата) и Бисер Демирев скоро ще излъчи финиш-щото мой много са осраха вече!Много е!
5.
*********
04.02.2018 22:14:26
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
*********
04.02.2018 21:58:45
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
3
04.02.2018 21:25:19
1
3
В този град се раждат най-великите личности.Тук се раждат велики таланти и ключови фигури в политиката!!!!!!!!!!!
2.
Рокафелер
04.02.2018 21:21:18
0
4
Човек на вас ви трябва летище не само автогара.
Летище за да може да конкурирате Бургас.
И си променете името на Аетос.
1.
Сестра в МБАЛ
04.02.2018 21:07:53
0
5
Скоро ще усетите г-н кмете и вие общински съветници, какво всъщност ще се случи с болницата, когато всички мед. сестри с мизерните заплати от 525 лева месечно, ще си тръгнем от там.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори