×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище


Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище
Супермодерното съоръжение включва игрища, отговарящи на всички съвременни стандарти
12 Ноември 2017, Неделя, 02:11 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна

Общината е стартирала процедурата по избор на изпълнител

Айтоското село Карагеоргиево е на път да сбъдне мечтата си за спортно игрище. След като от Министерски съвет отпуснаха 440 хил. лв. за изграждането на съоръжение, Община Айтос вече е обявила обществена поръчка и търси изпълнител, показа справка на Флагман.бг (ВИЖ ТУК).

Проектът е за многофункционален спортен комплекс - включва игрища за баскетбол, волейбол и футбол, фитнес на открито, писта за бягане и др., трибуни за зрители и модерно осветление. Предвижда се и рампа за хора в неравностойно положение, за да може супермодерната спортна база да бъде достъпен и за тях. Съоръжението ще бъде изградено в двора на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в селото.

В населеното място, което е най-голямото село в общината, живеят много млади хора. В момента обаче те няма къде да спортуват, тъй като нямат игрище. Това е основното искане на хората, поставено при срещите с кмета. С изграждането на съоръженията Васил Едрев ще сбъдне мечтата на цялото село - да има младите къде да спортуват.

Кандидатите трябва да подадат офертите си до 27-ми ноември, а на следващия ден ще станат ясни предложенията им. Ако процедурата по избор на изпълнител не се проточи, до няколко месеца ще започне изграждането на супермодерното спортно съоръжение.

В категории: Айтос


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
14
Коментара по темата
14.
лъвчо
03.01.2018 16:55:59
0
0
Защо не си направиха друго нещо
13.
Вълков и Зафирката
15.11.2017 11:54:51
0
1
А село Сарафово когаааааа?
12.
??!!
13.11.2017 13:13:40
0
2
Както се казва на Гол г..з чифте пищови. Тези в Общината живи ли са изобщо , че набутват безмислени проекти. Ами като ще правите нещо поне направете училищните дворове с игрища, осветление и т.н. Ама и заглавието кефи " Сбъднати мечти от сбъдвателя на мечти". Голям смях!
11.
Ружди Хасан
12.11.2017 19:52:08
0
4
Създайте работа на хората и управете пътя а не гледайте как да ги усвоите (откраднете) парите както направихте с осветлението на читалищния двор за 10бр лампи усвоихте 12000 лв аселото мирише на лайна отпадните води се изливат на 10 метра от селото говорите ми за игрища
10.
1234
12.11.2017 19:07:56
0
1
samo tapanari jiveat tam igrishte si pojelali tapanarite he he he
9.
Гьоте
12.11.2017 17:44:03
0
2
Предлагам вече да серете на мечтаното спортно игрище ...
8.
ВМ
12.11.2017 17:34:31
0
4
Ами чрез спортните съоръжения се краде почти най-много! Няма значение къде са и после какво ще стане с тях - важното е да се "усвоят" паричките... А пък че няма канализация..на кой му дреме?
7.
Айтоски селянин
12.11.2017 16:29:19
2
4
Тез селяни/гаджали акъл имат ли. В днешно време кой ще ходи да спортува в измислената им плошадка. Да бяха пожелали инфраструктурата да си оправят. Но от индивиди говорещи на Кърджалийски диалект в Бургаско кво да очакваш.
6.
Бичето
12.11.2017 16:09:29
0
4
Емелчето бий я поланил да поиграем на корта в Карабургиево.
Много интересно няма инфраструктура ама може да играем с калните галоши тенис!!
Брее Европейска работа
5.
Кучетата на Войната..
12.11.2017 15:33:03
1
1
А за Пещерско нещо няма ли да пишите....
4.
Ходжа
12.11.2017 14:28:11
2
4
Поне ще имат къде да се шибат с маретата
3.
Недоволни
12.11.2017 12:57:28
1
12
Не ви е срам канализацията недовършена, спортна площадка ще изграждате.Питайте ни нас местното население от какво имаме нужда!
2.
Аско
12.11.2017 12:52:21
1
7
Освен на сарбежите е долината на широките гащечки.
1.
Брямчо
12.11.2017 12:29:42
1
7
Местноста известна като долината на сърбежите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори