×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спомени от соца: Заглавията на пресата след свалянето на Тодор Живков


Спомени от соца: Заглавията на пресата след свалянето на Тодор Живков
След свалянето му от власт в нито един от вестниците името на Тодор Живков не е споменато
04 Ноември 2017, Неделя, 00:01 ч.

От тях всеки гражданин може да разбере, че става дума за партиен преврат

От днешна гледна точка начинът, по който вестниците в комунистическа България, съобщават на 11 ноември за свалянето на Тодор Живков от върха, е направо неразбираем. Най-важната информация е укрита дълбоко в текста на „информацията“. За събитието е написано, като че ли то е най-очакваното и се вписва отлично в „избрания път“, пише сайтът "СоцБГ".

За читателя от онова време, свикнал да търси смисъла между редовете, всичко е ясно. Той знае, че автори на подобни писания са проверени партийни кадри, а не журналисти, че всяка информация се проверява преди да бъде отпечатана. Всеки може да разбере, че става дума за партиен преврат. Тодор Живков, който не харесва курса на съветския ръководител Михаил Горбачов към преустройство на социализма, и който не е харесван от Кремъл, е пожертван. На негово място е издигнат смятания за по-гъвкав и по-приемлив за Москва Петър Младенов.



Благодарностите към Тодор Живков се разчитат като прелюдия на пълното му сриване. И наистина – на следващ пленум през декември БКП вече се разграничава от него и го изключва. Не много преди това – му се посвещават произведения на изкуството, сценаристи на игрални филми написват ролята му на партизанин и борец – антифашист, снима се документалният филм „Човек от народа“. А народът го нарича „бай Тошо“, докато комунистическата пропаганда го титулува „първи партиен и държавен ръководител“.



Другарят Петър Младенов – генерален секретар на ЦК на БКП“, „Пленум на ЦК на БКП, насрочен е ХIV конгрес на БКП в края на 1990 г.“,„Ще вървим неотклонно по избрания път заедно с народа и в името на народа!“ Тези три заглавия са по първите страници на официозите в. „Работническо дело“, в. „Земеделско знаме“ и в. „Отечествен фронт“ след пленума на ЦК на БКП на 10 ноември 1989 г., когато от власт е свален дългогодишният тоталитарен водач Тодор Живков.



В нито едно от заглавията или подзаглавията на трите вестника не е споменато името на Живков, оглавявал партията и държавата в продължение на 35 години.

Биографията на новия генсек Петър Младенов е придружена със снимка – единственият фотоматериал на първите страници на трите вестника. Публикувано е и заключителното му слово „Ще вървим неотклонно по избрания път заедно с народа и в името на народа“.



От обзора „Светът коментира решенията на ЦК на БКП“ се разбира, че „съветските средства за масова информация отразиха широко работата на пленума на ЦК на БКП, състоял се на 10 ноември“, че съобщението за решението на пленума „заема централно място“ във всички медии в ГДР и ФРГ, че „белгийската телевизия и радио отделиха значително място в своите информационни блокове за работата на пленума“.

Информацията за отразения в чуждия печат пленум обаче се свеждат само до избора на Петър Младенов и акценти от работата му като външен министър.


В категории: Животът


31
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
31
Коментара по темата
31.
Леля Деля до № 28
05.11.2017 19:42:47
0
6
На паметника пред Народното събрание стои надпис: НЕ НАМ.
По същество - за да има прошка, трябва да има разкаяние, нали! Ангела Меркел при посещението си в Израел, падна на колене пред паметника на жертвите на холокоста, макар, че там нещата не са точно така, както ги представя официалната версия. Въпреки това, тя падна на колене и поиска прошка!
А, един от по-първите нашенски комунисти, когато бе попитан, дали ще поемат вината за терора, убийствата, разрухата и пр., заяви:
"Ние българските комунисти, поемаме вината, само с мезетата". Никакъв срам, никакво разкаяние, никакво извинение - пие му се вино на човека, и то само с разни мезета!
Така, че другари комунисти - за да има прошка, трябва първо да има разкаяние! И то не само с едно формално "простете", а с думи и дела.
С думи да разкажете къде са гробовете - вие ги знаете, хвалехте се един другиму с това, къде кой сте хванали и как сте го затрили. С десетилетия получавахте пари за това, за което в "белите" държави щяхте да сте с доживотни присъди, без право на замяна.
И след това с дела да покажете, че сте искрени, като собственоръчно демонтирате паметниците на терористите-шумкари избивали българи в интерес на чужда държава (вие ги наричате партизани) и паметниците на окупатора, които все още мърсят площадите на повечето градове и села у нас.
И след това, ще получите прошка и обединени може да тръгнем напред. А, дано, ама надали! Големият български писател Димитър Талев, вкаран от комунистическата измет в концлагер, защото бил великобългарски шовинист, написа: "Последният комунист в света, ще умре в България."
Така, че другари - НЕ НАМ!
И накрая ще ви цитирам правешкия цървул, който вие обичахте и все още обичате: "Дела, дела, и пак дела!"
Не празни жалостиви приказки, "другаре"...
30.
ОТ 1един ПРОФЕСИОНАЛИСТ
05.11.2017 17:36:23
0
1
КОМУНИЗЪМ ИЛИ ДЕМОКРАЦИЯ....
АМИ ТЯ ИГРАТА Е ЕДНА И СЪЩА ,САМО ДЕТО ИГРАЧИТЕ СЕ СМЕНЯТ
БЕДНИТЕ СА СИ БЕДНИ,А БОГАТИТЕ СЕ СМЕНЯТ ИЛИ НА 4г. ИЛИ НА ПО-МАЛКО
29.
Бургас запознат
05.11.2017 14:28:20
7
4
Знае ли някой, че докато беше на власт правешкия цървул изпращаха в Белени хора, само за това, че знаят английски? Странно.. как един тъп галош държа в подчинение и страх 7 милиона.Да, тогава бяхме толкова, щтото пиле не можеше да прехвръкне към ,, дивия запад''.Не осъзнавате ли, че тая мръсна сган пропиля целия ни живот..
28.
История БГ
05.11.2017 13:23:50
1
1
След 9-ти септември не можахме да простим! Борбата срещу профащистите се превърна в омраза към всички противници на новата власт.
След 10-ти ноември не можахме да простим! Омразата срещу чиновниците-бандити, които от името на партията се саморазправяха с противниците на власта се превърна в омраза към всички защитаващи традиционните ценности. Всичко се повтаря. Урока не еинаучен. В омразата няма път напред. Ще има ли пак повторение? Ще ни бъде ли простено на нас НЕПРОЩПААЩИТЕ?
27.
Фюрера
05.11.2017 12:45:09
0
1
Дали нема некой ловджия,който да ми удари некоя патка?
26.
Rp
05.11.2017 11:17:05
5
0
Днĸc цял дĸн cлyшoм aeмĸнтopи пe въпpeco дoли PPPΠ или Бългopия ĸ cпocилo 50000 ĸвpĸи.
Hъпpĸaи, чĸ имoм пeзнoти, aeитe co eтявлĸни пyтинeфили (пpecтe нĸ пpoвят poзлиao мĸждy pycaия нopeд и pycaoтo пeлитиao), щĸ cĸ нoлeжи дo ги cюpпpизиpoм.
Bĸ, чĸ иcaoм дo cĸ зoяждoм. Xpecтe aeгoтe фoaтитĸ гeвepят и бeгeвĸтĸ мълчoт.
Eoaвe билe aoзoлe нocтeящeтe pycae пpoвитĸлcтвe, нĸ ĸ тeлaeвo вoжнe, aeгoтe дeayмĸнтитĸ гeвepят и aoзвoт иcтинoтo.
Eoaвe имoм пpĸдвид ли?
Bo 11 нeĸмвpи 1938 г. в Kecaвo мĸждy BEHД и ГAPCMXO cĸ caлючвo Гĸнĸpoльнeĸ ceглoшĸниĸ O ceтpyдничĸcтвĸ, взoимeпeмeщи, ceвмĸcтнeй дĸятĸльнecти. H тeвo cъглoшĸниĸ изpичнe ĸ зoпиcoнo пeзициятo нo PPPΠ пe eтнeшĸниĸ нo ĸвpĸитĸ:
п.1. BEHД и ГAPCMXO бyдyт poзвивoть cвeи eтнeшĸния вe имя пpeцвĸтoния дpyжбы и ceтpyдничĸcтвo мĸждy нoшими cтpoнoми.
п.2. Pтepeны пeвĸдyт ceвмĸcтнyю бepьбy c eбщими ecнeвными вpoгoми:
• мĸждyнopeдным ĸвpĸйcтвeм, ĸĸ мĸждyнopeднeй финoнceвeй cиcтĸмeй, иyдoизмeм и иyдĸйcaим миpeвeззpĸниĸм;
• дĸгĸнĸpoциĸй чĸлeвĸчĸcтвo, вe имя eздepeвлĸния бĸлeй pocы и ceздoния ĸвгĸничĸcaиx мĸxoнизмeв poceвeй гигиĸны.
п.3. Hиды и фepмы дĸгĸнĸpoции, пeдлĸжoщиĸ cтĸpилизoции и yничтeжĸнию cтepeны eпpĸдĸлили дeпeлнитĸльным пpeтeaeлeм №1, являющимcя нĸeтъĸмлĸмeй чocтью нocтeящĸгe ceглoшĸния.
Oт тya нoтoтъa, няaeй дo ми гeвepи aoa pycнoци "cпocявoли" ĸвpĸи, мeжĸ дo нĸ cĸ cмятo дepи зo мeй пeзнoт!

Копирано от http://www.168chasa.bg/article/6531914 © www.168chasa.bg
25.
Маринчо
05.11.2017 10:53:00
3
4
Версията за Петър Младенов за танковете е: Когато влизал в парламента и около вратата някой подхвърлил "да извикаме танковете", Младенов се спрял, обърнал се и казал "да извикаме танковете, така ли?". Това "така ли" е изтрито от видеозаписа.
24.
КОЙчо
05.11.2017 09:52:21
1
15
Същите заглавия и благодарности ще се леят от платените медии и при свалянето от власт на Човека от народа, другаря Бойко Борисов. И той като Живков добре "храни" медиите, нали Флагман?
23.
Льолю
05.11.2017 09:39:42
1
7
Един трол-шизофреник си е счупил пръстите да пише коментар след коментар.Пише и сам си отговаря...
Не се хàби троле, прозрачен си!
22.
По голям соц от сега няма
05.11.2017 09:27:20
11
1
Няма много разлика със сега.
Сега пак ви е платено училището, детската градина и здравното. Дори имате възможност да следвате и учите на запад. Сега е още по голям соц.
Тряба да сте доста тъпи за да не може да се оправите във сегашната система.
Всичко ви е сервирано.
Затова сте толкова тъпи и мързеливи.
Ако училището беше частно и здравето се плащаше на пазарно цени щяхте да припкате и бизнеси да въртите и всичко щяхте да знаете.
Уви!
Сега сте прости като социалисти.
21.
Рокафелер
05.11.2017 09:26:04
4
2
Нещо не виждам снимки на Мерцедес, Ферари и Ламборджини във тези вестници?
20.
до 12
05.11.2017 09:17:06
5
6
Напълно съм съгласен. Точно тези години България е била в много голям икономически растеж. Били сме една от водещите икономики в Европа, но идва комунизма и национализацията и всичко се смазва. Дане говорим за зверствата извършени тогава и за хиляди невинни хора които са лежали по затворите , били противници на соц-а. Още се усещат последствията от комунистическите дела от онези години. Защо след военна Германия , която е била срината със земята в момента е първа икономическа сила ? Защото е нямало комунизъм.
19.
Васил Левски говори
05.11.2017 09:15:40
4
3
Вярно е,не съм неизвестен.Имам много имена:Бааш еб-ал Мойто гаа-зе,Сне-джанка Оливие,Марсел М'инет,Панчо Зоза.
18.
Г
05.11.2017 09:13:32
3
3
Най важния вестник за бизнеса не беше разрешен .
17.
Ж
05.11.2017 09:12:51
5
2
При социализма няма мотивация на работа защото работата е гарантирана и "защитена"
Затова всички социалистически строеве рано или късно стават жертви на строевете където хората имат пазарни принципи и разчитат на собсвения си труд. Европа вече се разпадна няколко пъти чрез правене на социализма то не беше Римска Съветска Турска империя и всичките все на социалисти се правиха.
16.
Сега е по голям соц
05.11.2017 09:09:13
9
1
Няма много разлика със сега.
Сега пак ви е платено училището, детската градина и здравното. Дори имате възможност да следвате и учите на запад. Сега е още по голям соц.
Тряба да сте доста тъпи за да не може да се оправите във сегашната система.
Всичко ви е сервирано.
Затова сте толкова тъпи и мързеливи.
Ако училището беше частно и здравето се плащаше на пазарно цени щяхте да припкате и бизнеси да въртите и всичко щяхте да знаете.
Уви!
Сега сте прости като социалисти.
15.
Новините днес
05.11.2017 09:02:35
5
3
Ясно е статийката е пак хибридна войничка срещу пазарната икономика искат пак да ни сложат на крака и да ни умаят като пенсионери със "народа" " "соц", подозирам че Флагман не са независима медия ами са платени от нали знаете кого.
14.
N
05.11.2017 08:57:51
3
3
Само като видиш резпмето на Сталин и Ленин и го сравниш на това на Рузевелт и Труман и ти става ясно какви разбойници и некадърници управляваха Татаристан
13.
Майките са коварно страхливи, те подкрепяха тая сг
05.11.2017 08:56:07
6
4
Затова днешните жени за толкова прости.
Защото от тези вестници -- може ли нещо интелигентно да научиш за света или за някой бизнес или за някоя цена? Или за някоя технология?
Не можеш.
12.
Г
05.11.2017 08:53:23
5
6
Едната статия гласи: "със основания за оптимизъм" хахахахахахахахайа мечтайте комунисти.
Не е смешно. Трагично беше.
Убиха България през 1944.
11.
Хъх
05.11.2017 08:50:38
4
2
Обшество без пазари и частна собственост не може да е обшество ами затворници, роби, мужшици.
На партията на селяните.
10.
Кукумунист
05.11.2017 08:48:05
8
8
Комунист къща не храни.
Комуниста е паразит.
Комунизма е равенство на хората по мизерия.
Комунизма евентуално води до свършване парите на другите хора които работят защото комуниста няма мотивация нито пазар да провери реалните цени на материали и труда.
Комунизма е болест на най бедните общества.
Най неразвитите са комунни общества, където няма дискусия за най умната социална придобивка -- правото на частна собственост. Правото на пазар за тази собственост.
Пазара е информация.
Най добрата и най честната информация е пазарната защото е най мотивирана.
9.
Фюрера
05.11.2017 08:42:14
8
5
Сега виждам защо избягаха 2 милиона Българи на запад. Геноцид срещу България. Тези вестници са под нивото на Африка. По това време във Европа хората имат по 2-3 къщи и собствени бизнеси могат да инвестират във акции бонове могат да си купиват и продават имотите, могат да пътуват и да се обогатяват по целия свят.
8.
Бм
05.11.2017 08:39:32
4
5
Няма разлика между тези вестник и онези във Северна Корея, също и религиозния във Иран. Мисля Иран е по напред с материала.
Това беше московската матрица те отчасти и досега са във такава затова младите им бягат вече тук при нас.
7.
Като 2 капки вода
05.11.2017 08:39:20
1
3
Солаков отСкат тв мяза на другаря Петър Младенов
6.
J
05.11.2017 08:36:23
5
2
Всичките вестници накичени с измислени медали и със нито един Пулитцер или накрада за свобода.
Промиване на мозъка. Окупация. Фалшиви новини.
Това беше Съветския Съюз и Лайняристан.
5.
баба Мара - от пазара
05.11.2017 08:34:27
3
10
От начина по който беше свален правешкият цървул - Т. Живков, става ясно какъв е моралният облик на комуниста. Докато беше на власт се надпреварваха да го славят и да се търкалят в краката му, като червеи. За облаги разбира се. И той наистина ги отрупваше с облаги и привилегии - на един апартамент, на друг лека кола, на трети директорско място, на четвърти - да вкара некадърните му копелдаци в някое елитно училище и т.н.
И като падна от власт цялата тази сган се отдръпна от него. Направиха се на "умрели лисици". Изключиха от партията човека с партиен билет №1. Оставиха го да го съдят и да го ядат кучетата. Умря изоставен, в изолация! А, той ги отрупваше с облаги! И сега отново реват за него, хвалят го. Съгласете се, има нещо сбъркано в тия скверни хорица. С надежда и упование гледат на север, радват се когато Империята на злото дрънка оръжие и се надяват отново да ни яхнат с тяхна помощ.
Не искали ЕС, не искали НАТО! Искат отново да им паднем в ръцете!
Такива ми ти работи, баби...
4.
Жорж
05.11.2017 08:33:59
6
4
Това си беше хасъл матрица хасъл робство.
Батак ряпа да яде под изродщината на блядия татар.
Смърт за тея изроди.
Пазете България!!!
Само НАТО за нас. Смърт на съветските чучела.
3.
Васил Левски говори
05.11.2017 08:31:08
7
4
Никъде не се споменава за инвеститори или свобода или частна собственост.

Никъде не се споменава че вече е почнала девалпацията на лева от 1 лев стигна на 10 лева долара.

Оказа се че държавата не и пука за индивида.
За човека.
За културата му на търговец и Европеец
Нито за собствеността му.
Нито за правото на живот, свобода и собственост което той си беше извоювал.

Това ми напомня на тази обидна новина тази седмица която прелетя от татарските българи на север които сега се викат "московци" или "руснаци" където вече русите са по малко отколкото в едно циганско село. Но те настояваха тая седмица че те били освободили Българските евреи. Хаха. Евреите точно след 1944 си пакетираха нещата и дим да ги няма като влязоха окупационните войски на Сталин да ни крадат. А на тъпите московски окупатори дори не им мигна да споменат че без Американската и Британска война на север нямаше да има никаква Русия, добре че Американците победиха Хитлер.

Но както и да е.
Тая вестници ни обиждат.
Трябваше да сложитр снимки на Английските вестници по това време -- всичките цветни със интересни модерни статии и реклами.

Също трябваше да сложитр снимки от един Некерман или някое Ламборджини.

Че да видят децата сега как са ни заробили цели 50 години московските изроди и как още сме най бедни в Европа заради татарските им простотии.
2.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
05.11.2017 08:27:03
1
1
Ха,ха,ха,ха,ха.Пешо дамаджаната -
така му казваха на външният минис
тър тогава.Удобната креатура на Кремъл.Още помня,когато народът подскочи как УБО ги натика обрат
но вътре в сградата и особено крилатата фраза,която му е.ба майката:"Какво сега...Танковете ли да викаме."
1.
От Васко ...ЧУПКАТА..
05.11.2017 08:26:57
0
3
А ЗАЩО РП-АЙТОС НЕ МОГАТ ДА РАЗКРИЯТ ЕДНА ТОЛКОВА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА С ФАЛШИВА ЛИЧНА КАРТА НА ЕДНА ПСИХИЧНО БОЛНА ЖЕНА
ТРЯБВА ЛИ РП-АЙТОС ДА ПОСТЪПВАТ ТАКА С ИЗМАМЕНАТА ПСИХИЧНО БОЛНА ЖЕНА....САМО ЗАЩОТО ....НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА НА РП-АЙТОС ....НЯКАКВО ЩЕДРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ЗА УСЛУГАТА И ПРИВИЛЕГИЯТА ДА СЕ ПОЧУВСТВА ЗАЩИТЕНА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори