×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО)


Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО)
Ще търсим с кметовете на Приморско и на Ново Паничарево специалисти, които да разговорят с децата, каза Виолета Илиева
27 Септември 2017, Четвъртък, 00:01 ч.

Нямахме жалби срещу Христо Радев, търсят психолог за децата, каза началникът на РИО-Бургас Виолета Илиева

Докато се разбере дали директорът на училище "Христо Ботев" в Ново Паничарево, който ще може да изпълнява функциите, ще има временно изпълняващ длъжността. Това каза пред камерата на Нова телевизия началникът на РИО-Бургас Виолета Илиева.
Очаква се днес Районната прокуратура в Бургас да внесе в съда искане за „задържане под стража" за Христо Радев.
Той е обвинен, че е блудствал с 14-годишно момиче от същото училище. Заради случилото се детето от няколко дни не посещава часовете.

Ако бъде доказана вината му, може да получи до 10 години затвор.
Прокуратурата разполага с видеозапис на блудствените действия.

„Разбрахме какво се е случило от медиите. Трябваше да вземем веднага мерки, за да не остане училището без директор и да не бъде преустановен учебният процес. Работя в тази институция от 19 години и вчера като направих справките, установих, че и той работи от толкова време като директор“, заяви Илиева.

„В училището е нямало досега сигнали или жалби за поведението на директора. Ще търсим с кметовете на Приморско и на Ново Паничарево специалисти, които да разговорят с децата. Родителите също имат нужда от психологическа подкрепа“, добавя шефът на Регионалното управление на образованието в Бургас.

Радостина, която обвини Радев за блудство, отказа да застане пред камерата на Нова телевизия. Не мога да ви кажа нищо, защото в момента тече разследване и не искам да преча, заяви тя.
Вчера момичето сподели, че сама решила да снима как я тормози. Госпожа Станчева ме посъветва да направя това, споделя девойката.


Не съм единствената, има и други момичета, каза тя пред камерата на бТВ.
Сигналът до полицията подал бащата на Радостина. Всичко, което трябваше да кажа, го съобщихме в полицията, заяви той пред Лора Стаматис.
Съпругата на директора, която е класен ръководител на Радостина пък каза, че тя е своенравна и нагла.
„Като й правим забележки само вдига рамене, фамилиярничи с всички. Има две наказания миналата година. Проблемна е“, заяви учителката.
Колегите й не допускат, че Радев е извършил това, в което го обвинява прокуратурата. Те са разтревожени.
„Работя дълги години в училището. Не съм подозирала, че може да се случва нещо нередно. Добър организатор бе директорът. Нямаше никакви оплаквания от колеги“, каза пък Бацекова, която е назначена за временен директор на училището.
В доклад от класния ръководител пише, че Радостина е изключително недисциплинирана, своенравна, ежедневно създава пречки в работата на учителите, като ги прекъсва и крещи в часовете. Постоянно разхвърля учебниците, тетрадките, помагалата по пода на класната стая, често цапа с боички бюрото на учителя, пише още в доклада.
„Никога досега ученици не са споделяли подобни неща, като Радостина. Не вярвам това да се е случило. Аз съм била ученичка в това училище. Такова нещо не се е случвало“, каза Ива Михайлова, която работи като възпитател в училището. Ако беше вярно това, което казва момичето, досега нямаше ли той да покаже с нещо, че е такъв насилник, пита тя.
Кметът на Ново Паничарево пък каза, че хората в селото не вярват, че Радев може да извърши такова нещо. Той има авторитет и никой не може да повярва на обвиненията, отправени към него.


В категории: Приморско


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
13
Коментара по темата
13.
Къде спахте досега?
29.09.2017 21:30:52
0
5
Цялата работа е, че Инспектората няма никакъв контрол върху училищата и директорите се изживяват като пожизнени и недосегаеми диктатори, докато се случи нещо такова и едва тогава всички се стряскат.
12.
до10
29.09.2017 21:26:47
0
0
"Мръсотия... гмеж... гнус... "
Това за кого се отнася? За Налбантов ли или за Радев?
11.
До 10
28.09.2017 23:35:31
1
4
Не разбрах какво ти е мнението за Налбантов.
10.
Бхг
28.09.2017 23:08:10
2
0
До 9....олигофрен...ти познаваш ли го този човек...защото аз пизнавам и Налбантов, и Радев...нямам думи....мръсотия....гмеж...гнус...
9.
ДОКОГА?!?!?!?!
28.09.2017 17:58:17
2
5
Случаят със Стоян Налбантов е същият. Близо 15 години го прикриваха и от РИО, и от МОН, даже и от община Приморско. Бил почтен, бил клеветен, бил невинен. Имаше и подписки в негова защита... Ами тогава защо го свалихте от власт, бе господа? КАЖЕТЕ Г-ЖО ИЛИЕВА, КОЯ Е ПРИЧИНАТА!
Същото се повтаря и сега. Директорът Радев бил невинен, наклеветен, светец го изкараха едва ли не. И пак кметицата, разни учители и Виолета Илиева са го прикривали.
Преди години старият директор Налбантов и той е бил следствен за опит за изнасилване. Китенци даже са щели да го линчуват... И какво станало? Привиквали са свидетелите в милицията и са ги заплашвали, че клеветят един честен комунист и така нещата са се разминали.
Всеки път се повтаря едно и също. Човекът бил невинен, наклеветен, пък после излиза, че не е било така.
ДОКОГА, БЕ ХОРА?! ЗАЩО ТЪРПИТЕ ТАКИВА ДИРЕКТОРИ?
8.
На жицата - навързани
28.09.2017 12:53:38
2
4
„Не участвам в никакъв спор. Като депутат от Хасково само представям фактите, които са известни в града. Суджукгейт" е детска приказка в сравнение с това“, заяви Йончева.
„Когато през 2015 г. е избран Беливанов с подкрепата на ГЕРБ, по искане на Добрев са назначени за заместник-кмет на ключови позиции кумецът и бивш съдружник на депутата. Вторият заместник на Беливанов Трендафилова също е съдружник на Добрев. Секретар на общината пък става неговата кума. Зет му пък става председател на Комисията по бюджет и финанси. Това не са хора, поканени на празнична трапеза на Добрев. Това е ръководството на общината.
„Зетят е акционер в над 40 фирми, през които минават обществени поръчки за над 100 млн. лева. Нормално ли е едно семейство да държи и ножа и хляба? Това е пълно безобразие. Ако това е законно, означава, че по законен начин Добрев е окупирал Община Хасково. Конкурсът за назначението им е бил нагласен“, заяви депутатката.
7.
*********
28.09.2017 12:38:32
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Еколожката
28.09.2017 12:32:16
0
4
Като лапат говната , родата които са на софрата, така им става готино
5.
Кольо Лопатата
28.09.2017 12:14:13
0
7
Ето какво става като изпуснеш духа от бутилката. На някои зажедняли за 10 лева и слава мангалки по ТВ веднага им става готено , само като видят 10 лева.
4.
ХахаХА
28.09.2017 09:34:08
0
8
Нагласените конкурси за директор на батко и братко и все родата на софрата !
3.
*********
28.09.2017 09:18:36
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Ахмак бей
28.09.2017 08:45:36
1
3
"В училището не е нямало досега сигнали и жалби за поведението на директора". Точен текст от статията на Флагман. Някой, ако може да го разшефрира.
1.
onzi
28.09.2017 08:18:19
0
21
А тази на снимката в какви лайна е набъркана просто не е истина.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори