Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!


Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!
Камера в района на кравефермата е заснела целия екшън, предстои извършване на експертиза
19 Септември 2017, Вторник
Автор: Флагман.бг

Ето как се оправдаха от държавното обвинение за побоя на цигани над 25-годишния бургазлия Илиян МавровЗа първи път от Районната прокуратура в Айтос излязоха със становище за екшъна в с. Мъглен, при който четирима озверели цигани нападнаха с брадви и бухалки 25-годишния Илиян Мавров (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Преди минути от държавното обвинение изпратиха прессъобщение, в което обясняват, че камера в района на кравефермата е заснела целия бой, като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея и да се разнищи целия случай.

От становището на айтоските обвинители човек си задава въпроса - на очите си ли да вярва, или на сухия текст с инициали, който от прокуратурата му пробутват. От суховатото й обяснение излиза, че Илиян Мавров, наричант просто И.М., чиято глава е на решето от циганската брадва, е виновен, а биячите-цигани са потърпевши. Отново прозира намерението да се замаже случая и бития да излезе палач, а биячите - жертва.

Дивашкото разбиване на колата на Илиян е описано така: "Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже". Каква лежерност на изказа - някой спокойно се кани да си тръгне, а друг, едва ли не неволно, счупил стъклото му!

Прокурори, не ни вземайте за глупаци и се заемете с работата, за която ви плащаме от нашите данъци!

Иначе, верни на европейския толерантен дух, от Районната прокуратура призовават медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.  Самите те обаче да си запретнат ръкавите и да разнищят това злодейство, защото липсата на справедливи наказания ражда подобна агресия в циганите, които отдавна се смятат за недосегаеми в тази страна.

Но ето, четете становището на прокуратурата, няма да променяме и запетая в него, за да си направите изводите сами!

На 15.09.2017г. около 16,20ч. на тел.112 е бил подаден сигнал, затова че на същата дата и място неизвестни лица, пред стопански сгради на кравеферма, са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителна дързост и цинизъм, предизвиквайки бой между две групи хора – престъпление по чл.325 ал.ІІ вр. с ал.І от НК.

След извършени незабавни множество действия по разследване, към настоящия момент се доказва, че на сочената дата С.М., И.М. и С.И. са пристигнали в с.Мъглен с лек автомобил. Издирвали са Н.И., който е служител в кравефермата. При срещата тримата са изявили финансова претенция към Н.И. за сумата от 3000(три хиляди)лв., която според тях той им е дължал. Това било оспорено от Н.И., който е бил служител при тях в с.Воден Обл.Ямбол. Самият Н.И. е настоял, че той самият има да получава неизплатено трудово възнаграждение на стойност 400лв., което е и причината да напусне самоволно предходната си месторабота.

В хода на възникналия спор се присъединили още четирима души. Пред тях С.М., И.М. и С.И. повторили претенцията си към Н.И., който отново отрекъл да им дължи пари. Тогава И.М. проявил словесна агресия към новопристигналия С.А. и го прострелял с електрошоков пистолет. В резултат на силния електрически заряд последният изпаднал в безсъзнателно състояние. Това се потвърждава, както от показанията на свидетелите-очевидци, така и от приобщената по делото съдебно-медицинска справка (по-късно електрошоковият пистолет е бил предаден доброволно от И.М. в хода на разследване по делото).

Виждайки това, приятелите на С.А. с дървени тояги и с брадва, с късо острие причинили няколко телесни повреди на И.М. В този момент С.М. е започнала с телефона си да снима побоя. След това И.М. и С.М. се качили в автомобила си, за да избягат от случилото се, докато С.И. побягнал и се укрил в дере, намиращото се в близост до кравефермата. Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже, подгонили по-рано И.М.

Целият инцидент е бил заснет от камера, разположена в кравефермата като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея. Все още не са изготвени назначените съдебно-медицински експертизи на И.М. и С.А., които са възложени за извършване на опитни специалисти от УМБАЛ –Бургас.

Предстоят и множество други действия по разследването. След провеждане на обективно и пълно такова и анализ на събраните по делото доказателства, наблюдаващият прокурор ще прецени дали е налице престъпление от общ или частен характер. Към настоящия момент по делото категорично липсват каквито и да било доказателства, които да сочат, че престъпленията са били извършени на етническа или религиозна основа.

Районна прокуратура – Айтос призовава медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.

Районна прокуратура – Айтос ще се въздържи от повече изявления по случая до събиране на всички доказателства, които да докажат евентуално извършени престъпления и извършителите им.

В категории: Айтос


38
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
38.
Киранка Пора
20.09.2017 22:52:35
2
0
някой прокурор като Ангел Георгиев ще е. Онзи за пари държа хора в арестите с години. Дело Гранити. Ако си мисли, че Кела забравя, се лъже....
37.
37
20.09.2017 21:46:34
1
0
Кога най-накрая тея заплатаджии ще научат НК .Стига моля,ви леки работи само няколко члена са ,ако бяха кожени найзуст щяхте да ги знаите
36.
36
20.09.2017 20:44:20
4
0
Моля,те разкарай се няма да те еба.Прекаляваш с толерантността ми.
35.
хахаха
20.09.2017 20:35:30
6
0
Яжте ми облака...
На кривата ракета облака й пречи.
Затова ще си стоите все на земята заплатаджий
34.
До Паткова
20.09.2017 19:00:44
6
0
Обаче да знаеш и пари да ми даваш няма да ти дам .Гнус ме е
33.
33До Паткова
20.09.2017 18:53:44
6
0
Знаех си,че си нимфоманка.Списъкът на интимните ти партньори е дълъг ,колкото цялата Китайска стена.Това обяснява много ,а именно миризмите идващи отдолудължащи се на гъбички.Гъбички се получават при честа смяна на партньори .Лошата миризма можеш да премахнеш с душ гел или с хапчета изписани от гинеколог.Добре е да посетиш и ддруг специалист като например психиатър
32.
ЯЯЯЯЯ МАРШ
20.09.2017 18:15:08
0
6
Абе Г.и ти не си цвете за мирисане,всички знаем за психичните ти отклонения.Много е лошо да имаш желание,ама да нямаш възможност.Има една книга„Излекувай се„трябва да я прочетеш.
31.
Golqmoto tylovi6te
20.09.2017 16:45:06
4
6
Gremedjiev korympirana svinio podavai ostavka da te vidim kakvo drugo moje6 da pravi6 osven smu4ki na penisi
30.
30
20.09.2017 09:39:13
8
0
Обръщам се към една г-жа Паткова ,която няма достойнство и чест да си подаде оставката.Какъв трябва да си да те плюят ,а ти да се забърсваш все едно нищо не станало.Що за утрепка си ти?Разбери нищо не е свършило ще свърши ,когато напуснеш.Злото ,което извърши няма да бъде забравено ,много хора са с теб ,много те прикриваха и продължават да го правят,но запомни ти ще бъдеш изоблечена.Ненавиждам,те.
29.
до всички
20.09.2017 08:34:00
11
1
От изявлението на прикриватурата разбирам, че тя приема едва ли не пострадалия за виновен, защото видите ли той дошъл и взел да гърби мангалите за пари.
Добре, дори и така да е.
Каква е тази логика г-да прикриватори? Значи дошъл той, набил ги или обидал да ги бие, рекетира и т.н., те го посекли няколко пъти с брадва по главата и раните му цъфнали като зелка, но не са виновни, защото той сам предизвикал това 4 човека с брадви да го нацепят по зелката.
Сега остава само да замажете очите на хората и да напишете, че той сам е виновен за раните по главата си,защото е предизвикал мангалите да му отговорят именно по този начин.
Значи ако Цацаров не се намеси и не изчисти тази тъпня наречена Айтоска районна прикриватура ще стане лошо.
Направо прекалихте!
То не бяха покривани съдийки и нотариуси,то не бяха покривани наркодилъри,то не бяха прикривани мангали.
Обаче понеже вие нямате достойнство сами да си идете, а и нямате смелостта да го направите,защото знаете колко струвате като юристи,явно трябва играе голяма метла тук.
28.
до 26
20.09.2017 08:13:17
7
0
Виждам,че търсиш под вола теле-няма да намериш.Пк се хвана за правописните грешки на,нарочно е написано айтушка да ти обясня по айтоски език както един интилигентен човек разбра и ти написа ,а прокуратура е написана пропрокуратура като по по най демек няма такава УНИКАЛНА Е.И последно един съвет ти оправи,ли си грешките в документите
27.
до 26
20.09.2017 07:15:31
12
1
А те прокурорите от много грамотност достигнаха до това да предизвикат утрешното събитие!
А ти виждал ли си "грамотния" Руси Христозов как пише на български и чудил ли си се този какво образование има с този правопис? И чудил ли си се как е възможно този неграмотник да е началник на разследващите полицаи в Айтос?
И май не си хич местен, защото щеше да знаеш, че на местен български се произнася айтошки/айтушки, бургашки. карнобашки.
На хората им писна, грамотнико, писна им да ги правят на глупаци една малка групичка уж грамотници, всичките завършили Техникума.
Тези 2-3 месеца, грамотнико, изтече информация за толкова неща, които тези грамотни магистрати са направили.
Например за едни фалшиви шофьорски книжки, с които РПУ Руен е снабдявало едни араби и за следствието, което се води, но същия този прокурор Илиян Пантелеев го връща десетки пъти само и само да изтече давността. Замесен е бащата на същия този разследващ полицай Руси Христозов.
Ето това правят грамотните.
26.
До 16 Исус...
20.09.2017 01:41:30
0
10
.... Ти наИстина си уникален случай. Особено съм впечатлен от правописа ти и най-вече от " АЙТУШКАТА пропрокуратура".Аз какъвто съм си простичък си мислех,че се пише -айтоска.
25.
Полиция и Прокуратура в Айтос.
20.09.2017 01:15:51
16
0
Имам малък имот в покрайнините на Айтос моя собственост, ограден двор 2 декара с телена ограда вътре със селскостопанска постройка за животни - 20 овце, няколко крави, няколко прасета и кокошки. Точно покрай оградата на моя имот минава държавен общински път , по който може да преминава всеки гражданин свободно - всичко наоколо понеже е само ниви и преминаващите по общинския път са само трактори, комбайни и др. селскостопански машини. Имотът ми е постоянен обект на набези от група познайници на полицията от ромски произход. Нощем имам пазач, а денем един човек се грижеше за животните и ги караше на паша. Когато излезе сутринта с овцете или кравите на паша, тогава влизаха ромите..Крадат животни, разбиват и взимат каквото им падне. Много пъти съм се оплаквал в Полицията на Айтос, но все съм нямал свидетели и доказателства, че влизали вътре. Един път се зарекох да стоя в страни и да наблюдавам. След 2 дни, на сутринта, когато овчаря ми тръгна с част от животните на паша, ги видях да влизат вътре в имота и не само, а и вътре в сградата да тарашат, бяха 6 човека и се обадих на 112 и пристигна полиция, викам си край хванаха ги на местопрестъплението, няма бягане вече. Само че когато идваше Полицията, ромите явно са ги видяли и излязоха от постройката, но стояха в моя двор. Стояха без да им пука и пушиха цигари съвсем спокойно. Полицията дори не им провери документите за самоличност, дори единия полицай си говореше приятелски с единия от ромите и се смееха нещо, а мен ме провериха, искаха ми документи за самоличност, за имота, взеха да разпитват за дейността, за животните. Извикаха ме до Полицията да давам обяснение. После ми казаха там, че те просто си стояли до общинския път и нищо нередно нямало в това. Нямало в тях нищо крадено или заграбено. Писах и до Прокуратурата в Айтос, а те излязоха със подобно становище че имало в близост и общински път и там можело да преминава всеки......Представяте ли си, всеки може да влиза в имота ми, в краварника и да прави каквото си иска, защото имало общински път в близост??? Накрая продадох малкото останали животни(другите ги откраднаха) и имота също продадох и така приключи всичко.
24.
1111
19.09.2017 22:44:13
4
1
в тва село с права са турците и мангалите!
23.
Hui
19.09.2017 22:44:05
1
9
Za 21....MAIKATI DA EBA AMIIN
22.
Ala bala
19.09.2017 22:40:23
2
1
Znaeh si che neshtu ima v taq rabota nikoi ne bie drugiq prosto ei taka nachi muskulestata batka e pochnal i se e nasral
21.
възмъден
19.09.2017 22:28:44
20
4
Обаче това прокурорите в Айтос са нещо много гнусно.Ако настъпиш тях или другарчетата им по игрички ще се втурнат като глутница да хапят,ръфат,късат и от девет кладенеца вода ще донесат само и само да докажат колко са "прави".Същото правят и когато бандюгите са малцинства и особено от едно.Пожелавам на всичките прокурори в Айтос за всичките мръсотии който направиха децата им да бъдат бити,клани,изнасилени от децата на тези гадни цигани който прикриха сега.Тогава ще научите какво значи болка и загуба мръсни корумпирани престъпници в тоги.
Амин!
20.
Баси
19.09.2017 21:36:41
5
5
флагман големи сте фанатици само правите интриги въобще ще не сте обективни за престъпници ли работите
19.
ДА ГО ДУШАТ МУТРИТЕ
19.09.2017 21:30:53
12
9
Мутри отиват да рекетират , но се озовават на подходящото място и си тръгват пребити,унижени и изнасилени.Следва рев,сополи и плач по медиите . Просто класика , тотален кеф :)
18.
Toshko
19.09.2017 21:26:29
3
7
Nikakwi bradvi ne e imalo nikakwi buhalki kakwo lujete horata eto ot policita wi kazaha na kamera e wsichko Q KAJETE KOI WI PISHE LUJLIVITE STATII ZASHTO NE KAJETE IMETO NA LUJLIWITE SI "JURNALISTI" AMI GI KRIETE
17.
De
19.09.2017 20:49:10
1
6
И . М май сам си пишеш коментарите за да си модерен, вече се изтърка само кажи как се казва момичето което прави клипа с телефона си
16.
Исус
19.09.2017 20:43:34
14
1
Що наистена не направят една истинска проверка на айтушката пропрокуратура
15.
Аз!!!
19.09.2017 20:30:01
2
2
Ромите* не родителите
14.
Аз!!!
19.09.2017 20:28:14
11
4
Полицаите са предали само показанията на биячите, а дори не са споменали какви са показанията на пострадалите! Толкова са явни и си личи, че се опитват да ги оправдаят и самите те да са чисти, защото те са ги освободили! Много ясно , че родителите няма да признаят стореното от тях! Защо не са описали случая и от страната на пострадалите?
13.
Nn
19.09.2017 20:09:51
10
13
Много ви се искаше да са циганите виновни за всичко нали, Флагман, но ето, че се оказа, че истината е друга! Така ви се пада, като отразявате само част от историята!
12.
БУНАК В БУРКАН
19.09.2017 19:32:53
9
5
БОГ ДА УБИЕ ДЕЦАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН“АМИН...
11.
Vvv
19.09.2017 18:54:31
6
8
Патриоти, патриоти питайте кое е момичето на пострадалия (туркинче лие или българка) . не ви ли е срам да вземате страната на този който се е продал на турците
10.
6
19.09.2017 18:41:36
17
4
ТЯ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ВЪЗДЪРЖА ДО ТАКАВА СТЕПЕН СЕ ВЪЗДЪРЖА ,ЧЕ Е ДОСТА ПЕСТИЛИВА В ПОСТАНОВЛЕНИЯТА СИ ,А ПО-КОЙ ЗАКОНИ СЕ РЪКОВОДИ ИЗОБЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО ЯВНО НЯКОИ НОВИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГИ ПУБЛИКУВАЛИ ,ОБАЧЕ ТЕ ГИ ЗНАЯТ .ЧУДО
9.
Желязко
19.09.2017 18:38:49
8
7
Е какво да го правят мангалите шматката?Да го целуват ли?
8.
Military man -Хей, ТЪПАКО...
19.09.2017 18:22:03
15
2
...само с мускули не става, трябва и акъл!Къде си тръгнал с еднозарядно оръжие и без разузнаване (предварителна информация) в ГЕТОТО да влизаш???
7.
k
19.09.2017 18:12:20
8
1
maika vi sapuniiii
6.
смятаи
19.09.2017 17:43:58
12
7
жена с електрошок ли ходиш .. аре лапаи тояги тогава
5.
на прикриватурата насрания гъз
19.09.2017 17:43:26
20
0
А да се въздържаме ли от изказвания с омраза към прокурватурата и нейните прикриватори за спасяването на техни приятелки от съда? Става въпрос за имотни далавери с един нотариус които сега се занимава и с друго нещо.
4.
Nema takava darjava
19.09.2017 17:28:26
14
1
I nakraq mangalite shte zemat da go usadqt nali flegmane
3.
Ко не
19.09.2017 17:25:14
13
4
ами те това е Ко праим сега–седим си на насраните гъзове
2.
Kolio
19.09.2017 17:21:45
15
8
Глей ква била работат ...ами то малко му е бил боя тогава другия път повече аман от бургаски шматки с матки глупаци тъпи как бягат кат насрани
1.
chicho mincho
19.09.2017 17:17:40
7
0
Novi informacii pak, Iliqn sega tok li im e puskal :D :D :D
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате!
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Българският премиер предлага мигрантите, бягащи от война, да чакат на КПП-тата по външните граници на ЕС
Всичко в категорията
Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София Уникално! Показват с 3D потъналите кораби на Черноморието Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ)
Турция отказа да пусне наблюдатели преди изборите Изненада: Бойко Борисов пристигна в Народното събрание след зов на Корнелия Нинова Скандал между БСП и „Обединените патриоти” спря заседанието на парламента Гърция излиза от спасителния план Водински: Опозицията в Турция се обедини, победата на Ердоган на изборите в неделя не е в „кърпа вързана“ (ВИДЕО) Зам.-министър пита парламента: Да превъзпитаваме ли с труд затворниците или да наблегнем на изолацията? Германия спечелила €2,9 млрд. от помощите за Гърция Депутатите да работят през август! „Не сме цех, който произвежда автомобилни части” Юлиан Ангелов: Мотивите на БСП за вота на недоверие не са състоятелни (ВИДЕО) Цветанов: Няма да загубим Росица Димитрова като експерт, ще е съветник на Валери Симеонов (ВИДЕО) Туристически сдружения се обявиха против шума в курортите
Ловеч и Добрич под полицейска блокада заради беглец от затвора
Ловеч и Добрич под полицейска блокада заради беглец от затвора Рецидивистът Борис Иванов избяга от мандра, където работел, докато излежавал присъдата си
Всичко в категорията
Не му се размина! Бившият съдебен изпълнител Тодор Мавродиев влиза в затвора Боби Хлебаря за зверството над сестра си: Прокуратурата лъже! Не съм я убил, аз й спасих живота Ето го свирепия Боби от Созопол, който уби сестра си с ритници и юмруци (ВИДЕО) Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Викат в съда премиера за турските ваксини Нападателят от казино в жк "Зорница" Жельо размахва среден пръст в съда, но твърди, че не е престъпник Бургаски таксиджия се оправдава за педофилия във Фейсбук: Станала е грешка, не съм искал да извърша престъпление! Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета
Модерна информационна система премахва хартиения документ в морския бизнес
Модерна информационна система премахва хартиения документ в морския бизнес Електронната платформа ще заработи в портовете на Бургас и Варна до 2020 година

Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Срещу директорката Галина Александрова са подадени множество жалби, включително и за злоупотреби с евросредства, но при проверките не са открити нарушения


Всичко в категорията
Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта
БСУ залага на преподаването на английски език, иска още по-модерно обучение Започва подаването на документи за кандидатстване в гимназиите Родител алармира за сериозен скандал в бургаското иновативно училище "Ал.Г.Коджакафалията" Остров Света Анастасия се превръща в сцена за театър, играят 3 постановки през лятото Флагман алармира МОН за 12-те деца, отхвърлени от елитното училище "Ал.Г.Коджакафалията", вижте как реагира министърът Сполука! МОН отчете най-високи резултати на матурата по математика Заради новите правила за прием: Родители на отхвърлените деца от ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" атакуват МОН Роботът Елф посрещна бъдещите гимназисти на училището по програмиране Ученици от Немската гимназия създадоха нестандартно арт пространство в училището Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ откри първия департамент в Бургас за повишаване на професионалната квалификация на учителите Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!"
Безобразие: Момиче паркира на инвалидно място и принуди мъж с количка да моли полицаи за помощ (ВИДЕО)
Безобразие: Момиче паркира на инвалидно място и принуди мъж с количка да моли полицаи за помощ (ВИДЕО) Полицаите ми казаха, че не им е задължение да проверяват инвалидни талони и нищо не можели да направят, жалва се Владо Гюров
Всичко в категорията
Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала Тъжна вест! Отиде си бургаският малчуган Ради, не успя да пребори рака Многодетна норвежка избяга в България, след като социалните й отнели шестте деца (ВИДЕО) Ексклузивно! Доброволецът, спасявал удавниците в Поморие: Ако имахме подкрепа от брега, братя Средеви щяха да са живи! Почернената съпруга на удавения в Поморие Христо разплака България, вижте разказа й за фаталния инцидент Братът на Михаил проговори пред Флагман за отвратителната истина, довела до двойния разстрел в Слънчев бряг Жестока драма! Вижте трагедията на братята, които се удавиха в Поморие 6-годишната Криси от Бургас се нуждае от 15 038 евро за лечение във Виена Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО) Съвпадение или черна прокоба?! Емилия в смъртна опасност - 2 пъти катастрофира на едно и също място Испания спаси 408 имигранти в Средиземно море, акцията продължили през целия уикенд
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България?
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България? На него Сталин посвещава 20 топовни салюта в Москва и го награждава с най-високото отличие за военни заслуги "Ал.Невски"
Всичко в категорията
Лоша новина преди Световното по волейбол, Георги Братоев с фрактура на глезена
Лоша новина преди Световното по волейбол, Георги Братоев с фрактура на глезена В 12 часа днес капитанът на шампиона "Нефтохимик 2010" и разпределител на националния отбор минава преглед при д-р Тони Георгиев в София

Всичко в категорията
Един от най-трогателните моменти в историята! Марадона се поклони на гроба му и каза: Геният на вашия син ще живее вечно (ВИДЕО) "Нефтохимик 2010" привлича 200-сантиметрова перла от Уганда Акробатите на „Черноморец-Бургас“ се завърнаха с две отличия от държавно първенство (СНИМКИ) Астрономическото лято стартира с десетата юбилейна ветроходна регата "Черноморец Бургас" 2018 Днес на световното: Испания и Португалия излизат за първите си победи Нефтохимик се включи в благотворителния футболен турнир за бургаското слънчице Цвети ЦСКА взе бързак, юноша на Манчестър Сити Първо във Флагман.Бг: Легендата Радостин Кишишев става старши треньор на "Черноморец 1919" Григор Димитров започна с победа в Куинс Бургаският спортен клуб „Акро - Джъмп” обра златото на Държавния шампионат по спортна акробатика Григор Димитров се върна в Топ 5
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Ето как хетско слънце изгря над Бургас, модно дефиле в Морска гара показа богатството на тази култура (СНИМКИ)
Ето как хетско слънце изгря над Бургас, модно дефиле в Морска гара показа богатството на тази култура (СНИМКИ) Културните мостове свързват народите, те не могат да са граница, каза изп.директор на Пристанище Бургас Диян Димов

Всичко в категорията
Обсъждат в Бургас как да се подобри комуникацията между бизнеса и образованите младежи БСУ залага на преподаването на английски език, иска още по-модерно обучение Гери Дончева ще блести с автентични диаманти от GIULIAN на холивудското парти в Гранд Хотел и СПА Приморец Премахват прогнили дървета след бурята в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Опитайте от обновеното меню на Средиземноморски ресторант "Салини" Виолета Илиева уволни директорката с тортата-пенис Модерна информационна система премахва хартиения документ в морския бизнес Кои 12 имена се спрягат за кмет на община Бургас догодина Отлично! Пускат в експлоатация валидаторите в маршрутките от понеделник Опитвали ли сте качамак с трюфели? В новото меню на ресторант „Розе“ ще откриете невероятни ястия (СНИМКИ) Зам.-министър Жечо Станков ще участва в конференция за енергийната ефективност и ВЕИ в Бургас
Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза Нова версия: Мъж с качулка наръгал 11-годишната Никол и връчил ножа на Иван Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18) Шокиращо! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” вече на свобода, 6 майки го видели да се самозадоволява пред деца Мерцедес се натресе в паркирало БМВ в бургаския жк. „Меден рудник” Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Още с прерязването на лентата опашките в магазина показаха огромния обществен интерес от страна на местните

Всичко в категорията
Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк Само във Флагман.бг! Вижте кой спаси ударените от гръм щъркели в Айтоско Гръм удари щъркелово гнездо в Айтоско! Хора с големи сърца спасиха две от малките Айтос открива юбилейни „Славееви нощи“ на обновена сцена, вижте пълната програма Ексклузивно! Маскирана банда удари заложна къща в Айтос, взривиха тухлена стена и разбиха 2 каси със злато и пари Ето как паркират "баровците" на Айтос (СНИМКИ) Детски турнир за седми път взриви футболните емоции в Айтос (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Снимков материал изпрати наш читател, който се надява, отреденото за деца място, да бъде ремонтирано


Всичко в категорията
Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива Трогателен жест! Вижте как абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал (ВИДЕО)
Николина Ангелкова и Николай Нанков правят нова проверка на Какао бийч
Николина Ангелкова и Николай Нанков правят нова проверка на Какао бийч На място експертите ще проверят съответствието на преместваемите обекти, разположени на концесионната територия на морския плаж, с одобрената схема от министъра на туризма и действащата нормативна уредба

Всичко в категорията
Шеф-готвач: Храна, която е престояла повече от 2 часа на бюфет - трябва да бъде бракувана, не е безопасна Директорка забучи мъжки полов орган на торта и гордо се показа! Трябва ли да я виним за постъпката й? Несебър е отличник в социалната област, грабна два приза Камен Донев гостува в Свети Влас тази събота! 32 преместваеми обекта и на трите плажа в Слънчев бряг са с нарушения Имаме 30 % ръст на френския пазар, българските туристи се връщат на Черноморието ни Слънчев бряг с иновативно приложение в помощ на туристите Ето как откриха сезона в Слънчев бряг, хотелиери очакват силно лято (ВИДЕО/СНИМКИ) Слънчев бряг откри сезона с обновена инфраструктура за 1.6 млн. лв. (СНИМКИ) Сезонът в Слънчев бряг стартира в петък, вижте как е било за първи път през 1959 г. (АРХИВНИ СНИМКИ) Димитър Бойчев към Симеонов: Крайно е да се затварят заведения заради силен звук
Ахелой ще има два входа и два изхода към републиканските пътища, каквито няма и Бургас
Ахелой ще има два входа и два изхода към републиканските пътища, каквито няма и Бургас 700 м е  маршрутът на автобусите в  Ахелой до спирката им на ул. „Цар Симеон"  за  пътуващите от Слънчев бряг към Бургас
Всичко в категорията
Bamboo Beach открива сезона с уникално шоу тази вечер
Bamboo Beach открива сезона с уникално шоу тази вечер Перлата на южното Черноморие ще сюрпризира верните почитатели на плажните фиести с 72-часова парти програма

Всичко в категорията
Съпругата на Боби Дебелия с трогателна изповед пред Флагман.бг: Той обожаваше сестра си (СНИМКИ) Ужасяващи подробности за зверското убийство в Созопол Огромна трагедия в Созопол! Боби Хлебаря уби от бой сестра си ФК Созопол направи кадрови рестарт Вижте емоцията на детския футболен турнир „Флагман къп“ 2018 в Созопол (СНИМКИ) Созопол с първата сертифицирана едромащабна туристическа карта на черноморска община Лято, плаж, море ... На Bamboo Beach купонът вече тече Ужасяващо! Откриха трупа на младеж край Созопол, издриват самоличността му Протестно начало на старта на новия сезон в Созопол, кмет и министър изразиха несъгласие с наредбата за шума Кметът Панайот Рейзи и министърът на туризма Николина Ангелова откриха сезона в Созопол, очакват силно лято 2018 Страхотна новина! Морето край Созопол по-чисто дори от гръцкото
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО)
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО) Собственикът на терена ги набеди, че местили коловете, за да увеличават зоната за ползване


Всичко в категорията
Мореплавателят Дончо Папазов празнува в Царево 30-годишнина от обиколката на света (ВИДЕО) Само във Флагман.бг: Фиат изгоря като факла в Царево (СНИМКИ) Плаж „Корал“ обграден като концлагер, летовници вървят през трънаци, за да стигнат до пясъка (ВИДЕО) Рокада! Освободиха зам.-кмета на Царево Николай Христов, замени го Златина Кирякова Трагедия! Трупът на млад мъж изплува на плажа в с. Лозенец Майстори от Странджа предават знанията си на млади архитекти и инженери Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО) Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол Извънредно! Погват циганите в Царево, разчистват гетото им до лятото
Скандал: Изгониха жена от плаж край Приморско (ВИДЕО)
Скандал: Изгониха жена от плаж край Приморско (ВИДЕО) Концесионерът забранява на летовниците да разпъват собствени чадъри и хавлии
Всичко в категорията
Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ)
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо От ОД на МВР потвърждават за образувано досъдебно производство срещу Данчо Горския,  гръмнал демонстративно куче в центъра на града

Всичко в категорията
Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
Нелекуваните разширени вени могат да костват живота Интервю Всички интервюта Д-р Тодор Драганов, съдов хирург в УМБАЛ "Дева Мария" Нелекуваните разширени вени могат да костват живота
В университетска болница „Дева Мария“ разполагат с единствения апарат за лечение на разширени капиляри с радиофреквентна аблация

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Как се променя здравеопазването в Бургаско Статистиката показва подобрение на ситуацията Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.06.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Това е ден за анализ на миналото. Ако успеете да осъзнаете грешките си и се промените, ще се издигнете в очите на околните. Довечера бъдете внимателни, ако се налага да шофирате или да боравите с режещи инструменти! Възможни са аварии и травми. Изпълнени сте с ентусиазъм. Не позволявайте на завистниците да ви развалят настроението! Опитайте се да не им обръщате внимание! Лесно ще убедите околните в правотата на своите идеи. У дома ще цари хармония. Внимавайте обаче да не я разрушите заради ревността си! Това е благоприятен ден за различни важни начинания. Ако се стигне до преговори, можете смело да се поставите своите условия. Не се притеснявайте да отстоявате своята позиция! Идеите ви ще бъдат добре приети. Денят е добър и за укрепване на семейните отношения. Не бързайте да споделяте идеите си! Някой ще се опита да извлече полза на ваш гръб. Всичко, което до момента е отлагано, сега ще бъде осъществено. Лесно можете да реализирате целите си. Хармония и разбирателство ще цари и в дома ви. Може да планирате преговори или старт на нови проекти. Положението на планетите ще ги направи печеливши. Ако получите добра оферта, не умувайте дълго! Обърнете внимание на здравословното си състояние. Хората с хронични заболявания да се пазят! Това е ден, в който не бива да започвате нови дела. Трябва да довършите започнатото без притеснения. Отложете тренировките! Тежките физически упражнения не са подходящи сега. Възможни са проблеми в общуването. Може да ви „вържат тенекия“ или да отложат срещата в последния момент. Може да подписвате важни документи, да започнете нов бизнес, да си устройвате срещи. В отношенията си с любимия човек обаче не променяйте нищо! Сега сте склонни да преувеличавате и няма да можете обективно да преценявате ситуацията, което неизбежно ще доведе до конфликти. Избягвайте конфликтите! Каквито и проблеми да се появят, помнете, че са разрешими, ако сте спокойни и уверени. Концентрирайте се върху задачите, които трябва да изпълните и ще имате успех! Не отказвайте пътуване и срещи, особено с представители на противоположния пол! Не се товарете със задължения! Потърсете подкрепа от околните! Не се договаряйте и не стартирайте нови проекти! Съдбата може да се усмихне на самотните и те да си намерят сродната душа. Уязвими са гърлото и стомахът. Може да започнете диета. Поставете си ясна цел и търсете практическа реализация! Нужно е да сте постоянни в намеренията си. Разчитайте на интуицията си! Желателно е да носите в този ден планински кристал, тъй като преобразува енергията в положителна. Не обръщайте внимание на дребните препятствия, които могат да изникнат на пътя ви сякаш от нищото! Те не могат да ви провалят плановете. Само липсата на достатъчно време може да се окаже проблем. Отделете повече внимание на любимия човек! Не споделяйте съкровените си мечти! Нека останат засега в тайна, тъй като съществува опасност тази информация да бъде използвана срещу вас. Не се доверявайте на ласкателите! Те могат да ви обещаят всичко и скоро след това да забравят какво са ви казали.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип