×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!


Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!
Камера в района на кравефермата е заснела целия екшън, предстои извършване на експертиза
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Септември 2017, Вторник, 15:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето как се оправдаха от държавното обвинение за побоя на цигани над 25-годишния бургазлия Илиян Мавров


За първи път от Районната прокуратура в Айтос излязоха със становище за екшъна в с. Мъглен, при който четирима озверели цигани нападнаха с брадви и бухалки 25-годишния Илиян Мавров (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Преди минути от държавното обвинение изпратиха прессъобщение, в което обясняват, че камера в района на кравефермата е заснела целия бой, като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея и да се разнищи целия случай.

От становището на айтоските обвинители човек си задава въпроса - на очите си ли да вярва, или на сухия текст с инициали, който от прокуратурата му пробутват. От суховатото й обяснение излиза, че Илиян Мавров, наричант просто И.М., чиято глава е на решето от циганската брадва, е виновен, а биячите-цигани са потърпевши. Отново прозира намерението да се замаже случая и бития да излезе палач, а биячите - жертва.

Дивашкото разбиване на колата на Илиян е описано така: "Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже". Каква лежерност на изказа - някой спокойно се кани да си тръгне, а друг, едва ли не неволно, счупил стъклото му!

Прокурори, не ни вземайте за глупаци и се заемете с работата, за която ви плащаме от нашите данъци!

Иначе, верни на европейския толерантен дух, от Районната прокуратура призовават медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.  Самите те обаче да си запретнат ръкавите и да разнищят това злодейство, защото липсата на справедливи наказания ражда подобна агресия в циганите, които отдавна се смятат за недосегаеми в тази страна.

Но ето, четете становището на прокуратурата, няма да променяме и запетая в него, за да си направите изводите сами!

На 15.09.2017г. около 16,20ч. на тел.112 е бил подаден сигнал, затова че на същата дата и място неизвестни лица, пред стопански сгради на кравеферма, са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителна дързост и цинизъм, предизвиквайки бой между две групи хора – престъпление по чл.325 ал.ІІ вр. с ал.І от НК.

След извършени незабавни множество действия по разследване, към настоящия момент се доказва, че на сочената дата С.М., И.М. и С.И. са пристигнали в с.Мъглен с лек автомобил. Издирвали са Н.И., който е служител в кравефермата. При срещата тримата са изявили финансова претенция към Н.И. за сумата от 3000(три хиляди)лв., която според тях той им е дължал. Това било оспорено от Н.И., който е бил служител при тях в с.Воден Обл.Ямбол. Самият Н.И. е настоял, че той самият има да получава неизплатено трудово възнаграждение на стойност 400лв., което е и причината да напусне самоволно предходната си месторабота.

В хода на възникналия спор се присъединили още четирима души. Пред тях С.М., И.М. и С.И. повторили претенцията си към Н.И., който отново отрекъл да им дължи пари. Тогава И.М. проявил словесна агресия към новопристигналия С.А. и го прострелял с електрошоков пистолет. В резултат на силния електрически заряд последният изпаднал в безсъзнателно състояние. Това се потвърждава, както от показанията на свидетелите-очевидци, така и от приобщената по делото съдебно-медицинска справка (по-късно електрошоковият пистолет е бил предаден доброволно от И.М. в хода на разследване по делото).

Виждайки това, приятелите на С.А. с дървени тояги и с брадва, с късо острие причинили няколко телесни повреди на И.М. В този момент С.М. е започнала с телефона си да снима побоя. След това И.М. и С.М. се качили в автомобила си, за да избягат от случилото се, докато С.И. побягнал и се укрил в дере, намиращото се в близост до кравефермата. Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже, подгонили по-рано И.М.

Целият инцидент е бил заснет от камера, разположена в кравефермата като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея. Все още не са изготвени назначените съдебно-медицински експертизи на И.М. и С.А., които са възложени за извършване на опитни специалисти от УМБАЛ –Бургас.

Предстоят и множество други действия по разследването. След провеждане на обективно и пълно такова и анализ на събраните по делото доказателства, наблюдаващият прокурор ще прецени дали е налице престъпление от общ или частен характер. Към настоящия момент по делото категорично липсват каквито и да било доказателства, които да сочат, че престъпленията са били извършени на етническа или религиозна основа.

Районна прокуратура – Айтос призовава медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.

Районна прокуратура – Айтос ще се въздържи от повече изявления по случая до събиране на всички доказателства, които да докажат евентуално извършени престъпления и извършителите им.

В категории: Айтос


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
38
Коментара по темата
38.
Киранка Пора
20.09.2017 22:52:35
0
2
някой прокурор като Ангел Георгиев ще е. Онзи за пари държа хора в арестите с години. Дело Гранити. Ако си мисли, че Кела забравя, се лъже....
37.
37
20.09.2017 21:46:34
0
1
Кога най-накрая тея заплатаджии ще научат НК .Стига моля,ви леки работи само няколко члена са ,ако бяха кожени найзуст щяхте да ги знаите
36.
36
20.09.2017 20:44:20
0
4
Моля,те разкарай се няма да те еба.Прекаляваш с толерантността ми.
35.
хахаха
20.09.2017 20:35:30
0
6
Яжте ми облака...
На кривата ракета облака й пречи.
Затова ще си стоите все на земята заплатаджий
34.
До Паткова
20.09.2017 19:00:44
0
6
Обаче да знаеш и пари да ми даваш няма да ти дам .Гнус ме е
33.
33До Паткова
20.09.2017 18:53:44
0
6
Знаех си,че си нимфоманка.Списъкът на интимните ти партньори е дълъг ,колкото цялата Китайска стена.Това обяснява много ,а именно миризмите идващи отдолудължащи се на гъбички.Гъбички се получават при честа смяна на партньори .Лошата миризма можеш да премахнеш с душ гел или с хапчета изписани от гинеколог.Добре е да посетиш и ддруг специалист като например психиатър
32.
ЯЯЯЯЯ МАРШ
20.09.2017 18:15:08
8
0
Абе Г.и ти не си цвете за мирисане,всички знаем за психичните ти отклонения.Много е лошо да имаш желание,ама да нямаш възможност.Има една книга„Излекувай се„трябва да я прочетеш.
31.
Golqmoto tylovi6te
20.09.2017 16:45:06
6
4
Gremedjiev korympirana svinio podavai ostavka da te vidim kakvo drugo moje6 da pravi6 osven smu4ki na penisi
30.
30
20.09.2017 09:39:13
0
8
Обръщам се към една г-жа Паткова ,която няма достойнство и чест да си подаде оставката.Какъв трябва да си да те плюят ,а ти да се забърсваш все едно нищо не станало.Що за утрепка си ти?Разбери нищо не е свършило ще свърши ,когато напуснеш.Злото ,което извърши няма да бъде забравено ,много хора са с теб ,много те прикриваха и продължават да го правят,но запомни ти ще бъдеш изоблечена.Ненавиждам,те.
29.
до всички
20.09.2017 08:34:00
1
11
От изявлението на прикриватурата разбирам, че тя приема едва ли не пострадалия за виновен, защото видите ли той дошъл и взел да гърби мангалите за пари.
Добре, дори и така да е.
Каква е тази логика г-да прикриватори? Значи дошъл той, набил ги или обидал да ги бие, рекетира и т.н., те го посекли няколко пъти с брадва по главата и раните му цъфнали като зелка, но не са виновни, защото той сам предизвикал това 4 човека с брадви да го нацепят по зелката.
Сега остава само да замажете очите на хората и да напишете, че той сам е виновен за раните по главата си,защото е предизвикал мангалите да му отговорят именно по този начин.
Значи ако Цацаров не се намеси и не изчисти тази тъпня наречена Айтоска районна прикриватура ще стане лошо.
Направо прекалихте!
То не бяха покривани съдийки и нотариуси,то не бяха покривани наркодилъри,то не бяха прикривани мангали.
Обаче понеже вие нямате достойнство сами да си идете, а и нямате смелостта да го направите,защото знаете колко струвате като юристи,явно трябва играе голяма метла тук.
28.
до 26
20.09.2017 08:13:17
0
7
Виждам,че търсиш под вола теле-няма да намериш.Пк се хвана за правописните грешки на,нарочно е написано айтушка да ти обясня по айтоски език както един интилигентен човек разбра и ти написа ,а прокуратура е написана пропрокуратура като по по най демек няма такава УНИКАЛНА Е.И последно един съвет ти оправи,ли си грешките в документите
27.
до 26
20.09.2017 07:15:31
1
12
А те прокурорите от много грамотност достигнаха до това да предизвикат утрешното събитие!
А ти виждал ли си "грамотния" Руси Христозов как пише на български и чудил ли си се този какво образование има с този правопис? И чудил ли си се как е възможно този неграмотник да е началник на разследващите полицаи в Айтос?
И май не си хич местен, защото щеше да знаеш, че на местен български се произнася айтошки/айтушки, бургашки. карнобашки.
На хората им писна, грамотнико, писна им да ги правят на глупаци една малка групичка уж грамотници, всичките завършили Техникума.
Тези 2-3 месеца, грамотнико, изтече информация за толкова неща, които тези грамотни магистрати са направили.
Например за едни фалшиви шофьорски книжки, с които РПУ Руен е снабдявало едни араби и за следствието, което се води, но същия този прокурор Илиян Пантелеев го връща десетки пъти само и само да изтече давността. Замесен е бащата на същия този разследващ полицай Руси Христозов.
Ето това правят грамотните.
26.
До 16 Исус...
20.09.2017 01:41:30
11
0
.... Ти наИстина си уникален случай. Особено съм впечатлен от правописа ти и най-вече от " АЙТУШКАТА пропрокуратура".Аз какъвто съм си простичък си мислех,че се пише -айтоска.
25.
Полиция и Прокуратура в Айтос.
20.09.2017 01:15:51
0
16
Имам малък имот в покрайнините на Айтос моя собственост, ограден двор 2 декара с телена ограда вътре със селскостопанска постройка за животни - 20 овце, няколко крави, няколко прасета и кокошки. Точно покрай оградата на моя имот минава държавен общински път , по който може да преминава всеки гражданин свободно - всичко наоколо понеже е само ниви и преминаващите по общинския път са само трактори, комбайни и др. селскостопански машини. Имотът ми е постоянен обект на набези от група познайници на полицията от ромски произход. Нощем имам пазач, а денем един човек се грижеше за животните и ги караше на паша. Когато излезе сутринта с овцете или кравите на паша, тогава влизаха ромите..Крадат животни, разбиват и взимат каквото им падне. Много пъти съм се оплаквал в Полицията на Айтос, но все съм нямал свидетели и доказателства, че влизали вътре. Един път се зарекох да стоя в страни и да наблюдавам. След 2 дни, на сутринта, когато овчаря ми тръгна с част от животните на паша, ги видях да влизат вътре в имота и не само, а и вътре в сградата да тарашат, бяха 6 човека и се обадих на 112 и пристигна полиция, викам си край хванаха ги на местопрестъплението, няма бягане вече. Само че когато идваше Полицията, ромите явно са ги видяли и излязоха от постройката, но стояха в моя двор. Стояха без да им пука и пушиха цигари съвсем спокойно. Полицията дори не им провери документите за самоличност, дори единия полицай си говореше приятелски с единия от ромите и се смееха нещо, а мен ме провериха, искаха ми документи за самоличност, за имота, взеха да разпитват за дейността, за животните. Извикаха ме до Полицията да давам обяснение. После ми казаха там, че те просто си стояли до общинския път и нищо нередно нямало в това. Нямало в тях нищо крадено или заграбено. Писах и до Прокуратурата в Айтос, а те излязоха със подобно становище че имало в близост и общински път и там можело да преминава всеки......Представяте ли си, всеки може да влиза в имота ми, в краварника и да прави каквото си иска, защото имало общински път в близост??? Накрая продадох малкото останали животни(другите ги откраднаха) и имота също продадох и така приключи всичко.
24.
1111
19.09.2017 22:44:13
1
4
в тва село с права са турците и мангалите!
23.
Hui
19.09.2017 22:44:05
9
1
Za 21....MAIKATI DA EBA AMIIN
22.
Ala bala
19.09.2017 22:40:23
1
2
Znaeh si che neshtu ima v taq rabota nikoi ne bie drugiq prosto ei taka nachi muskulestata batka e pochnal i se e nasral
21.
възмъден
19.09.2017 22:28:44
4
20
Обаче това прокурорите в Айтос са нещо много гнусно.Ако настъпиш тях или другарчетата им по игрички ще се втурнат като глутница да хапят,ръфат,късат и от девет кладенеца вода ще донесат само и само да докажат колко са "прави".Същото правят и когато бандюгите са малцинства и особено от едно.Пожелавам на всичките прокурори в Айтос за всичките мръсотии който направиха децата им да бъдат бити,клани,изнасилени от децата на тези гадни цигани който прикриха сега.Тогава ще научите какво значи болка и загуба мръсни корумпирани престъпници в тоги.
Амин!
20.
Баси
19.09.2017 21:36:41
5
5
флагман големи сте фанатици само правите интриги въобще ще не сте обективни за престъпници ли работите
19.
ДА ГО ДУШАТ МУТРИТЕ
19.09.2017 21:30:53
9
12
Мутри отиват да рекетират , но се озовават на подходящото място и си тръгват пребити,унижени и изнасилени.Следва рев,сополи и плач по медиите . Просто класика , тотален кеф :)
18.
Toshko
19.09.2017 21:26:29
7
3
Nikakwi bradvi ne e imalo nikakwi buhalki kakwo lujete horata eto ot policita wi kazaha na kamera e wsichko Q KAJETE KOI WI PISHE LUJLIVITE STATII ZASHTO NE KAJETE IMETO NA LUJLIWITE SI "JURNALISTI" AMI GI KRIETE
17.
De
19.09.2017 20:49:10
6
1
И . М май сам си пишеш коментарите за да си модерен, вече се изтърка само кажи как се казва момичето което прави клипа с телефона си
16.
Исус
19.09.2017 20:43:34
1
14
Що наистена не направят една истинска проверка на айтушката пропрокуратура
15.
Аз!!!
19.09.2017 20:30:01
2
2
Ромите* не родителите
14.
Аз!!!
19.09.2017 20:28:14
4
11
Полицаите са предали само показанията на биячите, а дори не са споменали какви са показанията на пострадалите! Толкова са явни и си личи, че се опитват да ги оправдаят и самите те да са чисти, защото те са ги освободили! Много ясно , че родителите няма да признаят стореното от тях! Защо не са описали случая и от страната на пострадалите?
13.
Nn
19.09.2017 20:09:51
13
10
Много ви се искаше да са циганите виновни за всичко нали, Флагман, но ето, че се оказа, че истината е друга! Така ви се пада, като отразявате само част от историята!
12.
БУНАК В БУРКАН
19.09.2017 19:32:53
5
9
БОГ ДА УБИЕ ДЕЦАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН“АМИН...
11.
Vvv
19.09.2017 18:54:31
8
6
Патриоти, патриоти питайте кое е момичето на пострадалия (туркинче лие или българка) . не ви ли е срам да вземате страната на този който се е продал на турците
10.
6
19.09.2017 18:41:36
4
17
ТЯ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ВЪЗДЪРЖА ДО ТАКАВА СТЕПЕН СЕ ВЪЗДЪРЖА ,ЧЕ Е ДОСТА ПЕСТИЛИВА В ПОСТАНОВЛЕНИЯТА СИ ,А ПО-КОЙ ЗАКОНИ СЕ РЪКОВОДИ ИЗОБЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО ЯВНО НЯКОИ НОВИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГИ ПУБЛИКУВАЛИ ,ОБАЧЕ ТЕ ГИ ЗНАЯТ .ЧУДО
9.
Желязко
19.09.2017 18:38:49
7
8
Е какво да го правят мангалите шматката?Да го целуват ли?
8.
Military man -Хей, ТЪПАКО...
19.09.2017 18:22:03
2
15
...само с мускули не става, трябва и акъл!Къде си тръгнал с еднозарядно оръжие и без разузнаване (предварителна информация) в ГЕТОТО да влизаш???
7.
k
19.09.2017 18:12:20
1
8
maika vi sapuniiii
6.
смятаи
19.09.2017 17:43:58
7
12
жена с електрошок ли ходиш .. аре лапаи тояги тогава
5.
на прикриватурата насрания гъз
19.09.2017 17:43:26
0
20
А да се въздържаме ли от изказвания с омраза към прокурватурата и нейните прикриватори за спасяването на техни приятелки от съда? Става въпрос за имотни далавери с един нотариус които сега се занимава и с друго нещо.
4.
Nema takava darjava
19.09.2017 17:28:26
1
14
I nakraq mangalite shte zemat da go usadqt nali flegmane
3.
Ко не
19.09.2017 17:25:14
4
13
ами те това е Ко праим сега–седим си на насраните гъзове
2.
Kolio
19.09.2017 17:21:45
8
15
Глей ква била работат ...ами то малко му е бил боя тогава другия път повече аман от бургаски шматки с матки глупаци тъпи как бягат кат насрани
1.
chicho mincho
19.09.2017 17:17:40
0
7
Novi informacii pak, Iliqn sega tok li im e puskal :D :D :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори