Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!


Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!
Камера в района на кравефермата е заснела целия екшън, предстои извършване на експертиза
19 Септември 2017, Вторник
Автор: Флагман.бг

Ето как се оправдаха от държавното обвинение за побоя на цигани над 25-годишния бургазлия Илиян МавровЗа първи път от Районната прокуратура в Айтос излязоха със становище за екшъна в с. Мъглен, при който четирима озверели цигани нападнаха с брадви и бухалки 25-годишния Илиян Мавров (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Преди минути от държавното обвинение изпратиха прессъобщение, в което обясняват, че камера в района на кравефермата е заснела целия бой, като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея и да се разнищи целия случай.

От становището на айтоските обвинители човек си задава въпроса - на очите си ли да вярва, или на сухия текст с инициали, който от прокуратурата му пробутват. От суховатото й обяснение излиза, че Илиян Мавров, наричант просто И.М., чиято глава е на решето от циганската брадва, е виновен, а биячите-цигани са потърпевши. Отново прозира намерението да се замаже случая и бития да излезе палач, а биячите - жертва.

Дивашкото разбиване на колата на Илиян е описано така: "Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже". Каква лежерност на изказа - някой спокойно се кани да си тръгне, а друг, едва ли не неволно, счупил стъклото му!

Прокурори, не ни вземайте за глупаци и се заемете с работата, за която ви плащаме от нашите данъци!

Иначе, верни на европейския толерантен дух, от Районната прокуратура призовават медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.  Самите те обаче да си запретнат ръкавите и да разнищят това злодейство, защото липсата на справедливи наказания ражда подобна агресия в циганите, които отдавна се смятат за недосегаеми в тази страна.

Но ето, четете становището на прокуратурата, няма да променяме и запетая в него, за да си направите изводите сами!

На 15.09.2017г. около 16,20ч. на тел.112 е бил подаден сигнал, затова че на същата дата и място неизвестни лица, пред стопански сгради на кравеферма, са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителна дързост и цинизъм, предизвиквайки бой между две групи хора – престъпление по чл.325 ал.ІІ вр. с ал.І от НК.

След извършени незабавни множество действия по разследване, към настоящия момент се доказва, че на сочената дата С.М., И.М. и С.И. са пристигнали в с.Мъглен с лек автомобил. Издирвали са Н.И., който е служител в кравефермата. При срещата тримата са изявили финансова претенция към Н.И. за сумата от 3000(три хиляди)лв., която според тях той им е дължал. Това било оспорено от Н.И., който е бил служител при тях в с.Воден Обл.Ямбол. Самият Н.И. е настоял, че той самият има да получава неизплатено трудово възнаграждение на стойност 400лв., което е и причината да напусне самоволно предходната си месторабота.

В хода на възникналия спор се присъединили още четирима души. Пред тях С.М., И.М. и С.И. повторили претенцията си към Н.И., който отново отрекъл да им дължи пари. Тогава И.М. проявил словесна агресия към новопристигналия С.А. и го прострелял с електрошоков пистолет. В резултат на силния електрически заряд последният изпаднал в безсъзнателно състояние. Това се потвърждава, както от показанията на свидетелите-очевидци, така и от приобщената по делото съдебно-медицинска справка (по-късно електрошоковият пистолет е бил предаден доброволно от И.М. в хода на разследване по делото).

Виждайки това, приятелите на С.А. с дървени тояги и с брадва, с късо острие причинили няколко телесни повреди на И.М. В този момент С.М. е започнала с телефона си да снима побоя. След това И.М. и С.М. се качили в автомобила си, за да избягат от случилото се, докато С.И. побягнал и се укрил в дере, намиращото се в близост до кравефермата. Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже, подгонили по-рано И.М.

Целият инцидент е бил заснет от камера, разположена в кравефермата като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея. Все още не са изготвени назначените съдебно-медицински експертизи на И.М. и С.А., които са възложени за извършване на опитни специалисти от УМБАЛ –Бургас.

Предстоят и множество други действия по разследването. След провеждане на обективно и пълно такова и анализ на събраните по делото доказателства, наблюдаващият прокурор ще прецени дали е налице престъпление от общ или частен характер. Към настоящия момент по делото категорично липсват каквито и да било доказателства, които да сочат, че престъпленията са били извършени на етническа или религиозна основа.

Районна прокуратура – Айтос призовава медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.

Районна прокуратура – Айтос ще се въздържи от повече изявления по случая до събиране на всички доказателства, които да докажат евентуално извършени престъпления и извършителите им.

В категории: Айтос


38
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
38.
Киранка Пора
20.09.2017 22:52:35
2
0
някой прокурор като Ангел Георгиев ще е. Онзи за пари държа хора в арестите с години. Дело Гранити. Ако си мисли, че Кела забравя, се лъже....
37.
37
20.09.2017 21:46:34
1
0
Кога най-накрая тея заплатаджии ще научат НК .Стига моля,ви леки работи само няколко члена са ,ако бяха кожени найзуст щяхте да ги знаите
36.
36
20.09.2017 20:44:20
4
0
Моля,те разкарай се няма да те еба.Прекаляваш с толерантността ми.
35.
хахаха
20.09.2017 20:35:30
6
0
Яжте ми облака...
На кривата ракета облака й пречи.
Затова ще си стоите все на земята заплатаджий
34.
До Паткова
20.09.2017 19:00:44
6
0
Обаче да знаеш и пари да ми даваш няма да ти дам .Гнус ме е
33.
33До Паткова
20.09.2017 18:53:44
6
0
Знаех си,че си нимфоманка.Списъкът на интимните ти партньори е дълъг ,колкото цялата Китайска стена.Това обяснява много ,а именно миризмите идващи отдолудължащи се на гъбички.Гъбички се получават при честа смяна на партньори .Лошата миризма можеш да премахнеш с душ гел или с хапчета изписани от гинеколог.Добре е да посетиш и ддруг специалист като например психиатър
32.
ЯЯЯЯЯ МАРШ
20.09.2017 18:15:08
0
6
Абе Г.и ти не си цвете за мирисане,всички знаем за психичните ти отклонения.Много е лошо да имаш желание,ама да нямаш възможност.Има една книга„Излекувай се„трябва да я прочетеш.
31.
Golqmoto tylovi6te
20.09.2017 16:45:06
4
6
Gremedjiev korympirana svinio podavai ostavka da te vidim kakvo drugo moje6 da pravi6 osven smu4ki na penisi
30.
30
20.09.2017 09:39:13
8
0
Обръщам се към една г-жа Паткова ,която няма достойнство и чест да си подаде оставката.Какъв трябва да си да те плюят ,а ти да се забърсваш все едно нищо не станало.Що за утрепка си ти?Разбери нищо не е свършило ще свърши ,когато напуснеш.Злото ,което извърши няма да бъде забравено ,много хора са с теб ,много те прикриваха и продължават да го правят,но запомни ти ще бъдеш изоблечена.Ненавиждам,те.
29.
до всички
20.09.2017 08:34:00
11
1
От изявлението на прикриватурата разбирам, че тя приема едва ли не пострадалия за виновен, защото видите ли той дошъл и взел да гърби мангалите за пари.
Добре, дори и така да е.
Каква е тази логика г-да прикриватори? Значи дошъл той, набил ги или обидал да ги бие, рекетира и т.н., те го посекли няколко пъти с брадва по главата и раните му цъфнали като зелка, но не са виновни, защото той сам предизвикал това 4 човека с брадви да го нацепят по зелката.
Сега остава само да замажете очите на хората и да напишете, че той сам е виновен за раните по главата си,защото е предизвикал мангалите да му отговорят именно по този начин.
Значи ако Цацаров не се намеси и не изчисти тази тъпня наречена Айтоска районна прикриватура ще стане лошо.
Направо прекалихте!
То не бяха покривани съдийки и нотариуси,то не бяха покривани наркодилъри,то не бяха прикривани мангали.
Обаче понеже вие нямате достойнство сами да си идете, а и нямате смелостта да го направите,защото знаете колко струвате като юристи,явно трябва играе голяма метла тук.
28.
до 26
20.09.2017 08:13:17
7
0
Виждам,че търсиш под вола теле-няма да намериш.Пк се хвана за правописните грешки на,нарочно е написано айтушка да ти обясня по айтоски език както един интилигентен човек разбра и ти написа ,а прокуратура е написана пропрокуратура като по по най демек няма такава УНИКАЛНА Е.И последно един съвет ти оправи,ли си грешките в документите
27.
до 26
20.09.2017 07:15:31
12
1
А те прокурорите от много грамотност достигнаха до това да предизвикат утрешното събитие!
А ти виждал ли си "грамотния" Руси Христозов как пише на български и чудил ли си се този какво образование има с този правопис? И чудил ли си се как е възможно този неграмотник да е началник на разследващите полицаи в Айтос?
И май не си хич местен, защото щеше да знаеш, че на местен български се произнася айтошки/айтушки, бургашки. карнобашки.
На хората им писна, грамотнико, писна им да ги правят на глупаци една малка групичка уж грамотници, всичките завършили Техникума.
Тези 2-3 месеца, грамотнико, изтече информация за толкова неща, които тези грамотни магистрати са направили.
Например за едни фалшиви шофьорски книжки, с които РПУ Руен е снабдявало едни араби и за следствието, което се води, но същия този прокурор Илиян Пантелеев го връща десетки пъти само и само да изтече давността. Замесен е бащата на същия този разследващ полицай Руси Христозов.
Ето това правят грамотните.
26.
До 16 Исус...
20.09.2017 01:41:30
0
10
.... Ти наИстина си уникален случай. Особено съм впечатлен от правописа ти и най-вече от " АЙТУШКАТА пропрокуратура".Аз какъвто съм си простичък си мислех,че се пише -айтоска.
25.
Полиция и Прокуратура в Айтос.
20.09.2017 01:15:51
16
0
Имам малък имот в покрайнините на Айтос моя собственост, ограден двор 2 декара с телена ограда вътре със селскостопанска постройка за животни - 20 овце, няколко крави, няколко прасета и кокошки. Точно покрай оградата на моя имот минава държавен общински път , по който може да преминава всеки гражданин свободно - всичко наоколо понеже е само ниви и преминаващите по общинския път са само трактори, комбайни и др. селскостопански машини. Имотът ми е постоянен обект на набези от група познайници на полицията от ромски произход. Нощем имам пазач, а денем един човек се грижеше за животните и ги караше на паша. Когато излезе сутринта с овцете или кравите на паша, тогава влизаха ромите..Крадат животни, разбиват и взимат каквото им падне. Много пъти съм се оплаквал в Полицията на Айтос, но все съм нямал свидетели и доказателства, че влизали вътре. Един път се зарекох да стоя в страни и да наблюдавам. След 2 дни, на сутринта, когато овчаря ми тръгна с част от животните на паша, ги видях да влизат вътре в имота и не само, а и вътре в сградата да тарашат, бяха 6 човека и се обадих на 112 и пристигна полиция, викам си край хванаха ги на местопрестъплението, няма бягане вече. Само че когато идваше Полицията, ромите явно са ги видяли и излязоха от постройката, но стояха в моя двор. Стояха без да им пука и пушиха цигари съвсем спокойно. Полицията дори не им провери документите за самоличност, дори единия полицай си говореше приятелски с единия от ромите и се смееха нещо, а мен ме провериха, искаха ми документи за самоличност, за имота, взеха да разпитват за дейността, за животните. Извикаха ме до Полицията да давам обяснение. После ми казаха там, че те просто си стояли до общинския път и нищо нередно нямало в това. Нямало в тях нищо крадено или заграбено. Писах и до Прокуратурата в Айтос, а те излязоха със подобно становище че имало в близост и общински път и там можело да преминава всеки......Представяте ли си, всеки може да влиза в имота ми, в краварника и да прави каквото си иска, защото имало общински път в близост??? Накрая продадох малкото останали животни(другите ги откраднаха) и имота също продадох и така приключи всичко.
24.
1111
19.09.2017 22:44:13
4
1
в тва село с права са турците и мангалите!
23.
Hui
19.09.2017 22:44:05
1
9
Za 21....MAIKATI DA EBA AMIIN
22.
Ala bala
19.09.2017 22:40:23
2
1
Znaeh si che neshtu ima v taq rabota nikoi ne bie drugiq prosto ei taka nachi muskulestata batka e pochnal i se e nasral
21.
възмъден
19.09.2017 22:28:44
20
4
Обаче това прокурорите в Айтос са нещо много гнусно.Ако настъпиш тях или другарчетата им по игрички ще се втурнат като глутница да хапят,ръфат,късат и от девет кладенеца вода ще донесат само и само да докажат колко са "прави".Същото правят и когато бандюгите са малцинства и особено от едно.Пожелавам на всичките прокурори в Айтос за всичките мръсотии който направиха децата им да бъдат бити,клани,изнасилени от децата на тези гадни цигани който прикриха сега.Тогава ще научите какво значи болка и загуба мръсни корумпирани престъпници в тоги.
Амин!
20.
Баси
19.09.2017 21:36:41
5
5
флагман големи сте фанатици само правите интриги въобще ще не сте обективни за престъпници ли работите
19.
ДА ГО ДУШАТ МУТРИТЕ
19.09.2017 21:30:53
12
9
Мутри отиват да рекетират , но се озовават на подходящото място и си тръгват пребити,унижени и изнасилени.Следва рев,сополи и плач по медиите . Просто класика , тотален кеф :)
18.
Toshko
19.09.2017 21:26:29
3
7
Nikakwi bradvi ne e imalo nikakwi buhalki kakwo lujete horata eto ot policita wi kazaha na kamera e wsichko Q KAJETE KOI WI PISHE LUJLIVITE STATII ZASHTO NE KAJETE IMETO NA LUJLIWITE SI "JURNALISTI" AMI GI KRIETE
17.
De
19.09.2017 20:49:10
1
6
И . М май сам си пишеш коментарите за да си модерен, вече се изтърка само кажи как се казва момичето което прави клипа с телефона си
16.
Исус
19.09.2017 20:43:34
14
1
Що наистена не направят една истинска проверка на айтушката пропрокуратура
15.
Аз!!!
19.09.2017 20:30:01
2
2
Ромите* не родителите
14.
Аз!!!
19.09.2017 20:28:14
11
4
Полицаите са предали само показанията на биячите, а дори не са споменали какви са показанията на пострадалите! Толкова са явни и си личи, че се опитват да ги оправдаят и самите те да са чисти, защото те са ги освободили! Много ясно , че родителите няма да признаят стореното от тях! Защо не са описали случая и от страната на пострадалите?
13.
Nn
19.09.2017 20:09:51
10
13
Много ви се искаше да са циганите виновни за всичко нали, Флагман, но ето, че се оказа, че истината е друга! Така ви се пада, като отразявате само част от историята!
12.
БУНАК В БУРКАН
19.09.2017 19:32:53
9
5
БОГ ДА УБИЕ ДЕЦАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН“АМИН...
11.
Vvv
19.09.2017 18:54:31
6
8
Патриоти, патриоти питайте кое е момичето на пострадалия (туркинче лие или българка) . не ви ли е срам да вземате страната на този който се е продал на турците
10.
6
19.09.2017 18:41:36
17
4
ТЯ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ВЪЗДЪРЖА ДО ТАКАВА СТЕПЕН СЕ ВЪЗДЪРЖА ,ЧЕ Е ДОСТА ПЕСТИЛИВА В ПОСТАНОВЛЕНИЯТА СИ ,А ПО-КОЙ ЗАКОНИ СЕ РЪКОВОДИ ИЗОБЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО ЯВНО НЯКОИ НОВИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГИ ПУБЛИКУВАЛИ ,ОБАЧЕ ТЕ ГИ ЗНАЯТ .ЧУДО
9.
Желязко
19.09.2017 18:38:49
8
7
Е какво да го правят мангалите шматката?Да го целуват ли?
8.
Military man -Хей, ТЪПАКО...
19.09.2017 18:22:03
15
2
...само с мускули не става, трябва и акъл!Къде си тръгнал с еднозарядно оръжие и без разузнаване (предварителна информация) в ГЕТОТО да влизаш???
7.
k
19.09.2017 18:12:20
8
1
maika vi sapuniiii
6.
смятаи
19.09.2017 17:43:58
12
7
жена с електрошок ли ходиш .. аре лапаи тояги тогава
5.
на прикриватурата насрания гъз
19.09.2017 17:43:26
20
0
А да се въздържаме ли от изказвания с омраза към прокурватурата и нейните прикриватори за спасяването на техни приятелки от съда? Става въпрос за имотни далавери с един нотариус които сега се занимава и с друго нещо.
4.
Nema takava darjava
19.09.2017 17:28:26
14
1
I nakraq mangalite shte zemat da go usadqt nali flegmane
3.
Ко не
19.09.2017 17:25:14
13
4
ами те това е Ко праим сега–седим си на насраните гъзове
2.
Kolio
19.09.2017 17:21:45
15
8
Глей ква била работат ...ами то малко му е бил боя тогава другия път повече аман от бургаски шматки с матки глупаци тъпи как бягат кат насрани
1.
chicho mincho
19.09.2017 17:17:40
7
0
Novi informacii pak, Iliqn sega tok li im e puskal :D :D :D
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Бивш борец и силов застраховател от 90-те влиза в политиката
Бивш борец и силов застраховател от 90-те влиза в политиката Джама, както е известен в цяла България, вече изкара един мандат като кмет в периода 2007-2011 г.


Всичко в категорията
Бойко Борисов: Зле сме, но колко да сме зле, като в София не можеш да се разминеш - в Бургас и Варна е същото Семир Абу Мелих: Нужна е революционна промяна в българското здравеопазване(ВИДЕО) Йордан Цонев за Данчо Ментата: Свикнал съм с прякора, но не може да наричат турците хлебарки! (ВИДЕО) Провал в КСНС: Политиците не се разбраха как ще борят корупцията във властта (допълнена) Консултативният съвет за национална сигурност се събира, приемат мерки срещу корупцията Юлиан Ангелов: Признаха българската общност в Албания, защото политиците ни се обединиха (ВИДЕО) Николай Тишев към министър Вълчев: Налице ли е дискриминацията към седмокласниците да не получават стипендии? Испанска атака по Стоичков: Беше консул с ботуши и заядлив речник И Куюмджиев тръгна срещу Нинова: БСП е разделена на две, няма как да се търпи повече този брутален натиск Каракачанов: ДПС и БСП се чудят как да клатят властта! Валери Симеонов малко не умее да се шегува, но да го обесим ли за това Социалдемократите на Заев с нова победа, водят по гласове в Скопие и още 43 общини
Фейсбук-фантомът Спас/Александър въртял голяма шашма с роден актьор! Продал билети на...
Фейсбук-фантомът Спас/Александър въртял голяма шашма с роден актьор! Продал билети на... Сред зарибените от 33-годишния Спас Василев има изявени журналисти, обществени деятели и политици

Всичко в категорията
Нов атентат! Взривиха автобус в Турция, десетки са ранени Нов вид опасна дрога, убила няколко хиляди души, залива българския пазар (СНИМКИ) Ченгетата на крак заради сблъсъка между роми и горски, 9 са вече арестуваните (СНИМКИ) Прелестна секретарка измъкна бизнеса на богаташ за над 40 милиона евро (ВИДЕО) ГДБОП разби мащабно ОПГ за дрога в Бургас, над 10 души са в ареста Акция! Спипаха жена с над 1 кило марихуана Потрес! Младеж нападна болните си родители с колец Истинска мутра и ММА боец бил единият от арестуваните полицаи, които пазели дилъри за по 2 бона! Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева Само във Флагман.бг! Братя Гетови, Бекира и Киндела са лидерите на новата наркобанда, кой обаче е босът им (СНИМКИ) Стана ясно кой е пропял срещу свирепата банда за рекет на депутатския брат
Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева
Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева Дъщерята Татяна Атанасова се отърва от борча, след като се отказа от наследството
Всичко в категорията
Спас-Александър искал да помогне на хората, а не да ги измами, твърди адвокатът му Фейсбук фантомът Спас/Александър последно бил в Бургас, преди да му щракнат белезниците Адвокатът на битата лекарка: Владо Плацентата може да се измъкне като шведа, пребил камериерката (ВИДЕО) Прокуратурата влиза в Oбщината в Хасково заради светофар, струващ пет пъти повече от нормалното Скандален обрат по време на делото срещу подкупния полицай! Адвокатът му излезе с неочаквани разкрития Има ли право ГДБОП да национализира профила ни във фейсбук Прокуратурата огласи ужасяващи подробности (18+) за убийството на красивата Виола и повдигна обвинение на Стефан Станев в... 2 години затвор за майка, убила бебето си Парадокс: Бум в продажбите на „Шайка” заради скандалите с Антон Тодоров и ГЕРБ Елена Йончева: Ще осъдя Борисов и парите ще дам за благотворителност (ВИДЕО) Румяна Арнаудова: Съдията Иванов е арестуван след 15-минутна гонка (ВИДЕО)
Продават остров: Пригответе 125 милиона долара и е ваш (СНИМКИ)
Продават остров: Пригответе 125 милиона долара и е ваш (СНИМКИ) Офертата включва целия остров - 6 ĸъщи, ĸaтo ĸyпyвaчът пoлyчaвa oбщo 46 aĸpa зeмя, ĸaĸтo и пpaвo въpxy зaoбиĸaлящитe гo вoди и eднo eзepo


Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс
Академичният елит призна Колежа по туризъм, обявиха го за част от „Бръшляновата лига” на университетите в България Очаква ни структурна безработица, сегашните професионалисти трябва да се адаптират до 10 години Показаха предпремиера на филм за Кристо на Георги Тошев и изложба гладиаторски шлемове на Порт Прим Арт Фест Изключват от училище за компромати във „Фейсбук“ На 14 октомври закриват Порт Прим Арт Фест с обща изложба и гала вечер Бургас се превръща във фестивална дестинация Представят творбите на графичен артист и млади поети на 12 октомври в Бургас Българският учител: Жена, над 50, с висше образование Представяне на млади поети и радиотеатър с Цветана Манева предстоят на 11 октомври в Бургас Авторът на над 10 книги за успешния бизнес - Жустин Томс ще изнесе лекция в Бургас Обсъждат проблемите в образованието на форум в Бургас
Температура, хрема, гърло... Зимните вируси пристигнаха
Температура, хрема, гърло... Зимните вируси пристигнаха В момента има голямо разнообразие от вирусна патология
Всичко в категорията
УМБАЛ Бургас: готови сме да приемем пациентите от Поморие, докато се реши проблемът с тяхната болница Д-р Ангел Кунчев: Внимавайте с грипа, непредсказуем е! (ВИДЕО) Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Най-мазната салата се оказа, че е най-полезна София ни призна: Бургаската университетска болница „Дева Мария“ е болница на годината за 2017 Създадохме болницата на годината от една гола поляна край Бургас Тотален успех! С капачки закупиха свръхмодерен кувьоз за УМБАЛ-Бургас Проф. Червенякова: Работодателите да ваксинират служителите си срещу грип! (ВИДЕО) Основоположникът на естетичната и здравната дерматология в България ще консултира в Бургас Лекари от УМБАЛ Бургас: Един донор може да спаси осем човешки живота Забраняват наргилетата, собствениците на заведения ще бъдат глобявани при пушене (ВИДЕО)
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Изпълнителката изгуби битката с тежка болест на 44 години


Всичко в категорията
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО) Загиналият в адското меле на "Тракия" шофьор се оказа известен боксьор със зловеща семейна история Стана известна конкретната причина за кончината на Хю Хефнър
Зрители разкриха грандиозна измама във "ВИП Брадър"!
Зрители разкриха грандиозна измама във "ВИП Брадър"! Предстоят още немалко елиминации, които със сигурност ще внесат яснота по тази тема


Всичко в категорията
Голяма мъка сполетя победителката в "Като две капки вода", красивата певица изпадна в тежка депресия! Софи Маринова реже Фики! Няма да отиде на сватбата му заради Гринго След 4 години: Део се ожени за Мариана Фики Стораро вдигна лудо ергенско парти в столичен клуб (СНИМКИ) Известна чалга фурия си хвана любовник на възрастта на баща ѝ, засякоха ги в Бургас! Най-големият туристически холдинг в България, Victoria Group сюрпризира с нов продукт Черната Златка реве от ранна заран, вижте какво й се случи в 4:38 ч. Цирк за 200 бона! Петканов и Алекс Богданска разиграват спектакъл, който се оказва фалш, вижте подробностите Софи Маринова: Гринго не е изнудвал бизнесмен от Айтос, невинен е (ВИДЕО) Мегз тотално изтрещя и вбеси всички! Няма да повярвате каква невиждана драма спретна за една дреболия (СНИМКИ) Мегз стана най-влиятелният съквартирант в историята
Астролог: Хвърляйте дребни монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство
Астролог: Хвърляйте дребни монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство Ако се съмнявате в нещо, по-добре не го започвайте, защото нещата могат да се провалят, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО)
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО) На Световния екологичен форум в София през ноември 1989 г. шеф на лаборатория - Стефан Найденов, демонстрира как водата гори

Всичко в категорията
Младите футболисти влизат в битка на турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017
Младите футболисти влизат в битка на турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017 Те ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Истанбул Башакшехир”
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Камено
Наградиха 9 учебни заведения, участвали в мини здравни проекти Впечатляваща обща изложба на родни творци откриха на финалния ден от Порт Прим Арт Фест 2017 Остров Света Анастасия ви очаква и през октомври с по-евтини билети Бойко Борисов: Зле сме, но колко да сме зле, като в София не можеш да се разминеш - в Бургас и Варна е същото Младите футболисти влизат в битка на турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017 Академичният елит призна Колежа по туризъм, обявиха го за част от „Бръшляновата лига” на университетите в България Досегашният говорител на Районната прокуратура Христо Колев постъпи на работа в Окръжна прокуратура- Бургас Не бих казал, че вече няма големи крими играчи, но те са под постоянно наблюдение Стана ясно кой събори вековната къща на входа на Морската градина в Бургас, известен бизнесмен е! Германците най-често кацат във Варна, руснаците - в Бургас Морският булевард „Богориди” опустя: Багери прогониха хората, започна мащабната реконструкция (СНИМКИ)
Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки
Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки Понякога мургавелковците използвали птичките за храна, по-често обаче се случвало да ги продават на безценица


Всичко в категорията
На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби Защо кметът на Бургас Димитър Николов откри учебната година в СУ "Петко Росен" в жк. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ) Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Какво да очакваме от Българското европредседателство, кога стартира и какви са ползите за страната ни Карнобат обявява конкурс за военни офицери Помните ли жестоката катастрофа край Сърнево, отнела живота на 4-ма тийнейджъри! 3 г след трагедията още не е ясно кой е шофирал Баба от Карнобат превърна дома си в нарко оранжерия Садят 3-метрови дървета против снегонавявания около „лятната магистрала” край Карнобат Вижте емоционалната реч на кмета на Карнобат Георги Димитров - показно за всички политици (ВИДЕО) Кметът на Карнобат Георги Димитров с емоционално слово за празника на града (ВИДЕО) 518 са безработните през август в Карнобат Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви" Кметът Георги Димитров и зам.-областният управител Владимир Крумов откриха учебната година в Карнобат Стана ясно кой е удавникът от Моста в Бургас, 47-годишен мъж от Карнобат е!
Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“
Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ В проявата са взели участие ученици от Несебър, Обзор, Свети Влас, Тънково и Кошарица на възраст от 10 до 14 години

Всичко в категорията
Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите Вижте как бе преобразен входът на Несебър Няма прошка! Министерството на туризма погна хотелите на милионери в Слънчев бряг Удар по ментeтата! Конфискуваха дрехи в Слънчев бряг, детски играчки в Бургас За четвърта поредна година любители и почитатели на планинското колоездене се събраха на „Obzor Challenge“ - 2017 Любо Киров ще бъде звездата на фестивала „Есенни пасажи“ в Несебър, вижте цялата програма Чужденците от „4 You” казват, че групата на Димитър Желязков първа е открила огън
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО)
Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Красива русалка вече обитава морското дъно в местността „Крокодилите“

Всичко в категорията
Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор Кой издаде заповед да се барикадират учители и ученици в Ново Паничарево? Извънредно! Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на училищен директор за педофилия (ОБНОВЕНА)
Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба
Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища!
Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Министърът на регионалното развитие и благоустройството не даде никаква конкретика по решаването на наболелите в общината проблеми


Всичко в категорията
Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ) Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването Депутатът Николай Тишев с приемна за граждани в Малко Търново На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в бургаския Исторически музей
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба По случая е образувано досъдебно производство


Всичко в категорията
Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев Стана ясно кога айтоското с. Чукарка избира нов кмет, след като старият избяга на гурбет Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Не бих казал, че вече няма големи крими играчи, но те са под постоянно наблюдение Интервю Всички интервюта Главният секретар на МВР Младен Маринов пред „Флагман“: Не бих казал, че вече няма големи крими играчи, но те са под постоянно наблюдение
Една от задачите през летния сезон беше да не допуснем конфликт като този от 2016 г. в Слънчев бряг и тя бе решена, казва най-висшият професионален ръководител във вътрешното ведомство
Глас отвътре Всички Иван КОЛЕВ, Иван КОЛЕВ Излъга ли премиерът Бойко Борисов за четирилентовия път до Слънчев бряг или обещанието се загуби в превода Отсечката няма да е готова до началото на лято 2018 заради обхода на Поморие


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 18.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате н нова посока, само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си. Обмислете добре задачите си. Преценете имате ли възможност за създаване на собствен бизнес. Деловите срещи са успешни. Вечерта сменете обстановката и си създайте приятни емоции. Разговорите с деловите ви партньори са полезни за бъдещите ви професионални планове и за финансовата ви стабилизация. Упоритостта е вашият най-добър помощник. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате завидна енергия и сте активни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте веднага да я реализирате. Предстои ви запознанство, което ще промени живота ви. Ще се наложи да взимате важни решения свързани с личния и професионалния ви живот. Овладейте емоцията. Разсеяността и песимизмът ви пречат за реална оценка на ситуацията на работното място. Контролирайте емоцията си. Неочакван разговор ще окаже сериозно влияние върху работата и дългосрочните ви планове. Бъдете внимателни, ако сте служители в държавния сектор. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички възможни рискове. Обмислете задълбочено идеите си, преди да се заемете с осъществяването на плановете си. Деловите срещи може да ви донесат успех, ако не прекалите с претенциите си и не се опитвате насила да налагате мнението си пред вашите колеги. Колкото и да ви се иска, няма как бъдете водещи в този ден. Въпреки опасността от неуспешните разговори сте длъжни да се справите с неотложните си задачи и да помогнете на колегите си за деловите им задължения. Общуването ви се отдава с лекота. Имате възможност да осъществите отлагани, но желани делови срещи, които дълго време не успявахте да уредите, заради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите ще са успешни и със сигурност ще доведат до подписването на договори, както и до финансова стабилизация. Заемете се с новите си задачи, без да се притеснявате от трудности заради нахалството на вашите конкуренти, искащи на всяка цена да научат плановете ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви обяснения. Определете реалните граници на своите възможности, не си поставяйте глобални делови задачи, за да не се провалите. Добре е за безработните, без значение от колко време са принудително у дома, да си потърсят работа и в никакъв случай да не отказват полученото предложение. В противен случай да се сърдят на себе си за възникналите проблеми. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Възможен е успех, ако се занимавате с търговия, както и с производствена дейност. Имате възможност за успешна изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, няма да ви харесат. Не спорете защото решението за тях е спуснато от високо ниво. Не е желателно да пътувате. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, ако сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат успешни  разговори за увеличаването й. Стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни на работното място, за да избегнете непоправимите грешки. Ще се ядосате, че не успявате да изявите способностите си. Въпреки това, ако сте предпазливи и предвидливи, успехът ще ви следва по петите. Бъдете предпазливи с познанствата, срещите и разговорите - делови и лични, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни и с бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате. Предпазвайте се и не говорете много, за да избегнете разочарованията.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип