Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!


Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!
Камера в района на кравефермата е заснела целия екшън, предстои извършване на експертиза
19 Септември 2017, Вторник
Автор: Флагман.бг

Ето как се оправдаха от държавното обвинение за побоя на цигани над 25-годишния бургазлия Илиян МавровЗа първи път от Районната прокуратура в Айтос излязоха със становище за екшъна в с. Мъглен, при който четирима озверели цигани нападнаха с брадви и бухалки 25-годишния Илиян Мавров (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Преди минути от държавното обвинение изпратиха прессъобщение, в което обясняват, че камера в района на кравефермата е заснела целия бой, като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея и да се разнищи целия случай.

От становището на айтоските обвинители човек си задава въпроса - на очите си ли да вярва, или на сухия текст с инициали, който от прокуратурата му пробутват. От суховатото й обяснение излиза, че Илиян Мавров, наричант просто И.М., чиято глава е на решето от циганската брадва, е виновен, а биячите-цигани са потърпевши. Отново прозира намерението да се замаже случая и бития да излезе палач, а биячите - жертва.

Дивашкото разбиване на колата на Илиян е описано така: "Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже". Каква лежерност на изказа - някой спокойно се кани да си тръгне, а друг, едва ли не неволно, счупил стъклото му!

Прокурори, не ни вземайте за глупаци и се заемете с работата, за която ви плащаме от нашите данъци!

Иначе, верни на европейския толерантен дух, от Районната прокуратура призовават медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.  Самите те обаче да си запретнат ръкавите и да разнищят това злодейство, защото липсата на справедливи наказания ражда подобна агресия в циганите, които отдавна се смятат за недосегаеми в тази страна.

Но ето, четете становището на прокуратурата, няма да променяме и запетая в него, за да си направите изводите сами!

На 15.09.2017г. около 16,20ч. на тел.112 е бил подаден сигнал, затова че на същата дата и място неизвестни лица, пред стопански сгради на кравеферма, са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителна дързост и цинизъм, предизвиквайки бой между две групи хора – престъпление по чл.325 ал.ІІ вр. с ал.І от НК.

След извършени незабавни множество действия по разследване, към настоящия момент се доказва, че на сочената дата С.М., И.М. и С.И. са пристигнали в с.Мъглен с лек автомобил. Издирвали са Н.И., който е служител в кравефермата. При срещата тримата са изявили финансова претенция към Н.И. за сумата от 3000(три хиляди)лв., която според тях той им е дължал. Това било оспорено от Н.И., който е бил служител при тях в с.Воден Обл.Ямбол. Самият Н.И. е настоял, че той самият има да получава неизплатено трудово възнаграждение на стойност 400лв., което е и причината да напусне самоволно предходната си месторабота.

В хода на възникналия спор се присъединили още четирима души. Пред тях С.М., И.М. и С.И. повторили претенцията си към Н.И., който отново отрекъл да им дължи пари. Тогава И.М. проявил словесна агресия към новопристигналия С.А. и го прострелял с електрошоков пистолет. В резултат на силния електрически заряд последният изпаднал в безсъзнателно състояние. Това се потвърждава, както от показанията на свидетелите-очевидци, така и от приобщената по делото съдебно-медицинска справка (по-късно електрошоковият пистолет е бил предаден доброволно от И.М. в хода на разследване по делото).

Виждайки това, приятелите на С.А. с дървени тояги и с брадва, с късо острие причинили няколко телесни повреди на И.М. В този момент С.М. е започнала с телефона си да снима побоя. След това И.М. и С.М. се качили в автомобила си, за да избягат от случилото се, докато С.И. побягнал и се укрил в дере, намиращото се в близост до кравефермата. Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже, подгонили по-рано И.М.

Целият инцидент е бил заснет от камера, разположена в кравефермата като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея. Все още не са изготвени назначените съдебно-медицински експертизи на И.М. и С.А., които са възложени за извършване на опитни специалисти от УМБАЛ –Бургас.

Предстоят и множество други действия по разследването. След провеждане на обективно и пълно такова и анализ на събраните по делото доказателства, наблюдаващият прокурор ще прецени дали е налице престъпление от общ или частен характер. Към настоящия момент по делото категорично липсват каквито и да било доказателства, които да сочат, че престъпленията са били извършени на етническа или религиозна основа.

Районна прокуратура – Айтос призовава медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.

Районна прокуратура – Айтос ще се въздържи от повече изявления по случая до събиране на всички доказателства, които да докажат евентуално извършени престъпления и извършителите им.

В категории: Айтос


38
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
38.
Киранка Пора
20.09.2017 22:52:35
2
0
някой прокурор като Ангел Георгиев ще е. Онзи за пари държа хора в арестите с години. Дело Гранити. Ако си мисли, че Кела забравя, се лъже....
37.
37
20.09.2017 21:46:34
1
0
Кога най-накрая тея заплатаджии ще научат НК .Стига моля,ви леки работи само няколко члена са ,ако бяха кожени найзуст щяхте да ги знаите
36.
36
20.09.2017 20:44:20
4
0
Моля,те разкарай се няма да те еба.Прекаляваш с толерантността ми.
35.
хахаха
20.09.2017 20:35:30
6
0
Яжте ми облака...
На кривата ракета облака й пречи.
Затова ще си стоите все на земята заплатаджий
34.
До Паткова
20.09.2017 19:00:44
6
0
Обаче да знаеш и пари да ми даваш няма да ти дам .Гнус ме е
33.
33До Паткова
20.09.2017 18:53:44
6
0
Знаех си,че си нимфоманка.Списъкът на интимните ти партньори е дълъг ,колкото цялата Китайска стена.Това обяснява много ,а именно миризмите идващи отдолудължащи се на гъбички.Гъбички се получават при честа смяна на партньори .Лошата миризма можеш да премахнеш с душ гел или с хапчета изписани от гинеколог.Добре е да посетиш и ддруг специалист като например психиатър
32.
ЯЯЯЯЯ МАРШ
20.09.2017 18:15:08
0
6
Абе Г.и ти не си цвете за мирисане,всички знаем за психичните ти отклонения.Много е лошо да имаш желание,ама да нямаш възможност.Има една книга„Излекувай се„трябва да я прочетеш.
31.
Golqmoto tylovi6te
20.09.2017 16:45:06
4
6
Gremedjiev korympirana svinio podavai ostavka da te vidim kakvo drugo moje6 da pravi6 osven smu4ki na penisi
30.
30
20.09.2017 09:39:13
8
0
Обръщам се към една г-жа Паткова ,която няма достойнство и чест да си подаде оставката.Какъв трябва да си да те плюят ,а ти да се забърсваш все едно нищо не станало.Що за утрепка си ти?Разбери нищо не е свършило ще свърши ,когато напуснеш.Злото ,което извърши няма да бъде забравено ,много хора са с теб ,много те прикриваха и продължават да го правят,но запомни ти ще бъдеш изоблечена.Ненавиждам,те.
29.
до всички
20.09.2017 08:34:00
11
1
От изявлението на прикриватурата разбирам, че тя приема едва ли не пострадалия за виновен, защото видите ли той дошъл и взел да гърби мангалите за пари.
Добре, дори и така да е.
Каква е тази логика г-да прикриватори? Значи дошъл той, набил ги или обидал да ги бие, рекетира и т.н., те го посекли няколко пъти с брадва по главата и раните му цъфнали като зелка, но не са виновни, защото той сам предизвикал това 4 човека с брадви да го нацепят по зелката.
Сега остава само да замажете очите на хората и да напишете, че той сам е виновен за раните по главата си,защото е предизвикал мангалите да му отговорят именно по този начин.
Значи ако Цацаров не се намеси и не изчисти тази тъпня наречена Айтоска районна прикриватура ще стане лошо.
Направо прекалихте!
То не бяха покривани съдийки и нотариуси,то не бяха покривани наркодилъри,то не бяха прикривани мангали.
Обаче понеже вие нямате достойнство сами да си идете, а и нямате смелостта да го направите,защото знаете колко струвате като юристи,явно трябва играе голяма метла тук.
28.
до 26
20.09.2017 08:13:17
7
0
Виждам,че търсиш под вола теле-няма да намериш.Пк се хвана за правописните грешки на,нарочно е написано айтушка да ти обясня по айтоски език както един интилигентен човек разбра и ти написа ,а прокуратура е написана пропрокуратура като по по най демек няма такава УНИКАЛНА Е.И последно един съвет ти оправи,ли си грешките в документите
27.
до 26
20.09.2017 07:15:31
12
1
А те прокурорите от много грамотност достигнаха до това да предизвикат утрешното събитие!
А ти виждал ли си "грамотния" Руси Христозов как пише на български и чудил ли си се този какво образование има с този правопис? И чудил ли си се как е възможно този неграмотник да е началник на разследващите полицаи в Айтос?
И май не си хич местен, защото щеше да знаеш, че на местен български се произнася айтошки/айтушки, бургашки. карнобашки.
На хората им писна, грамотнико, писна им да ги правят на глупаци една малка групичка уж грамотници, всичките завършили Техникума.
Тези 2-3 месеца, грамотнико, изтече информация за толкова неща, които тези грамотни магистрати са направили.
Например за едни фалшиви шофьорски книжки, с които РПУ Руен е снабдявало едни араби и за следствието, което се води, но същия този прокурор Илиян Пантелеев го връща десетки пъти само и само да изтече давността. Замесен е бащата на същия този разследващ полицай Руси Христозов.
Ето това правят грамотните.
26.
До 16 Исус...
20.09.2017 01:41:30
0
10
.... Ти наИстина си уникален случай. Особено съм впечатлен от правописа ти и най-вече от " АЙТУШКАТА пропрокуратура".Аз какъвто съм си простичък си мислех,че се пише -айтоска.
25.
Полиция и Прокуратура в Айтос.
20.09.2017 01:15:51
16
0
Имам малък имот в покрайнините на Айтос моя собственост, ограден двор 2 декара с телена ограда вътре със селскостопанска постройка за животни - 20 овце, няколко крави, няколко прасета и кокошки. Точно покрай оградата на моя имот минава държавен общински път , по който може да преминава всеки гражданин свободно - всичко наоколо понеже е само ниви и преминаващите по общинския път са само трактори, комбайни и др. селскостопански машини. Имотът ми е постоянен обект на набези от група познайници на полицията от ромски произход. Нощем имам пазач, а денем един човек се грижеше за животните и ги караше на паша. Когато излезе сутринта с овцете или кравите на паша, тогава влизаха ромите..Крадат животни, разбиват и взимат каквото им падне. Много пъти съм се оплаквал в Полицията на Айтос, но все съм нямал свидетели и доказателства, че влизали вътре. Един път се зарекох да стоя в страни и да наблюдавам. След 2 дни, на сутринта, когато овчаря ми тръгна с част от животните на паша, ги видях да влизат вътре в имота и не само, а и вътре в сградата да тарашат, бяха 6 човека и се обадих на 112 и пристигна полиция, викам си край хванаха ги на местопрестъплението, няма бягане вече. Само че когато идваше Полицията, ромите явно са ги видяли и излязоха от постройката, но стояха в моя двор. Стояха без да им пука и пушиха цигари съвсем спокойно. Полицията дори не им провери документите за самоличност, дори единия полицай си говореше приятелски с единия от ромите и се смееха нещо, а мен ме провериха, искаха ми документи за самоличност, за имота, взеха да разпитват за дейността, за животните. Извикаха ме до Полицията да давам обяснение. После ми казаха там, че те просто си стояли до общинския път и нищо нередно нямало в това. Нямало в тях нищо крадено или заграбено. Писах и до Прокуратурата в Айтос, а те излязоха със подобно становище че имало в близост и общински път и там можело да преминава всеки......Представяте ли си, всеки може да влиза в имота ми, в краварника и да прави каквото си иска, защото имало общински път в близост??? Накрая продадох малкото останали животни(другите ги откраднаха) и имота също продадох и така приключи всичко.
24.
1111
19.09.2017 22:44:13
4
1
в тва село с права са турците и мангалите!
23.
Hui
19.09.2017 22:44:05
1
9
Za 21....MAIKATI DA EBA AMIIN
22.
Ala bala
19.09.2017 22:40:23
2
1
Znaeh si che neshtu ima v taq rabota nikoi ne bie drugiq prosto ei taka nachi muskulestata batka e pochnal i se e nasral
21.
възмъден
19.09.2017 22:28:44
20
4
Обаче това прокурорите в Айтос са нещо много гнусно.Ако настъпиш тях или другарчетата им по игрички ще се втурнат като глутница да хапят,ръфат,късат и от девет кладенеца вода ще донесат само и само да докажат колко са "прави".Същото правят и когато бандюгите са малцинства и особено от едно.Пожелавам на всичките прокурори в Айтос за всичките мръсотии който направиха децата им да бъдат бити,клани,изнасилени от децата на тези гадни цигани който прикриха сега.Тогава ще научите какво значи болка и загуба мръсни корумпирани престъпници в тоги.
Амин!
20.
Баси
19.09.2017 21:36:41
5
5
флагман големи сте фанатици само правите интриги въобще ще не сте обективни за престъпници ли работите
19.
ДА ГО ДУШАТ МУТРИТЕ
19.09.2017 21:30:53
12
9
Мутри отиват да рекетират , но се озовават на подходящото място и си тръгват пребити,унижени и изнасилени.Следва рев,сополи и плач по медиите . Просто класика , тотален кеф :)
18.
Toshko
19.09.2017 21:26:29
3
7
Nikakwi bradvi ne e imalo nikakwi buhalki kakwo lujete horata eto ot policita wi kazaha na kamera e wsichko Q KAJETE KOI WI PISHE LUJLIVITE STATII ZASHTO NE KAJETE IMETO NA LUJLIWITE SI "JURNALISTI" AMI GI KRIETE
17.
De
19.09.2017 20:49:10
1
6
И . М май сам си пишеш коментарите за да си модерен, вече се изтърка само кажи как се казва момичето което прави клипа с телефона си
16.
Исус
19.09.2017 20:43:34
14
1
Що наистена не направят една истинска проверка на айтушката пропрокуратура
15.
Аз!!!
19.09.2017 20:30:01
2
2
Ромите* не родителите
14.
Аз!!!
19.09.2017 20:28:14
11
4
Полицаите са предали само показанията на биячите, а дори не са споменали какви са показанията на пострадалите! Толкова са явни и си личи, че се опитват да ги оправдаят и самите те да са чисти, защото те са ги освободили! Много ясно , че родителите няма да признаят стореното от тях! Защо не са описали случая и от страната на пострадалите?
13.
Nn
19.09.2017 20:09:51
10
13
Много ви се искаше да са циганите виновни за всичко нали, Флагман, но ето, че се оказа, че истината е друга! Така ви се пада, като отразявате само част от историята!
12.
БУНАК В БУРКАН
19.09.2017 19:32:53
9
5
БОГ ДА УБИЕ ДЕЦАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН“АМИН...
11.
Vvv
19.09.2017 18:54:31
6
8
Патриоти, патриоти питайте кое е момичето на пострадалия (туркинче лие или българка) . не ви ли е срам да вземате страната на този който се е продал на турците
10.
6
19.09.2017 18:41:36
17
4
ТЯ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ВЪЗДЪРЖА ДО ТАКАВА СТЕПЕН СЕ ВЪЗДЪРЖА ,ЧЕ Е ДОСТА ПЕСТИЛИВА В ПОСТАНОВЛЕНИЯТА СИ ,А ПО-КОЙ ЗАКОНИ СЕ РЪКОВОДИ ИЗОБЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО ЯВНО НЯКОИ НОВИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГИ ПУБЛИКУВАЛИ ,ОБАЧЕ ТЕ ГИ ЗНАЯТ .ЧУДО
9.
Желязко
19.09.2017 18:38:49
8
7
Е какво да го правят мангалите шматката?Да го целуват ли?
8.
Military man -Хей, ТЪПАКО...
19.09.2017 18:22:03
15
2
...само с мускули не става, трябва и акъл!Къде си тръгнал с еднозарядно оръжие и без разузнаване (предварителна информация) в ГЕТОТО да влизаш???
7.
k
19.09.2017 18:12:20
8
1
maika vi sapuniiii
6.
смятаи
19.09.2017 17:43:58
12
7
жена с електрошок ли ходиш .. аре лапаи тояги тогава
5.
на прикриватурата насрания гъз
19.09.2017 17:43:26
20
0
А да се въздържаме ли от изказвания с омраза към прокурватурата и нейните прикриватори за спасяването на техни приятелки от съда? Става въпрос за имотни далавери с един нотариус които сега се занимава и с друго нещо.
4.
Nema takava darjava
19.09.2017 17:28:26
14
1
I nakraq mangalite shte zemat da go usadqt nali flegmane
3.
Ко не
19.09.2017 17:25:14
13
4
ами те това е Ко праим сега–седим си на насраните гъзове
2.
Kolio
19.09.2017 17:21:45
15
8
Глей ква била работат ...ами то малко му е бил боя тогава другия път повече аман от бургаски шматки с матки глупаци тъпи как бягат кат насрани
1.
chicho mincho
19.09.2017 17:17:40
7
0
Novi informacii pak, Iliqn sega tok li im e puskal :D :D :D
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Пътна обстановка
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент Денят е много кратък, децата се прибират по тъмно, а там движението е отвратително, пише ни Стоян Чанев

Всичко в категорията
След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи
Пеевски изряден, но ще има данъчни проверки на депутати и кметове заради кола на съпругата
Пеевски изряден, но ще има данъчни проверки на депутати и кметове заради кола на съпругата Кметове и общинари с най-много нарушения - но дребни - имот, участие във фирма или кола на съпругата
Всичко в категорията
Скандал в БСП: Нинова забранила на Зарков да участва на „трибунка” с Мая Манолова БСП и ДПС се разбраха: През януари ще свалят кабинета „Борисов 3” за корупция Депутати от БСП и ДПС започнаха преговори в лидерски формат (снимка) Проблем, цъкащ на Балканите от години, ще бъде решен: От 2018 г. името на една държава ще се промени завинаги БСП и ГЕРБ ще изясняват истината за Техноимпекс в съда Мая Манолова: Без дъщеря ми и Ангел нямаше да преборя рака Тръмп праща астронавти на Луната, оттам ще атакува и Марс Тръмп и Путин проиграват на шах Близкия изток? Путин и Ердоган: Американското решение за Ерусалим дестабилизира Близкия изток Сидеров подкрепи Валери Симеонов: Когато се заеме с проблем като шума край морето, го решава бързо (ВИДЕО) Нено Димов: Съдът бави въвеждане на системата за ранно предупреждение, а тя спаси Бургас при потопа (ВИДЕО)
Кошмарът на пътя няма край: Невръстно дете бере душа в болница, млада шофьорка го помете на пътя Арестуваха бивш кмет на Свиленград, настоящ съветник от ГЕРБ за каналджийство Брутално! Кредитори смляха от бой длъжник с бременна жена и го заплашиха: Ще бръкнем в нея и ще получиш бебето си в колет Извънредно! Въоръжен нахлу в чейндж бюро и си тръгна с пачки Георги Вълев от "Килърите" прави шоу в Съдебната палата, едва не събори охранителите И таз добра: Рецидивисти изпържиха ало измамници за хиляди евро Мъки зад решетките: Анита Мейзер разкри заговор за убийството ѝ в затвора! Брутално убийство потресе Турция: Актьор уби режисьор (СНИМКИ) Виждали ли сте Краси Мраморския? Ранил полицай и избягал след екшъна (СНИМКА) Шампион по бокс и ученик в Спортното са обвинени за опит за убийство и грабеж на таксиджия край Ямбол (СНИМКА) Извънредни разкрития за кървав екшън! Ученици гръмнали таксиджията, а след това се клали взаимно!
Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва? Скандал! Владимир, който прегази колоездача Евелин в Приморско, отказа да дойде в съда (ОБНОВЕНА) Близки на прегазения Евелин искат затвор за убиеца му, гледайте НА ЖИВО във Флагман.бг протеста им пред съда Пламен Георгиев: Нарушенията в "Каолин" са фрапиращи, 150 млн. лева са незаконно придобити (ВИДЕО) Иво Прокопиев: Акциите и вилата ми в Созопол са запорирани незаконно (ВИДЕО) Адвокат Кашъмов: Обвинителният акт за КТБ ще се чете поне половин година (ВИДЕО) Кой иска да превземе административния съд в Бургас
Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия
Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия Работим по конкретно заявени инвестиционни интересни на китайски фирми, заяви областният управител Вълчо Чолаков

Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ)
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Бизнесменът е създал и участва в 30-ина фирми, най-затъналите е прехвърлил на цигани от „Кумлука”


Всичко в категорията
Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас
Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско
Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Проблемът се откроява в още няколко области - Сливен, Хасково, Стара Загора, Видин, Ямбол и Шумен
Всичко в категорията
Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ) Окончателно: Вижте кои са топучениците на Бургас за 2017 г. Учителка накарала цял клас първокласници да целунат ръка на преподавателката си Младата надежда на Бургас Мириам показа бъдещето на света през нейните очи с първа изложба в БСУ
Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО)
Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Тя е добра, лъчезарна, силна и много борбена, ще се справи и с това заболяване, казаха приятелите й
Всичко в категорията
Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО) Трагедията е неописуема! Разплита се мистерията с внезапно починалия Кристиян, който не дочака абитуриентски бал Абитуриент почина в съня си след купон през уикенда ТРАГЕДИЯ! Бате Николай изпраща дъщеря си утре Погледнете в очите това чаровно момиче и му кажете няма ли право да живее
Ники Илиев и Саня се развеждат Фейсбук завря след победата на Джино, феновете му ликуват, а критиците - злобеят: Неграмотен тираджия, натрапен за елит от продуцентите на гетото! "Златен скункс" и за Луна заради агресивното поведение в "Биг Брадър"! Вижте как фолк певицата прие антинаградата от Боби Ваклинов Готов за отвъдното: Пищова си купи ВИП гроб за 800 лева и тузарски ковчег Спомняте ли си прелестната Нина от "Кавказка пленница"? Страхотна е и на 70 години! (СНИМКА) Луна взела тлъста пачка за грозния бой с Динко и Захажаева Надя на Коцето го удари през просото, спипаха я с четирима мъже! Алисия презарежда с крака на дивана... у дома Не е за вярване! Божинов изби рибата! Бившата и настоящата му изненадващо... (СНИМКА) Инфарктният полуфинал на „Х фактор“ се оказа по-страшен от очакваното – линейка хвърча по спешност към шоуто Анита Мейзер проплака от затвора: Сънувах Господ!
ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ) Хрониката на безумието! 18-годишен пометен от Мерцедес в ж.к."Славейков", жена едва не загина след тежка катастрофа край Айтос МВР с гореща информация за зверската катастрофа край Хаинбоаз На вниманието на шофьорите! Катастрофирал ТИР затапи АМ "Тракия", вижте къде Затвориха магистрала "Тракия" заради сняг
Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017
Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017 Експозицията показа в реквизит, биографии и живи изпълнения големите от оперната и балетна сцена на Бургас

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник" Бургазлийката Таня нападна и ограби беззащитна жена на спирка в ж.к. "Меден рудник", влиза "на топло" за 2 години Верижна катастрофа затапи движението в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Побързайте - имате само три дни да гласувате за своя фаворит

Всичко в категорията
Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос Буболечки в храната от детската кухня в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО)
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО) Вече година и половина белокоси дядовци на странджанското село мъкнат тежки туби и пишат жалби
Всичко в категорията
Коледните светлини в Средец грейват на 1 декември Младеж от Средецко сгащен с 300 грама тютюн без бандерол 24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Тя е едно от чудесата на мистична Странджа, но често обект на иманярски набези
Всичко в категорията
Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Как може длъжностно лице да лъже по този безкрупулен начин, опетни името и честта ни, оплаква се Мийрем Осман

Всичко в категорията
Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал
Близо 350 са жертвите на домашно насилие в Бургаска област, но повечето не търсят помощ Интервю Всички интервюта Валентина Станкова, директор на Центъра за социална рехабилитация на лица пострадали от насилие Близо 350 са жертвите на домашно насилие в Бургаска област, но повечето не търсят помощ
Не се учудваме, че имат зависимост от насилниците си, казва социалният психолог Валентина Станкова

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог!
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 13.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Бързо се захващайте с работа, за да реализирате успешно това, което сте замислили! Може да стартирате нов бизнес, но тъй като има вероятност скоро условията да се променят, ще се наложи да промените плана си. Сега е моментът да разрешите семейните си проблеми. Засипани сте от работа, а у дома ви товарят с неприятности. Няма как да се клонирате, за да може да задоволите всички капризи. Затова се научете да казвате „не“, когато ви притискат от всички страни! Избягвайте обаче конфликтите! Внимавайте да не кажете нещо, за което да съжалявате! Макари и рядко, понякога се налага първо да действате и после да мислите. Днес това дори е желателно. Вместо да обмисляте ситуацията, в която сте попаднали, по-добре послушайте интуицията си. Не оставяйте други да вземат решения вместо вас! Избягвайте случайните контакти и изненади! Не трябва да започвате нищо ново през този ден. Може да се занимавате само с рутинни неща, които не изискват много старания. Незавършеното може да го довършите. В периода от 14:26 –15:58 часа бъдете много внимателни! Ще се освободите от напрежението след приятна среща. Словесните битки не са за вас днес. Трудно ще ви е да убедите дори самия себе си в правотата си. Сега сте подвластни на чуждото мнение, но не оставяйте дори хората, които обичате, да ви обсебят! Денят не е никак добър за нови запознанства, флирт и изясняване на отношения. Така сте натоварени, че нямате време за забежки. След края на работното време обаче си намерете подходящите развлечения! Ако излезете от ролята на страничен наблюдател, ще изпитате такива хубави емоции, каквито дори не сте си представяли. Дамите да се пазят от нежелана бременност! Промените точно сега не са никак желателни. Атмосферата в офиса обаче може съвсем да се влоши, ако човек, който не на нивото ви, реши да ви дава съвети. След като ви изнервят достатъчно, може да се отпуснете в обятията на стар приятел и да откриете нова перспектива за връзката си. Наложете цензура на съзнанието и изхвърлете думичката „искам“ от речниковия си фонд, защото днес ключова роля за успеха ви има дисциплината! Не се размотавайте, а действайте! Изпълнявайте точно това, което сте планирали! У дома може да разпуснете с чаша вино и любовна игра. Преди да се захванете със сериозни дела, отправете молитва и ще получите от Висшите сили енергия, с която да реализирате замисленото, стига то да не е в ущърб на някого. Внимавайте, защото сега по-лесно се качват килограми. Можете да започнете диета. Желателно е да не се пие нито алкохол, нито лекарства. В офиса може да ви е уютно и спокойно, ако с няколко прости принципа от Фън шуй оставите жизнената енергия да тече свободно. Това ще постигнете с подходяща подредба. Не стойте в ъглите, защото са източници на отрицателна енергия! Не работете и до течаща вода, за да не изтекат и парите ви! Днес сте като инкубатор на идеи, но не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако някой влиза в живота ви и си отива, когато пожелае, а любовта ви е заприличала на счупена стомна, помислете дали да не по-добре да изхвърлите „призраците“ от миналото, за да започнете на чисто! Грижата за здравето излиза на преден план. Не се претоварвайте с работа! Ако почувствате болка, потърсете помощ! Болестите, започнали сега, са трудно лечими, а грешките – трудно отстраними. Не влизайте в спорове, нито с колеги, нито с приятели и роднини!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип