Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!


Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!
Камера в района на кравефермата е заснела целия екшън, предстои извършване на експертиза
19 Септември 2017, Вторник
Автор: Флагман.бг

Ето как се оправдаха от държавното обвинение за побоя на цигани над 25-годишния бургазлия Илиян МавровЗа първи път от Районната прокуратура в Айтос излязоха със становище за екшъна в с. Мъглен, при който четирима озверели цигани нападнаха с брадви и бухалки 25-годишния Илиян Мавров (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Преди минути от държавното обвинение изпратиха прессъобщение, в което обясняват, че камера в района на кравефермата е заснела целия бой, като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея и да се разнищи целия случай.

От становището на айтоските обвинители човек си задава въпроса - на очите си ли да вярва, или на сухия текст с инициали, който от прокуратурата му пробутват. От суховатото й обяснение излиза, че Илиян Мавров, наричант просто И.М., чиято глава е на решето от циганската брадва, е виновен, а биячите-цигани са потърпевши. Отново прозира намерението да се замаже случая и бития да излезе палач, а биячите - жертва.

Дивашкото разбиване на колата на Илиян е описано така: "Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже". Каква лежерност на изказа - някой спокойно се кани да си тръгне, а друг, едва ли не неволно, счупил стъклото му!

Прокурори, не ни вземайте за глупаци и се заемете с работата, за която ви плащаме от нашите данъци!

Иначе, верни на европейския толерантен дух, от Районната прокуратура призовават медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.  Самите те обаче да си запретнат ръкавите и да разнищят това злодейство, защото липсата на справедливи наказания ражда подобна агресия в циганите, които отдавна се смятат за недосегаеми в тази страна.

Но ето, четете становището на прокуратурата, няма да променяме и запетая в него, за да си направите изводите сами!

На 15.09.2017г. около 16,20ч. на тел.112 е бил подаден сигнал, затова че на същата дата и място неизвестни лица, пред стопански сгради на кравеферма, са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителна дързост и цинизъм, предизвиквайки бой между две групи хора – престъпление по чл.325 ал.ІІ вр. с ал.І от НК.

След извършени незабавни множество действия по разследване, към настоящия момент се доказва, че на сочената дата С.М., И.М. и С.И. са пристигнали в с.Мъглен с лек автомобил. Издирвали са Н.И., който е служител в кравефермата. При срещата тримата са изявили финансова претенция към Н.И. за сумата от 3000(три хиляди)лв., която според тях той им е дължал. Това било оспорено от Н.И., който е бил служител при тях в с.Воден Обл.Ямбол. Самият Н.И. е настоял, че той самият има да получава неизплатено трудово възнаграждение на стойност 400лв., което е и причината да напусне самоволно предходната си месторабота.

В хода на възникналия спор се присъединили още четирима души. Пред тях С.М., И.М. и С.И. повторили претенцията си към Н.И., който отново отрекъл да им дължи пари. Тогава И.М. проявил словесна агресия към новопристигналия С.А. и го прострелял с електрошоков пистолет. В резултат на силния електрически заряд последният изпаднал в безсъзнателно състояние. Това се потвърждава, както от показанията на свидетелите-очевидци, така и от приобщената по делото съдебно-медицинска справка (по-късно електрошоковият пистолет е бил предаден доброволно от И.М. в хода на разследване по делото).

Виждайки това, приятелите на С.А. с дървени тояги и с брадва, с късо острие причинили няколко телесни повреди на И.М. В този момент С.М. е започнала с телефона си да снима побоя. След това И.М. и С.М. се качили в автомобила си, за да избягат от случилото се, докато С.И. побягнал и се укрил в дере, намиращото се в близост до кравефермата. Докато тръгвали с автомобила, едно от стъклата на превозното средство е било счупено от един от четиримата мъже, подгонили по-рано И.М.

Целият инцидент е бил заснет от камера, разположена в кравефермата като предстои да бъде направена експертиза на записа от нея. Все още не са изготвени назначените съдебно-медицински експертизи на И.М. и С.А., които са възложени за извършване на опитни специалисти от УМБАЛ –Бургас.

Предстоят и множество други действия по разследването. След провеждане на обективно и пълно такова и анализ на събраните по делото доказателства, наблюдаващият прокурор ще прецени дали е налице престъпление от общ или частен характер. Към настоящия момент по делото категорично липсват каквито и да било доказателства, които да сочат, че престъпленията са били извършени на етническа или религиозна основа.

Районна прокуратура – Айтос призовава медии и граждани да се въздържат от коментари, които биха могли да предизвикат подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност.

Районна прокуратура – Айтос ще се въздържи от повече изявления по случая до събиране на всички доказателства, които да докажат евентуално извършени престъпления и извършителите им.

В категории: Айтос


38
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
38.
Киранка Пора
20.09.2017 22:52:35
2
0
някой прокурор като Ангел Георгиев ще е. Онзи за пари държа хора в арестите с години. Дело Гранити. Ако си мисли, че Кела забравя, се лъже....
37.
37
20.09.2017 21:46:34
1
0
Кога най-накрая тея заплатаджии ще научат НК .Стига моля,ви леки работи само няколко члена са ,ако бяха кожени найзуст щяхте да ги знаите
36.
36
20.09.2017 20:44:20
4
0
Моля,те разкарай се няма да те еба.Прекаляваш с толерантността ми.
35.
хахаха
20.09.2017 20:35:30
6
0
Яжте ми облака...
На кривата ракета облака й пречи.
Затова ще си стоите все на земята заплатаджий
34.
До Паткова
20.09.2017 19:00:44
6
0
Обаче да знаеш и пари да ми даваш няма да ти дам .Гнус ме е
33.
33До Паткова
20.09.2017 18:53:44
6
0
Знаех си,че си нимфоманка.Списъкът на интимните ти партньори е дълъг ,колкото цялата Китайска стена.Това обяснява много ,а именно миризмите идващи отдолудължащи се на гъбички.Гъбички се получават при честа смяна на партньори .Лошата миризма можеш да премахнеш с душ гел или с хапчета изписани от гинеколог.Добре е да посетиш и ддруг специалист като например психиатър
32.
ЯЯЯЯЯ МАРШ
20.09.2017 18:15:08
0
6
Абе Г.и ти не си цвете за мирисане,всички знаем за психичните ти отклонения.Много е лошо да имаш желание,ама да нямаш възможност.Има една книга„Излекувай се„трябва да я прочетеш.
31.
Golqmoto tylovi6te
20.09.2017 16:45:06
4
6
Gremedjiev korympirana svinio podavai ostavka da te vidim kakvo drugo moje6 da pravi6 osven smu4ki na penisi
30.
30
20.09.2017 09:39:13
8
0
Обръщам се към една г-жа Паткова ,която няма достойнство и чест да си подаде оставката.Какъв трябва да си да те плюят ,а ти да се забърсваш все едно нищо не станало.Що за утрепка си ти?Разбери нищо не е свършило ще свърши ,когато напуснеш.Злото ,което извърши няма да бъде забравено ,много хора са с теб ,много те прикриваха и продължават да го правят,но запомни ти ще бъдеш изоблечена.Ненавиждам,те.
29.
до всички
20.09.2017 08:34:00
11
1
От изявлението на прикриватурата разбирам, че тя приема едва ли не пострадалия за виновен, защото видите ли той дошъл и взел да гърби мангалите за пари.
Добре, дори и така да е.
Каква е тази логика г-да прикриватори? Значи дошъл той, набил ги или обидал да ги бие, рекетира и т.н., те го посекли няколко пъти с брадва по главата и раните му цъфнали като зелка, но не са виновни, защото той сам предизвикал това 4 човека с брадви да го нацепят по зелката.
Сега остава само да замажете очите на хората и да напишете, че той сам е виновен за раните по главата си,защото е предизвикал мангалите да му отговорят именно по този начин.
Значи ако Цацаров не се намеси и не изчисти тази тъпня наречена Айтоска районна прикриватура ще стане лошо.
Направо прекалихте!
То не бяха покривани съдийки и нотариуси,то не бяха покривани наркодилъри,то не бяха прикривани мангали.
Обаче понеже вие нямате достойнство сами да си идете, а и нямате смелостта да го направите,защото знаете колко струвате като юристи,явно трябва играе голяма метла тук.
28.
до 26
20.09.2017 08:13:17
7
0
Виждам,че търсиш под вола теле-няма да намериш.Пк се хвана за правописните грешки на,нарочно е написано айтушка да ти обясня по айтоски език както един интилигентен човек разбра и ти написа ,а прокуратура е написана пропрокуратура като по по най демек няма такава УНИКАЛНА Е.И последно един съвет ти оправи,ли си грешките в документите
27.
до 26
20.09.2017 07:15:31
12
1
А те прокурорите от много грамотност достигнаха до това да предизвикат утрешното събитие!
А ти виждал ли си "грамотния" Руси Христозов как пише на български и чудил ли си се този какво образование има с този правопис? И чудил ли си се как е възможно този неграмотник да е началник на разследващите полицаи в Айтос?
И май не си хич местен, защото щеше да знаеш, че на местен български се произнася айтошки/айтушки, бургашки. карнобашки.
На хората им писна, грамотнико, писна им да ги правят на глупаци една малка групичка уж грамотници, всичките завършили Техникума.
Тези 2-3 месеца, грамотнико, изтече информация за толкова неща, които тези грамотни магистрати са направили.
Например за едни фалшиви шофьорски книжки, с които РПУ Руен е снабдявало едни араби и за следствието, което се води, но същия този прокурор Илиян Пантелеев го връща десетки пъти само и само да изтече давността. Замесен е бащата на същия този разследващ полицай Руси Христозов.
Ето това правят грамотните.
26.
До 16 Исус...
20.09.2017 01:41:30
0
10
.... Ти наИстина си уникален случай. Особено съм впечатлен от правописа ти и най-вече от " АЙТУШКАТА пропрокуратура".Аз какъвто съм си простичък си мислех,че се пише -айтоска.
25.
Полиция и Прокуратура в Айтос.
20.09.2017 01:15:51
16
0
Имам малък имот в покрайнините на Айтос моя собственост, ограден двор 2 декара с телена ограда вътре със селскостопанска постройка за животни - 20 овце, няколко крави, няколко прасета и кокошки. Точно покрай оградата на моя имот минава държавен общински път , по който може да преминава всеки гражданин свободно - всичко наоколо понеже е само ниви и преминаващите по общинския път са само трактори, комбайни и др. селскостопански машини. Имотът ми е постоянен обект на набези от група познайници на полицията от ромски произход. Нощем имам пазач, а денем един човек се грижеше за животните и ги караше на паша. Когато излезе сутринта с овцете или кравите на паша, тогава влизаха ромите..Крадат животни, разбиват и взимат каквото им падне. Много пъти съм се оплаквал в Полицията на Айтос, но все съм нямал свидетели и доказателства, че влизали вътре. Един път се зарекох да стоя в страни и да наблюдавам. След 2 дни, на сутринта, когато овчаря ми тръгна с част от животните на паша, ги видях да влизат вътре в имота и не само, а и вътре в сградата да тарашат, бяха 6 човека и се обадих на 112 и пристигна полиция, викам си край хванаха ги на местопрестъплението, няма бягане вече. Само че когато идваше Полицията, ромите явно са ги видяли и излязоха от постройката, но стояха в моя двор. Стояха без да им пука и пушиха цигари съвсем спокойно. Полицията дори не им провери документите за самоличност, дори единия полицай си говореше приятелски с единия от ромите и се смееха нещо, а мен ме провериха, искаха ми документи за самоличност, за имота, взеха да разпитват за дейността, за животните. Извикаха ме до Полицията да давам обяснение. После ми казаха там, че те просто си стояли до общинския път и нищо нередно нямало в това. Нямало в тях нищо крадено или заграбено. Писах и до Прокуратурата в Айтос, а те излязоха със подобно становище че имало в близост и общински път и там можело да преминава всеки......Представяте ли си, всеки може да влиза в имота ми, в краварника и да прави каквото си иска, защото имало общински път в близост??? Накрая продадох малкото останали животни(другите ги откраднаха) и имота също продадох и така приключи всичко.
24.
1111
19.09.2017 22:44:13
4
1
в тва село с права са турците и мангалите!
23.
Hui
19.09.2017 22:44:05
1
9
Za 21....MAIKATI DA EBA AMIIN
22.
Ala bala
19.09.2017 22:40:23
2
1
Znaeh si che neshtu ima v taq rabota nikoi ne bie drugiq prosto ei taka nachi muskulestata batka e pochnal i se e nasral
21.
възмъден
19.09.2017 22:28:44
20
4
Обаче това прокурорите в Айтос са нещо много гнусно.Ако настъпиш тях или другарчетата им по игрички ще се втурнат като глутница да хапят,ръфат,късат и от девет кладенеца вода ще донесат само и само да докажат колко са "прави".Същото правят и когато бандюгите са малцинства и особено от едно.Пожелавам на всичките прокурори в Айтос за всичките мръсотии който направиха децата им да бъдат бити,клани,изнасилени от децата на тези гадни цигани който прикриха сега.Тогава ще научите какво значи болка и загуба мръсни корумпирани престъпници в тоги.
Амин!
20.
Баси
19.09.2017 21:36:41
5
5
флагман големи сте фанатици само правите интриги въобще ще не сте обективни за престъпници ли работите
19.
ДА ГО ДУШАТ МУТРИТЕ
19.09.2017 21:30:53
12
9
Мутри отиват да рекетират , но се озовават на подходящото място и си тръгват пребити,унижени и изнасилени.Следва рев,сополи и плач по медиите . Просто класика , тотален кеф :)
18.
Toshko
19.09.2017 21:26:29
3
7
Nikakwi bradvi ne e imalo nikakwi buhalki kakwo lujete horata eto ot policita wi kazaha na kamera e wsichko Q KAJETE KOI WI PISHE LUJLIVITE STATII ZASHTO NE KAJETE IMETO NA LUJLIWITE SI "JURNALISTI" AMI GI KRIETE
17.
De
19.09.2017 20:49:10
1
6
И . М май сам си пишеш коментарите за да си модерен, вече се изтърка само кажи как се казва момичето което прави клипа с телефона си
16.
Исус
19.09.2017 20:43:34
14
1
Що наистена не направят една истинска проверка на айтушката пропрокуратура
15.
Аз!!!
19.09.2017 20:30:01
2
2
Ромите* не родителите
14.
Аз!!!
19.09.2017 20:28:14
11
4
Полицаите са предали само показанията на биячите, а дори не са споменали какви са показанията на пострадалите! Толкова са явни и си личи, че се опитват да ги оправдаят и самите те да са чисти, защото те са ги освободили! Много ясно , че родителите няма да признаят стореното от тях! Защо не са описали случая и от страната на пострадалите?
13.
Nn
19.09.2017 20:09:51
10
13
Много ви се искаше да са циганите виновни за всичко нали, Флагман, но ето, че се оказа, че истината е друга! Така ви се пада, като отразявате само част от историята!
12.
БУНАК В БУРКАН
19.09.2017 19:32:53
9
5
БОГ ДА УБИЕ ДЕЦАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН“АМИН...
11.
Vvv
19.09.2017 18:54:31
6
8
Патриоти, патриоти питайте кое е момичето на пострадалия (туркинче лие или българка) . не ви ли е срам да вземате страната на този който се е продал на турците
10.
6
19.09.2017 18:41:36
17
4
ТЯ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ВЪЗДЪРЖА ДО ТАКАВА СТЕПЕН СЕ ВЪЗДЪРЖА ,ЧЕ Е ДОСТА ПЕСТИЛИВА В ПОСТАНОВЛЕНИЯТА СИ ,А ПО-КОЙ ЗАКОНИ СЕ РЪКОВОДИ ИЗОБЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО ЯВНО НЯКОИ НОВИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГИ ПУБЛИКУВАЛИ ,ОБАЧЕ ТЕ ГИ ЗНАЯТ .ЧУДО
9.
Желязко
19.09.2017 18:38:49
8
7
Е какво да го правят мангалите шматката?Да го целуват ли?
8.
Military man -Хей, ТЪПАКО...
19.09.2017 18:22:03
15
2
...само с мускули не става, трябва и акъл!Къде си тръгнал с еднозарядно оръжие и без разузнаване (предварителна информация) в ГЕТОТО да влизаш???
7.
k
19.09.2017 18:12:20
8
1
maika vi sapuniiii
6.
смятаи
19.09.2017 17:43:58
12
7
жена с електрошок ли ходиш .. аре лапаи тояги тогава
5.
на прикриватурата насрания гъз
19.09.2017 17:43:26
20
0
А да се въздържаме ли от изказвания с омраза към прокурватурата и нейните прикриватори за спасяването на техни приятелки от съда? Става въпрос за имотни далавери с един нотариус които сега се занимава и с друго нещо.
4.
Nema takava darjava
19.09.2017 17:28:26
14
1
I nakraq mangalite shte zemat da go usadqt nali flegmane
3.
Ко не
19.09.2017 17:25:14
13
4
ами те това е Ко праим сега–седим си на насраните гъзове
2.
Kolio
19.09.2017 17:21:45
15
8
Глей ква била работат ...ами то малко му е бил боя тогава другия път повече аман от бургаски шматки с матки глупаци тъпи как бягат кат насрани
1.
chicho mincho
19.09.2017 17:17:40
7
0
Novi informacii pak, Iliqn sega tok li im e puskal :D :D :D
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Астро
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ)
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Той е забелязан да обикаля безцелно в Стратфорд - в южната част на британската столица


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО)
Сеизмолог: Регистрираните са над 20 вторични труса, възможно е да има по-силно земетресение
Сеизмолог: Регистрираните са над 20 вторични труса, възможно е да има по-силно земетресение В Пловдивска област са станали катастрофални събития с над 120 жертви, припомня Валентина Протопопова от БАН
Всичко в категорията
Сечено на България за Шенген прави наркодържава от ЕС, в която поръчково убийство вече струва само 3000 евро
Сечено на България за Шенген прави наркодържава от ЕС, в която поръчково убийство вече струва само 3000 евро Няколко страни, сред които Холандия, твърдо се противопоставят на приемането на България и Румъния в пространството за свободно движение


Всичко в категорията
Борисов не спази обещанието си: Не изтегли и днес Истанбулската конвенция от парламента Консулство на Полша в Несебър, ще го ръководи полякиня, омъжена за българин Охраната на политическия елит отива в ръцета на съветника по военна сигурност Вицепремиерът Валери Симеонов: Българското земеделие е основополагащо за нашата икономика Депутат си лепна името върху „златната” табела на разжалвания Жаблянов – щял да му ползва кабинета (снимки) ДПС удариха рамо на властта за отстраняването на Жаблянов, Караянчева наказа Павел Шопов ГЕРБ в тежка конспирация: Свързаха ветото върху закона „Пеевски” със симпатии на президента към Елена Йончева Инж. Петър Кънев съпредседателства заседание на Комисията по икономика и парични потоци на ЕС Депутатите гласуват оставката на Жаблянов Петър Москов: ГЕРБ олевяват, на България е нужна е обединена десница (ВИДЕО) Президентът наложи вето на Закона на Пеевски за вторичното разграбване на КТБ
Майката на недохранените близначета се барикадира в дома си
Майката на недохранените близначета се барикадира в дома си Още от раждането децата са били диагностицирани с лека форма на церебрална парализа


Всичко в категорията
Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора
Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора Ромът от Кумлука се връща зад решетките, след като наруши съдебна заповед за защита от домашно насилие

Всичко в категорията
Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е!
Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е! Оферите към малките предприятия: Между 83 и 100 лева за мегаватчас

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Билдингът няма и разрешение за ползване, а на партера е разположен супермаркет, който работи от месец

Всичко в категорията
Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Страхотна финансова вест за студентите!
Страхотна финансова вест за студентите! С одобрени днес нормативни промени държавата дава възможност на висшите училища да предоставят и допълнителни стипендии


Всичко в категорията
13-годишно японче скри шапката на специалистите от Гугъл с училищния си проект (ВИДЕО) Деница Сачева: Кадрите от детската градина в Бургас отвориха кутията на Пандора, създадоха проблеми Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище 40% от учителите у нас излизат в пенсия през следващите 8 години. Кой ще ги замести? Проф. Семов: Ако сложим камери в детските градини, ще признаем, че отглеждаме келешчета (ВИДЕО) Разгневена майка: Накараха детето ми да решава задача по математика с въпроси за инцест, изнасилвания, проститутки и дрога Ученици си признаха, че пият като за световно и не се притесняват, рекордът им - 11 бири за един ден Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Новина за 750 лева, която касае всеки трети студент Министър Вълчев: С камерите в градините само маскираме проблемите и демотивираме учителите (ВИДЕО) Важно! Вижте новите правила за прием в първи клас, въвеждат специфично райониране
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните Мария Попова е от изключителна помощ на хората, попаднали в болнична среда

Всичко в категорията
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Бившата управителка на Бедрум тръгнала за Благоевград, но мистериозно обърнала джипа към столицата, преди да загине в катастрофата


Всичко в категорията
Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край Скръбна вест! Почина известен бургаският писател Студент със 100% увреждания се превърна във влюбен затворник (ВИДЕО) Христо издъхна от свръхдоза в дома на приятел навръх Свети Валентин Мъката е голяма! Починалият на пистата в Пампорово е известен бизнесмен Скръбна вест! Отиде си уважаван юрист, бивш председател на Върховния съд Тъжна вест! Почина известен общински съветник Покъртителна история! 28-годишна красавица отказа химиотерапия, за да умре хубава и достойна Синът на проф. Димитър Зашев разкри истинската причина за смъртта на баща си
Огромна драма в живота на бившата на Фики, Джулия е тотално съсипана заради...
Огромна драма в живота на бившата на Фики, Джулия е тотално съсипана заради... Наранената от раздялата, Джулия дори посвети няколко песни на звездата


Всичко в категорията
Астролог: Не се страхувайте да поемете отговорности!
Астролог: Не се страхувайте да поемете отговорности! Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Секс Библията на социализма
Секс Библията на социализма Там някъде между олиото и свободите стоеше един друг свенливо премълчаван дефицит – дефицитът на еротичното


Всичко в категорията
Спомени от соца: Кой предложи да въведем лятното часово време през 1979 г. Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове Спомени от соца: Когато оказионният магазин беше кореком втора ръка Преди 21 години: БСП връща мандата, България тръгва към Европа Спомени от соца: Историята на родните спортните коли Булгаралпин и защо спряха да ги произвеждат "Българската Флорида": Как западната преса представя нашето Черноморие през 60-те Скръбна вест! Почина проф.Иван Карайотов - човекът, който развенча мита, че Бургас няма древна история Спомени от соца: Видеоразходка из Слънчев бряг и най-известните му ресторанти през 1977 г. Спомени от соца: Как Тодор Живков хранеше бъдещите шампиони на България (СНИМКИ) В чия чест е издигнат най-спорният паметник в историята на Бургас - Альошата (ДОКУМЕНТИ) Ретро: Данък за бардак в Бургас - 200 лева на месец, за проститутка - 10 лева
Мрежата завря! Какво е това между краката на състезателките по бързо пързаляне с кънки? (СНИМКИ)
Мрежата завря! Какво е това между краката на състезателките по бързо пързаляне с кънки? (СНИМКИ) Производителят на екипите обаче обясни с аргументи защо е било необходимо използването на различен материал от вътрешната страна на бедрата


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Испанска китара звучи в сърцето на Бургас на 24 февруари
Испанска китара звучи в сърцето на Бургас на 24 февруари Лукас Маскиано докосва с акорди от сцената на Държавния куклен театър


Всичко в категорията
Бургас е бутиков град, прекрасен е за живеене, а Мюнхен и Франкфурт – за работа. Но това скоро ще се промени Скандално! Радостин Нгуен проговори за инцидента пред бургаска дискотека, твърди, че пострадалият го изнудвал за пари Празник на конната база в Бургас за Тодоровден, очакват ни атрактивни паркури и безплатна езда От последните минути! Тежка катастрофа затапи кръговото на Мираж в Бургас, няколко автомобила са помлени (СНИМКА) Щастлива развръзка! Загубилият се в Лондон Алекс вече е вкъщи Брутална агресия в Бургас! Счупиха челюстта на 18-годишния Илия пред дискотека, дарете кръв, за да го спасите Удар на бургаската полиция, задържаха измамник, задигнал близо 44 хил. лева от пенсионери Познавате ли го? Този мъж сви 3 бутилки вино от супермаркет без да ги плати (ВИДЕО) Извънредно! Труп на мъж изплува пред култово заведение на плажа в Бургас Ремонтират тролеите на „Бургасбус“ за близо 1 млн. лв., търсят кой да достави резервни части Бургаският тийнидол Арти крие извънбрачно дете
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Община Бургас обяви конкурс за професионалист с иновативни методи на обучение и високи стандарти на преподаване
Всичко в категорията
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Славянска" и "Гарова"

Всичко в категорията
Трагедия в Айтос! 59-годишният Иван се задуши при пожар Стана ясно каква е причината за тежкия сблъсък на пътя Бургас-Айтос Запознайте се с Ясен и Желязко, убиващи за удоволствие. Това ли са новите българи? Прокурор: Убийците на айтоския бездомник са били пияни, садистични са намеренията им (ВИДЕО) Съседи на зверски убития в Айтос: Асен беше добър човек, но си отиде заради бедността ни (ВИДЕО) На живо във Флагман.бг! Прокуратурата с извънредна пресконференция за убийството в Айтос Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител Извънредно! Кърваво убийство в Айтос – откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща Чисто нов Айтос с Бюджет 2018, БСП гласува против заради субсидията за МБАЛ Севим Али алармира за „ад” в айтоски села, министър го прати да търси пари другаде (снимки) Ужас! Пожар в Айтоско изпепели 1500 бали сено и слама
Вижте кой е първият лозар и винар! Непубликувана досега снимка С мавруд от земята на Маркели "Винпром Карнобат" възражда старите български сортове (ВИДЕО) Блокове в Карнобат протекоха заради недовършено саниране (ВИДЕО) Ад край Карнобат! Голф излетя от пътя, преобърна се в канавка В Карнобат изграждат сепарираща инсталация за отпадъци, за да не вдигат шоково такса Смет Кметът Георги Димитров за отрязаните заплати на общинарите с дългове: Не може гражданите да си плащат, а служителите – не Ето какъв ще е бюджетът на финансовия отличник на Бургаска област – Карнобат Чудо невиждано! Кметът на Карнобат отряза заплатите на собствените си служители. Вижте защо „Карнобат“ започна зимна подготовка с 20 състезатели Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Зрелищна акция на агенти по храните в Карнобат
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ)
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ) Предвидено е бъдещата придобивка да е с размери на игралното поле по стандартите на БФС,УЕФА и ФИФА


Всичко в категорията
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм Откриха паметник на Васил Левски в село Тънково, Несебър се преклони пред Апостола на свободата (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Дъщеря на влиятелен бизнесмен от Несебър хваната напушена зад волана, вижте хубавата Елена (СНИМКА) След сделката с прокуратурата: Хора на Слънцето излизат от затвора след броени месеци за новия летен сезон Концерт и поетична среща белязаха 15 февруари в Несебър Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Държавата да си свърши работата и да извади от сивия сектор апартхотелите Кошмар в Слънчев бряг: 18-годишен шофьор натисна здраво газта, прати авер в болница с мозъчно сътресение Харизматичният поп певец Миро взриви Несебър на 14 февруари Добрата новина! Стартира реконструкцията на пощата в Новия Несебър, ето как ще изглежда (СНИМКИ) Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа (ВИДЕО)
Поморийско семейство поднови брачните си обети след 50 години, Пенка и Ангел подписаха "Свидетелство за търпимост" (СНИМКИ) Навършиха се 145 години от гибелта на Левски, Поморие се преклони пред паметта му Поморие ще почете паметта на Васил Левски Тежка катастрофа на пътя Каблешково-Ахелой: Размазаха се Тойота и Алфа (СНИМКА) Важно съобщение от Община Поморие за събирането на местните данъци НЧ „Просвета 1888“ Поморие подготвя весел маскарад за Сирни Заговезни Най-добрите винопроизводители от Поморие бяха отличени на „Дамаджан вечеринка” Изплува потулен скандал! Шпакловчик от Бата блудства с непълнолетна полякиня Обрат в съда: Пратиха поморийския „сървайвър“ Марчо Марков в домашен арест Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Ето как Поморие чества 140 години от Освобождението си
Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО) Рибари от Царево на протест, отнели им лиценза неправомерно (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Оправдаха екскмета на Царево Петко Арнаудов Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват!
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Съветниците се оплакаха, че гласуват "на тъмно" важни докладни, тъй като не получават конкретни отговори на своите питания от общинска администрация


Всичко в категорията
Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА)
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Той е без маска, но лицето му е покрито с черна боя, за да остане неразпознаваем


Всичко в категорията
Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв.
Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ) Камено организира Фестивал на виното Камено гони злите духове с кукери, десетки сложиха маски и чанове (СНИМКИ) Кукерите на Камено се върнаха със златен медал от маскарада в Перник Ще изградим система за наблюдения на язовирите и деретата, за да предотвратим нови бедствия Ноу-хау в Камено: Пенсионерски клубове превърнати в магазини, искат общината да им плаща ток и вода Камено с 11,75 млн.лева, ремонтират площада, улиците в града и стадиона Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ)
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Всъщност била най-обикновена месингова монета без никаква стойност

Всичко в категорията
Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците
Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните Интервю Всички интервюта Мария ПОПОВА, координатор от отдел „Пациентски грижи“ на университетска болница „Дева Мария“ С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните
Мария Попова е от изключителна помощ на хората, попаднали в болнична среда

Глас отвътре Всички Антония ЧОРЕВА, Антония ЧОРЕВА Новите политици, които напират при Слави: Един бургазлия, Крум Савов и десетки българи с акцент (Видео) Жените три пъти по-малко от мъжете, успели българи в чужбина разказват с какво се занимават Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.02.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение. Това е звездният ден за авантюриста – Телец. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание! Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи! Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под знак Рак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват. Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им! Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото! Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта. Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми. Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи! Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система! Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания. Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип