×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След публикация на Флагман.бг ОЗБГ пита: Удари по главата с брадва лека телесна повреда ли са?


След публикация на Флагман.бг ОЗБГ пита: Удари по главата с брадва лека телесна повреда ли са?
Свирепите цигани, нападнали с бухалка и брадва млад бургазлия, могат да излязат на свобода
Тема в развитие
виж още
скрий
16 Септември 2017, Събота, 04:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Все още Районната прокуратура в Айтос не е поискала удължаване на мярката за неотклонение на обезумелите цигани

Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ) излезе с официална позиция след публикация на Флагман.бг, с която алармирахме, че циганите, млатили българин в айтоското село Мъглен, могат да излязат на свобода. Раните с брадва по главата на пострадалия Илиян Мавров са квалифицирани като лека телесна повреда от съдебните медици и все още Районната прокуратура в Айтос не е поискала удължаване на мярката за неотклонение на четиримата нападатели (ВИЖ ТУК).

ОЗБГ пита удари по главата с брадва на българин за нещо маловажно ли се считат и лека телесна повреда ли е това.

Публикуваме позицията им без редакторска намеса:

От медиен сайт научихме, че има вероятност още днес четиримата цигани, които зверски пребиха българина Илиян Мавров, да бъдат освободени. Илиян има рани на главата си от брадва, но въпреки това тези рани са квалифицирани като лека телесна повреда. До фатален край не се е стигнало единствено благодарение на приятелката на Илиян, която с телефона си успява да заснеме опита за убийство на Илиян от страна на подивелите цигани и по този начин тумбата нападатели се стряска, и не довършва започнатото.

Удари с брадва по главата на българин се считат за нещо маловажно и определено като лека телесна повреда. Каква е причината, поради която съответните експерти са стигнали до това заключение? Според нас трябва да се направи проверка на цялата айтоска прокуратура от г-н Сотир Цацаров. На клипа се вижда ясно как циганите удрят с брадва Илиян, след това става ясно, че пострадал е само Илиян. От групата на нападателите няма сериозно ранени, но това явно също не се взима под внимание. Има ли корупция в айтоската прокуратура, има ли връзка между циганите и прокурора по случая, ще им бъде ли поискана постоянно мярка, зао не им е повдигнато обвинение в опит за убийство? проверка трябва, г-н Цацаров, много сериозна проверка!

Докога българите ще сме малцинство в собствената си държава, докога циганите ще ни пребиват, убиват, ограбват и управляващите ни ще стоят безучастни? Докога българската държава ще защитава циганите и ще мачка собствения си български народ? Докога разни антибългарски организации и комитети ще се намесват в политиката и ще упражняват влиянието си срещу българския народ? Докога, ние българите, ще трябва да търпим циганското безобразие, държавната апатия, прикриването на истината за циганския проблем в България? Докога народът ще "спи" и ще се оставя да бъде мачкан? Не е ли време да се събудим и да изметем болуците?!

ОЗБГ настоява за проверка на прокурора по случая, проверка на айтоската прокуратура и всички, които имат отношение към случая, повдигане на сериозно обвинение на нападателите цигани, както и задържането им под стража за възможно най-дългия срок, предвиден по закон. За хора, които посягат с брадва към главата на друг човек, не трябва да има милост. Днес беше Илиян, утре ще е някое от вашите деца! Такива престъпници не трябва да бъдат оставяни на свобода, защото не се знае следващият път какво ще направят!

Отправяме апел и към медиите, които имат възможността да покажат истинската страна на нещата - как за пореден път се слага чадър над цигани, защото потърпевш е българин. Сигурни сме, че ако беше станало обратно, сега нашите братя щяха да гният в ареста с възможно най-тежкото обвинение, разните антибългарски организации щяха да вият до небето, продажните управляващи щяха да упрекват българите, че са расисти и че трябва да проявяваме толерантност и щяха да се изговорят още куп глупости, които да не показват истинската картина.

Това, че защитаваш своето и си обичаш Родината не те прави расист, но явно политиците ни не мислят по този начин. Напротив, точно ние българите сме подложени на изтребление, расизъм и унижение от страна на същества, които биват спонсорирани от властимащи продажници. Време е това да спре. Време е да се сложи край на циганската тирания, на която е подложен българският народ. Време е да се сложи край и на тези, които закрилят циганските престъпници. Време е!

ОЗБГ няма да остави случая, докато виновниците не си получат заслуженото. Живеем в България, а не в цигания. Тук има български закони, които трябва да се спазват от всички и циганите трябва да знаят, че не са над закона. Те имат не само права, но и задължение. В интерес на айтоската прокуратура е да се поправи и да започне да работи обективно, а не в интерес на няколко цигани, които се опитаха да убият едно момче.

Спасението е в обединението! Да живее България!

В категории: Крими


12
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
12
Коментара по темата
12.
Az
17.09.2017 16:19:24
0
0
Не са виновни мръсните мангали.Виновен е съдията.И хич да не чувам , че такъв бил Закона.Съдиите ни са за бой и ебане.
11.
!!!
17.09.2017 11:50:09
1
2
Номер 1: А ти от къде знаеш , че му няма нищо? Ако беше добре дали щеше да е в болница все още? Трябваше да не е жив ли за да му има нещо?
10.
!!!
17.09.2017 11:44:44
1
2
Тук не става въпрос дали раните са животозастрашаващи или не, а въпросът е ЗАЩО са ги пуснали веднага след разпита към 23 ч. на 15.09. предположение, че всичко се вижда на видео записите? Това означава ли че всеки един гражданин на България може да отиде да отрепе от бой друг човек и да остане НЕ НАКАЗАН ? Да виждаме , че може и това ще продължи докато ние стоим и мълчим радваме се на чуждото нещастие, (коментираме "че му е било малко на Илиян и заслужавал повече") браво на всички като вас ! Браво и на корумпираните "ПОЛИЦАИ" в град Айтос, само така продължавайте да защитавате такива хора иначе ще останете гладни!..
9.
Нашето име
17.09.2017 08:50:35
1
0
Може да питат прокурор Ангел Георгиев дали прикриване на престъпници и държане на хора по арестите няколко години е корупционно престъпление и да си отговорят на питането. Все пак прокурор Ангел Георгиев е все още на "работа"
8.
Мюмюн
16.09.2017 22:39:12
4
6
Стефан-,,машината"да ми яде рязания кур.
7.
айтозлия
16.09.2017 21:30:12
0
1
Не съдете прокурорите в Айтос.
Те толкова могат да работят и мислят.
Колко неща потънаха, спомняте ли си?
Колко жалби сте пускали и колко пъти прокуратурата се изпика върху вас?
А из града наркотици,корупция,хора пребиват без последици за биячите,пияндурници и наркомани карат коли.
6.
Стига!!!
16.09.2017 19:56:52
3
2
Стига сте ревали!!!
5.
Haha
16.09.2017 18:15:10
1
9
Vseki koito iska da razbere kakvo oznachava leka sredna ili tejka telesna povreda prosto da prochete zakona. Taka postaveniq vapros e bezpredmeten. Udar s bradva moje da bade kato leka taka i tejka povreda. Kakva shte povredata ne zavisi ot sredstvototo, a ot tova kakvi naravaniq i po tochno do kakvo sa doveli te.
4.
До 2
16.09.2017 18:12:06
7
5
Ако си курназ иди и ти .Теб може и да те изнасилят.
3.
ss-vermacht
16.09.2017 18:09:08
3
5
Do N 1:BAX TVA IZKAZVANE .TI V CHAS LI SI BE,ARKADACH ?
2.
Расист
16.09.2017 18:03:18
4
12
Трябва няколко пушки нелегални. Патрони се намират. И да се изтрепят циганите в това село. Наред стари млади жени деца всички.
1.
Fdjwgxb
16.09.2017 17:55:14
21
13
Нищо му нямаааа.... Вече ще се съобразява с кого иска да се бие
В чуждо село и киремидите бият
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори