×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето какво се случва в горещата точка в Слънчев бряг – бар „Оксижен” след екшъна с Божо Кравата и Иван Терзийски


Ето какво се случва в горещата точка в Слънчев бряг – бар „Оксижен” след екшъна с Божо Кравата и Иван Терзийски
Пред дискотеката има петима полицаи, които ще се опитат да предотвратят нов гангстерски сблъсък в сърцето на Слънчев бряг
08 Август 2017, Сряда, 00:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

На място са пратени петима полицаи, явно ще стоят цяла вечер, те ще реагират при извънредни ситуации

Към 00:45 часа ситуацията в най-горещата точка в Бургаска област – бар „Оксижен” е под контрол, предава дежурният редактор на Флагман.бг от сърцето на Слънчев бряг.

Както единствени съобщихме там по-рано тази вечер Божидар Кузманов-Кравата и Иван Терзийски, доскорошни много близки приятели, а от днес врагове, започнаха тежка битка, наложи се намесата на спецчастите и жандармерията. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).



След екшъна и последвалите арести, пред дискотеката са изпратени петима полицаи от РУП-а в Слънчев бряг, които явно ще реагират при извънредни ситуации. Най-малкото те ще са гарант, че ситуацията там няма да ескалира и ще респектират двете враждуващи фракции да не влизат в директен сблъсък  пред хиляди туристи.

Репортер на Флагман.бг разговаря с Даниел Петков, познат до този момент като управител на бар „Оксижен”. Заварихме го на входа на дискотеката в неглижирано облекло – къси гащи, спортна тениска и пура в ръка. Петков категорично забрани да бъде сниман.

„Нищо не се е случвало!”, побърза да се оправдае Петков пред Флагман.бг. След наш въпрос: Какво тогава са търсили преди два часа пред заведението жандармерия, полиция и СПС?

 Петков отговори:Тук така идват да проверяват лични карти”. „Не е идвал нито Божидар Кузманов, нито Иван Терзийски! Ако искате мога да ви разведа из заведението, за да ги потърсите. Работим си спокойно, ако беше станало нещо – щяха да ни затворят”, отсече Даниел Петков пред Флагман.бг.



По наша информация обаче в РУП-а в Слънчев бряг са задържани петима за екшъна в „Оксижен”. Не е изключено арестите да продължат, довериха наши източници, с което намекнаха, че се търсят още участници от мелето.

Тази вечер дискотеката е пълна, но не се забелязват лица от криминалния контингент, съобщава нашият репортер от мястото на събитието. Посетителите на "Оксижен" към 01 часа са предимно чужденци – британци и скандинавци.

Дискотека „Оксижен” е изградена върху част от терена на бившия наместник на ВИС 2 Румен Анастасов-Козела, друга част е върху общински терен. Фирмата, наемател на заведението е „Оксижен 2013” ЕООД. До миналата година е била собственост на Даниел Петков, който е родом от Добрич, както и Николай Иванов от Варна.



От тази година обаче има нов едноличен собственик и управител, показва справка в Търговския регистър. Това е малко необяснимо, защото тази вечер Петков продължаваше да се представя за управител, а и изглеждаше като такъв – разпореждаше се на охраната и очевидно се грижеше за имиджа на дискотеката.

По документи обаче той няма нищо общо, а собственик и управител е някой си Владимир Николов Пройчев – на 47 години от Пещера, област Пазарджик. Интересен момент е, че Иван Терзийски е от Пазарджик, но формално няма връзка с Пройчев.

Не е ясно дали това не е новият наместник на Терзийски, който вече май не играе в отбора на Божидар Кузманов?

В категории: Несебър


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
До 8
11.08.2017 12:43:02
0
0
Абе паляк нещастен РПУ е районно полицейско управление, а не РУП. Да ти еба майката проста!
12.
Към гангстерите
10.08.2017 05:08:43
0
0
Поне като решите да се биете
Направете си среща и се биите един срещу друг а не да загиват невинни хора
Или част от Охраните ви ако бяхте мъже а не путки със по 255 охрани наблъскани със химий и т.н
11.
Turista
09.08.2017 18:08:00
0
1
Nqma li da q zatvarqt taq dupka veche..
10.
Странно
09.08.2017 11:59:02
0
0
Пак лъжете, справка в търговския регистър показва, че Данаил Петков е управител и до съветник на формата. Пак ли Ди измисляте новини.
9.
09.08.2017 09:40:50
0
1
Ani za6oto 6te se nasere ako e tam
8.
Васил Славов
09.08.2017 08:55:27
3
3
РУП е Районно Управление на Полицията,педал нещастен :)
7.
до 6
09.08.2017 08:51:24
1
8
Точно РУП е в Сл.Бр.
6.
mlad kenef
09.08.2017 08:42:39
5
5
Oligofrenskiq flqgman ubit pak.....
РУП-а? може би става въпрос за РУМ-а ( Младост, Велека ). Най вероятно РУП-а ще е Велека, по тежко ми звучи.

Вие не сте журналисти. Вие сте селски клюкари и полски свирачи.
Не се представяйте за журналисти. Истинските журналисти учат и журналистика и литература. Граматиката се учи в училище.
5.
Мммм
09.08.2017 08:38:21
0
6
На път са да се изтрепят взаимно, успех !!!
4.
Ivanov
09.08.2017 08:10:46
0
15
Чичо Симчо вицето защо не е там, да им се скара на малките момченца , да не нарушават установения обществен ред. Мутренски туризъм - секс , наркотици, алкохол и рокендрол . Парко местата да не свършиха пак ?
3.
Мдаа
09.08.2017 06:09:53
2
24
Когато властта - полицията е слаба без нужния авторитет , така става !!!! На кой от тези празни глави му пука че ще го приберат за 24 ч. в ареста?!? И после ще го пуснат !!! И пак наново простотии :)
2.
666
09.08.2017 04:55:41
0
14
Ако разбирахте малко от право и чукнехте името на този Владимир Николов Пройчев в ТР и погледнете дружествата на които е и управител и еднол.собств., ще ви станат ясни някои неща, задълбочете се флагман, нали това ви е работата
1.
Flagman
09.08.2017 01:42:09
0
13
Flagman toq luje kato ciganin Daniel ! Kravata i ivan se sbiha sega kato sa pod garanciq zashto ne gi zadarjat narushavat obshtestveniq red tova e dostatuchno provinenie znachi v kiten gi zadurjate a tyk ne
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори