×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Надежда от Царево преживя кошмар в такси: Шофьорът я отвлече, след това я изхвърли от колата


Надежда от Царево преживя кошмар в такси: Шофьорът я отвлече, след това я изхвърли от колата
Красивата Надя е в болница с тежки наранявания
03 Април 2017, Понеделник, 15:47 ч.
Източник: strandjanews.com

Що за държава е това, хора ли са това или изверги?!, изригна майка й - бившият областен управител на Бургас Мария Ценова


Надежда от Царево преживя истински ужас в софийско такси-копърка. Причинил й го шофьорът - поискал голяма сума пари, а след като тя е отговорила, че ще сезира Комисията за защита на потребителите, той се опитал да я отвлече, а не след дълго я изхвърлил от колата в движение. Вследствие на инцидента младата жена е в болница с тежки наранявания. 

Става въпрос за дъщерята на бившия областен управител на Бургас – Мария Ценова.

Надежда е родом от морския град, но живее в столицата, а нейният брат Иван е талантливият студент, прославил България със знанията си по математика в университета в Бостън. Разтърсена до дъното на душата си нейната майка изригна гневно на своята стена в социалната мрежа.

Ето какво написа Мария Ценова:

“Снощи нашата дъщеричка хваща такси в София. Когато пристига на адреса, вади 50 лв., за да плати сметката. Шофьорът назовава сума, която неколкократно надвишава нормалната, и Надето му казва, че това не може да е вярно, тъй като обявената му тарифа е нормална - 77 ст. за километър. След кратък спор тя му заявява, че ще отнесе случая към Комисията за защита на потребителите и вади телефона си, за да заснеме ценоразписа. В този момент шофьорът грабва чантата й, изхвърля я от колата, натиска газта и отпрашва с Надето в неизвестна посока. Тя звъни на 112, за да съобщи, че я отвличат, при което този изверг обръща и я изхвърля в движение от колата. Не коментирам това, че взима 50-те и лева, това е най-малкото. Днес тя е в Пирогов, с комоцио и тежки натъртвания на таза. Добре, че прекрасният и съпруг, който е лекар, е до нея. Що за хора сме, Господи? И с какви аргументи да накарам Иван да се върне и да живее в България? Много ми е тежко! Ако има нещо добро в цялата история, то е, че всичко се е разиграло в обсега на камерите на близка бензиностанция, има и свидетели“.

В категории: Крими , Животът


17
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
17
Коментара по темата
17.
До16
04.04.2017 14:44:34
0
2
Дай си номера на колата.
16.
Taxistars
04.04.2017 13:23:08
3
3
Качи ли са някои при мене-бои ебан и после му пускам лепа брена
15.
ИЗгрев
04.04.2017 00:32:39
0
13
До сега съм млатил 4ма бакшиши, ама до кръв и докато започнат да се молят да спра, за това,че се опитват да ме измамят и вземат честно спечелените пари. Няма да спра до тук и ще зачестя курсовете с такси и ще продължа да ги мачкам. Ако има желаещи да ме возят, да си оставят номера
14.
до Кочо
03.04.2017 21:06:23
0
4
Кочо май ще я ядеш Странджанската гега най-дълбоко и всеобхватно,да еба и простата ти копърка!
13.
До госпожата
03.04.2017 19:21:42
2
11
Госпожо, вие сте на властови пост в тази държава, която превръща хората в изверги! Не съзнавате ли вашата вина за всичко, което се случва на децата на обикновените българи, които макар и талантливи, нямат вашия финансов ресурс, който получавате, за да ни управлявате зле?!
12.
Do bakshacite
03.04.2017 18:33:45
2
9
Апел към комплексарите.Ако някой от вас кални шпионки коментитащите тук шишаци иска да покаже колко може да носи на бой да си остави номера на боксовата круша дето кара,да каже час и място.Много сте силни в коментарите.Чакам да видя в действителнист колко сте дрис:))
11.
БАКШИШУУУУУ
03.04.2017 17:59:25
1
5
кочо и ти ли си миризлив, не къпан бакшиш , бе
10.
и аз до Кочо
03.04.2017 17:48:26
0
9
аз не съм от семейството и се казвам Гошо и ако те барна знаеш ли как ще се Окочиш ?
9.
До Кочо
03.04.2017 17:12:07
2
8
Абе, цървул, нещастен. Странджанка е баба ти и не съм жена, а ще те кълна, защото много си тъп.
8.
АЗ
03.04.2017 16:28:21
8
5
ДО 7 bgman
ТАКИВА ГНИДИ,КАТО ТЕБЕ,ТОЛКОВА ЗЛОБНИ И ДОЛНИ,СА ОЩЕ ПО-ГНУСНИ ОТ ИЗНАСИЛВАЧИТЕ............ИЗРОД ГНУСЕН,ПЛОД НА ПИЯНСКА ЧЕКИЯ И КВАРТАЛНА КУРВА !!!!!
7.
bgman
03.04.2017 15:15:41
4
17
Най-долните утайки на земята са бакшишите, заедно с изнасилвачите и убийците на деца...
Циганите, дето ровят в кофите са по-достойни от тях. А и по-често се къпят...
6.
Taxi
03.04.2017 15:13:07
19
2
Нормално като не иска да плаща. Аз първо ги клецам след това шута от таксито
5.
Кочо
03.04.2017 14:55:04
18
4
Странджански караконджул недей да кълнеш ма пача грозна да няма нов нещастен случай за келявото ти семейство
4.
Taxi
03.04.2017 14:27:33
0
18
Изроди са софийските копърки. Имах подобно изживяване - претърпях операция в т. нар. "Ракова" болница в София, трябваше с такси да отида до нотариус да издам пълномощно на майка ми.

Бях след операция - с дренажи, в лошо състояние, отпаднал - хванах такси, което седеше пред болницата - таксиджията нагло помпеше сметката с т. нар помпа - накрая сметката беше тройно по - голяма от нормалната. Нямах избор - нито можех да сляза, нито да го наритам в това състояние - платих я кротко.

Сега когато съм в топ форма и минавам през София се чудя дали да не се върна (сигурен съм, че този получовек продължава да се възползва от хорската мъка пред същата болница) и да го наритам , но все се спирам - този горе гледа и наказва по - качествено и справедливо.
3.
До Кочо
03.04.2017 14:18:22
6
14
Пожелавам ти да ти се случи същото ама и да те е.. т в гъза.
2.
алена
03.04.2017 14:04:13
1
16
случват се тези грозни инциденти защото куцо кьораво сакато вмирисано и старо кара такси
1.
Кочо
03.04.2017 13:39:08
19
11
Не спряхте да ни ги навирате тея като че ли само на тях им се случват такива неща
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори