×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотите: ГЕРБ толкова хареса нашите идеи, че ги обявиха за свои


Патриотите: ГЕРБ толкова хареса нашите идеи, че ги обявиха за свои
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е категоричен, че рано или късно патриотите ще управляват България
03 Февруари 2017, Петък, 23:27 ч.
Автор: Флагман.бг

По темите говорим от години, а ГЕРБ едва днес се сетиха, отбелязаха от Обединените патриоти

ГЕРБ ни обявиха за популисти, а днес представиха наша програма, обявиха в нарочно съобщение тази вечер от пресцентъра на Обединените патриоти.

Публикуваме го без редакторска намеса:


300 лв. минимална пенсия; фалшивите инвалидни пенсии; родители, чиито деца не посещават училище, да не получават помощи. Доброволна военна служба. Борба с битовата престъпност, полицай във всяко населено място.

Това е само малка част от тезите, които представи ГЕРБ като своя управленска програма. Е, очевидно, ГЕРБ много харесва програмата на Патриотите, защото тези идеи са публично обявени още преди изборите за 43-ото Народно събрание като предизборна платформа на ПФ.

А по темите Патриотите говорят от десетилетие, а не, като други, които се сетиха днес.

Досега изборите се решаваха с купени гласове и купени комисии, сега явно на мода идват откраднатите идеи. Крадоха се милиони от КТБ, а цигански фондации се облагодетелстваха с милиарди за „ромски включвания", та какво пречи на една партия да открадне идеи, като „похити“ чужда политическа програма и я обяви за своя.

Тук е мястото да попитаме колегите от ГЕРБ. Прекрасно, но защо чак сега!? А също: наистина ли мислите, че българите не помнят и не знаят.

През това време БСП пък говори за демографската програма, за която Патриотите настояват от години.

Очевидно и леви, и десни осъзнаха, че единственият спасителен път е българският патриотизъм. Това е добре, ние искаме да видим идеите си реализирани, а не държим на някакво егоистично авторство.

И все пак: но явно на тези избори ще трябва да кажем: изберете оригинала, а не ментетата.

Патриотите ще управляват България. Затова и разните партии се мъчат да уподобят нашите идеи, цели и действия.

Позицията на Обединени патриоти гласи, че с представената днес програма ГЕРБ признаха, че патриотизмът е единственият правилен път за България. Основните точки, представени като техни приоритети, са залегнали в програмите на НФСБ, АТАКА и ВМРО от години.

От години бяхме обвинявани в популизъм заради исканията си за евтин ток, минимални пенсии, вързани с официалния праг на бедност и индексиране на всички останали за стаж. Именно ГЕРБ ни набеди, заради борбата ни да върнем достойнството и справедливостта на всеки български гражданин и желанието ни за връщане на справедливостта.

Набедиха ни и за индексиране на пенсиите за трудов стаж, трайно повишаване на доходите на населението и адекватно управление в енергетиката. Не се съгласиха с идеите за устойчив икономически растеж чрез намаляване на административния тормоз и данъчни облекчения за бизнеса, издигането на образованието в национален приоритет и т.н.

А сега по раздели:

Икономика – копиране на идеите от програмата на „Патриотичен фронт“, стр. 2;

Премахване на ДДС за лекарства, храни, учебници – Законопроект, отхвърлен от ГЕРБ, БСП и ДПС.

Пенсия – 300 лв. – Законопроект на „Патриотичен фронт“, отхвърлен от ГЕРБ и приоритет на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ от канидидатпрезидентската кампания.

Пенсия – 500 лв. - Законопроект, отхвърлен от ГЕРБ, БСП и ДПС в 42-ото НС и 43-ото НС.

Не чухме нито дума за 2-та млрд. за саниране на цена за кв.м. три пъти по–висока от реалната.

Не чухме нито дума за борбата с монополлите и картелите или за позорния Закон за концесиите.

Социална политика – борбата с фалшивите ТЕЛК-ове – Законопроект на „Патриотичен фронт“, приет  - неизпълнен.

Обединени патриоти изложиха конкретен план за набаване на пари за пенсии, които сега изтичат във фалшивите пенсии – 1.6 млрд. лв.

Ограничаване на социални помощи за много деца, необразовани и маргинални социални групи – стр. 6 от програмата на „Патриотичен фронт“

Защита на българския работник пред чуждите работници – Законопроект на АТАКА.

Здравеопазване – демонополизация на здравната каса – стр. 6 програма на „Патриотичен фронт“; Отказ на ГЕРБ за включване на нашето искане в програмата на правителеството – ноември 2014

Образование – мерки за справяне с неграмотността на етносите – стр. 6 на „Патриотичен фронт“; предучилищно образование на етносите – стр. 7, стр. 12.

Енергийна независимост – проучвания на енергийните залежи на територията и кваторията на страната – стр. 3.

В програмата на ГЕРБ няма нито дума за прекратяване на заробващите договори на ТЕЦ – овете „Марица Изток“ 1 и „Марица Изток“ 3 - Внесен законопроект на „Патриотичен фронт“ - юли 2015 г.

Отбрана – Копирана програмата на „Патриотичен фронт“– стр. 14.

Внесен законопроект от „Патриотичен фронт“ за военното обучение за задължителна военна служба, внесен 2016 – отхвърлен от ГЕРБ и другите партии.

Вътрешни работи – мерки срещу битовата престъпност – стр. 9 от програмата.

Ултиматум на „Патриотичен фронт“ от юни 2015 г. за полицай във всяко населено място – неизпълнен.

Инфраструктура – автентична прогрма на ГЕРБ, некопирана от Патриотичния фронт. Поздравления!

Правосъдие – Корупция по високите етажи  на властта – стр. 11 от програмата на „Патриотичен фронт“


Ние „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ истински се радваме на новите последователи на нашата програма и пожелаваме общ успех в борбата за бъдещето на България. Но подчертаваме, че оригиналът е един – „Обединени патриоти“.

В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Георги
06.02.2017 11:38:56
0
1
Плюйте, плюйте, обаче и сами знаете, че написаното в статията е чистата истина.
Един пък ще гласува за архимутрата Марешки. Просто не мога да повярвам какъв човек трябва да си, за да гласуваш за мръсник и рекетьор като Марешки.
12.
Саркис Саркисян
05.02.2017 16:43:28
0
1
До анонимния номер 10. Кой ще бъде избран за народен представител, го определя избирателят. Най-достойните, опитните и подготвените, би следвало да бъдат избирани. А сред нас, патриотичните сили, има по опитни от мен.
След като се преизчислят и инвалидните пенсии, за които има информация, че се раздават не незаслужили хора, пари ще се осигурят.
Парите, които ще бъдат вложени в пенсиите на хората, ще бъдат похарчвани. Гарантирано е, че 20 % от осигурените пари ще се върнат в държавата, под формата на ДДС.
Увеличавайки пенсията на хората с ниски такива, това за тях означава: Повече хляб, повече, сирене, по често ядене на месо.
В държавата има пари. Въпросът е приоритетен. Ще даваме ли пари на старите хора или ще санираме блокове, с държавни пари.
Съгласен съм, че е нужно да се развива икономиката. Паралелно с нея трябва да се отделят пари и за пенсиите на труделите се и нуждаещи се хората.
Това е позицията на патриотичните сили.
11.
Скатаджия
05.02.2017 16:27:07
2
0
Нашите хора от Скат не искат боклуци в листата за депутати. Водач трябва да бъде Валери. Продажника Дракалиев от ВМРО дето се продаде на Йоан за една градинка и на Герб за една заплата вън. Някой да е разбрал той какво е спомогнал за благото на бургазлии? А и що за опозиция е тоз ?
10.
До Саркис
04.02.2017 19:52:55
7
0
Айде стига с тоя популизъм! Санирането е еднократно, а пенсиите, от къде ще намира държавата пари за тях всяка година. Знаеш, че говориш предизборно глупости. Икономиката трябва да се развива, само с популизъм не става.
Няма да станеш депутат, не се натискай.
9.
Саркис Саркисян
04.02.2017 14:23:12
1
5
Нормално е от ПП ГЕРБ да търсят лансиране на силните теми на деня. А силните теми, които вълнуват обществото ни, са лансирани десетилетия от патриотичните сили. Действията на ПП ГЕРБ, показват, че са в предизборна кампания. Самият факт, че докато съществуваше 43-тото Народно събрание, ПП ГЕРБ не съдейства за приемането на редица обществено значими предложения, лансирани от КП.ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ (НФСБ и ВМРО), показва тяхното лицемерие. Коя бе идеята за увеличаване на пенсиите и коя политическа сила предпочете да насочи милиарди левова за саниране, вместо да помогне за увеличаване на доходите на труделите цял живот - български граждани ?
8.
88
04.02.2017 09:24:42
7
5
Вярно е 77 !!!
ГЕРБ тайно, а БСП явно с ДПС. ИЗВОД: Гласувам за Марешки.
7.
77
04.02.2017 09:18:48
7
4
тези лъжепатриоти преди изборите пак обещаха същото и нищо не изпълниха от програмата бяха патерица на герб и колко закона гласуваха заедно с герб които са вредни за народа а не е тайна че герб управлява задкулисно с дпс
6.
*********
04.02.2017 09:14:10
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
03.02.2017 22:41:22
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Вярно е
03.02.2017 22:36:30
10
9
Патриоти ще управляват един ден България.
Но не и вие измекяри продали се за петаче.
3.
тия па
03.02.2017 22:27:15
11
7
си мислят ,че някой ги бръсне за сливи , ай,сиктир ,бе ,, патриоти ,,
2.
гггггггггггггггггггггггггггггг
03.02.2017 22:19:59
14
4
кретени сте патриотите - като се прави коалиция има идеи от всички партии в коалицията
Това че ГЕРБ ги обединява е коалиция
Така че това са идеи идващи от коалицията
1.
Сефте
03.02.2017 22:08:39
3
3
Се едно не направиха същото с държавния бюджет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори