×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на ДБГ в Бургас Живко Табаков: Гласувах за човека, който поставя националните интереси над личните


Лидерът на ДБГ в Бургас Живко Табаков: Гласувах за човека, който поставя националните интереси над личните
Живко Табаков алармира, че в три руенски села не са допуснати представителите на РБ в секциите
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Ноември 2016, Неделя, 05:59 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Георги РУСЧЕВ

Този човек може да се пребори с корупцията и източването на държавата, категоричен е Табаков

Общинският председател на ДБГ в Бургас Живко Табаков гласува за президент днес в 9:30 часа в секцията си в СОУ „Димчо Дебелянов” в ж.к.”Славейков”.

Табаков бе категоричен, че дава вота си за човек, който поставя националните интереси над личните си.

„Този човек има сили и смелост да се пребори с корупцията и източването на държавата”, допълни Табаков.

Лидерът на ДБГ алармира, че в 3 руенски села са допуснати груби нарушения – не са допуснати представителите на Реформаторския блок в секциите. Табаков вече е подал сигнал в РИК Бургас.



5
Коментара
Флагман.БГ "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара 04/05/2024, Събота 12:30 0
5
Коментара по темата
5.
dfh
06.11.2016 16:06:35
0
1
Редовен читател на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в магазин "Кауфланд" в пловдивския квартал "Тракия". Ето и емоционалния му разказ:

"Привет, уважаема редакция. Чудех се дали да се занимавам въобще, но след загубата на почти три часа ценно време и унижение от страна на служители в магазин от веригата "Кауфланд" в "Тракия" в Пловдив, реших да ви пиша, и да предпазя евентуално други хора от подобни главоболия.

На 08.05.2016 г. около 17 ч. със семейството си влизаме да пазарим във въпросния магазин. Бях със съпругата си и бебе на 11 месеца. Напълнихме количката и се отправяме към касите.

След поставянето на продуктите на касовата лента ми направи впечатление първо, че касиерката умишлено отдели всички плодове и зеленчуци за накрая. След което ги взе, маркира ги един по един и нищо не каза.

Вдигна слушалката и се обади някъде. Плащам покупките на обща стойност 109 лв. и напускаме касите. Малко след тях изскочи младо момче, може би скоро навършило пълнолетие, и се представи за служител ''следкасов контрол".

Помоли ме да се отбием встрани и да ни провери покупките. Започна се едно ровене и вадене на неща от торбите в количката, като че ли талибани минават митническа граница на ЕС.

Момчето извади само зеленчуците и плодовете и започна да ги мери на контролна везна в коридора на "Кауфланд". Отчете дребни разлики в различните торбички плодове и зеленчуци - на обща стойност 6 лв.

Според тяхната везна аз съм злоупотребил и съм се опитал да ощетя дружеството. И ме привика да го последвам през врата с код за достъп и да поговорим насаме! В този момент дадох ключовете за колата на съпругата си и я изпратих с детето да отиват в колата, понеже то има своите нужди (кърмене, преобличане и т.н.).

След като те тръгнаха, момчето, представящо се за ''следкасов контрол", ме привика през врата по едно коридорче, с цяла количка с продукти и въпросните плодове и зеленчуци и ме въведе в една стая, наричана "медицински кабинет". В нея имаше медицинско легло-лежанка, което беше мръсно, цялото в петна и следи от пръсти кръв около подглавника на леглото.

На това легло постави всичките 6-7 различни артикула плодове и зеленчуци. И започна едно изнудване. Изнудване за това, че аз съм нарушител според тях и искаха да платя наказателна глоба в размер на 150 лв.

При което аз възразих, разбира се, и попитах къде е проблемът. Тогава дойде и втори човек охрана при нас в стаичката и започнаха двамата да ме убеждават, че аз съм страхотен нарушител и трябва да си платя глобата.

Попитах дали не мога да си платя разликата, щом има такава, или просто да върна въпросните продукти - "Не", отрязаха те и продължиха да настояват за глобата в минимален размер от 150 лв.

Които освен това искат да извадя и платя сега и веднага! Обясняваха ми как много хора си патили всеки ден и всички си плащали, само аз съм се запъвал, при положение, че съм виновен.

Казвам им "Господа, нека да си платя разликата и да се разберем", но те "Не! Глобата може да я намалим малко, примерно на 100 лв., но глоба ще има". В този момент разбрах, че с тях явно няма да изляза на глава и помолих да извикат управителя на магазина.

След около 2 минути се появи той, като само си подаде носа през вратата и попита какъв е случаят. Почвам направо аз да му обяснявам какво е станало, той първо въобще не се представи и с абсолютно пренебрежение само повдигна глава и с отработен лицев жест даде знак на момчето с думите "Максималното" и си тръгна.

Момчето и охранителят с него продължиха да ме изнудват да платя глоба, като вече дори не можело да е 100 лв., както преди малко ми казаха, а направо 150 лв. На мен вече ми падна батерията на телефона и се наложи да отида до колата да взема телефона на съпругата си и да й кажа поне тя и детето да се прибират и да не ме чакат.

Върнах се в магазина. Момчето трябваше да ме чака пред въпросната врата до касите, но него го нямаше. Попитах най-близката служителка на касата дали може да извика служителя "следкасов контрол". Тя с учудване ме изгледа и каза: "Няма такива служители. Сигурно имате предвид охраната".

И повика охраната. Дойде отново въпросното момче, отвори ми вратата с кода, през която минаваме и където бяха количката с продуктите ми и "медицинската стаичка".

Влязохме пак вътре. И момчето на свой ред ме пита дали съм успял да намеря парите? Казвам му, че не съм и не съм търсил. В този момент разбрах, че с него на глава няма да изляза, и го питам "Добре, кажете ми какъв е вариантът да си тръгна оттук, ако нямам при в себе си? Какво става?". Той: "Ами звъните на роднини, приятели и намирате сумата. Иначе ..... няма как".
"Добре, казвам аз, тъй като вие нямате право да ми взимате личните данни, за да си попълните формуляра, според който искате да ви платя 150 лв., повикайте полиция, да ми вземат данните, да си взема нещата и да си тръгвам, защото нямам време да се занимавам с глупости".

И така, след мое настояване извикаха дежурен екип на МВР, след дълго чакане пристигнаха двама служители, които заедно с мен, момчето (касов контрол) и управителя влязохме в "медицинския кабинет".

Там пред полицаите обясних всичко и помолих пред тях дали мога да снимам условията, в които ме задържат, и мръсната кушетка, оцапана с кръв, върху която слагат хранителните продукти, които консумират хората (в случая и бебе).

Служителите на МВР на свой ред ми отговориха, че не е редно в частен обект да снимам. Разправиите продължиха, управителят изведнъж стана по-нисък от тревата и думичка не каза. Аз на свой ред го питам:

"Господин управител, преди малко не ми се представихте, а нямахте и бадж с името Ви първия път. Кажете моля сега как да се разберем?".

Предложи ми вариант, опитвайки се да се направи на мъж, да оставя продуктите си вместо обезщетението от 150 лв., без да ми връщат парите.

Аз отказах, разбира се. "Откъде на къде ще ми вземе покупките и няма да ми върнете парите? И на всичкото отгоре погледнете в какви условия ме държите и уж ме проверявате!".

Омекна още повече и се съгласи с това, за което аз настоявах от самото начало, тоест да си платя разликата в грамажа и да се приключи въпросът. Така и стана в крайна сметка, но всичко това ми струваше ужасно много нерви и напрежение, да не говорим на кърмещата ми съпруга как се е отразил един такъв стрес, и близо три часа време.

В известна степен ме карат, като клиент да им върша тяхната работа, като поставят клиентите в ситуация сами да си теглят стоките и да ги етикират. Не на контролна везна само за проверка, а с поставяне на етикет.

При везните за теглене няма ясно обозначен инструктаж за работа с машините, хората не са длъжни да могат да работят с тяхната техника по най-прецизния за тях начин.

Да не говорим за множеството възрастни хорица, които многократно се е случвало да ме викат за помощ, защото не знаят как се борави с тях, а и недовиждат някои от тях.

Какво ще стане с пенсионерка, която погрешка тегли 2 килограма банани, а вместо това натисне и маркира бутон за моркови? След касата ще я спрат и ще и вземат пенсията ли?

Не съм изнесъл артикул, който не е в касовата бележка, не съм скрил или откраднал някоя стока, просто има грешно измерено тегло и за това искат да глобят хората със 150 лв.

А касиерката съвсем съзнателно пък вижда грешката и ме оставя да напусна касата, като сигнализира на някой да ме спре. А какъв документ ще издадат за тази глоба ми е много интересно?

Какво ще пише на касовата бележка? Или най-вероятно няма такава, а парите може и да нямат следа. И въобще не бих се учудил, ако се разпределят по някаква схема между управител, охрана и касиерка.

Безкрайно грубо и арогантно отношение от служителя ''следкасов контрол'', охрана и управител!!!

Това е възмущението ми, изразено в писмо до Комисията по защита на потребителите. Предстои официално подаване на жалба в полицията и евентуално в прокуратурата впоследствие. Поздрави. Ваш редовен читател".
4.
Kaufland Бургас
06.11.2016 16:01:01
1
4
Тоя мухльо прилича много на регионалния директор на Кауфланд за Бургас-Илия Георгакиев
3.
4686486
06.11.2016 14:57:20
0
1
caisatia bokluk pak si plashte da mu gledame oligofrenskata fizionomia.
2.
Metin Haki
06.11.2016 12:54:07
2
2
Nomer 22 e istinata
1.
xxx
06.11.2016 12:41:57
1
6
най смешние псевдо политик който се е взел насериозно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Водачът на автомобила твърди, че гумата му се е спукала Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Колата е помела пътен знак с ограничение до 50 км. и е разцепила дърво край пътя Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за 60 лева, примата иска по 600 за концерт в лозята Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица
Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори