×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Семейство от Мичиган счупи щатския рекорд с 842,4 млн. долара от лотарията Powerball
  • Съдът не даде ход на делото срещу Васил Божков за хазарта
  • Училищата в Атина отварят след 2 дни прекъсване заради горещините
  • Конкурсите за директори бетонираха статуквото в три университетски болници
  • Голям пожар на летището в Брюксел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Петима останаха на финалната права за лидер на БСП


Ексклузивно! Петима останаха на финалната права за лидер на БСП
Заседанието на Конгреса вече е закрито за медиите
07 Май 2016, Събота, 12:03 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Повечето номинирани вече се оттеглиха от борбата за поста


Само петима останаха на финалната права в битката за лидер на БСП, научи „Флагман”. В момента тече закрито заседание на Конгреса на червената партия.

Очаквано отвод не са си направили настоящият председател Михаил Миков, както и основният претендент за поста Корнелия Нинова. В играта остава и Красимир Янков, който също направи заявка, че няма да се оттегли за разлика от повечето номинирани, които първоначално бяха над 30.

Още двама обаче са на път да останат на финалната права – това са депутатът Валери Жаблянов, както и лидерът на БСП в Пловдив Георги Гергов. Към момента те все още не са си направили отвод, но не е ясно дали ще останат докрай в борбата.

В категории: Политика


Автор
1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
бсп милионерите
07.05.2016 19:00:08
0
8
всички са милионери. миков инвестира в ракия,курнелия и гергов са кадри на сдс, а янков на тим.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Двамата се засекли в луксозно заведение в Санта Моника Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Раздаването на пакетите ще продължи до 31 юли 2024 г. по утвърден график в цялата страна Като държавен университет сме длъжни да създаваме кадри, които да допринасят за развитието на България Като държавен университет сме длъжни да създаваме кадри, които да допринасят за развитието на България Бъдещето на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” е широкопрофилно - да се развива в много направления, смята ректорът на ВУЗ-а проф. д-р Христо Бозов Бутат България към еврозоната, а курсът на валутата се тресе Бутат България към еврозоната, а курсът на валутата се тресе Вижте какви са рисковете за нашата страна "Билла" продава олио за зехтин "Билла" продава олио за зехтин Далеч по-разбираемо за купувачите е продуктът да се продава като салатен микс Тази промяна ще засегне всички купувачи на коли Тази промяна ще засегне всички купувачи на коли Забраняват вноса на стари МПС-а Не всеки иска да бъде депутат - защо знакови лица отказват да влязат в НС? Не всеки иска да бъде депутат - защо знакови лица отказват да влязат в НС? Отказалите са не са малко,  но по различни причини Този милионер не поглежда децата, не е дал една стотинка за внуците си, твърди снаха му Този милионер не поглежда децата, не е дал една стотинка за внуците си, твърди снаха му На грозни обиди от страна на снахата станахме свидетели в интервю на многодетната майка Започна сезонът на катастрофите в Бургас, бум на ПТП-та през последните 24 часа Започна сезонът на катастрофите в Бургас, бум на ПТП-та през последните 24 часа Зачестяват случаите на пострадали при инциденти с тротинетки  Кмет загина по абсурден начин - напи се, а след това катастрофира с триколка Кмет загина по абсурден начин - напи се, а след това катастрофира с триколка Приятели са искали да го закарат до дома му, но той е отказал
Защо Дама Пика е символ на злото Защо Дама Пика е символ на злото Тя вероятно се е родила заради тестето карти Таро Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата То няма да се прилага в училища и колежи   Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Тази коалиция ще се изправи срещу десния "Национален сбор", който в момента води в социологическите проучвания. Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна По-рано НТВ съобщи, че трима нейни служители, сред които и Кожин, са били ранени в село Холмивски, недалеч от Орловка Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Хороскоп за деня – 14 юни 2024, петък Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори