


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много вкусни и с лесна рецепта
Днес ви издаваме тайната!
Ще духа слаб вятър
Големите валежи остават в Италия и Испания
Нарът придава приятно сладко-кисел вкус на сочното месо
Не стига, че е лесен и вкусен, а и много бюджетен
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
С това ястие сутрешното хранене ще бъде не само подхранващо и вкусно, но и много изискано
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Колкото и да направя, никога не ни стига