


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бърза, лесна, чудно пухкава
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден
Висок, пухкав и много ароматен - всичко благодарение на лимона
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
В неделя ще се появят палтенца от тип баклавички в София, а във Варна въпреки топлото море максималната температура в четвъртък ще е 13 градуса
Чаша горещо мляко с мед ще ви настрои прекрасно за спане
Вижте рецептата
Търсете Венера, гледайте 25 градуса вдясно