

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Между 19 и 20 лева е цената на агнешкото месо, каза Иван Христанов
Хищната и всеядна птица е в свръхпопулация, пречи на всички, категорични са местните жители
Ето как да я приготвите:
Прекрасен сладкиш за любими хора
Едва ли може да очакваме голямо поскъпване - заяви председателят на УС на Съюза на птицевъдите в България Ивайло Гълъбов
Вижте как да го приготвите
По думите ѝ кашкавалът се е повишил с 27%, а сиренето с 20%, брашното с 40%, яйцата – 32% по цени на борсата
Агнешкото ще е 24 лв. за кг по Великден, а оризът – 10 лева
Става въпрос за живо тегло в рамките на 30 кг, а клането може да стане в касапница срещу 15 лв. на животно
Опитайте го още преди празника