

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Колкото повече свежи плодове сложите във вашия пролетен сладкиш с рикота и свежи плодове , толкова по-вкусен ще стане
И готово! За 0 време имаме страхотна и здравословна закуска а ла баница! Да ви е сладко!Баница от оризовки и котидж сирене
Приготвянето му е много просто, не е необходим миксер
Всички ще са впечатлени от резултата и никой няма да разбере, че е с готови кори
Тайната е в специалната смес за намазване на корите, с която няма как да имате провал
Пухкава основа и много вкусен крем, който буквално потича, когато отрежеш парченце
Сладкиш със стъргано тесто и мармалад
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости
Вижте тайната рецепта
Бомбастична бананова торта с много шоколад!