

- Добре, но внимавай, да не ги изпуснеш!

- Прекалено голяма уста има тая мръсница!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Съществува един изключително прост трик, който напълно ще промени резултата
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Ученическият рожден ден на Виктория посреднощ в хижа в Айтоския балкан завърши фатално
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Домашен метод, който спестява време, усилия и пари – само с 2 съставки от кухнята
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата