

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Познат още като петлистен женшен, южен женшен, женшенът на бедняка или дори чудотворна лоза, това растение впечатлява учените с изумителните си свойства - от ускоряване на метаболизма и намаляване на холестерола
Ще ви трябват само 2 съставки, за да създадете този естествен тор
Опитате ли тази рецепта веднъж, по друг начин няма да приготвите тиквички
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Хората все по-често използват лимони, оцет и сода за хляб, за да премахнат варовик
Как да ги приготвите
Толкова е вкусно, че няма да опитате нищо друго на празничната трапеза
Лесни са за приготвяне и са изключително ефективни
Всичко е много просто – смесваш и пълниш листата