

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте ги
В България традиционно мусаката се готви от кайма и картофи
Столичната община купува първата серия
Стряскащото е, че някои от тези подли търговски практики, за които дори не подозираме, могат да ни разболеят сериозно
Треньорът на Шей Мичъл споделя своите съвети
Вижте каква е тайната съставка
Тайната съставка е да работиш така, че когато попитат кой го е направил, да не те е срам да кажеш „аз“, казва бай Данчо
Ще ви издадем една тайна, благодарение на която мекичките се получават повече от вкусни
От баба ми знам, че поверието за никулденски шаран гласи, че колкото повече люспи има - толкова повече късмет и берекет ще има в семейството, разкрива именият готвач
Вярвате или не, един от тях е ботокс