

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Топеницата е традиционна балканска разядка, чието име идва от действието „топя се“
Идеално е за специални поводи или за уютна вечеря със семейството и приятелите
Хубавото им е, че можете да направитеголямо количество и да ги замразите за когато, Ви се похапват
Важното е да постигнем най-ниска цена за сметосъбирането, не ме интересува кой предлага
Ето я рецептата
Комбинацията между леко сладък и солен вкус, хрупкави зелеви листа и нежна плънка превръща това ястие в истински гурме хит
Остатъците се съхраняват до 3 дни в хладилник
Става с малко продукти и е много проста рецептата
Вкусни и лесни за приготвяне - те ще освежат всяка трапеза и ще ви изненадат с оригиналните си комбинации
Резултатът е хрупкав отвън, пълен с разтопен кашкавал и сочни зеленчуци отвътре