

- Надежда.
- Е, що, бе?
- Защото надеждата винаги умира последна...

- Очаква до края на годината светът да свърши. Това притеснява ли Ви?
- Ни най-малко! Стига да не свърши в мен!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
4 порции, само за 40 мин
Ето как се приготвя
Опитайте, няма да съжалявате
Пробвайте този вкусен десерт и няма да съжалявате
Температурните колебания в най-нестабилната зона на хладилника водят до бърза развала и риск от бактерии
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Питателна, освежаваща и засищаща, тази стара рецепта ще се услади всекиму
Вижте рецептата
В оригиналния вариант се използват пилешко и гъби, но също така вкусни са с шунка и кашкавал или вечната класика – натрошено сирене и яйце
Цялата "тайна" е в малкия трик с нарязването на корите