

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тайната на всичко е маринатата, в която ги правя
Когато се разтресе с щипката, хубавото кебапче не трябва да се прекършва
Архангеловден е вторият по значимост след Димитровден есенен празник на Българската православна църква
Трябват ви някои основни продукта за рецептата и малко време в кухнята
Зарадвайте семейството си на закуска
Позабравен вкус от детството
За всички любители на меките, лесни и бързи рецепти
Ето как да я приготвите за нула време
Присъстващите имаха възможност да се насладят на украинската кухня, която се отличава с изключително регионално многообразие и на най-популярното национално ястие, е боршът
Рецептата е много лесна