

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стават много бързо и имат божествен аромат
Вече обикновена баница вкъщи не правя, тъй като всички искат да има плънка
Сигурни сме, че ако ги приготвите веднъж по тази рецепта, ще искате да ги похапвате всеки ден
Освен това това ястие е доста лесно, чудесно е да се направи като вечеря, за да не ви тежи на стомаха
Приготвянето им отнема по-малко от час и са чудни за домакините, на които не им остава време да се развихрят в кухнята
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Трикът е в реденето на самата баница
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Съществуват и такива рецепти, с които да спестите много време