

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Опитайте и сами ще се убедите, че домашният любителски хляб е много по-вкусен и ароматен от този в магазина
Ето я рецептата
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко
Всички на трапезата ще останат доволни
Вижте как да изненадате гостите си с тази невероятно вкусна пита
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата