

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пълнете шарана не с орехи, а със сирене, защото то отнема всички миризми и токсини, съветва рибарят
Традицията повелява на масата за Никулден задължително да има рибни ястия
В бългaрския народен календар Никулден бележи началото на същинската зима. Св. Никола се описва като старец с беловласа глава и дълга бяла брада
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Вижте празнична рецепта