

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Заменете тестото с... тиквички
Дори няма да усетите, че сте заменили обикновеното
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Специалитетите на нов шеф готвач впечатляват посетителите
Хипермаркетът на ул."Одрин" 84 вече е сред предпочитаните дестинации за пазаруване в морския град
Тя отвори малко кокетно магазинче още преди две години
Ресторант "Нептун" кани всички страстни почитатели на италианските кулинарни изкушения на прясна паста и ризото, приготвени в голяма пита сирене Пармезан
Лесни рецепти, с които да спазите традицията без да изпразните портфейла си
Италианска компания за паста обяви, че ще стартира с 10 работника, с опция да ги увеличи до 40
Модерен Бургас е град на изтънчени вкусове