

- Ама госпожо, аз да не съм мъжът ви!

- Кажи ми нещо смешно...
- Е, ти пък веднага за заплатата ми питаш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Наистина си струва да опитате, ще получите перфектно ястие, с бързо и лесно приготвяне
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Това е класика в домашната сладкарска традиция
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Приготвям ги като закуски през уикенда, защото стават много бързо и лесно
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Тя е сочна и безумно вкусна
Имам рецептата от изселничка
Рецептата е семейно наследство