

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Когато разбрал, че е измамен и разорен, Стоян Минчев получил инсулт
Честването ще започне в 10.30 часа пред паметните плочи на участниците в борбата за Национално освобождение
Събитието се превърна в традиция за морския град, ще се състои между 5 и 8 септември
Отпуснатите от банките жилищни кредити нараснаха с над 25% за година
Жителите и гостите на града ще се срещнат с автентични майстори от цялата страна – килимари, грънчари, кожар, ножар, ювелири, лютиери
Най-накрая ще падне дълго пазена созополска тайна – как се прави емблематичният десерт Дамга
Това са професионалисти и експерти, бих работила с тях отново и отново, казва Соня Мей
Младият актьор е известен с това, че е почитател на здравословната кухня, като много често лично той си я приготвя
Вижте програмата
Тестото трябва да се омеси бързо, това е основното и единствено правило за успех, пържат се много бързо и набъбват като еклери