

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Как да ги приготвим
Има ги във всяка кухня
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Перфектна за бързи ястия през зимата или неочаквани гости
Гозбата е само от 3 съставки, нужен ви е обаче сос Цезар
Почетното 12-то място е за Стрелците
Рецептата е много лесна и проста, а резултатът е месо, което буквално само пада от кокала
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества