

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Предлагаме да си приготвите това блюдо по малко по нетрадиционен начин
Правят се с лук, чесън и чушки, увити в бекон
Вижте как да ги приготвите
Ето я рецептата
Това е любимата рецепта на бабите
Гостите ме молят да им приготвя тези вкусни кюфтета всеки път
Добавянето на правилните съставки е ключово за постигането на вкусни резултати
Разговорите с почитателите са задължителни за фолкаджията, за да слуша похвали за себе си и да се оплаква как щеше да е по-известен от Бионсе и Лейди Гага, ако не се беше родил у нас