

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Комбинацията от месо, горчица и кашкавал определено ще ви изкуши и ще се превърне в любимата рецепта за печено месце
Крехко месо с неустоим вкус
С вкусна хрупкава коричка
В следващите редове ще ви разкрием лесна рецепта, която може да поставите и на Коледната трапеза
Крехко и вкусно ястие
Крехко, сочно и с невероятен аромат
Заведението отвори врати преди дни, но вече е в графата с любими места на летовниците на Южния плаж в Несебър
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
То се нуждае от допълнителна обработка преди готвене