

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Съвременният хляб съдържа ужасно много подобрители, консерванти и емулгатори, които рядко са описани на етиката
Люси Иларионов набива мазни тутманици, но половинката му Ани Хоанг продължава да е тънка като вейка
Консистенцията и вкусът на сиренето зависят от това какъв вид мляко се използва, колко време е отлежал продуктът и в кой регион е произведен
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Компромис с качеството не може да правим, каза управителят й Таня Бурдева
Шунката в наши дни е пълна с химикали, които тровят организма ни и водят до рак
Все пак замразените храни не винаги са нездравословни, посочи диетолог
Здравословното хранене при децата е основен приоритет на Община Бургас
Начинът, по който започвате деня си, наистина задава тон за останалата част от будните ви часове