×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пожар на площ около 4000 декара по склоновете и билото на планината Пъстрина край Монтана
  • Какво ще е времето днес, вижте ТУК
  • От 8 ч. до 14:30 ч. ще бъде ограничено движението на МПС над 3,5 т в участък от пътя Габрово - Шипка за събор на Бузлуджа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА – новата 5-звездна перла в Розовата долина


Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА – новата 5-звездна перла в Розовата долина
Вижте дома на здравето, от който няма да искате да си тръгнете
07 Юни 2024, Петък, 14:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

Тук се намира най-големият частен Медикал център в региона. Резервации се приемат на тел.:0878 200 800

Преди месец в града-емблема на балнеолечението в България, отвори врати Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА. На метри от горещите чудодейния извори, изцерили безброй хора от древността до днес, вече посрещат за почивка и лечение в изискан 5-звезден оазис на здравето.

Сгушен между хребетите на Балкана и зелените вековни гори на Същинска Средна гора, край многобройните извивки на Тунджа, хотелът предлага комфорт и приказна панорама към красотите на Розовата долина.

От балкона на всяка стая, студио и апартамент посетителите вдишват вдъхновяващия аромат на маслодайни рози, а в медикъл зоната опитни рехабилитатори прилагат оздравителни терапии за духа и тялото с помощта на бликащите от недрата на земята термоминерални води и съвременна апаратура от най-висок клас.

Павел Баня
Вдъхновен от римската архитектура, 5-звездния Гранд Резорт Павел Баня е целият от бял мрамор и бели цветове, които сами по себе са предпоставка за простор, уют, светлина и спокойствие
„Ние, българите, когато посрещаме гости, казваме „Чувствайте се като у дома си“. В дома на ЗДРАВЕТО още на входа ще ви посрещне древноримската богиня на ЗДРАВЕТО Салус, а в луксозния Медикал и СПА комплекс ще се постараем да ви накараме да се почувствате не като наши гости, а като у дома си“, разясняват от 5-звездния Гранд Резорт.

„СПА зоната е нашето голямо богатство. С много внимание към всеки детайл изградихме най-големия частен Медикал център в региона. Разполагаме с Център за Физиотерапия, Апаратни процедури и Лечебни Масажи, разпределени в над 40 помещения. Имаме 12 вани за балнеология, залата за Кинезитерапия и Фитнес“, коментира мениджърът Дечо Дечев.

Но това не всичко… На разположение на отседналите тук са и голям хидротерапевтичен сектор, зона за третиране с луга и восъци, зона за електро и светлoтерапия.

„В  Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА държим на професионализма. Ето защо колегите, които извършват терапиите и леченията са квалифицирани рехабилитатори. Предлагаме авторски масажи, които са създадени от опитни физиотерапевти“, разясняват още от хотела.

Автентичните терапии с уникални местни растения, билки, етерични масла и продукти, приготвени с роза Дамасцена, лавандула, мента, безсмъртниче, маточина, лайка и други вече са сред най-предпочитаните

Един от деветте естествени хидротермални извора, от които блика гореща минерална вода с аналогична физико-химична характеристика – с температура от 51 до 63 градуса по Целзий и общ дебит около 950 литра на минута, пълни и двата басейна в комплекса.

Павел Баня
Aqua est vita, aqua est sanitas – Водата е живот, водата е здраве. Тук познават добре магичните свойства на термалната вода на Павел баня, за които се носят легенди, отнемат стреса и болката, възстановяват тялото и духа. Изключително богато СПА със спокойна зона без деца е високо оценено от първите посетители

Доказано е, че водите са изключително целебни за хора страдащи от дегенеративни и възпалителни ортопедо-травматологични заболявания на опорно-двигателния апарат, увреди на централната и периферната нервна система (моно- и полиневрити), вертебралните заболявания (дискови хернии), увреди на междупрешления диск, радикулопатии, спондиололистеза, спондилартроза и други.

Хамамът в  Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА е луксзен и предлага автентично изживяване
Освен задължителните Римска баня, Турска баня, Финландска сауна, Инфрачервена сауна, Солна стая и Зона за отдих, тук ще ви предложат и уникални съоражения като Атракционни душове (Пролетен дъжд по розобер; Райско пръскало; Есенна тракийска мъгла), Зона „Петте елемента“, Таласо парна баня, автентична Кедрова руска сауна и други

Хубавото време през месец май и настъпващите летни месеци, превърнаха прилежащия обширен парк със зони за рекреация, събития и  детски площадки в притегателен център за всички посетители на Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА.

Хотелът разполага със 171 стаи – 130 стандартни, 20 апартамента и 20 делукс, които можете да разгледате от ТУК >> https://pavelbanyagrand.com/all-rooms/

Козметиката в стаите е авторска, специално разработена за Гранд Резорт Павел баня 5*. Съдържа хипоалергенни и натурални съставки, без консерванти и парабени

Атмосферата в Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА предразполага към дълги уикенди и семейни ваканции. Интериорът в неокласически стил впечатлява всеки ценител на естествените материали.

Мраморът е основен акцент и превръща пространството в монохромен шедьовър. Изящни кристални полилеи в изчистен съвременен дизайн пречупват светлината от панорамните прозорци, за да я пръснат в пищни светлини по витото бяло стълбище.

 Основният ресторант FORUM предлага богата на вкусове блок маса сутрин и вечер, с ястия от всички точки на света и ежедневно селектирано обедно меню

Голям ресторант с тераса и гледка към външния басейн и планината впечатлява с изчистени линии и цветове, но и смели акценти в сепарираната част. С капацитет до 450 човека той е отлична опция и за провеждане на лични празници и големи организирани събития.

Ярък и красив контраст ще откриете във втория ВИП А Ла Карт Салон с капацитет до 70 човека. Ексклузивният дизайн на Ресторант NERÓ е решен в черно, с усещане за клубна обстановка и дискретна атмосфера. Сезонното меню е на база на модерната европейска кухня. Подходящ за бизнес срещи и частни събития. В ресторанта можем да Ви приготвим меню, съобразено изцяло с Вашите желания, и да организираме ексклузивни събития.

Базата е подходяща и за фирмени мероприятия, обучения, семинари и тийм билдинг.

В конферентна амфитеатър зала – за около 150 човека, ще откриете нежния комфорт и мултимедийно оборудване за провеждане онлайн срещи от всяка точка на света, както и презентиране със висококачествен звук и картина.

Детският кът и PlayGround зоните са още един важен акцент, с който не е направен компромис. Разнообразието от игри и забавления за малчуганите и подрастващите е гарантиран.

За късните часове на нощта от Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА също са помислили. В процес на реализация е стилен Пиано бар.

И не на последно място, за удобството на пристигащите за лечение почивка в 5-звездната перла на разположение голям паркинг в непосредствена близост до хотела.

Още за услугите, които комплексът предоставя на гостите си, премиум пакети и топ оферти, можете да разгледате от тук https://pavelbanyagrand.com. Резервации се приемат на тел.: 0878 200 800.

Новият Медикал и СПА комплекс в Павел Баня е дестинация, която  няма как да не  поместите в списъка ви за следващите „места за пътуване“.




Флагман.БГ Кой е човекът с розовия халат Кой е човекът с розовия халат 27/07/2024, Събота 12:20 0
България Всички новини
Кой е човекът с розовия халат Кой е човекът с розовия халат Той се превърна в интернет сензация Пилешки бутчета с локум: страхотна рецепта за тези, които се чудят какво да сготвят днес Пилешки бутчета с локум: страхотна рецепта за тези, които се чудят какво да сготвят днес Ето как да ги приготвите Брутална катастрофа на АМ "Тракия" с моторист, пътят за Бургас е блокиран, съобщава се за загинали Брутална катастрофа на АМ "Тракия" с моторист, пътят за Бургас е блокиран, съобщава се за загинали По първоначални данни мотористът и спътничката му са загинали  Спасители евакуират човек с изкълчен глезен от хижа Синаница Спасители евакуират човек с изкълчен глезен от хижа Синаница Условията за туризъм в планините днес са много добри Бивш министър: Няма правило да чакат 24 часа след взрив, влиза се веднага Бивш министър: Няма правило да чакат 24 часа след взрив, влиза се веднага Валентин Радев разказа какво се е случило във фаталния следобед Германците идвали у нас на почивка, защото просто им харесвало Германците идвали у нас на почивка, защото просто им харесвало Разказ за нашата страна през очите на двама чужденци от  Висбаден Ректорът на МГУ: Причината за взривовете в Елин Пелин може да бъде дефектна заря Ректорът на МГУ: Причината за взривовете в Елин Пелин може да бъде дефектна заря Проф. Ивайло Копрев посочи, че загиналият преподавател поставял безопасността на първо място Светлана вече не е Гущерова и милионерска снаха, вече е Василева от Търговище Светлана вече не е Гущерова и милионерска снаха, вече е Василева от Търговище Плеймейтката си смени фамилията Социалистите „превземат“ Бузлуджа Социалистите „превземат“ Бузлуджа До 14:30 ч. ще бъде ограничено движението на автомобили над 3,5 тона по участък от пътя I-5 Габрово – Шипка заради провеждането на събора Пращат ни касова бележка за бензин на телефона Пращат ни касова бележка за бензин на телефона При зареждане на гориво в автомобил касовата бележка да може да бъде електронна, предлагат депутати
Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Първата жена президент е показана още през 2000 г. Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Властите евакуираха няколко близки селища Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г.
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори