

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Има вариант да избегнете майонезата, като я замените със заквасена сметана или гъсто кисело мляко
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“
Тя не спира да демонстрира чувствата си към водещия, към когото вече явно е привързана и дъщеричката ѝ от брака ѝ с Явор Зейн – Карина