

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите и да впечатлите всички на масата
Инициативата намери огромна подкрепа
Ето рецептата
Голям 200-грамов дубайски шоколад се продава за 12.99 лв., а охладената френска пуйка струва 8.99 лв. кг
Модерен супермаркет на площ от 3000 кв.м, кино с 8 зали, фууд корт зона, и плейграунд зона с лазерна арена и нови атракции са само част от предстоящите изненади
Ето я рецептата
Важно е да се поднесат ястия с месо, защото Коледа е първият ден, в който на трапезата могат да се поднесат блажни ястия
И как да поддържате благополучието си
Макар лесна за приготвяне, постната гозба също си има своите тънкости и специфики, за да се получи така вкусна и ароматна
Негови организатори и инициатори са доброволците от БМЧК и учениците от ученическия съвет