

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Лесна и бърза рецепта
Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия
Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си
Постоянното лигавене, сополивене и реване, дойдоха в повече на феновете на „Кухнята на Ада”
Във витрината на Kaufland виждаме и задна агнешка четвъртина или предна плешка за 19,99 лв, подходяща както за пълнене, така и за запичане с гарнитура
Търговците не само не спират със злоупотребите в надпреварата си да удрят клиентите с измислени промоции и разлики между цифрите на етикета и сумите
Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин
За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа
Вижте рецептата
Разрешените хранителни добавки се делят на няколко категории, вижте кои са и какво да избягвате