

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ако случайно изядете няколко семки, докато си похапвате от парче диня, това наистина не е голяма работа
Колкото повече стоят, толкова по-вкусни стават
Въпреки че е кисел на вкус, лимонът спада към алкализиращите храни
Досега не бях попадала на толкова интересна рецепта за мекици
Тази рецепта принадлежи към простото и бързо печене, което всеки може да направи
С тяхна помощ ще съкратите неприятния процес и ще улесните работата си
Стават буквално за 10 минути
Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца
Всичко, от което се нуждаете, са малко продукти и равна, гладка работна повърхност и процедурата по-долу, за да си приготвите невероятната рецепта