

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Специалистката ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед” на 29 юни, събота, от 10:00 часа
Минимума за 150 грама е 4 лв. в кръчмите край плажа
Хит тази година е дребният карагьоз
С поскъпването на българските домати и краставици се очаква и цената на шопската салата да тръгне нагоре
Осоленият паламуд е 14 лева, ако е пушен или веян - 15 лева
Не може да бъдем “въртени на шиш” от големите вериги и да искат да плащат като за цаца, а да получават калкан
Някои готвачи обичат да отстраняват храносмилателния тракт преди готвене, като отрязват корема или като прерязват гърлото и го изстискват през отвора
Цените, които чуваме по заведенията, трябва да станат европейски. Ако не ги направим, имаме износ на национален доход, смята Румен Драганов
Има обаче и места, където продават порция цаца за 26 лева